Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Nagrody w konkursie
Autor Wiadomość
lukasz021088

Wysłany: Nie Kwi 09, 2006 11:10 pm   Nagrody w konkursie
Tutaj zapisujmy sugestie związane z nagrodami przyznawanymi w konkursie typuj.org - zazalenia, podziekowania itd. :D

palkin

Wysłany: Pon Kwi 10, 2006 11:13 pm   
bardzo sie cieszę z wygranej,choć z nagrody trochę mniej,ale doskonale rozumiem zasady konkursu i nie mam do nikogo żalu(bardziej zależało mi na wpłacie na konto u buka,bo w moim mieście ostatnio zamknęli jedyny :!: punkt i nie ma gdzie grać,ale cóż-życie heh )

revol86

Wysłany: Czw Maj 18, 2006 1:38 pm   Nagrody w konkursie
Chciałbym na łamach forum podziękować za szybką realizacje mojej nagrody, 75 zł jest już na moim koncie w bukmacherze betandwin.com i mam nadzieje że uda mi się tą kwote kilkakrotnie pomnożyć :mrgreen: jednocześnie mam pytanie, dotyczące nagrody za lige włoską tzn. koszulki evertonu, jakim rozmiarem dysponujecie?? pozdrawiam serdecznie, wierny typer :lol:

glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Pią Maj 19, 2006 1:08 pm   
Koszulka miala rozmiar chyba L.

Juz wyslana, wiec na dniach bedzie u Ciebie.

Pozdrawiam i gratuluje zwyciestw !

lissicczka

Wysłany: Pią Maj 19, 2006 7:48 pm   
Chaiałbym podziękować organizatorom konkursu za nagrodę w klasyfikacji miesiąca. Fantastyczna zabawa, miłe spędzanie wolnego czasu i ciekawe nagrody. Pozdrawiam

marecki85 

Zaproszone osoby: 77
Wysłany: Sob Maj 20, 2006 12:04 am   
Wygrana w lidze angielskiej :lol: Jak widzialem gracz ktory szybciej byl ogloszony zwyciezca tej ligi zostal zdyskwalifikowany. Miejmy nadzieje ze gracze,ktorzy zobacza te dyskwalifikacje,zastanowia sie i nie beda uzywac wiecej niz jednego konta :!:
Pozdrowienia dla organizatorow ktorzy wykonujac tą prace dostarczaja innym chwile radosci :D :D Juz wkrótce mistrzostwa.......

slaw1988 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Sro Maj 24, 2006 11:12 pm   
Mam pytanie czy beda moze jakies nagrody dla najwyzej sklasyfikowanych osob w generalnej punktacji? np.pierwsza 5 czy bedzie tylko 1 nagroda glowna dla zwyciezcy klasyfikacji generalnej?

glory glory man united 

Wysłany: Czw Maj 25, 2006 6:07 pm   
Ciezko do konca przewidziec - to zalezy od tego ilu sponsorow sfinansuje nagrody na mistrzostwa swiata. Jesli wielu - czesc nagrod przejdzie dla osob z klasyfikacji generalnej, jesli malo - skupimy sie na mistrzostwach.

Jest jednak niemal pewne ze piersza 3 z klasyfikacji generalnej otrzyma nagrody.

hyszko81

Wysłany: Pon Maj 29, 2006 4:35 pm   
Witam!
Nie do końca jestem pewna swojej wygranej w typowaniu w pucharach. Na pierwszej stronie jest napisane, że wygralam. Rozwijając opcje więcej, okazuje się, że jest wpisana osoba z 2 pozycji. Dlaczego? Zgodnie z regulaminem przy równej ilości remisów decyduje wygrana gości. I tutaj mialam postawione na 2. Proszę o wyjaśnienie.
Dziękuje i pozdrawiam..:)
hyszko81

glory glory man united 

Wysłany: Pon Maj 29, 2006 4:46 pm   
Zle wpisalismy wynik jednego z meczy. Juz poprawione

hyszko81

Wysłany: Pon Maj 29, 2006 5:03 pm   
Dziękuje serdecznie.
I juz nie mogę doczekać się nagród..)

hyszko81

Wysłany: Wto Maj 30, 2006 9:47 pm   
Witam!
W razie trudności z dostarczeniem proszę o kontakt:
skarbek100@go2.pl
pozdrawiam:)

hyszko81

Wysłany: Pią Cze 02, 2006 2:53 pm   
Super zabawa!
Polecam wszystkim :)

marcinmg
[Usunięty]

Wysłany: Sro Cze 07, 2006 1:09 pm   nagrody
może teraz jak są nowi sponsorzy to będą nagrody dla tych co zajmą miejsca w generalnej np. do 10

slaw1988 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Sro Cze 07, 2006 1:18 pm   
Marcinmg organizatorzy juz napisali na stronie glownej ze beda nagrody dla najlepszych 10 w klasyfikacji generalnej. Nie wiadomo tylko jakie to beda nagrody

glory glory man united 

Wysłany: Sro Cze 07, 2006 4:44 pm   
Juz wiadomo - konta sportingbet

http://www.typuj.org/pora...onkursie,8.html

jojolpd 

Wysłany: Pią Cze 16, 2006 3:28 pm   bardzo sie ciesze
bardzo sie ciesze z wygranej w konkursie bardzo dobry pomysł z takim kontursem pozdrawiam 8) :lol: :D

piowod

Wysłany: Sob Cze 17, 2006 11:37 pm   
a jak sie poleca znajomym tą strone?? normalnie mam komus powiedziec czy to sie ze stronki wysyla jakies zaproszenie??

marcinmg
[Usunięty]

Wysłany: Nie Cze 25, 2006 4:44 pm   
wielkie dzieki za wplate na partypoker bo narazie tylko tam dostalem nagrode. jak dostane 100PLN na BAW i poradnik to napisze a tak wogole czemu jeszcze nie dostałem już mija 6 dni od wygrania

Arsen

Wysłany: Pon Cze 26, 2006 3:54 pm   
No to masz jeszcze jeden dzien. Wtedy sie martw :mrgreen:

marcinmg
[Usunięty]

Wysłany: Pon Cze 26, 2006 9:31 pm   
ja sie nie martwiłem tylko niecierpliwiłem sie bo mundial sie konczy i wimbledon sie zaczynal. mao mi wytlumaczyl (w sumie zapomnialem o tym) ze czeka sie 7dni roboczych, ale i tak dzis juz otrzymalem stowe

hyszko81

Wysłany: Wto Cze 27, 2006 7:57 pm   
Super konkurs i fajne nagrody.
Pozdrawiam::)

kriss55

Wysłany: Pon Lip 03, 2006 9:58 am   
Serdecznie pozdrawiam wszystkie osoby związane z obsługą konkursu.Swoją praca sprawiliście wiele radości takim ludzią jak ja,którzy nie maja zbyt dużo pieniędzy aby grać u buka.Parę lat żyje na tym świecie i nigdy niczego nie wygrałem, w konkursie jestem od samego początku i wielokrotnie byłem tuż za nagrodą,myslałem że już taki mój fart.A tu proszę jaka niespodzianka.Jeszcze raz serdecznie dziękuje i pozdrawiam.

glory glory man united 

Wysłany: Wto Lip 04, 2006 2:25 pm   
A ja osobiscie gratuluje Ci Kris55 wygranej, wszak jakby nie patrzec jestes wice liderem naszej klasyfikacji ogolnej! To rzeczywiscie musialbyc olbrzymi niefart ze typujac tak dobrze przez caly czas trwania zabawy, dopiero teraz udalo Ci sie zdobyc pierwsza nagrode czastkowa.

Z przyjemnoscia przyznamy Ci pieniazki u buka, bo patrzac na Twoje dokonania mamy niemal pewnosc ze je wielokrotnie pomnozysz. Bede nalegal by uruchomic srodki z "funduszu zapasowego", przez co mozesz sie spodziewac w BAW nieco wiekszej wplaty niz standardowe 15 pln za czwarte miejsce.

Trzymam za Ciebie kciuki w koncowce!

mausz

Wysłany: Wto Lip 04, 2006 10:07 pm   
Moim zdaniem jest to fajny koknkurs z super nagrodami.Nie spotkałem się jeszcze z żadnym konkursem, w którym się typuje by można było wygrać tak cenne nagrody.Tak dalej trzymajcie.

Odpowiedz do tematu