Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!
Najlepszy bonus powitalny - do 2000 PLN na start! Przeczytaj!

Poprzedni temat :: Następny temat
Nowy wizerunek forum!
Autor Wiadomość
glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 7:04 am   Nowy wizerunek forum!
Tak, tak nie pomyliliście adresu to jest forum www.typybukmacherskie.org :) .

Dziś premiera nowego stylu - mam nadzieję, że się wam spodoba.

Proszę o uwagi i opinie w tym wątku!

kicza11 
www.esfi.oz.pl

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 7:39 am   
No to mam zaszczyt być pierwszy :wink:
Jak dla mnie bomba, dosłownie. Jestem baaardzo mile, MILE zaskoczony :mrgreen:
Bo tamten styl, to taki trochę był już, hmmm, wytarty. Ten jest wg mnie wypaśny.
Wielkie graty dla pomysłodawców i wykonawców :alien:

Pozdro

kicza11 
www.esfi.oz.pl

Wysłany: Pon Lut 18, 2008 7:42 am   
Niewiem, czy posty tutaj są liczone, ale jeszcze chcę się zachwycić belką AKTYWNY TYPER, bo jak tak się przyglądam, to teraz najładniejsza :razz: :twisted:

Jeszcze raz SuPeR!!

Szymek 

Zaproszone osoby: 28
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 8:02 am   
Na plus bardzo ;) teraz widać nicki vipów , , styl bardzo przyjazny , taki przyjemny , nie za bardzo naszpikowany gadżetami - po prostu w sam raz :)

Raja 

Zaproszone osoby: 30
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 9:25 am   
Na poczatku przezylem szok :) myslalem ze wpisalem pl zamiast org i mnie gdzis przenioslo :) Ale po pierwszym wstrzasie teraz juz jest ok. Bardzo ladne wykonanie, fajny baner na gorze i ta murawa po bokach :)

1410 Grunwald
2008 Klagenfurt

Oskarek_89

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 10:03 am   
Ja tam mam dodane do ulubionych wiec pomylki nie bylo :) a Forum bardzo ladne :P Widac bylo od kilku dni ze cos sie zmienia :) Flagi itp :P

kostek8 

Wysłany: Pon Lut 18, 2008 10:06 am   
Ja to ujmę w jednym słowie:

"Zajebiste"

carlos345

Zaproszone osoby: 6
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 10:11 am   
Bardzo ładnie, podoba mi się :)

koloino 

Zaproszone osoby: 12
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 10:12 am   
No brak słów ... :) Pierwsze co właczyłem, mysle kurcze ... błąd jakiś cy co ?? Ale nie to "nasze" forum :) No pięknie, pięknie... choc ciezko mi sie przyzwyczaic, pare godzinek spedze i bedzie oki :) Naprawde super!! YEAH :D Widac ze forum zyje i sie rozwija ;) EXTRAAAAAAAAAA

Andrzej Kmicic 

Wysłany: Pon Lut 18, 2008 10:57 am   
No to ja dostanę cięgi tu zaraz, wszystko jest OK, nie mam nic do wizerunku graficznego. Poza tym że zamiana tła postów na jeszcze ciemniejszy utrudnia nieco czytelność. Ale to wada całego systemu phpBB. Gama kolorów widocznych jest niewielka. I tu nie ma co się czepiać.
Jak widać z powyższych postów każda zmiana wywołuje entuzjazm, ludzie lubią zmiany i odnowy. To tak jak malowanie mieszkania.
Ale najpoważniejszym błędem tego stylu jest jego stała szerokość. W dobie monitorów LCD, panoramicznych, styl który zajmuje (ogranicza) informacyjną część forum do 50% to zdecydowany bład. Ta tapeta dookoła powinna zajmować, nie więcej jak 5% szerkokości ekranu.

pozdrawiam i zyczę sukcesów
AK

typ16 

Wysłany: Pon Lut 18, 2008 11:01 am   
Dla mnie tez Extra! Teraz widac ze jest to porządne forum ;)

nikosis

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 11:30 am   
Piękny styl. Dużo, dużo lepszy od tego poprzedniego.

jemjogurt 

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 12:20 pm   
mi sie nie podoba - moze przyzwyczailem sie do popredniego

Pss27 

Wysłany: Pon Lut 18, 2008 12:33 pm   
Ja tak jak wszyscy włączam stronkę i myślę że coś pomyliłem ale chwileczka i widzę posty znajomych i glorego a więc się loguje i czytam.Ogólnie stronka ściemniała i wygląda teraz dostojniej ;) .Ale zmiany zaczęły się wcześniej nawet u nas tzn inne Avatry(chyba tak to się pisze).

Cytat:
No to ja dostanę cięgi tu zaraz

A co do ciebie Andrzeju każdy ma własne zdanie a po drugie także zgadzam się z tobą co tła postów :cool:

poldek17 

Zaproszone osoby: 12
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 12:45 pm   
jemjogurt napisał/a:
mi sie nie podoba - moze przyzwyczailem sie do popredniego

Zawsze możesz przełączyć sie do starego w swoim profilu :P

Nie cytuj posta który znajduje sie nad twoim :)

roberth88 

Wysłany: Pon Lut 18, 2008 1:35 pm   
Nowy wizerunek-forum stare :) jak dla mnie wszystko pieknie,slicznie... Tlo murawy pilkarskie dobrze pasuje do podkladu postow (xczyli szarego koloru). Jak typy beda takie przejrzyste jak forum to zostaniemy milionerami :)

gaucho87 

Zaproszone osoby: 15
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 2:40 pm   
Szczerze wpisałem rano Nasz stronke patrze i mowie co jest ... a tu nowy wizerunek i bardzo ładny duzy plus bardziej wyrazisty i konkretny, ten kto to zrobil odwalil kawalek dobrej roboty . Gratuluje i Wielkie Dzieki od forumowiczów.

FiTA 

Zaproszone osoby: 38
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 3:02 pm   
Ja również szok na maksa jak dzis rano wszedłem :D ... być może to wynika z przyzwyczajenia ale dla mni tamto było bardzij przejrzyste ... Generalnie wygląd bardzo fajny tylko trzeba się przyzwyczaić trochę :D

PS. Pasek "Elita" mi do avtarka nie pasuje wiec musze cos skołować :D

pozdrawiam :D

Lukash_90 

Wysłany: Pon Lut 18, 2008 3:39 pm   
Ogólnie nowy wizerunek zdecydowanie nadaje forum o wiele bardziej profesjonalny wygląd. Mi zdecydowanie sie podoba i jak dla mnie powinno już tak zostać. Również jak poprzednicy jak rano się wbiłem na forum, to pomyślałem, ze wchodzę gdzieś indziej i sie pomyliłem. Podsumowując zmiana zdecydowanie na plus :)

cinheed 

Wysłany: Pon Lut 18, 2008 4:18 pm   
Bardzo fajny styl, przyjemny dla oka :wink:

macs24 

Zaproszone osoby: 15
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 4:23 pm   
Mi się też podaoba bardzo ładny :yes:

glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 4:24 pm   
Andrzej Kmicic napisał/a:

Ale najpoważniejszym błędem tego stylu jest jego stała szerokość. W dobie monitorów LCD, panoramicznych, styl który zajmuje (ogranicza) informacyjną część forum do 50% to zdecydowany bład. Ta tapeta dookoła powinna zajmować, nie więcej jak 5% szerkokości ekranu.
AK

Ja akurat tu mam odmienne zdanie. Nie ważne jak jak duży monitor się posiada (sam używam 17 panoramy), ale ile przestrzeni obejmuje Twój wzrok. Jeśli cześć informacyjna zajmowała by 95% to czytając wypowiedź trzeba byłoby kręcić głową w lewo i w prawo (lub przynajmniej oczami ;) . A tak wystarczy podążać wzrokiem w dół. Dodatkowo duża ilość tła po bokach stwarza lepszy kontrast i wzrok się wolniej męczy.

I jedna prośba do osób które wolały stary styl. Dajcie nowemu 2 dni szansy :) . Ja przyznam szczerze, że przez pierwsze kilka godzin używania nowego stylu miałem mieszane wrażenia, bo górę brało przyzwyczajenie. Za to po 2 dniach jak teraz przełącze na stary styl to mnie aż odrzuca - takie to było brzydactwo :) .

pyjter79 

Wysłany: Pon Lut 18, 2008 4:44 pm   
ladnie milo i przyjemnnie - tak trzymac :yes:

Jords 

Wysłany: Pon Lut 18, 2008 4:45 pm   
Styl jest całkiem nieźle dobrany z uwagi na dominacje zieloni czyli koloru relaksu, spokojności. Ogólnie całkiem dobra robota :yes:

marecki85 

Zaproszone osoby: 77
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 5:06 pm   
glory glory man united napisał/a:
Ja przyznam szczerze, że przez pierwsze kilka godzin używania nowego stylu miałem mieszane wrażenia, bo górę brało przyzwyczajenie.

z tym to sie zgodze - na poczatku albo sie podoba albo nie -ale to jest kwestia przestawienia sie na nowosc :D