Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, fixy, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 
Najlepsze bonusy bukmacherskie Bwin, Bet365, Betclic, Sportingbet, Unibet:
1. Sportingbet
200 pln
darmowa gra
2. Bwin
150%
za darmo »
3. Betsson
55 PLN
bez ryzyka!
5. Bet365
200 pln
za darmo »
5. William Hill
25 Eur
za darmo »
Od 5 lat płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 100 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy nowy użytkownik który przekroczy 125 postów dostaje minimum 40 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Tylko dla forumowiczów: Wygraj bilet na mecz otwarcia EURO 2012 - Polska - Grecja!

Poprzedni temat :: Następny temat
Nowy Typer- Velo
Autor Wiadomość
Velo 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Wto Sty 17, 2012 18:05   Nowy Typer- Velo
Witam!

Jako że jestem na forum nowy, chciałbym się w tym miejscu przedstawić!

Nazywam się Daniel i mam 18 lat. Bukmacherką interesuję się od około miesiąca i dziś znalazłem to forum. Postanowiłem zabawić tu na dłużej, myślę że będziemy się dobrze dogadywać :cool:

Moja pierwsza analiza:

Novara - Milan

Przed 19 kolejką Serie A Milan zajmuje drugie miejsce a Novara 20 (czyli ostatnie). Już jutro te drużyny spotkają się w Coppa Italia ale ja chciałbym skupić się na meczu, który odbędzie się w niedzielę. Po przerwie świątecznej Milan wygrał towarzysko z PSG i w Serie A pokonał Atlantę 2:0.W ubiegłą niedzielę przegrał jednak z Interem w derbach Mediolanu po czym stracił pozycję lidera na rzecz Juve. Gracze z San Siro będą starali się powrócić na fotel lidera, a może to nastąpić po meczu ze słabiutką Novarą. Na wyjeździe Milan nie przegrał meczu od 2 października kiedy to przegrał z Juventusem 0:2. Novara natomiast po przerwie przegrała obydwa mecze; z Ceseną u siebie 3:1 i z Fiorentiną na wyjeździe 0:3. Ostatnimi czasy Novara nie radzi sobie z najlepszymi; porażka 2:0 z Juve, 3:0 z Udinese i 2:0 z Romą nie wróży nic dobrego. Natomiast zremisowała z Napoli 1:1 i we wrześniu pokonała niespodziewanie lokalnego rywala Milanu- Inter. Milan oprócz ostatniego meczu derbowego strzela regularnie i myślę że będzie tak i tym razem.

Typ: 2:0 dla milanu (bardzo przepraszam za taki zapis ale jestem tu nowy i jeszcze nie wszystko ogarniam xd)
Kurs: :hokej: 7.0
Buk: :bwin:

Poziom: 23 HP   49%   600/1225
   MP   0%   0/585
   EXP   7%   5/65
Velo 

Wysłany: Sro Sty 18, 2012 08:36   
Stan konta: 1000j

Braga - Pentafiel
Typ: Over 3,5
Kurs: 2.25
Stawka: 20j

Barcelona - Real
Typ: Over 1,5 Druga połowa
Kurs: 1,95

Bahrajn - Szwecja
Typ: 2
Kurs:1,55

MP   0%   0/585
   EXP   7%   5/65
Kicza 
Pride of the North

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Sro Sty 18, 2012 09:55   
Witam
Miałeś szczęście trafiając na najlepsze forum o tematyce bukmacherskiej w Polsce :smile:
A tak poważniej to życzę powodzenia.

ps. Jeśli chodzi o typowanie, to raczej polecam dział "Gotowe kupony"; Dziennik typera przeznaczony jest do nieco innych celów

Poziom: 53 HP   31%   3542/11426
   MP   0%   0/5455
   EXP   7%   23/304
sebbaa 

Wysłany: Sro Sty 18, 2012 09:59   
Gratuluję szybko osiągniętej pełnoletności ;)

Poziom: 53 HP   22%   2513/11426
   MP   22%   1208/5455
   EXP   59%   181/304
Velo 

Wysłany: Sro Sty 18, 2012 10:16   
Ok

MP   0%   0/585
   EXP   7%   5/65
Velo 

Wysłany: Sob Mar 03, 2012 20:19   
Jako że odkopuję mój temat to postaram się go prowadzić :mrgreen:

ZACZYNAMY!

Może zacznijmy od mojej przygody na tym forum :) . Mistrz remisów to mój pierwszy konkurs i jako żółtodziób, który interesuje się bukmacherką niecałe 3 miesiące jestem lekko zdziwiony faktem że dotarłem do finału. Przed chwilą zakończył się trzeci mecz mojego przeciwnika i jak na razie jest wynik 0:0. Potrzebna będzie dogrywka. Co do moich typów - zawiodłem się... 0:2, 0:3 , 0:4 to nie są remisy, ani wyniki remisopodobne! Nie mogę podawać tak niepewnych typów. Oczywiście mecz Zagłębia z Cracovią lekko mnie zaskoczył, gdyż Górnicy z Lubina odnieśli pierwsze w tym sezonie zwycięstwo poza własnym stadionem, a ostatnie 5 bezpośrednich meczy tych drużyn kończyły się remisami... Mówi się trudno! Teraz trzeba liczyć na to, że Torino straci punkty na wyjeździe. Jest 85' i tylko 1:0 dla lidera Serie B i wszystko jeszcze może się zdarzyć... No właśnie, wszystko. Niestety Torino strzela na 2:0 a za chwilę jest już 3:0.
Można by rzec - koniec! W międzyczasie rozpoczynają grę inne biorące udział w konkursie drużyny - Morton - Raith, Middlesborough - Portsmouth a także Panionos z Atromitosem. 1:0, 2:0 wciąż są szansę na remis 3:0, 4:0, 5:0!! KONIEC! 0. Teraz trzeba liczyć na cud! M'borough strzela na 2:0, to samo Atromitos, nadzieja wraca. Po chwili w obu meczach niebezpiecznie - 1:2. Po chwili w anglii jest już 3:1. Koniec, wciąż 0:0. Zostaje tylko Izrael. 0:1 - jest dobrze. Śledzę wynik- 70' wciąż 0:1. 90' 0:1 - myślę - TAK! Koniec, jak się potem okazało było 1:1 lecz w 90' gospodarze zdołali wygrać i tym samym doprowadzając do dogrywki w naszym forumowym konkursie.

Dziękuję tym, którym chciało się czytać te wypociny ;d

MP   0%   0/585
   EXP   7%   5/65
Velo 

Wysłany: Czw Mar 08, 2012 21:06   
Tak sobie patrzę na moje typy to wydaje mi się że wszystko jest przeciw mnie... - 100$ już po niecałych 10 dniach gry to fatalny rezultat. Drużyny na które najbardziej liczę przewalają swoje mecze seryjnie... Taki Manchester City - nic ciekawego nie zaprezentował. Jego akcje były rozbijane przed 20 metrem bramki rywala, nie potrafili przejść obrony sportingu i do tego dali sobie władować bramkę. Komu? Sportingowi najsłabszemu od miesięcy, który ledwo wywalczył awans ze słabiutką warszawską legią a nagle przyjeżdża sobie taki Man City pewny siebie i wygranej ~2 może 3 - 0. A tu dupa. Sporting potrafi kopać piłkę, jaaa :O. No nic ważniejsza liga, odpuśćmy sobie ten mecz bo to nic nie da, u siebie wygramy. Ale Wy k***a nie wiecie że przez Was buki zacierają ręce i wiele graczy traci kasę. A może ten mecz był ustawiony?? Następna drużyna - Metalist, Potrafił pokonać Austrię i Salzburg a u siebie nie potrafił zdobyć nawet bramki. Kim takim jest Olimpiakos?? Czy nie stać ich było chociaż na remis??

Nie wiem czy ktoś to przeczyta ale po całej serii porażek dopada mnie frustracja i już sam nie wiem co mam z tym zrobić, co pisać, po prostu załamka...

MP   0%   0/585
   EXP   7%   5/65
Haisenberg 

Wysłany: Czw Mar 08, 2012 22:47   
Cały urok piłki nożnej :smile: Głowa do góry i czas odrabiać straty. Co tu mówić o City skoro MU przegrywa właśnie z Bilbao u siebie 1:2 :smile:

Poziom: 42 HP   69%   3970/5755
   MP   0%   0/2747
   EXP   79%   148/186
Borkus 

Wysłany: Czw Mar 08, 2012 23:22   niespodzianka
Haisenberg napisał/a:
Cały urok piłki nożnej :smile: Głowa do góry i czas odrabiać straty. Co tu mówić o City skoro MU przegrywa właśnie z Bilbao u siebie 1:2 :smile:

No i zakończyło się przegraną 2:3 :???: Tak bywa niestety najlepsi zawodzą

Poziom: 2 HP   0%   0/30
   MP   100%   14/14
   EXP   12%   1/8
Velo 

Wysłany: Pią Mar 16, 2012 22:37   
7 typow trafionych na 8 po kursach grubo ponad 2 :D forma powraca :)

MP   0%   0/585
   EXP   7%   5/65
Don Camillo 69 

Zaproszone osoby: 69
Wysłany: Sob Mar 17, 2012 12:21   
Velo napisał/a:
7 typow trafionych na 8 po kursach grubo ponad 2 forma powraca

Velo napisał/a:
Nie wiem czy ktoś to przeczyta ale po całej serii porażek dopada mnie frustracja i już sam nie wiem co mam z tym zrobić, co pisać, po prostu załamka...

To się nazywa wariancja! :mrgreen:

Tak już jest, że zdarzają się seryjne wygrane i seryjne porażki. Grunt by po kilku takich seriach być na plusie, ale owszem może to być frustrujące. Tak więc by sobie z tym poradzić, trzeba zrozumieć, że takie dłuższe serie wtop będą się przytrafiały - jest to nieuniknione i czym prędzej to zaakceptować. Łatwiej będzie to zaakceptować, jeżeli będzie się odpowiednio stawkowało i parę kolejnych nietrafionych typów, nie zabierze nam większości budżetu. No i przejmowanie się, że tutaj trafił w poprzeczkę w doliczonym itp. też nie pomaga. To wszystko oczywiście przy założeniu, że analizy są rzeczowe i wynikają z nich dobre typki, a tylko matematyczne prawa sobie z nas kpią. Generalnie wpisz sobie w googlarkę "poker wariancja" pojawi się parę fajnych artykułów, a potem wrzuć hasło "mindset" - od razu inne spojrzenie będzie. No i z własnego doświadczenia wiem, że nic tak nie pomaga, jak nie przejmowanie się porażkami - trzeba dalej robić swoje. No i piłka to bagno, co nie znaczy oczywiście iż nie idzie na niej zarobić, nie mniej nie jest to łatwe. :wink:

Poziom: 36 HP   12%   450/3758
   MP   100%   1794/1794
   EXP   89%   123/138
Velo 

Wysłany: Sob Mar 17, 2012 12:39   
Dzięki ;)
Jak widzę, ktoś tu jednak zagląda ;p

Jeśli chodzi o moje typy to zmieniłem sposób typowania. Teraz szukam wyzwań i nie obstawiam niskich kursów gdyż ryzyko jest zbyt duże do kwoty którą można wygrać. Teraz wyszukuję mecze w których kursy na obie drużyny są mniej więcej takie same lub powyżej 2,1- niższe kursy uważam za nieopłacalne, gdyż zawsze może zdarzyć się niespodzianka a w meczach na wysokich kursach nie ma faworytów i każdy wynik jest możliwy. Oprócz moich przemyśleń zacząłem obserwować ruchy kursów, dajmy za przykład wczorajszy mecz Aachen - Union Berlin. Po statystykach skłonny byłem obstawić remis jednak spadające kursy na Union zasugerowały mi stawianie na nich. Wygrana przy kursie 2,65 to ładny zysk. Jest jeszcze jeden powód dlaczego tak gram - przy kursach ~1,5 2 wygrane zwracają nam 1 nietrafiony typ. Natomiast przy grze w okolicach 2,5 - 2 wygrane zwracają nam 3 typy nietrafione. Jak na razie będę grał takim sposobem.

KONIEC :yes:

MP   0%   0/585
   EXP   7%   5/65
Velo 

Wysłany: Czw Mar 22, 2012 19:56   
Dziś chciałbym napisać o wczorajszym meczu Chelsea z Man. City. Według mnie Chelsea przyjechała na Ettihad z zbyt wielkim respektem do drużyny Citizens. Było to widać od samego początku kiedy to drużyna z Londynu łatwo traciła piłki i gospodarze niebezpiecznie atakowali i mogło te ataki przynieść skutek gdyby nie poprzeczka Nasriego (to był chyba on xD) i niecelny strzał Balloteliego w sytuacji sam na sam. Po zmianie stron szczęście znów sprzyjało Chelsea i po rykoszecie bramkę strzelił Cahill. W tym momencie City zaczęło niezdarnie atakować a Chelsea zbyt szybko cofnęła się do obrony i do gry kontrami, które często kończyły się już na środku boiska. Potem nastał czas na ten nieszczęsny karny, który według komentatorów został uznany za nienależący się drużynie gospodarzy... Gol! 1:1 teraz City będzie cisnęło z całych sił gdyż te 2 punkty są bardzo ważne. Zbyt łatwe oddawanie piłek i napór gospodarzy w końcu musiał przynieść bramkę i tak się niestety stało. Chelsea traci już 5 punktów do Tottenhamu i 6 do Arsenalu. Na szczęście już w niedziele strata ta może być zniwelowana gdyż The Blues podejmą u siebie nie będący w formie Tottenham. W meczu na White Hart Lane padł remis ale tym razem faworytami będą gospodarze. Z Tottenhamu uszło powietrze i jakby przeniosło się na podopiecznych Di Matteo. Jeśli Chelsea ten mecz wygra to już tylko 2 punktów będzie brakowało aby przegonić Tottenham i awansować do fazy grupowej LM i właśnie na to liczę :mrgreen:

MP   0%   0/585
   EXP   7%   5/65
Velo 

Wysłany: Czw Mar 22, 2012 19:57   
Dziś chciałbym napisać o wczorajszym meczu Chelsea z Man. City. Według mnie Chelsea przyjechała na Ettihad z zbyt wielkim respektem do drużyny Citizens. Było to widać od samego początku kiedy to drużyna z Londynu łatwo traciła piłki i gospodarze niebezpiecznie atakowali i mogło te ataki przynieść skutek gdyby nie poprzeczka Nasriego (to był chyba on xD) i niecelny strzał Balloteliego w sytuacji sam na sam. Po zmianie stron szczęście znów sprzyjało Chelsea i po rykoszecie bramkę strzelił Cahill. W tym momencie City zaczęło niezdarnie atakować a Chelsea zbyt szybko cofnęła się do obrony i do gry kontrami, które często kończyły się już na środku boiska. Potem nastał czas na ten nieszczęsny karny, który według komentatorów został uznany za nienależący się drużynie gospodarzy... Gol! 1:1 teraz City będzie cisnęło z całych sił gdyż te 2 punkty są bardzo ważne. Zbyt łatwe oddawanie piłek i napór gospodarzy w końcu musiał przynieść bramkę i tak się niestety stało. Chelsea traci już 5 punktów do Tottenhamu i 6 do Arsenalu. Na szczęście już w niedziele strata ta może być zniwelowana gdyż The Blues podejmą u siebie nie będący w formie Tottenham. W meczu na White Hart Lane padł remis ale tym razem faworytami będą gospodarze. Z Tottenhamu uszło powietrze i jakby przeniosło się na podopiecznych Di Matteo. Jeśli Chelsea ten mecz wygra to już tylko 2 punktów będzie brakowało aby przegonić Tottenham i awansować do fazy grupowej LM i właśnie na to liczę :mrgreen:

MP   0%   0/585
   EXP   7%   5/65
Odpowiedz do tematu