Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Oczekiwanie na pieniadze
Autor Wiadomość
glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Sro Lis 14, 2007 2:29 pm   
banan213, kurcze, w twoim przypadku widocznie zadzialal regulamin iz jedna osoba moze w miesiacu wygrac tylko jedna nagrode. Dziwna rzecz bo Betgun nigdy jeszcze tego zapisu nie stosowal. Wyjasniam dalej.

zapala81 

Wysłany: Sro Lis 14, 2007 5:59 pm   
Witam. pottrzebuje pomocy. Moze mi ktos odpowiedziec na pytanie dlaczego wciaz nie dostałem kasy na swoje konto w gamebookers za wygranie 11 kolejki ligi angielskiej?
Dzieki za pomoc. Kilka miesiec temu kase dostałem a za ostatnia wygrana niestety nie. Dzieki za jakiekolwiek info. Login w typuj do GBmam podany , dane w cashierze tez wiec nie wiem gdzie lezy problem.Raz jeszcze dzieki za jakiekolwiek info.

koles 

Zaproszone osoby: 32
Wysłany: Sro Lis 14, 2007 6:31 pm   
zapala81 napisał/a:
Witam. pottrzebuje pomocy. Moze mi ktos odpowiedziec na pytanie dlaczego wciaz nie dostałem kasy na swoje konto w gamebookers za wygranie 11 kolejki ligi angielskiej?
Dzieki za pomoc. Kilka miesiec temu kase dostałem a za ostatnia wygrana niestety nie. Dzieki za jakiekolwiek info. Login w typuj do GBmam podany , dane w cashierze tez wiec nie wiem gdzie lezy problem.Raz jeszcze dzieki za jakiekolwiek info.

Bądź cierpliwy kolego, ja tak samo zająłem 3 miejsce w pucharach i wygrałem 25zł na konto Expekt, ale jak na razie też nie mam, bądź cierpliwy, może już jutro będzie kasa na kontach.

zapala81 

Wysłany: Sro Lis 14, 2007 6:42 pm   
Co sie tylko pożaliłem na forum ze kasy nie dostałem a tu sprawdzam i wpłynęła ... eh

glory glory man united 

Wysłany: Sro Lis 14, 2007 7:33 pm   
zapala81 - przypadek, ja nawet nie zdazylem Twojej wiadomosci przeczytac. Najwazniejsze ze zalatwione.

miloszm

Wysłany: Sro Lis 14, 2007 11:46 pm   
no u mnie też w końcu dzisiaj wpłynęły pieniądze.wielkie sorry za te moje może zbyt ostre komentarze.przesadziłem.pozdrawiam

cyc 

Wysłany: Czw Lis 15, 2007 6:21 pm   
Pytanie,nie miałem długo neta blisko 5 dni i dzisiaj sprawdziłem że zdobyłem 4 miejsce w lidze włoskiej no i dziś już czwartek kasy jeszcze nie ma nie wiadomo kiedy mniej więcej będzie? z góry dzięki za odpowiedź :>:)

p.s

nigdy nie grałem na betgun nigdy tam nic nie wpłacałem i tak samo wy nic mi nie wpłacaliście na te konto o co chodzi dojść długo już idzie ;)

glory glory man united 

Wysłany: Czw Lis 15, 2007 7:18 pm   
cyc, masz na stronie glownej napisane jak byk:

Gratulujemy, nagrody od sponsorów otrzymacie jak zawsze pod koniec tygodnia(piątek).

CZego Ty jeszcze nie rozumiesz?

cyc 

Wysłany: Pią Lis 16, 2007 12:29 am   
Przepraszam nie doczytałem :) zakręcony jakiś dzisiaj jestem :D

cyc 

Wysłany: Sob Lis 17, 2007 1:11 am   
dobra dostałem naganne od proawodzącego przperosiłem bo nie doczytałem ale już jest Sobota a pieniędzy nie ma ? a więc o co chodzi ?
:neutral: chciałęm sobie dzisiaj mecze obstawić a tu zonk jest jakaś szansa że te pieniądze jescze przyjda dzisiaj prosze o odpowiedz !!!

patryk19999

Wysłany: Nie Lis 18, 2007 9:47 pm   
Nie otrzymałem jeszcze pieniędzy na konto expekt za 5 miejsce w pucharach.

glory glory man united 

Wysłany: Pon Lis 19, 2007 1:44 pm   
patryk19999, Twoja nagroda nie zostala przez Expekt wyplacona dla tego iz "konto zalozone na kobiete, rocznik 62".

Czyli jestes niepelnoletni, wiec w Expekt nie mozesz grac.

patryk19999

Wysłany: Pon Lis 19, 2007 1:51 pm   
Juź wiem co jest przyszło od expektu że musze kopie dowodu dostarczyć

grzeg232

Wysłany: Pon Lis 19, 2007 3:41 pm   
No to ja też napiszę, że na Mybet nic nie mam za ligę hiszpańską do dzisiaj.

cyc 

Wysłany: Pon Lis 19, 2007 4:43 pm   
Doszło :) dzięki :) ale miało być do piątku :p hehe :) ;)

grzeg232

Wysłany: Sro Lis 21, 2007 9:51 am   
To gratuluję, widocznie nie wszyscy mają tyle szczęścia, bo u mnie dalej 0.

Czy może Admin to wyjaśnić, chodzi o Mybet.

patryk19999

Wysłany: Sro Lis 21, 2007 6:04 pm   
Zwracam się z uprzejmą prośbą o przelanie ponownie tych 10 zł na konto Expekt ponieważ wysłałem kopię dokumentu i teraz powinno być dobrze.
Proszę o odpowiedź.

glory glory man united 

Wysłany: Sro Lis 21, 2007 7:31 pm   
grzeg232, ktora kolejka?

patryk19999, my nie wyplacamy nagrod, tylko sponsor. Z nim to wyjasniaj. Moim zdaniem nie powiniennes tej nagrody otrzymac bo jestes niepelnoletni i szczerze watpie by Twoja mama wiedziala ze grasz u bukmacherow.

patryk19999

Wysłany: Sro Lis 21, 2007 8:16 pm   
Jak to jest konto na żonę. Jak mam się skontaktować z tym sponsorem?

grzeg232

Wysłany: Czw Lis 22, 2007 12:50 am   
Nie bardzo rozumiem pytanie: Która kolejka?

Na stronie:
http://www.typuj.org/index.php
jest wpis:

"Wyniki z ostatniego tygodnia
2007-11-13 00:23:36
Zakończyły .... Oto lista zwycięzców:

....

....

....

W lidze hiszpańskiej najlepiej typowali: grzeg232 - 60 pln na konto w Mybet, kysiaczek1 - 40 pln na konto w Mybet, bastiking - 25 pln na konto w Mybet, grzegorzw - 15 pln na konto w Mybet, gucio64 - 10 pln na konto w Mybet.

Gratulujemy, nagrody od sponsorów otrzymacie jak zawsze pod koniec tygodnia(piątek). Warunkiem otrzymania nagrody jest posiadanie uzupełnionych loginów u sponsorów konkursu!"

Ja tam na Mybet.com mam 0, ciągle, nie wiem może mam konto na innym Mybet, bo tutaj nagroda jest w zł, a tam konto jest w euro.

glory glory man united 

Wysłany: Czw Lis 22, 2007 3:07 am   
grzeg232, Interwencja wykonana. Informuj czy przelew dotarl.

aRoO 

Wysłany: Czw Lis 22, 2007 4:47 pm   
Ja też mam pytanko bo jestem pierwszy po tej kolejce co wczoraj była (czyli jestem najlepszy w tym tygodniu) w lidze Puchary i nie wiem ile kasy dostane i ile mam czekać na kase wiem że kase mi da Expekt bo to sponsor ligi Pucharowej

glory glory man united 

Wysłany: Czw Lis 22, 2007 5:39 pm   
aRoO, jak to nie wiesz ile dostaniesz? Przeciez na Typuj.org masz wszystko jasno napisane.

Co do oczekiwania - przyszly piatek.

aRoO 

Wysłany: Czw Lis 22, 2007 8:19 pm   
Cytat:
Co do oczekiwania - przyszly piatek

glory glory man united, Czemu dpoiero w przyszły piątek :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

glory glory man united 

Wysłany: Czw Lis 22, 2007 10:01 pm   
aRoO, bo dopiero w poniedzialek beda wogole ogloszone oficjalne wyniki. Takie sa procedury.

Odpowiedz do tematu