|
Oczekiwanie na pieniadze |
| Autor |
Wiadomość |
grzeg232
|
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 8:38 am
|
|
Zgłaszam, że do mojego konta Mybet został dodany bonus.
Dziękuję za interwencję. |
|
|
|
 |
zapala81
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 12:14 pm
|
|
| Może mi ktoś powiedzieć czy nagrody miesieczne za listopad beda przyznawane po kolejce ktora odbedzie sie 1 grudnia czy moze po kolejce ktora odbyla sie 24-25 listopada. Pytam dlatego gdyz na stronie głównej typuj.org nie ma żadnej wzmianki o nagrodach miesiecznych za listopa. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
treliusz
Moderator

Zaproszone osoby: 179
Pomógł: 16 razy Wiek: 20 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 3105 Skąd: Mielec
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 3:24 pm
|
|
| Jeżeli kolejka rozpoczęła sie jeszcze w tym miesiącu (np. jeden mecz jest w piątek) to ta kolejka jest zaliczana na miesiąc listopad, więc nagrody będą po jej podliczeniu |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2241 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 4:36 pm
|
|
treliusz, slusznie prawi. O ile dobrze pamietam to mecz w piatek jest tylko w polskiej lidze wiec tylko tam ta kolejka liczy sie jeszcze na listopad.
W pozostalych ligach to co jest w tabelach bedzie klasyfikacja koncowa, ogloszona jakos na poczatku grudnia. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
zapala81
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 4:48 pm
|
|
| Dzięki za info- chodziło mi głównie o ligę angielska Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
banan213
|
Wysłany: Sob Gru 08, 2007 10:28 pm Nagroda za 7 kolejke ligi włoskiej
|
|
| Chciałbym się dowiedziec czy ruszyło się coś w mojej sprawie?? Chodzi o nagrodę z 7 kolejki ligi włoskiej. Troszkę czasu już mineło a ja nadal nie otrzymałem nagrody za pierwsze miejsce i tracę już nadzieje że ją wogóle otrzymam Proszę o konkretną odpowiedź czy otrzymam nagrodę czy nie. Dziękuje za pomoc i pozdrawiam banan213 |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Nie Gru 09, 2007 6:30 pm
|
|
banan213, Betgun powolal sie na punkt iz jeden uzytkownik moze zdobyc wylacznie 1 nagrode w miesiacu lub do momentu gdy nie wypelni warunkow obrotu bonusem.
Jest mi wiec przykro ale wychodzi na to ze nagroda przepadla i my jako organizatorzy nie mamy wplywu na decyzje sponsora. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
qpytko
|
Wysłany: Pon Gru 10, 2007 2:35 pm
|
|
Witam! Chciałem się dowiedzieć kiedy będą oficjalne wyniki wygranych za ostatnie kolejki z minionego weekendu!!! W kwalifikacji jest napisane że zająłem trzecie miejsce w lidze niemieckiej, czy o tym fakcie zostanę powiadomiony oddzielnym mailem czy tylko na stronie głównej Typuj.pl? Pozdrawiam!!!
Mam jeszcze jedno pytanie - na jakie zasadzie jest ustalana kolejność jeżeli kilku graczy zdobędzie taką samą liczbę punktów? |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Gru 10, 2007 5:25 pm
|
|
qpytko, o boze.....
Czytaj czlowieku zanim o cos pytasz bo te pytania byly zadawane po 10x ! |
|
|
|
 |
bukmen20
|
Wysłany: Sro Gru 12, 2007 6:35 pm
|
|
Mam pytanko do adminow cxzy mógłbym sieę dowiedzieć ile mam poleconych
bo dosc duzo osobom poecilem tylko nie weim czy sie zapisaly czy by mozna bylo to sprawdzic za odpowiedź dzieki |
|
|
|
 |
Lukasz15wisla
Zaproszone osoby: 196
|
Wysłany: Sro Gru 12, 2007 6:43 pm
|
|
| bukmen20 napisał/a: | Mam pytanko do adminow cxzy mógłbym sieę dowiedzieć ile mam poleconych
bo dosc duzo osobom poecilem tylko nie weim czy sie zapisaly czy by mozna bylo to sprawdzic za odpowiedź dzieki |
Po pierwsze nie w tym temacie. Po drugie to pisze pod Twoim nickiem a u Ciebie nie pisze czyli masz 0 poleconych. |
|
|
|
 |
cyc
Wiek: 20 Dołączył: 27 Paź 2007 Posty: 54 Skąd: Piekary Śląskie
|
Wysłany: Czw Gru 13, 2007 12:22 pm
|
|
Kiedy wpłynie kasa na Unibet za ostatnią kolejkę Bundesligi :> ? Pierwsze miejsce haa |
|
|
|
 |
kwiatek2379
Zaproszone osoby: 5
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 10:36 pm
|
|
witam wszystkich
jezeli wygralem pieniadze w lidze hiszpanskiej ale nie mialem uzupelnionego konta u bukmachera ale juz to uzupelnilem to dostane pieniadz na konto czy juz przepadly>?? |
|
|
|
 |
|
|
|