|
Nagrody w lidze angielskiej - Gamebookers |
| Autor |
Wiadomość |
greg076
|
Wysłany: Sro Lut 04, 2009 21:13
|
|
troszke za pozno cesiu80 |
|
|
|
 |
olhan
|
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 12:46
|
|
hej czekam juz od jakiegos czasu na swoja nagrode wyslalem maila do admin@typuj.org ale nie dostalem odpowiedzi co powinienem zrobic dalej? |
|
|
|
 |
marecki85

Zaproszone osoby: 78
Pomógł: 10 razy Wiek: 24 Dołączył: 14 Mar 2006 Posty: 2632 Skąd: Rębiechowo
|
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 17:36
|
|
| olhan napisał/a: | | co powinienem zrobic dalej? |
spokonie czekaj sprawa na pewno zostanie wyjasniona |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 3378 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 18:38
|
|
| olhan, a od jakiego czasu czekasz? Bo to jest kluczowe skoro nagrody są wypłacane 1x w miesiącu... |
_________________ Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Zgłoszenia do grup proszę wysyłać do GrzechuTG. |
|
|
|
 |
olhan
|
Wysłany: Pon Mar 02, 2009 19:39
|
|
w gruncie rzeczy to czekalem jedynie na odpowiedz rozumie ze skoro w lutym nie otrzymalem nagrody(nie mialem jeszcze aktywnego konta) to otrzymam je w ten czwartek tak? |
|
|
|
 |
macgayver
|
Wysłany: Czw Mar 05, 2009 09:23
|
|
| Witam, zająłem trzecie miejsce w kolejce 28 w lidze angielskiej i teraz przeczytalem , zeby móc otrzymać bonus należy złożyc depozyt. Mam pytanie, czy jesli zloze depozyt dzis, nagroda zostanie rowniez dzis dopisana? |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Czw Mar 05, 2009 16:22
|
|
macgayver, dziś już nie zdążymy, bo lista nagród poszła do wypłaty.
Kolejna tura wypłat - 1 czwartek kwietnia.
BTW - nagrody powinny już być na waszych kontach. Przypominam, że trzeba je sobie ręcznie aktywować !!! |
_________________ Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Zgłoszenia do grup proszę wysyłać do GrzechuTG. |
|
|
|
 |
walek425
|
Wysłany: Czw Mar 05, 2009 17:06
|
|
| a czemu min. wpłata przez gamebookers jest u mnie 36,44zł?? Na forum pisze, że 25 poprzez mb. Może mi to ktoś wyjaśnić? |
|
|
|
 |
Antytalent
|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 00:25 Re: Nagrody w lidze angielskiej - Gamebookers
|
|
| glory glory man united napisał/a: |
3. Warunki wypłaty. Łączne zagranie 5x po minimalnym kursie 2.0 (single lub
AKO). Na dokonanie obrotu jest 30 dni.
|
Witam.
Proszę o dokładne wyjaśnienie spełnienia powyższego warunku, a mianowicie:
wygrałem nagrodę 100 zł w ligę angielską "ufundowaną" przez Gamebookers.
Czy 5x obrót tą kwotą po kursie > 2.0 jest spełniony gdy zagram:
- 1x za 500 zł,
- 5x po 100 zł, czy też np:
- 25x po 20 zł ?
Czy rozpoczęcie czasu 30 dni jest dowolne, czy liczy się od dnia wpłynięcia nagrody na konto?
Czy z konta jest zabierana "nagroda" w przypadku nie spełnienia cyt. warunku?
Proszę również o potwierdzenie lub sprostowanie mojego toku myślenia:
Jeżeli wpłacę na konto 50 zł to na koncie będę posiadał 200 zł (50 zł - własny udział, 100 zł - nagroda, 50 zł - bonus za pierwszą wpłatę). Jeżeli będę obstawiał po różnych kursach i zakładając, że wygrywam i na moim koncie uzbierało się 1000 zł - to przy nie spełnieniu cyt. warunku zostanie mi wypłacone 850 zł, a kwota 150 zł (nagroda + bonus) pozostaną na moim koncie.
Po otrzymaniu odpowiedzi na powyższe zapytania pozwolę sobie w następnym poście na mały komentarz odnośnie nagród od Gamebookers.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 00:51
|
|
1. Wszystkie podane sposoby obrotu są prawidłowe. W tym miesiącu jest to jednak wciąż po kursie 1.5 a nie 2.0 (więc łatwiej)
2. Czas liczy się od momentu zaakceptowania przez Ciebie nagrody na koncie.
3. Tak, po 30 dniach jeśli obrót nie został wykonany nagroda zostaje zabierana.
4. Nie umiem odpowiedzieć. Logicznie rozumując zostanie Ci Twoje 50 PLN + 25% tego co wygrałeś. Zniknie nagroda i 75% wygranych uzyskanych za jej pomocą.
Nie rozumiem jednak gdzie tu jest problem? 30 dni to kupa czasu, nawet by zagrać 25 zakładów po 25 pln. |
|
|
|
 |
Antytalent
|
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 21:12
|
|
Witam.
Widzę, że te warunki stawiane przez Gamebookers ciągle się zmieniają. Dlatego proszę o informację jaki musi być minimalny kurs zakładu dla:
a) nagrody w typuj. org ?
b) bonusu od pierwszej wpłaty?
Czy w kwietniu będą to identyczne wartości i gdzie można znaleźć o tym informację, szczególnie dot. to nagród w typuj. org. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 21:14
|
|
| W marcu - 5x1.5. W kwietniu 5x 2.0 |
|
|
|
 |
)Hellsing(
|
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 17:58
|
|
| hmmm z tego co teraz widze to ta nagroda to sciema przed rejestracja pisze zgarnij nagrode bez zadnych kruczków za napisanie 125 postów a po rejestracji nagle okazuje sie ze tylko gamebookers ze trzeba robic depozyt ze nagrode trzeba obracac i to jeszcze w okreslonym czasie jednym słowem tekst przed rejestracja to sciema ;] nietylko niema kruczków ale jest ich full niedosc ze sie niedostanie tego to przy odrobinie niepowodzenia mozna stracic nagrode i jeszcze własne zdeponowane chyba minimum 25 ze ta haha malo warta ta promocja niełatwiej by było dawac nagrode za posty komus na konto np. money bookers i niech kazdy sam bez kruczkow se rozdysponuje nagrode ja naprzyklad niekozystam z tego gamebookers a jestem przyzwyczajony do partybets i wolałbym bym tam otrzymac kaske za posty a nie tam gdzie niemam konta |
|
|
|
 |
ashley69
Who`s da nigga ...

Zaproszone osoby: 70
Pomógł: 69 razy Dołączył: 30 Lis 2008 Posty: 2313 Skąd: Piotrkow / Oxford
|
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 00:44
|
|
Jasne a szanowny pan chcial za darmo na talerzu podane jeszcze z pocalowaniem reki albo dupy Nie ma tak dobrze. Nie dosc ze GB jako sponsor daje kupe kasy to najlepiej jeszcze zeby za chec zagrania podnosili jeszcze kursy +2,00 A tak na powaznie poczytaj sobie regulamin zanim zaczniesz szczekac i gryzc reke ktora ci za free kase daje. Jaki masz problem? To ze za darmo dostajesz kase do rozmnozenia? A moze to ze musisz wplacic jakas tam sume? Otoz wyobraz sobie ze do tej sumy dostajesz bonus 100% za free. O przepraszam, dla pana nie jest za free bo laskawie musi nim zagrac... Ech to po co ty chcesz ta kase skoro nie chcesz grac? Moze myslales ze buk to taka firma ktora mnozy kase tylko przez to ze ona tam lezy?
EDIT
Jak na razie to widze napisales JEDEN post i od razu z fochami... Sorry ale nawet jak napiszesz takich 125 a nawet 1250 to kasy i tak nie dostaniesz. Z takim nastawieniem to moze ... zmien forum. Konia z rzedem jak znajdziesz kogos kto ci da kase na buka za free i bez obracania. Proponuje troche pokory i szacunku. A przede wszystkim jak ci cos nie pasuje to CZYTAJ REGULAMINY!Nerwy ci odpoczna |
|
|
|
 |
oleluka
|
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 16:20
|
|
| siema mialem miec dzis zaksiegowane 50 dyszek zaksiegowane pozdro gracz lukasolej |
|
|
|
 |
macgayver
|
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 20:12
|
|
Witam
W 28 kolejce ligi angielskiej mialem trzecie miejsce w typowaniu, jednak dopozyt dokonalem wczoraj, nagrody wysylane sa jutro takze prosze o odmrozenie wygranej.
Jeszcze mam pytanie co do obrotu tego bonusa, czy jesli wygralem w marcu bedzie sie liczylo 5x1,5? prosze o odpowiedz.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 20:43
|
|
| Ponieważ nagroda bedzie wyplacana w kwietniu bedzie sie juz liczyc na nowych zasadach - 5x 2.0 |
|
|
|
 |
macgayver
|
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 20:48
|
|
| W takim razie dziekuje za info. |
|
|
|
 |
macgayver
|
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 20:48
|
|
| W takim razie dziekuje za info. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Czw Kwi 02, 2009 16:37
|
|
Nagrody dzis zostały wypłacone, tylko czesc z was niestety nie umie czytac ze zrozumieniem:
| Cytat: | All have been credited except for:
gb_Antytalent - Can not offer special bonus because player is a playmoney
gb_kasderto - Can not offer special bonus because player is a playmoney
gb_thulee - Can not offer special bonus because player is a playmoney
gb_krzysiek1928 - Can not offer special bonus because player is a playmoney
gb_krzysiekmks - Can not offer special bonus because player is a playmoney
gb_goracy333 - Can not offer special bonus because player is a playmoney |
Jak dokonacie pierwszej wplaty bedziemy mogli je odmrozic. |
|
|
|
 |
krzysiekmks

Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 106 razy Dołączył: 19 Lut 2009 Posty: 2993 Skąd: KIELCE
|
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 13:46
|
|
| Wczoraj wpłaciłem pieniądze ale dopiero ok. 21 dzoszły na konto. Czy mogę prosic od ,,odmrożenie" moich bonusowych pieniędzy? |
_________________ "W grodzie nad Silnicą gdzie najlepsza wiara jest... " |
|
|
|
 |
arson111

Pomógł: 6 razy Wiek: 33 Dołączył: 28 Paź 2008 Posty: 224 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 18:44
|
|
| Niestety po raz kolejny bonusa nie ma |
|
|
|
 |
Antytalent
|
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 22:17
|
|
Witam.
Dziś ok 21, dokonałem wpłaty na konto w Gamebookers. Pieniądze są już na koncie.
W związku z tym uprzejmie proszę o odmrożenie mojego bonusa.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Szamonnn
`Juve Per Sempre

Pomógł: 131 razy Dołączył: 31 Maj 2008 Posty: 4026 Skąd: Z kredensu ..
|
Wysłany: Sob Kwi 04, 2009 14:27
|
|
| Cytat: | | W związku z tym uprzejmie proszę o odmrożenie mojego bonusa. |
Prosić możesz, ale z tego co ja wiem, to GB nagrody wypłaca zawsze w pierwszy czwartek danego miesiąca, więc teraz kasa zostanie Ci odmrożona w pierwszy czwartek maja |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 15:55
|
|
arson111, wyslij mi na PW swoj nick i info kiedy wygrałeś nagrodę.
krzysiekmks, Antytalent - tak jak napisał Szamonnn - zostana wyplacone w 1 czwartek maja. |
|
|
|
 |
|
|
|