Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, fixy, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 
Najlepsze bonusy bukmacherskie Bwin, Bet365, Betclic, Sportingbet, Unibet:
1. Sportingbet
200 pln
darmowa gra
2. Bwin
150%
za darmo »
3. Betsson
55 PLN
bez ryzyka!
5. Bet365
200 pln
za darmo »
5. William Hill
25 Eur
za darmo »
Od 5 lat płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 100 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy nowy użytkownik który przekroczy 125 postów dostaje minimum 40 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Tylko dla forumowiczów: Wygraj bilet na mecz otwarcia EURO 2012 - Polska - Grecja!

Poprzedni temat :: Następny temat
Niższe Ligi
Autor Wiadomość
Haisenberg 

Wysłany: Czw Sty 26, 2012 15:20   Juve Stabia vs. Crotone 27.01.2012
WŁOCHY: Serie B

Juve Stabia vs. Crotone

24 Kolejka Włoskiej Serie B. 9 Juve podejmuje u siebie 16 Crotone. Juve w ostatnich 4 meczach gra w kratkę, jednak patrząc na mecze u siebie to 9 ostatnich meczy bez porażki i tylko 2 remisy i aż 7 zwycięstw, więc bardzo dobrze gra im się przed własną publicznością. Drżuna Crotone ma ostatnio spory spadek formy i przegrała 4 ostatnie mecze, a patrząc na mecze wyjazdowe w tym sezonie to na 11 meczy 6 porażek i zaledwie 3 zwycięstwa. W poprzedniej rundzie gdzie Juve było gośćmi padł wynik 0:0. Sugerując się głównie świetną dyspozycją Juve u siebie, oraz brakiem formy w ostatnich meczach Crotone gram w tym meczu na Gospodarzy :arrow: 1.97 :pinna:

Poziom: 42 HP   69%   3970/5755
   MP   0%   0/2747
   EXP   79%   148/186
Haisenberg 

Wysłany: Pią Sty 27, 2012 20:59   
Cytat:

Juve Stabia vs. Crotone

24 Kolejka Włoskiej Serie B. 9 Juve podejmuje u siebie 16 Crotone. Juve w ostatnich 4 meczach gra w kratkę, jednak patrząc na mecze u siebie to 9 ostatnich meczy bez porażki i tylko 2 remisy i aż 7 zwycięstw, więc bardzo dobrze gra im się przed własną publicznością. Drżuna Crotone ma ostatnio spory spadek formy i przegrała 4 ostatnie mecze, a patrząc na mecze wyjazdowe w tym sezonie to na 11 meczy 6 porażek i zaledwie 3 zwycięstwa. W poprzedniej rundzie gdzie Juve było gośćmi padł wynik 0:0. Sugerując się głównie świetną dyspozycją Juve u siebie, oraz brakiem formy w ostatnich meczach Crotone gram w tym meczu na Gospodarzy :arrow: 1.97 :minus: :pinna:

Szczęśliwie udało się gospodarzom zremisować, ale to i tak za mało i niestety :minus: 2:2

Poziom: 42 HP   69%   3970/5755
   MP   0%   0/2747
   EXP   79%   148/186
lordcadet 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Nie Sty 29, 2012 13:20   
VS

29.01.2012 14:30
piłka nożna - WŁOCHY: Lega Pro C1/A
spotkanie:Monza -Foggia
typ: 2
kurs: 2,65
buk:Bwin

Dzisiejszy pojedynek na zapleczu Włoskiej serii B rozgrywany w grupie A, jest według bukmacherów bardzo wyrównany kurs na remis oscyluje w okolicach 2,9.
Więc można wywnioskować że trudno tu wskazać faworyta. Jednak ja podąłem się tego trudu.
Statystyki:
Piętnasta w tabeli Monza będzie podejmować rywali zajmujących 8lokatę z ujętym decyzją związku jednym pkt. po jego dodaniu zajmowali by już szóste miejsce.
W ostatnich pięciu meczach na własnej murawie zawodnicy z Monzy zdobyli tylko cztery pkt. w tym wygrywając z uplasowanym obecnie na 13 miejscu Spalem, które w tym sezonie pokazuję wyraźny brak formy, oraz zremisowali z drużyną Como, która cieszy się tym samym dorobkiem pkt. co Foggia.
Natomiast goście na ostatnich pięciu wyjazdach wygrali trzykrotnie a przegrali dwa razy, w tym w ostatnim meczu w Benevento, wygrali 1:0 z bardzo dobrze prezentującą się miejscową drużyną.
W wszystkich dziesięciu meczach jako goście Foggia tylko dwukrotnie przegrała a aż 4razy zremisowała.
Jednakże ich obecna forma jaką można zauważyć patrząc na wyniki 5 ostatnich meczy w których tylko raz podzielili się pkt. z uplasowanym na 5 miejscu Pro Vercelli, natomiast z reszty pojedynków wyszli z kompletem pkt.
Dlatego ja proponuje obstawić dziś na gości iż są w lepszej predyspozycji jednak nie wykluczam tutaj remisu więc polecam bezpiecznie zagrać X2.

Składy:

MONZA: zamki, Zenomi, Boscaro, Cattaneo, Bugno; Anghileri, Biso, Roman, Iacopino; Colacone, Tiboni. Aby skorzystać. Marcandalli, Campinoti, Ferrario, Palumbo, Uggé, Pandiani, Vogt. Coach Motta.

Foggia: Broom, Traore, Gigliotti, Toppan, Cardin, Perpetuini, Meduri, Cruz, Venitucci, Molina; Agodirin. Aby skorzystać. Barrel, D'Orsi, Velardi, Tomi, Wagner, Pompilio, Lanteri. Coach Stringari.

Poziom: 26 HP   22%   360/1637
   MP   20%   161/781
   EXP   11%   9/78
gacekkstb 

Wysłany: Pią Lut 03, 2012 20:09   
Nocerina - Bari
04.02.2012 15:00
kurs: 2.81
:pinna:

26 Kolejka Włoskiej Serie B i mecz pomiędzy 22.Nocerina i 8.Bari
Według mnie najciekawszy zapowiadający się mecz w dzisiejszym dniu czemu ?
Na obie ekipy bardzo wysoki kurs za zwycięstwo godny postawienia na gości , ale powoli.
Nocerina dzisiejszy gospodarz najsłabsza drużyna grająca u siebie w tabeli 5 ostatnich meczach tylko jeden remis i aż 4 porażki.
Ich rywal drużyna Bari lepiej radząca sobie na wyjazdach niż na własnym terenie miała 3 zwycięstwa , remis i porażka i oni są dla mnie faworytami.

Poziom: 15 HP   14%   68/488
   MP   100%   233/233
   EXP   5%   2/35
gacekkstb 

Wysłany: Sob Lut 04, 2012 18:13   
Cytat:
Nocerina - Bari
04.02.2012 15:00
kurs: 2.81

26 Kolejka Włoskiej Serie B i mecz pomiędzy 22.Nocerina i 8.Bari
Według mnie najciekawszy zapowiadający się mecz w dzisiejszym dniu czemu ?
Na obie ekipy bardzo wysoki kurs za zwycięstwo godny postawienia na gości , ale powoli.
Nocerina dzisiejszy gospodarz najsłabsza drużyna grająca u siebie w tabeli 5 ostatnich meczach tylko jeden remis i aż 4 porażki.
Ich rywal drużyna Bari lepiej radząca sobie na wyjazdach niż na własnym terenie miała 3 zwycięstwa , remis i porażka i oni są dla mnie faworytami.

Nocerina 1:1 Bari
:minus:

Poziom: 15 HP   14%   68/488
   MP   100%   233/233
   EXP   5%   2/35
Almaz 

Wysłany: Sob Lut 18, 2012 14:18   Verona-Gubbio

Soccer. Italy - Serie B
Verona-Gubbio

Verona one of the best teams in Serie B. Team located on fourth place and behind the first team Sassuolo only two points.
But Verona's game in hand so she has no right now to make a mistake.
The team played well at home.
Of the 14 matches at its stadium was won by 9, 2 draws, and 1 defeat

Gubbio is outsider Serie B.
Team takes 20th place, winning all five matches out of 26.
Away team has lost 9 mathes and 4 draws. Goals 9-26

I am confident that the Verona win.

Verona win-1.57 10/10 :pinna:

Verona(-1)-2.06 5/10 :pinna:

Poziom: 11 HP   5%   13/272
   MP   100%   130/130
   EXP   4%   1/25
Almaz 

Wysłany: Nie Lut 19, 2012 00:25   
Cytat:

Soccer. Italy - Serie B
Verona-Gubbio

Verona one of the best teams in Serie B. Team located on fourth place and behind the first team Sassuolo only two points.
But Verona's game in hand so she has no right now to make a mistake.
The team played well at home.
Of the 14 matches at its stadium was won by 9, 2 draws, and 1 defeat

Gubbio is outsider Serie B.
Team takes 20th place, winning all five matches out of 26.
Away team has lost 9 mathes and 4 draws. Goals 9-26

I am confident that the Verona win.

Verona win-1.57 10/10 :pinna:

Verona(-1)-2.06 5/10 :pinna:

Verona win-1.57 1-0 :dobrze:

Verona(-1)-2.06 1-0 :zwrot:

Poziom: 11 HP   5%   13/272
   MP   100%   130/130
   EXP   4%   1/25
Malec 

Wysłany: Pon Mar 05, 2012 19:21   

AS GUBBIO - BRESCIA CALCIO

Wydarzenie: Włochy - Serie B
Data: 05.03.2012r.
Czas: 20:45
Typ: Poniżej 2.5 gola.
Kurs: 1.55
Bukmacher: :betclic:

Na dzisiejszy wieczór podjąłem się analizy jeszcze jednego meczu. Na "zapleczu" włoskiej Serie A gospodarze z Gubbio podejmą na własnym terenie Brescię Calcio. Większym faworytem tego spotkania według bukmacherów są goście, ja jednak posiadając znikomą wiedzę o drugiej lidze włoskiej po przejrzeniu kilku serwisów internetowych i wstępnej analizie postanowiłem zaoferować typ Under 2.5 gola w tym meczu. AS Gubbio to drużyna, która kojarzy mi się z hmmm... jakimś szkolnym tekstem o wilku i nie przypadkowo są oni określani jako "Lupi", czyli "Wilki". W tym sezonie gospodarze notują U2.5 w przypadku 57% spotkań co daje 16 meczów na 28, nie jest to jakaś zdecydowana przewaga Underów na Overami, ale głównie padają one właśnie na swoim obiekcie. Gubbio na 14 meczów przy własnych trybunach strzeliło dotychczas tylko 17 goli (średnio ~1.21/mecz) i straciło jeszcze mniej, bo 12 (średnio ~0.86/mecz) te statystyki bardzo mnie przekonują do postawienia dziś U2.5. Sporo portali internetowych obstawia tu wynik w okolicach (1:1) czy (0:1). Zresztą wystarczy porównać kurs na Over - najniższy wynosi aż 2.30! Jasno wynika z tego, iż w tym meczu wielu bramek zobaczyć nie powinniśmy... więc tak, jeżeli Gubbio jest drużyną ("naciągnę") to Underową, to co powiedzieć o Brescii, która na 28 spotkań 19 kończyła wynikiem, w którym nie padły chociażby trzy bramki. Procent tego jest bardzo fajny, bo wynosi aż 68! Ostatnie 7 meczów "Biało - Niebieskich" kończyło się Underami i to niezależnie od terenu rozgrywanego meczu. Goście są aktualnie w dobrej formie, bo nie przegrywają, ale nie przekłada się to na zdobycze bramkowe, albo remisują bezbramkowo albo najmniejszym nakładem sił wygrywają spotkania, dziś myślę, że może sprawdzić się ta druga opcja. Ostatni Over, który padł w meczu Brescii na wyjeździe był ponad trzy miesiące temu, bo w grudniu ubiegłego roku - wydaję mi się, że to mówi samo za siebie. Goście określani przydomkiem "Leonessa" bramkowo się bardzo "oszczędzają" i z przodu i w defensywie. Na wyjazdach na 13 meczów tylko 14 strzelonych goli przy 10 straconych, średnie nie trudno wyliczyć, by spostrzec, że dla tego typu są po prostu one idealne. Dla mnie osobiście to ciekawy typ i niby "statystyka pokazuje bardzo wiele, ale zakrywa to co najważniejsze" to mimo wszystko myślę, że obędzie się tu bez niespodzianki w postaci więcej niż dwóch goli więc "forma" strzelecka obu ekip zostanie zachowana. Dodatkowo myślę, że można by tu pograć jakieś DNB na gości lub X2, choć w przypadku tej drugiej opcji kurs jest dość niski, zaś w przypadku pierwszej i bardzo prawdopodobnego remisu nie wiem czy się opłaca grać. Under wydaję się być trafnym typem tutaj, a jak będzie...? Przed 23. poznamy odpowiedź.

Poziom: 30 HP   20%   466/2333
   MP   37%   417/1114
   EXP   24%   24/99
Malec 

Wysłany: Pon Mar 05, 2012 22:53   
Cytat:

AS GUBBIO - BRESCIA CALCIO

Wydarzenie: Włochy - Serie B
Data: 05.03.2012r.
Czas: 20:45
Typ: Poniżej 2.5 gola.
Kurs: 1.55
Bukmacher: :betclic:

Na dzisiejszy wieczór podjąłem się analizy jeszcze jednego meczu. Na "zapleczu" włoskiej Serie A gospodarze z Gubbio podejmą na własnym terenie Brescię Calcio. Większym faworytem tego spotkania według bukmacherów są goście, ja jednak posiadając znikomą wiedzę o drugiej lidze włoskiej po przejrzeniu kilku serwisów internetowych i wstępnej analizie postanowiłem zaoferować typ Under 2.5 gola w tym meczu. AS Gubbio to drużyna, która kojarzy mi się z hmmm... jakimś szkolnym tekstem o wilku i nie przypadkowo są oni określani jako "Lupi", czyli "Wilki". W tym sezonie gospodarze notują U2.5 w przypadku 57% spotkań co daje 16 meczów na 28, nie jest to jakaś zdecydowana przewaga Underów na Overami, ale głównie padają one właśnie na swoim obiekcie. Gubbio na 14 meczów przy własnych trybunach strzeliło dotychczas tylko 17 goli (średnio ~1.21/mecz) i straciło jeszcze mniej, bo 12 (średnio ~0.86/mecz) te statystyki bardzo mnie przekonują do postawienia dziś U2.5. Sporo portali internetowych obstawia tu wynik w okolicach (1:1) czy (0:1). Zresztą wystarczy porównać kurs na Over - najniższy wynosi aż 2.30! Jasno wynika z tego, iż w tym meczu wielu bramek zobaczyć nie powinniśmy... więc tak, jeżeli Gubbio jest drużyną ("naciągnę") to Underową, to co powiedzieć o Brescii, która na 28 spotkań 19 kończyła wynikiem, w którym nie padły chociażby trzy bramki. Procent tego jest bardzo fajny, bo wynosi aż 68! Ostatnie 7 meczów "Biało - Niebieskich" kończyło się Underami i to niezależnie od terenu rozgrywanego meczu. Goście są aktualnie w dobrej formie, bo nie przegrywają, ale nie przekłada się to na zdobycze bramkowe, albo remisują bezbramkowo albo najmniejszym nakładem sił wygrywają spotkania, dziś myślę, że może sprawdzić się ta druga opcja. Ostatni Over, który padł w meczu Brescii na wyjeździe był ponad trzy miesiące temu, bo w grudniu ubiegłego roku - wydaję mi się, że to mówi samo za siebie. Goście określani przydomkiem "Leonessa" bramkowo się bardzo "oszczędzają" i z przodu i w defensywie. Na wyjazdach na 13 meczów tylko 14 strzelonych goli przy 10 straconych, średnie nie trudno wyliczyć, by spostrzec, że dla tego typu są po prostu one idealne. Dla mnie osobiście to ciekawy typ i niby "statystyka pokazuje bardzo wiele, ale zakrywa to co najważniejsze" to mimo wszystko myślę, że obędzie się tu bez niespodzianki w postaci więcej niż dwóch goli więc "forma" strzelecka obu ekip zostanie zachowana. Dodatkowo myślę, że można by tu pograć jakieś DNB na gości lub X2, choć w przypadku tej drugiej opcji kurs jest dość niski, zaś w przypadku pierwszej i bardzo prawdopodobnego remisu nie wiem czy się opłaca grać. Under wydaję się być trafnym typem tutaj, a jak będzie...? Przed 23. poznamy odpowiedź.

0:2
:plus:
:trophy:

Poziom: 30 HP   20%   466/2333
   MP   37%   417/1114
   EXP   24%   24/99
Adrio 

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Pon Mar 12, 2012 20:11   
Torino - Helas Verona
1
1.794

Kolejne spotkanie które zdecydowałem się na dzisiaj analizować to spotkanie włoskiej Serie B. Wicelider Torino podejmie drużynę z Verony, która za. walczą o awans do Serie A. Torino w 29 spotkaniach zgromadziło 59 punktów. Większość z tego dorobku zdobyli w domu. W 14 meczach na swoim stadionie wygrali 10 razy oraz 4 razy remisowali. Są jedyną drużyną, która jest niepokonana na swoim obiekcie w tym sezonie. Dzisiejsi goście w 29 meczach zgromadzili 54 punkty. Na wyjazdach grają średnio, 21 punktów w 14 meczach, bilans bramkowy 0. Ostatnie 10 meczy w wykonaniu obu drużyn w przypadku punktów jest porównywalne. Torino zdobyło 18 punktów, a Verona 17 lecz jeżeli przyjrzymy się gdzie zdobywali te punkty to możemy zobaczyć, że głównie u siebie. Torino grało 5 meczy u siebie oraz 5 na wyjeździe, z tych 5 domowych spotkań wygrali 4, a jedno zremisowali. Natomiast drużyna z Verony w 10 ostatnich meczach podobnie jak Torino grali 5 spotkań u siebie oraz 5 na wyjeździe. W tych wyjazdowych spotkaniach zdobyła 2 punkty po 2 remisach, reszta to 2 bramkowe porażki. W pierwszym meczu obu drużyn w Veronie wygrało Torino 3-1. Uważam, że dzisiaj również ten wynik może się powtórzyć.

Poziom: 44 HP   19%   1248/6573
   MP   48%   1517/3138
   EXP   71%   146/204
Adrio 

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Wto Mar 13, 2012 06:28   
Cytat:
Torino - Helas Verona
1
1.794

:minus:

Poziom: 44 HP   19%   1248/6573
   MP   48%   1517/3138
   EXP   71%   146/204
tomaszl 

Wysłany: Sob Kwi 21, 2012 09:30   
US Sassuolo Calcio vs AS Gubbio 1910 TYP 1
kurs: bet-at-home 1,45
Pewna jedynka po całkiem przyjemnym kursie. Sassuolo jest trzecie i praktycznie pewne gry chociaż w barażach o awans do Serie A. Prowadzące dwie drużyny mają nad nim tylko dwa punkty przewagi, a więc bezpośredni awans też jest całkiem realny. U siebie spisuje się nie najgorzej przegrywając tylko dwa spotkania. Sassuolo ostatnio nie przegrywa, a konkretnie od pięciu kolejek, natomiast w siedemnastu ostatnich przegrało tylko raz. Gubbio jest przedostatnie i ostatnio nie wygrywa zdobywając w siedmiu ostatnich grach tylko dwa punkty. Na wyjazdach Gubbio gra katastrofalnie i jako jedyne w lidze nie zdołało jeszcze wygrać na boisku przeciwników, gdzie nie nie zdobyło punktu od siedmiu kolejek czyli w tym roku nie zapunktowało jeszcze na obcych terenach.

Poziom: 7 HP   3%   3/130
   MP   100%   62/62
   EXP   37%   6/16
lordcadet 

Wysłany: Pią Kwi 27, 2012 15:29   
Verona - Empoli
27.04.2012 21:00
Typ:1
Kurs:1,65
Bukmacher: Pinnacle Sports

W tym spotkaniu jako gospodarze Hellas Verona F.C. podejmować będzie Empoli FC, które zajmuje obecnie osiemnastą pozycję.
Gialloblu walczą o bezpośredni awans do Serie A natomiast o uniknięcie udziału w barażach o utrzymanie w Serbie B walczyć będą zawodnicy Azzuri.
Podopieczni Silvio Baldini są najlepiej radzącą sobie drużyna przed własną publicznością w osiemnastu meczach zdobyli aż czterdzieści dwa punkty. Ich ostatnie pięć meczy u siebie to jednostronne pojedynki, które kończyły się pewnym zwycięstwem gospodarzy.
Natomiast Empoli nie może pochwalić siętą samą dyspozycją w meczach na wyjeździe gdyż w siedemnastu meczach na stadionie przeciwnika tylko trzykrotnie byli góra i dwa razy podzielili się punktami z miejscowymi drużynami.
Ich ostatnie spotkanie kiedy to mecz rozgrywany był na Stadio Carlo Castellani górą byli goście pokonując Empoli 1:3.
Dlatego ja osobiście uważam że w tym meczu może być tylko jeden faworyt a są nimi gospodarze tego spotkania, a ich głównym atutem będzie własna murawa na, której radzą sobie fenomenalnie.

MP   20%   161/781
   EXP   11%   9/78
lordcadet 

Wysłany: Sob Maj 05, 2012 11:39   
Ascoli - Empoli
05.05.2012 15:00
Typ:1 (-0,5)
Kurs:2,22

To spotkanie rozgrywane będzie na Stadio Cino e Lillo Del Duca, który jest w stanie pomieścić nawet 20tysięcy widzów. Faworytem tego spotkania są zajmujący szesnastą pozycję gospodarze tego pojedynku, jednakże gdyby nie odjęte im decyzją związku siedem punktów zajmowali by obecnie jedenastą pozycje. Warto dodać iż drużyna ta jest w znakomitej formie w ostatnich pięciu meczach zdobyli aż trzynaście punktów.
Natomiast ich przeciwnik z Empoli i będzie walczyć o każdy punkt w celu utrzymania się w lidze ponieważ zajmują obecnie oni osiemnastą lokatę w lidze i będą musieli postarać się o zwycięstwo jeżeli chcą myśleć o utrzymaniu. Jednak meczę na wyjeździe sprawiają ekipie Azzuri wielkie problemy w dotychczasowych meczach na stadionie przeciwnika zdołali wygrać tylko trzy razy i remisowali również trzykrotnie. W ich ostatnim pojedynku rozgrywanym na Stadio Carlo Castellani w Empoli to gospodarze byli górą. Jednakże uważam że tym razem to Ascoli będą górą i zapewnią sobie pewne utrzymanie w Serie B a ich przeciwnicy będą musieli postarać się o punkty w kolejnych spotkaniach.

MP   20%   161/781
   EXP   11%   9/78
mln

Wysłany: Pon Maj 14, 2012 19:15   
Piłka nożna, Serie B
14.05.12 20:45
Albinoleffe - Werona
Typ: AH(1,5:0) 2
Kurs: 2.00
PinnacleSports

Spotkanie 40 kolejki Włoskiej Serie B pomiędzy zajmującym ostatnie miejsce w ligowej tabeli zespołem Albinoleffe, który nie ma już jakichkolwiek szans na utrzymanie a walczącym o bezpośredni awans do Serie zespołem Hellas Werona. Gospodarze po 39 spotkaniach na koncie mają zaledwie 25 punktów i są zdecydowanie najsłabszym zespołem ligi, do Vicenzy zajmującej ostatnie miejsce, które nie oznacza bezpośredniego spadku tracą aż 13 punktów, czyli nie ma już oczywiście ten zespół żadnych szans na utrzymanie. O tym jak fatalna musi być sytuacja w tym klubie niech świadczy fakt, że mają obecnie serię 11 spotkań przegranych z rzędu, a nie wygrali od 23 kolejek, tj. od listopada zeszłego roku. Nie ma nawet co dzielić ich wyników na te u siebie i wyjazdy, spisują się równie słabo. A zagrają dziś z zespołem, który będzie zdeterminowany do osiągnięcia zwycięstwa, mają jeszcze szansę powalczyć o bezpośredni awans, co prawda tracą trzy punkty ale przed resztą zespołów z czołówki również jeszcze trzy mecze w tym bezpośredni pojedynek walczących o awans zespołów Torino i Sassuolo. Co prawda Werona nie jest w wielkiej formie, w ostatnim czasie na wyjazdach spisywali się fatalnie, tracąc mnóstwo ważnych punktów, jednak w maju oba mecze, które są za nimi kończyły się ich zwycięstwami po 1:0. W meczu z fatalnie grającym zespołem Albinoleffe liczę na pewne zwycięstwo gości.

Poziom: 15 HP   2%   9/488
   MP   100%   233/233
   EXP   51%   18/35
mariusz26hehe 

Wysłany: Wto Maj 15, 2012 14:34   
Pescara - Livorno

Pescara:
Pescara jest liderem Serie B z dorobkiem siedemdziesięciu siedmiu punktów. Ma jednak tylko trzy punkty przewagi nad trzecim i czwartym miejscem dającym tylko udział w barażach o awans do Serie A. Ostatnie pięć spotkań jednak drużyna Pescary zagrała koncertowo zgarniając w nich komplet piętnastu punktów. Strzeliła w nich aż dwadzieścia bramek, a straciła zaledwie dwie. Wygrała z Torino 2-0 czy z Grossetto 4-2. U siebie zdobyła w tym sezonie już czterdzieści cztery punkty. W ostatnim czasie porażka z Bari 1-2, ale od tego meczu remis oraz dwa zwycięstwa z rzędu z Vicenzą 6-0 i jak już wspomniałem wyżej z Torino 2-0.

Livorno:
Livorno jeśli nie zacznie wygrywać to może spaść z Serie B do Serie C. Pamiętamy ten zespół z występów w Serie A. Aktualnie zajmuje osiemnaste miejsce z dorobkiem trzydziestu dziewięciu punktów. Ma cztery punkty straty do siedemnastego Empoli i tylko dwa punkty przewagi nad miejscem spadkowym. Miejsce, które zajmują teraz daje im możliwość braży o pozostanie w Serie B. Ostatnie mecze były bardzo słabe w wykonaniu tej drużyny. Zaledwie jeden punkt w pięciu ostatnich meczach. Remis z Sassuolo u siebie 0-0. Pięć ostatnich meczy ligowych to zaledwie jedna strzelona bramka i sześć straconych. Na wyjeździe zdobyli tylko dwadzieścia jeden punktów w tym dwie porażki z rzędu.

Prognoza:
Obie drużyny dzieli prawdziwa przepaść zarówno w tabeli jak i w wykonaniu ich ostatnich meczy. Co ciekawe Pescara nie może wygrać z Livorno od dawna. Zarówno na wyjeździe jak i u siebie nie potrafi odnieść zwycięstwa, ale myślę, że zmieni się to dzisiejszego wieczoru i warto postawić na walczącą o awans do Serie A Pescarę. Warte zaryzykowania jest również postawienie na gospodarzy z handicapem ku czemu się skłaniam po ostatnich fantastycznych meczach tej drużyny.

Pescara - Livorno
typ: ha.(0-1) 1
kurs: 2.09 :pinna:
stawka: 4j.

Poziom: 36 HP   29%   1089/3758
   MP   0%   0/1794
   EXP   17%   24/138
balonik19821 

Wysłany: Wto Maj 15, 2012 14:54   
Torino-Sassuolo
typ:under 1,5
kurs:2,8
:bwin:

W meczu kończącym 40 kolejkę włoskiej Serie B dojdzie do szlagierowego pojedynku pomiędzy wiceliderem a 3 drużyną w tabeli, czyli pomiędzy Torino a Sassuolo. Stawką tego pojedynku jest fotel lidera dla Torion i wicelidera dla gości. Gospodarze w ostatnim meczu przegrali z Pescarą 2-0 i stracili fotel lidera. W poprzednich 4 meczach zdobyli komplet punktów. Torino przed własną publicznością w tym sezonie przegrało tylko jeden mecz, a ich bilans to 14-4-1 i bramki 34-14. Goście tracą do Torino 2 punkty i tylko zwycięstwo przybliży ich do upragnionego awansu do Serie A. Goście w ostatniej kolejce zremisowali z Livorno 0-0, ale w trzech poprzednich meczach zdobyli komplet punktów, pokonując: Brescię 2-1, Padovę 2-0 oraz Crotone 2-0. Sassuolo jest najlepiej spisującą się drużyną z ligi w meczach wyjazdowych. Ich bilans to 10-7-2 i bramki 27-16. Obie drużyny przede wszystkim nie będą chciały przegrać tego meczu dlatego obie zagrają zachowawczo skupiając się przede wszystkim na zabezpieczeniu własnej bramki. To powoduje, iż mecz raczej nie będzie obfitował w bramki. Stawiam na under 1,5

Poziom: 25 HP   6%   89/1490
   MP   100%   711/711
   EXP   86%   63/73
mariusz26hehe 

Wysłany: Sro Maj 16, 2012 13:06   
mariusz26hehe napisał/a:
Pescara - Livorno

Pescara:
Pescara jest liderem Serie B z dorobkiem siedemdziesięciu siedmiu punktów. Ma jednak tylko trzy punkty przewagi nad trzecim i czwartym miejscem dającym tylko udział w barażach o awans do Serie A. Ostatnie pięć spotkań jednak drużyna Pescary zagrała koncertowo zgarniając w nich komplet piętnastu punktów. Strzeliła w nich aż dwadzieścia bramek, a straciła zaledwie dwie. Wygrała z Torino 2-0 czy z Grossetto 4-2. U siebie zdobyła w tym sezonie już czterdzieści cztery punkty. W ostatnim czasie porażka z Bari 1-2, ale od tego meczu remis oraz dwa zwycięstwa z rzędu z Vicenzą 6-0 i jak już wspomniałem wyżej z Torino 2-0.

Livorno:
Livorno jeśli nie zacznie wygrywać to może spaść z Serie B do Serie C. Pamiętamy ten zespół z występów w Serie A. Aktualnie zajmuje osiemnaste miejsce z dorobkiem trzydziestu dziewięciu punktów. Ma cztery punkty straty do siedemnastego Empoli i tylko dwa punkty przewagi nad miejscem spadkowym. Miejsce, które zajmują teraz daje im możliwość braży o pozostanie w Serie B. Ostatnie mecze były bardzo słabe w wykonaniu tej drużyny. Zaledwie jeden punkt w pięciu ostatnich meczach. Remis z Sassuolo u siebie 0-0. Pięć ostatnich meczy ligowych to zaledwie jedna strzelona bramka i sześć straconych. Na wyjeździe zdobyli tylko dwadzieścia jeden punktów w tym dwie porażki z rzędu.

Prognoza:
Obie drużyny dzieli prawdziwa przepaść zarówno w tabeli jak i w wykonaniu ich ostatnich meczy. Co ciekawe Pescara nie może wygrać z Livorno od dawna. Zarówno na wyjeździe jak i u siebie nie potrafi odnieść zwycięstwa, ale myślę, że zmieni się to dzisiejszego wieczoru i warto postawić na walczącą o awans do Serie A Pescarę. Warte zaryzykowania jest również postawienie na gospodarzy z handicapem ku czemu się skłaniam po ostatnich fantastycznych meczach tej drużyny.

Pescara - Livorno
typ: ha.(0-1) 1
kurs: 2.09
stawka: 4j.

Pescara - Livorno 0-2 :minus: -4j.

Poziom: 36 HP   29%   1089/3758
   MP   0%   0/1794
   EXP   17%   24/138
Odpowiedz do tematu