|
Nagrody w konkursie |
| Autor |
Wiadomość |
mausz
|
Wysłany: Wto Lip 25, 2006 10:56 am
|
|
Witam
Ja zająłem 2 mijsce w 8 rundzie mundialu paczkę już otrzymałem tydzień temu , a kasy na Betandwin i Party Poker nie otrzymalem .Mao tutaj piszesz że kasa w Party Poker została wpłacona .Kiedy można się spodziewać depozytu w Betandwin???? |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2343 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Sro Lip 26, 2006 12:12 am
|
|
Z tego co mnie poinformowal admin, to obluga Bet and Win WYPLACILA wszystkie wygrane wczoraj w godzinach popoludniowych.
Prosze o sprawdzenie czy otrzymaliscie przelew i podzielenie sie ta informacja na forum |
|
|
|
 |
mausz
|
Wysłany: Sro Lip 26, 2006 11:25 am
|
|
| Niestety ja nie otrzymałem przelewu. |
|
|
|
 |
marecki85

Zaproszone osoby: 77
Pomógł: 3 razy Wiek: 23 Dołączył: 14 Mar 2006 Posty: 1835 Skąd: Rębiechowo
|
Wysłany: Sro Lip 26, 2006 12:45 pm
|
|
u mnie tez nic nie ma |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sro Lip 26, 2006 3:15 pm
|
|
marecki85 - a jaka nagrode (za co, ktore miejsce i kiedy) Ty miales otrzymac?
Niestety zarowno u nas jak i w Bet and Win trwa wlasnie okres urlopowy wiec ciezko jest sprawdzic szczegoly. Do poniedzialku wszystko powinno sie jednak wyjasnic.
Dlatego prosze raz jeszcze wszystkich ktorzy otrzymali lub nie otrzymali nagrody - wpisujcie sie w tym watku. Latwiej nam bedzie okreslic problem i opieprzyc sponsora. |
|
|
|
 |
marecki85

|
Wysłany: Sro Lip 26, 2006 3:59 pm
|
|
bylem 10 w klasyfikacji generalnej mistrzostw swiata
mialo byc cos takiego
50 pln wpłaty na konto u bukmachera Bet And Win
Poradnik "Pierwsze kroki w Pokerze Online"
50$ depozytu na konto w Party Poker |
|
|
|
 |
Robertho
|
Wysłany: Sro Lip 26, 2006 5:47 pm
|
|
| sorry, że tak późno, ale dopiero teraz wróciłem do domu! Dostałem 50 $ na pokera i za to bardzo dziękuję! Oby coraz więcej było konkursów i nagród! Pozdro! |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Czw Lip 27, 2006 12:09 am
|
|
| marecki85 napisał/a: | mialo byc cos takiego
50 pln wpłaty na konto u bukmachera Bet And Win
Poradnik "Pierwsze kroki w Pokerze Online"
50$ depozytu na konto w Party Poker |
I co z tego juz otrzymales? |
|
|
|
 |
marecki85

|
Wysłany: Czw Lip 27, 2006 11:52 am
|
|
z pokera rezygnuje - a z reszty nic nie dostalem |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Czw Lip 27, 2006 1:17 pm
|
|
| Wyjasnie to. Troche to na pewno portwa, ale na 100% nagrody otrzymasz. |
|
|
|
 |
marecki85

|
Wysłany: Czw Lip 27, 2006 5:22 pm
|
|
nie ma problemu z gory dzieki |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sob Lip 29, 2006 1:14 am
|
|
| mausz napisał/a: | Witam
Ja zająłem 2 mijsce w 8 rundzie mundialu paczkę już otrzymałem tydzień temu , a kasy na Betandwin i Party Poker nie otrzymalem .Mao tutaj piszesz że kasa w Party Poker została wpłacona .Kiedy można się spodziewać depozytu w Betandwin???? |
Zweryfikowane - wg. sponsorow otrzymales:
- Przelew 50$ w Party Poker - na konto Mateusz Cyran, Mati7
- 50 pln w Bet and Win - Mateusz Cyran, Mateusz7
W sumie to powinnismy Cie wiec zdyskwalfikowac za zawracanie nam glowy i probe wyludzenia :/ |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sob Lip 29, 2006 1:20 am
|
|
| marecki85 napisał/a: | z pokera rezygnuje - a z reszty nic nie dostalem |
Sprawdzone - nie wiem jakim cudem sie tak stalo, ze pominieto Cie przy rozdawaniu nagrod :/. Prawdopodobnie dlatego iz 3x wysylano Ci maila proszac o podanie swoich danych, a Ty odpowiedziales na niego w ostatniej chwili (bo wczesniej wyjechales).
Tak czy inaczej nagrody Ci nie przepadna, ale sie troche odwleka. Przelew w Bet and Win otrzymasz wraz z kolejna "partia przelewow" czyli na koniec sierpnia. Dla pewnosci - przypomnij mi jeszcze o sobie na PW za 3 tygodnie.
Za to plyte CD i poradnik - wysylamy juz w poniedzialek |
|
|
|
 |
mausz
|
Wysłany: Sob Lip 29, 2006 10:55 pm
|
|
| Cytat: | | W sumie to powinnismy Cie wiec zdyskwalfikowac za zawracanie nam glowy i probe wyludzenia :/ |
Niczego nie wyłudzam .Właśnie teraz sprawdzałem i żadnej kasy nie dostałem na Betandwin ani Party Poker.Czekam już prawie miesiąc .Ja się chcesz o tym przekonać to podaj mi twój mail ,to ja Ci napisze hasła tak abyś się mógł sam o tym przekonać, że niczego nie wyłudzam. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Nie Lip 30, 2006 11:17 am
|
|
| Mausz - sprawdzimy to dokladnie, choc jest to proces dosc pracochlonny i wymaga zaangazowania az kilku osob. Dlatego tylko z gory uprzedzam - jesli przelewy otrzymales i tylko przysparzasz nam bezpodstawnie pracy - wyciagniemy surowe konsekwencje. |
|
|
|
 |
marecki85

|
Wysłany: Nie Lip 30, 2006 11:38 am
|
|
coz tak bywa - faktycznie maila z danymi wyslalem w ostatniej chwili
niemniej dzieki za sprawdzenie i na pewno sie przypomne za te 3 tygodnie |
|
|
|
 |
mausz
|
Wysłany: Nie Lip 30, 2006 12:27 pm
|
|
| Mao podaj mi swój mail , a ja Ci napisze hasła tak abyś mógł się przekonać ,że nie dostałem przelewów( nic nie ryzykuje bo na kontach nie mam żadnej kasy ).Bo jak sam się nie przekonasz to coś czuje że to sprawdzanie będzie trwać bardzo długo ,a za nie długo ruszają ligi zagraniczne i chciałbym coś obstawić. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 12:44 am
|
|
Niczego nie wyłudzam .Właśnie teraz sprawdzałem i żadnej kasy nie dostałem na Betandwin ani Party Poker.[/quote]
Miales racje czesciowo - rzeczywiscie nie dostales przelewu od Bet and Win (!!!) oto co nam napisano :
"Sprawdzilam i rzeczywsicie, konto uzytkownika Mateusz7 nie bylo zasilone!
Teraz jednak to poprawilismy i dzis otrzymal 50 pln na swoje konto w betandwin.com
Dziekuje za informacje i przepraszam za to niedociagniecie."
Czyli pieniazki juz dostales.
Za to wprowadziles nas w blad odnosnie PArty poker - sprawdzilismy dokladnie i dostales od nas przelew na 50$ - zobacz sobie w zakladce settings/account/inter account transfers/ |
|
|
|
 |
mausz
|
Wysłany: Czw Sie 03, 2006 10:36 pm
|
|
mao | Cytat: | | Za to wprowadziles nas w blad odnosnie PArty poker - sprawdzilismy dokladnie i dostales od nas przelew na 50$ |
Nie wprowadzilem nikogo w błąd.Teraz sobie sprawdziłem dokładnie i tamtą kasę dostalem w czerwcu wylosowali mnie spośród 50( z okazji mistrzostw świata) ,czyli nie dostałem jeszcze tej kasy ,którą miałem dostać.Mao odczytaj moją pocztę , którą wyslaleś do mnie i sobie sprawdz bo napisałem tam hasło. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pią Sie 04, 2006 11:52 am
|
|
Mausz - jak to "wylosowali" my cie wylosowalismy i kase dostales od Typuj.org
A w regulaminie przyznawania nagrod masz jak byk:
http://www.typuj.org/pora...konkursu,9.html
"Nagrodę może odebrać wyłącznie osoba pełnoletnia, która nie ma jeszcze konta w Party Poker"
Ty juz konto miales, wiec drugi raz dostac nie mogles. Taki wymog sponsora - jedna osoba moze dostac nagrode tylko raz.
Zamiast wiec sie domagac bo nie dali - wystarczylo choc rzucic okiem na regulamin. |
|
|
|
 |
giti
|
Wysłany: Nie Sie 06, 2006 5:42 pm :)
|
|
| ja mam dwie sprawy;): jedną jest podziekowanie za nagrode ktora otrzymalem =) fenks:) a drugą jest pytanie bo nie zrozumiałem troche jednego wątpku..;p jeśli wygrałem raz nagrode tygodniowa to oznacza to że jeśli uda mi się to drugi raz to nagrody i tak już nie otrzymam? tzn. można wygrać tylko raz i koniec? czy jak..;/ |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Nie Sie 06, 2006 11:12 pm
|
|
Giti - to zalezy od konkretnej nagordy a dokladniej - wymagan sponsora. Niektorzy maja zastrzerzenia jedna nagroda jeden user (Party Poker), inni - jedna nagroda tygodniowa na runde (bwin), a inni nie maja zadnych ograniczen (sportinbet).
Staramy sie by w przypadku w przypadku bukmacherow standardem bylo iz iz jedna osoba moze zdobyc wylacznie jedna nagrode w ciagu miesiaca.
Tak czy inaczej, od rozpoczenia nowej rundy liczymy nagrody od zera - wiec jak cos wygrasz to oczywiscie nagrode otrzymasz. |
|
|
|
 |
hugo997
|
Wysłany: Nie Sie 20, 2006 6:39 pm
|
|
W dziale "Nagrody" za zwycięstwo w tygodniowej klasyfikacji są napisane tylko nagrody dla ligi polskiej. Czy to oznacza że dla innych lig w klasyfikacji tygodniowej nie ma nagród |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Nie Sie 20, 2006 8:02 pm
|
|
Sa - a raczej beda. Na chwile obecna, lista nagrod w danym tygoniu pali sie na stronie glownej - w newsach.
Jak tylko bedziemy miec juz w 100% podpisane porozumienia ze sopnsorami, lista nagrod pojawi sie tez w dziale nagrody. Bo na pewno kazda liga bedzie miec odzielnego sopnsora i nagrody przynajmniej za 5000 pln |
|
|
|
 |
piterek2003
|
Wysłany: Czw Sie 24, 2006 4:44 pm
|
|
Mam pytanie. Niedawno oferowaliscie $50 na konto Party Poker jako rekompensate za brak dzialajacej zakladki "Edytuj dane". Skorzystalem z tej okazji i co do tego nie mam zadnych pytan.
Jednak wiele wskazuje na to ze mam szanse wygrac klasyfikacje kolejki w "lidze puchary" gdzie nagroda jest rowniez $50 na Party Poker. Czy w tej sytuacji mam szanse dostac ta nagrode? |
|
|
|
 |
|
|
|