|
Nagrody w konkursie |
| Autor |
Wiadomość |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 10 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2427 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Czw Sie 24, 2006 11:20 pm
|
|
Niestety nie. Regulamin nagrod Party Poker stanowi tak iz jednek osobie mozemy przyznac wylacznie raz $50.
Poniewaz juz bardzo wielu uzytkownikow konkursu te nagrode otrzymalo, od po malutku bedziemy z nich rezygnowac i w tych ligach gdzie mozna bylo depozyty w Party zdobyc - pojawia sie nowe nagrody. |
|
|
|
 |
blucher
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 4:16 pm
|
|
Witam,
Chciałbym bardzo podziekować za bonus, który od was otrzymałem na PartyPoker.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Menager
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 6:10 pm
|
|
Witam mam pytanie w tej kolejce meczów ,,Puchary" tylko jeden mecz wytypowałem źle przez co mam duże szanse wygrać 50$ ale jak pisałem już w innym temacie strona PartyPoker wogóle źle mi chodzi (mam poprzewracane litery i wogóle jak ją włańczam panuje wielki haos w każdym bądź razie strona nie wygląda tak jak na zdjęciach w instrukcji jak zakładać konto) noi teraz się martwie jak założe konto jeśli EWENTUALNIE wygram?? |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 9:34 pm
|
|
| Menager napisał/a: | noi teraz się martwie jak założe konto jeśli EWENTUALNIE wygram?? |
No coz - to juz nie nasz problem. Wybacz, ale co mamy niby Ci na to poradzic? Proboj do skutku, na roznych komputerach. By otrzymac nagorde trzeba wypelnic regulamin. Z reszta, jaki jest sens otrzymanai nagrody skoro nie bedziesz mogl za nia grac? |
|
|
|
 |
Menager
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 8:43 am
|
|
| A np: że jak dalibyście za to 50$ coś innego?? to nie wchodzi w gre?? |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 10:07 am
|
|
Nie wchodzi . My nie mamy sklepu z nagrodami, tylko rozdajemy to co przeznaczyli sponsorzy. |
|
|
|
 |
adin12345
|
Wysłany: Nie Wrz 17, 2006 2:08 pm
|
|
| mam pytanie: czy zeby dostac nagrode to musze wam podac swoje dane - ulica ,miejscowosc itd czy macie juz je od jakiegos buka np.??? |
|
|
|
 |
mazak

|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 8:46 am
|
|
| trzeba podac swoje dane |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 1:01 pm
|
|
| adin12345 napisał/a: | | mam pytanie: czy zeby dostac nagrode to musze wam podac swoje dane - ulica ,miejscowosc itd czy macie juz je od jakiegos buka np.??? |
W przypadku nagrod rzeczowych (gry, koszulki etc), PRZED WYSYLKA wysylamy do zwyciezcy maila z zapytaniem na jaki adres pocztowy przeslac nagrode.
Wiekszoc nagrod wysylana jest pod koniec miesiaca.
W przypadku przelewow do bukmacherow - automatycznie dokonujemy przelewu na konta o loginach ktore uzytkownik podal nam w trakcje rejestracji. |
|
|
|
 |
GOCKI
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 7:28 pm
|
|
| mam pytanko, a mianowicie wygrałem koszulke w lidze hiszpanskiej i chcialem sie dowiedziec czy ktos sie ze mna skontaktuje w sprawie zaprojektowaniea tej koszulki i kidy to bedzie |
|
|
|
 |
adin12345
|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2006 7:35 pm
|
|
| witam,mam pytanko, czy wysylaliscie moze juz tego mail'a z prosba o podanie swoich danych osobowych?? czy dopiero kolo 25wrzesnia,bo nie wiem czy moze w spamach nie bylo i nie usunalem.pozdrawiam |
|
|
|
 |
uzi
|
Wysłany: Nie Wrz 24, 2006 7:26 pm
|
|
| Witam.Ja mam pytanie co z nagrodą(koszulka) za znaleźenie 15 osób aby dołączyły sie do gry na stronie www.typuj.org |
_________________ FC Middlesbrough |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Nie Wrz 24, 2006 11:16 pm
|
|
| GOCKI napisał/a: | | mam pytanko, a mianowicie wygrałem koszulke w lidze hiszpanskiej i chcialem sie dowiedziec czy ktos sie ze mna skontaktuje w sprawie zaprojektowaniea tej koszulki i kidy to bedzie |
W tym tygodniu skontaktujemy sie z wszystkimi zwyciezcami ubieglej kolejki (i obecnej) jak rowniez wyslemy wszystkie nagrody. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Nie Wrz 24, 2006 11:20 pm
|
|
| uzi napisał/a: | | Witam.Ja mam pytanie co z nagrodą(koszulka) za znaleźenie 15 osób aby dołączyły sie do gry na stronie www.typuj.org |
Nagrody partnerskie beda rozsylane w dwoch turach - pierwsza na poczatku stycznia, druga pod koniec czerwca. Jesli poleciles juz wiec 15 znajomych i kazdy z nich zdobyl przynajmniej 10 punktow - mozesz juz spokojnie czekac, na pewno wraz z poczatkiem nowego roku skontakujemy sie z Toba i wyslemy Ci nagrode.
Mozesz tez polecac dalej znajomych i powalczyc o nagrode glowna dla partnerow - kupony doladowujace o wartosci 200 pln. |
|
|
|
 |
mks89
|
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 3:49 pm
|
|
| Wygralem figurke David Beckham !!! teraz tylko czekac na nagrode,ile sie czeka jesli mozna wiedziec bo nie umiem sie doczekac? |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 4:46 pm
|
|
| mks89 napisał/a: | | Wygralem figurke David Beckham !!! teraz tylko czekac na nagrode,ile sie czeka jesli mozna wiedziec bo nie umiem sie doczekac? |
Powoniennes juz dostac maila z prozba o podanie adresu wysylki. Jak tylko podasz adres to nagroda zostanie wyslana - czyli powinna przyjsc w ciagu tygodnia.
Dobra wiadomosc to taka ze figurka oryginalna, wprost ze sklepu realu madryt. |
|
|
|
 |
GOCKI
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 11:34 am
|
|
| Dzieki serdeczne, koszulka dzis doszla |
|
|
|
 |
ucin
|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 4:22 pm
|
|
Witam....
mam pytanko, 5 kolejke Ligi Polskiej wygrałem i 60 pln powinno wpaść na konto Bwin można wiedziec jak szybko zasili sie konto bo na środe by sie postawiło na eleminacje, z góry dzięki za szybką odpowiedź Pozdrawiam.............. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 4:43 pm
|
|
| ucin napisał/a: | Witam....
mam pytanko, 5 kolejke Ligi Polskiej wygrałem i 60 pln powinno wpaść na konto Bwin można wiedziec jak szybko zasili sie konto |
Wszystkie nagrody z poprzednich kolejek zostaly juz przyznane (na kontach zwyciezcow pojawily sie najpozniej w piatek). Sprawdzilem w administracji i niestety okazalo sie ze Tobie nagroda nie zostala przyznana. Zajalas oczywiscie pierwsze miejsce, jednak nie spelniles kluczowego krytetium - nie podales swojego loginu w Bwin! Nie mialismy wiec jak przelac Ci nagrode.
Regulamin konkursu az w 3 miejscach podkresla dosc wyraznie - ze nagrody sa automatycznie wplacene na konta o loginach podanych nam w trakcie rejestracji. Brak podania loginu oznacza rezygnacje z nagrod.
Przykro mi |
|
|
|
 |
ucin
|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 8:53 pm
|
|
Dziwne podawałem w Bwin i w Sportingbet, w tamtej edycji dostłem na konto Bwin wygraną wiec powinien być mój login, ale trudno zabawa trwa dalej..... |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 11:08 pm
|
|
Widzisz, w tamtej edycji za kazdym razem pisalismy do zwyciezcow i prosilismy o podanie loginow. I pewnie go nam podales mailem, a my przekazalismy go dalej.
Problem polegal na tym, ze w pierwszej edycji niektorzy zwlekali z podaniem loginow przez tydzien i dluzej i nas blokowali (bo sponsorom slemy informacje zbiorcza - wszystkie loginy z danej kolejki).
Dlatego od w tej edycji postepujemy juz inaczej - w czasie rejestracji podaje sie swoj login u sponsorow, a jesli cos wygrasz - nie dostajesz juz od nas maila, tylko nagroda jest Ci automatycznie przyznawana.
Plus tego rozwiazania jest taki, iz nagrody wygrane w weekend, juz po kilku dniach sa na kontach zwyciezcow. Minus - jak pokazuje praktyka, nie tylko Ty zapomniales te dane sobie uzypelnic.
Szkoda ze tak wyszlo, masz jednak racje - zabawa wciaz trwa. Zaloguj sie na swoje konto w konkursie, wejdz w link "edycja danych" i dopisz swoje loginy u sponsorow. Wtedy zadna kolejna nagroda Cie nie ominie. |
|
|
|
 |
mks89
|
Wysłany: Wto Paź 10, 2006 3:20 pm
|
|
DZis figurka Beckhama doszla ,trzeba walczyc o nastepne nagrody |
|
|
|
 |
mks89
|
Wysłany: Wto Paź 10, 2006 10:50 pm
|
|
| Mam pytanie,ile jest warta ta figurka???? |
|
|
|
 |
kirbys
|
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 9:11 am
|
|
Dzięki serdecznie.Wczoraj otrzymałem gry
Pozdrawiam.
jartom |
|
|
|
 |
zygmunto06
|
Wysłany: Czw Paź 12, 2006 10:00 am
|
|
Dzięki serdeczne za otrzymaną koszulkę,świetna zabawa.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|
|