Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!
Najlepszy bonus powitalny - do 2000 PLN na start! Przeczytaj!

Poprzedni temat :: Następny temat
Nowy program partnerskie www.typuj.org
Autor Wiadomość
glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 9:28 pm   Nowy program partnerskie www.typuj.org

logo typuj.org

Nowy program partnerski Typuj.org - zarabiaj pięciokrotnie!

Zapraszamy do udziału w naszym nowym programie partnerskim. W podziękowaniu za pomoc w promowaniu konkursu www.typuj.org przygotowaliśmy dla Ciebie cenne nagrody. Możesz wygrać aż 5 razy!

Każda osoba który poleci przynajmniej 15 aktywnych użytkowników otrzyma bez żadnego losowania wybraną przez siebie nagrodę gwarantowaną: koszulkę, czapeczkę lub grę sportową
obrazek z nagrodami
Dodatkowo co miesiąc wśród osób które poleciły przynajmniej 2 aktywnych użytkowników rozlosujemy 3 nagrody: czapeczkę, koszulkę i kupon doładowujący za 50 zł.. Natomiast na koniec sezonu 2007/08 wśród osób które poleciły przynajmniej 7 aktywnych użytkowników rozlosujemy - zestaw kina domowego, konsolę i aparat cyfrowy! obrazek z nagrodami

Przejdź na stronę http://www.typuj.org/program-partnerski.php by dowiedzieć się jak skutecznie promować nas konkurs i wygrywać nagrody!

Zwiększenie puli nagród w konkursie Typuj.org

Przy okazji z przyjemnością informujemy, iż pula nagród w lidze angielskiej została zwiększona do 1300 zł. miesięcznie. Co tydzień w naszym konkursie jest więc do wygrania blisko 1000 zł. Udział jak zawsze jest i będzie w pełni darmowy. Zapraszamy, na www.typuj.org nowe kolejki do typowania już są dostępne!

logo typuj.org

glory glory man united 

Wysłany: Wto Sty 15, 2008 9:31 pm   
Ledwo ruszyliśmy a już mamy pierwszego oszusta.

"pysio7" mp7mp@interia.pl

Przypominam, że poza wypisaniem loginu oszustów będziemy dekodować im hasła i ogłaszać je publicznie. Skoro wy oszukujecie to może ktoś i was oszuka.

Naciągacz pysio7 używa się hasła "matti107".

gites 

Zaproszone osoby: 29
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 9:44 pm   
Glory czyli na typuj.org zeby polecic osobe musi ona wpisać nick np: mój jeżeli ja polecam , nie tak jak na forum że przez link??
A co do oszustów to byli są i będą co zrobisz...
Nigdy o tym nie zapominaj"

kakaowy 

Wysłany: Wto Sty 15, 2008 9:51 pm   
gites napisał/a:
Glory czyli na typuj.org zeby polecic osobe musi ona wpisać nick np: mój jeżeli ja polecam , nie tak jak na forum że przez link??
A co do oszustów to byli są i będą co zrobisz...

wchodzisz na swoje konto typuj.org i tam na nagrody gwarantowane po lewej stronie i tam masz swojego linka do poleceń :)

marecki85 

Zaproszone osoby: 77
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 10:24 pm   
kakaowy napisał/a:
tam masz swojego linka do poleceń

no faktycznie jest..ze ja go szybciej nie zauwazylem ..;/

glory glory man united 

Wysłany: Wto Sty 15, 2008 10:35 pm   
Moze wpisac, ale o wiele lepiej jest podawac link. Bo wtedy taki ludek ma az miesiac na rejestracje a system bedzie pamietal ze ma go zapisac "na Twoje konto".

mar733 

Zaproszone osoby: 19
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 11:00 pm   
Podoba mi sie ta czapeczka :D musze popracowac bo musze ja miec :P

Oskarek_89

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Sro Sty 16, 2008 6:07 pm   
Czy gry to sa te co na obrazku? :D Bo jak tak to wiadomo ze kazdy wezmie PES2008! :D :P bo FM08 mam a nawet bede staral sie o gre w Reprezentacji Polski do ESL.EU :)

glory glory man united 

Wysłany: Sro Sty 16, 2008 7:52 pm   
Oskarek_89, nie, gier jest więcej choć te na obrazku też sie do listy zaliczają.

mar733 

Wysłany: Sro Sty 16, 2008 8:52 pm   
Nic, tylko się cieszyć, że Typuj.org się coraz bardziej rozwija i program jest coraz bardziej atrakcyjny.
Nagrody gwarantowane, nagrody miesięczne, nagrody roczne, nagrody dla najlepszych :D Po prostu pięknie

matrix_963 

Wysłany: Pią Sty 18, 2008 12:07 pm   
Wczoraj koleś się zarejestrował na mój link na typuj.org, a liczba poleconych sie nie zmieniła. Dlaczego ?

Przemoth 

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 3:08 pm   
Być może tego nie zrobił... mi też parę osób mówiło, że się zarejestruje, a zrobiły to dwie licząc że jak inni się porejestrują to się nie skapnę... Tak, że ktoś się nie zarejestrował... innej możliwości nie ma ...

matrix_963 

Wysłany: Pią Sty 18, 2008 3:11 pm   
Może i tak być , a tak wogóle to moderator może to jakoś sprawdzić ?

silverthomas 

Zaproszone osoby: 14
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 3:47 pm   
matrix_963, tylko glory chyba moze to sprawdzic, bo moderatorzy to sa od forum chyba a nie od stronki typuj.org :mrgreen:

mar733 

Wysłany: Pią Sty 18, 2008 4:32 pm   
Tak, raczej tylko glory ma do tego dostęp, ale tak jak napisał Przemoth to ten znajomy się pewnie nie zarejestrował, bo u mnie wszystko działa bez zarzutów - jak poleciłem kumplowi stronke to od razu pojawiła się nowa cyferka przy liczbie poleconych.

U mnie też nie za bardzo ludzie mają ochotę sie rejestrować :(
Musze wpaść na jakiś ciekawy pomysł by ich nakłonić ;]

marecki85 

Zaproszone osoby: 77
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 4:34 pm   
jak napisal mi glory -osoby te pojawia sie na tym waszym "liczniku" dopiero po zatypowaniu meczy - bo tak to zrozmialem :)

mar733 

Wysłany: Pią Sty 18, 2008 4:45 pm   
marecki85 napisał/a:
jak napisal mi glory -osoby te pojawia sie na tym waszym "liczniku" dopiero po zatypowaniu meczy - bo tak to zrozmialem :)

A mnie sie zdaje, że "po zatypowaniu meczy" pojawiają się na tym drugim liczniku "aktywni poleceni", ale oczywiście jak każdy mogę się mylić :P

matrix_963 

Wysłany: Pią Sty 18, 2008 8:02 pm   
Cytat:
A mnie sie zdaje, że "po zatypowaniu meczy" pojawiają się na tym drugim liczniku "aktywni poleceni", ale oczywiście jak każdy mogę się mylić

Właśnie tak , jak ktoś sie zarejestrował to masz osobe w poleconych a jak zatypuje to w aktywnych :P

glory glory man united 

Wysłany: Sob Sty 19, 2008 12:36 am   
mar733 i matrix, maja racje.

Co do zliczania - skrypt był testowany przez miesiąc i nie ma możliwości by ktoś zarejestrował się z linka i nie został policzony.

matrix_963 

Wysłany: Pon Sty 21, 2008 1:52 pm   
Aktywny się staje jak zatypuje jedną kolejkę czy po wiekszej ilości kolejek ?

nikosis

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 11:14 pm   
Przepraszam, ale za nic w świecie nie mogę znaleźć linku do "polecenia". Gdy naciskam nagrody gwarantowane wylogowuje mi się konto. O co chodzi? :cry:

wilcek2

Zaproszone osoby: 33
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 11:27 pm   
ojjojjjj pomyliło mi sie że to o forum chodzi a nie typuj.org :P w takim razie wez w innej przeglądarce to zrób :) tez tak mialem kiedys :P

nikosis

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 12:44 pm   
wilcek2 napisał/a:
ojjojjjj pomyliło mi sie że to o forum chodzi a nie typuj.org :P w takim razie wez w innej przeglądarce to zrób :) tez tak mialem kiedys :P

Bardzo, bardzo dziękuje :yes: . Zmieniłem przeglądarkę z Opery na Mozillę Firefox i wszystko pięknie śmiga. Dziękuje jeszcze raz i pozdrawiam. :grin:

Raja 

Zaproszone osoby: 30
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 5:08 pm   
matrix_963 napisał/a:
Aktywny się staje jak zatypuje jedną kolejkę czy po wiekszej ilości kolejek ?

Ja tez z takim pytaniem. Bo kumpel mowil ze juz z 3 kolejny tydzien typuje, a nadal nie jest aktywny. Czy jest jakas okreslona liczba meczy ktore musi poprawnie wytypowac?

1410 Grunwald
2008 Klagenfurt