|
Nowy sponsor w lidze włoskiej - prosze się rejestrować |
| Autor |
Wiadomość |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 10 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2427 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 12:56 am Nowy sponsor w lidze włoskiej - prosze się rejestrować
|
|
W tym sezonie mamy nowego sponsora w lidze włoskiej - firmę BETGUN. Co tydzień 5 nagród o łącznej sumie 150 pln !
Warunki odebrania nagród standarowe - trzeba otworzyć konto w Betgun z naszego linku.
https://www.betgun.com/in...id=537&typ_pp=1 i dopisać je w konkursie, w dziale "edytuj swoje dane".
Co więcej, teraz Betgun ma fajną promocję - powiększa pierwszy depozyt o 30%. Wyciągnć można sporo, bo maksymalny bonus to 120 pln. (przy wpłacie 400).
http://www.typybukmacherskie.org/topics66/1026.htm
Osoby które już konta w Betgun posiadają - wystarczy że dopiszą je w konkursie w dziale Edytuj swoje dane.
Prosze szybko uzupełniać danę - za 2 tygodnie nie będzie to już możliwe i nie będziecie mogli grać w lidze włoskiej ! |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
przemo_1979
|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 11:16 am
|
|
Siema,
W Betgun logujemy się na maila, rozumiem więc, że jako login w konkursie podaję adres mailowy.
Pozdro |
|
|
|
 |
GrzechuTG

Zaproszone osoby: 50
Pomógł: 5 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 2086 Skąd: Brd
|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 11:43 am
|
|
| ok konto jzu zalozone tak przemo w konkursie masz podac meila na ktory sie zarejestrowales. |
_________________ POLSKA GOLA!!!! POLSKA GOLA!!!
 |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 11:54 am
|
|
| Tak - tu loginem jest e-mail wiec e-mail podajemy. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
akupok
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Sob Sie 25, 2007 10:17 am
|
|
| ja takze juz zalozylem konto z waszego banerka |
|
|
|
 |
sebbaa

Pomógł: 4 razy Wiek: 32 Dołączył: 01 Paź 2005 Posty: 677 Skąd: Kraków/Stalowa Wola
|
Wysłany: Wto Paź 02, 2007 1:31 pm
|
|
| Zauważyłem że jestem na pierwszym miejscu w klasyfikacji typerów ligi włoskiej w miesiącu wrześniu. Na stronie z nagrodami nie widze jednak wysokości nagrody za 1 miejsce w miesiącu wrześniu. Czy sponsoring Betgun zaczyna sie dopiero od października? A za wrzesień nie bedzie nagrody?? |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Wto Paź 02, 2007 1:40 pm
|
|
| sebbaa, powinna byc juz za wrzesien -nie moge tego jednak oficjalnie obiecac. Na pewno sie postaramy. |
|
|
|
 |
sebbaa

Pomógł: 4 razy Wiek: 32 Dołączył: 01 Paź 2005 Posty: 677 Skąd: Kraków/Stalowa Wola
|
Wysłany: Sro Paź 03, 2007 12:25 pm
|
|
| glory glory man united napisał/a: | | sebbaa, powinna byc juz za wrzesien -nie moge tego jednak oficjalnie obiecac. Na pewno sie postaramy. |
Na stronie głównej jest napisane:
W lidze włoskiej zwyciężył sebbaa i otrzyma wplatę 100 pln na swoje konto od bukmachera Betgun.
Czyli mam rozumieć że to już oficjalnie jest załatwione? |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sro Paź 03, 2007 1:20 pm
|
|
| Nie, jeszcze nie jest. To zalezy od dobrej woli sponsora. Moim prywatnym zdaniem nie bedzie jednak problemow. |
|
|
|
 |
mczech3
Zaproszone osoby: 6
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2007 12:51 pm
|
|
| mam takie pytanie, bo zarejestrowałem sie ale nierobiłem pierwszej wpłaty i jak to by było gdybym dajmy na to wygrał ta lige to zeby meic kase musial bym wczesniej zrobic depozyt?? |
_________________ Chcesz być na +?? zajrzyj już dziś!! na >>>MOJE TYPY<<< a także jedy i NAJWIEKSZY KURS na forum!! wpadnij już dziś!! ;];] |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pią Paź 05, 2007 2:37 pm
|
|
Nie !!!!
Ludzie, czy wy naprawde nie potraficie czytac czy tez tak trudno wam zrozumiec ze nagrody sa za darmo ? |
|
|
|
 |
|
|
|