|
Najlepsze typy mb89 |
| Autor |
Wiadomość |
mbrowarek89
|
Wysłany: Wto Sty 02, 2007 10:37 pm
|
|
Nie było mnie w domu, więc miałem kilka dni przerwy.
Podsumowanie zeszłorocznych;) kuponów będzie krótkie LIPA!!!
Z ostatnich kuponów nie weszło mi nic
Dzisiaj obstawiałem za bardzo niskie stawki, nie miałem wczesniej czasu wiec daje te kupony dopiero teraz (mecze już trwają)
Cheltenham Town - Crewe Alexandra (under/over 2.5) (Poniżej/Powyżej)>>>> 2 1,65 Leigh RMI - Workington (Typ)>>>>1 2,40
Bishop´s Stortford - Thurrock FC (Typ) >>>> 1 1,45 20:45
Stawka 2,00 PLN
Kurs 5,74
wygrana 11,48 PLN
Aston Villa - Chelsea FC (Typ)>>>> 2 1,55
Leigh RMI - Workington (Typ)>>>> 1 2,40
Stawka 2,00 PLN
Kurs 3,72
maks. wygrana 7,44 PLN |
|
|
|
 |
damianmularczyk

Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Gru 2006 Posty: 368 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 12:03 am
|
|
To co wyprwiają "The Blues" to jest skandal.3 mecz pod rząd którego nie potrafią wygrać
Przecież mają taki skład i co?? i du** oni się już do nieczego nie nadają...... |
_________________ Moje miasto a w nim Legia Warszawa!! (L) |
|
|
|
 |
mbrowarek89
|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 5:31 pm
|
|
Oto moje zakłady na dzisiaj i jutro |
|
|
|
 |
damianmularczyk

|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 5:36 pm
|
|
Nie można kompletnie tego rozczytać,spróbuj jescze raz albo napisz normalnie |
|
|
|
 |
kakaowy

|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 5:43 pm
|
|
| mbrowarek89 napisał/a: | :| Nie można kompletnie tego rozczytać,spróbuj jescze raz albo napisz normalnie |
gdy strona sie odtworzy kliknij lewnym przyciskiem myszy na owy kupon i ci sie wszystko rozjasni |
_________________ 2 lata na forum |
|
|
|
 |
damianmularczyk

|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 5:54 pm
|
|
dzieki kakaowy faktycznie to pomaga pierdoła ze mnie Pytanie do Mbrowarka89,gdzie obstawiłeś,że Małysz będzie lepszy od Schmitta?? Bo też bym sobie to obstawił a nigdzie tego nie widzę |
|
|
|
 |
kakaowy

|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 6:17 pm
|
|
| Cytat: | dzieki kakaowy faktycznie to pomaga pierdoła ze mnie Pytanie do Mbrowarka89,gdzie obstawiłeś,że Małysz będzie lepszy od Schmitta?? Bo też bym sobie to obstawił a nigdzie tego nie widzę |
male obeznanie wsrod internetowych bukow widze , kupon zostal obstawiony w bwin |
_________________ 2 lata na forum |
|
|
|
 |
Laataar
|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 8:01 pm
|
|
życzę ci jak najlepiej ale szczerze powiedziawszy to nikłe są szans żeby te kupony weszły.... pierwszy kupon ... NBA... nie wiem bo nie gram tego nie mam za bardzo czasu żeby w to wnikać hehe ale 4 spotkania z tej ligi na 1 kuponie ... i to jeszcze kombinacje handicap i under no ale życze powodzenia
kupon drugi... szczerze nie analizowałem żadnych meczy z tego ale widzę że jest ciekawy.. jakieś deczko egzotyczne ligi i niższe ... kursy są tam wysokie ale i wyniki ciężkie do wytypowania i to jeszcze widzę są 3 dobrane z kursem każdy przynajmniej 2 ale być może
kupon trzeci.... hokej hmmmm .. no tu widzę że na prawie pewniaków poleciało... ja osobiście unikam na stawianie reprezentacji U coś tam... no już pomijając nawet że to hokej....
kupon czwarty..... no największe szanse wejścia przy założeniu że warunki pozwolą na rozegranie całych zawodów ...
dobrze że nie szalejesz z stawkami życzę powodzenia... i oby kasa z tego była |
|
|
|
 |
mbrowarek89
|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 8:20 pm
|
|
| Laataar napisał/a: | życzę ci jak najlepiej ale szczerze powiedziawszy to nikłe są szans żeby te kupony weszły.... pierwszy kupon ... NBA... nie wiem bo nie gram tego nie mam za bardzo czasu żeby w to wnikać hehe ale 4 spotkania z tej ligi na 1 kuponie ... i to jeszcze kombinacje handicap i under no ale życze powodzenia
kupon drugi... szczerze nie analizowałem żadnych meczy z tego ale widzę że jest ciekawy.. jakieś deczko egzotyczne ligi i niższe ... kursy są tam wysokie ale i wyniki ciężkie do wytypowania i to jeszcze widzę są 3 dobrane z kursem każdy przynajmniej 2 ale być może
kupon trzeci.... hokej hmmmm .. no tu widzę że na prawie pewniaków poleciało... ja osobiście unikam na stawianie reprezentacji U coś tam... no już pomijając nawet że to hokej....
kupon czwarty..... no największe szanse wejścia przy założeniu że warunki pozwolą na rozegranie całych zawodów ...
dobrze że nie szalejesz z stawkami życzę powodzenia... i oby kasa z tego była |
Dzięki za dobre słowo Dwa kupony z tego juz poszły sie je***.
Masz racje kupony bardzo ryzykowne( jestem tego jak najbardziej świadomy ) - dlatego malutkie stawki. |
|
|
|
 |
mbrowarek89
|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 8:23 pm
|
|
Wykombinowałem jeszcze takie coś - znowu kupon z serii jak wejdzie to będzie super, radzę sie nie sugerować, chyba że pojedynczymi meczami
Jaka szkoda
Wszystko weszło pięknie... tylko wimbledon wygrał... |
| Ostatnio zmieniony przez mbrowarek89 Czw Sty 04, 2007 12:03 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
damianmularczyk

|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 8:24 pm
|
|
Szalone może ale ten ostatni kupon wg mnie powinien spokojnie wejść,chyba,że będzie loteria tak jak w ostatnim konkursie,ale chyba 2 raz pod rząd tak się nie stanie |
|
|
|
 |
|
|
|