|
Odejście Mourinho - Chelsea czeka prawdziwa katastrofa?! |
| Autor |
Wiadomość |
poldek17

Zaproszone osoby: 12
Pomógł: 4 razy Wiek: 19 Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 714 Skąd: Kozienice
|
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 8:32 pm Odejście Mourinho - Chelsea czeka prawdziwa katastrofa?!
|
|
Odejście Mourinho - Chelsea czeka prawdziwa katastrofa?!
Didier Drogba, Sulley Muntari
Chelsea może czekać poważna bitwa o zatrzymanie czołowych graczy, po tym jak z klubem rozstał się Jose Mourinho. Odejście filarów zespołu może mieć katastrofalne skutki dla klubu.
- To bardzo smutny dzień dla mnie i dla zespołu. Miałem ofertę z Realu Madryt, ale zostałem w Chelsea, bo był tutaj Mourinho – powiedział Ricardo Carvalho.
- Zdecydowałem się na Chelsea już po pierwszym spotkaniu z Mourinho – dodał Florent Malouda.
Media donoszą, że sfrustrowany i zasmucony po odejściu Portugalczyka jest czołowy napastnik Chelsea Didier Drogba. Z chęcią w swoich szeregach napastnika Wybrzeża Kości Słoniowej widziałby Milan.
Z zespołem z Londynu mogą się rozstać także piłkarze sprowadzeni za kadencji Mourinho: Michael Essien i Paulo Ferreira. Jednak największym ciosem dla Chelsea może być odejście reprezentanta Anglii Franka Lamparda, który był jednym z najbardziej zaufanych ludzi charyzmatycznego trenera.
Źródło onet.pl
Szkoda chelsea nie poradzi sobie bez Mourinho ciekawe jaka drużyną zajmie sie ten pan. Szkoda by było gdyby sobie odpuścił i poszedł na emeryture |
_________________ Powodzenia w ogrywaniu bukmacherów ;]
Nie cytuj posta który znajduje sie nad twoim
 |
|
|
|
 |
Tosiak

|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 4:47 pm
|
|
Smieszne jest to co zrobil Mourinho, heh...
Widac, ze gracze go lubili, a on tak sobie odszedl?:P heh
Za Chelsa nie przepadalem wiec plakac nie bede, a dla mnie to nawet dobrze, bo kibicuje Manchesterowi No i w dzisiejszym meczu okaze sie jak Chelsea zagra bez trenera, heh...
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
krzycho

Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Lut 2006 Posty: 379 Skąd: Białystok
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 9:58 pm
|
|
| Chelsea bez Murinho to nie jest ta druzyna. Najwazniesza osaba w tym klubie był on. Nie wiem jaki trener moze teraz poukładac zespoł zeby wygrywał jak trenerm był portugalczyk. Jestem ciekaw czy odejda zawodnicy tacy jak Drogba czy Lampard |
|
|
|
 |
memfis23
:-) <lol>

Zaproszone osoby: 19
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 10:06 pm
|
|
kurcze szkoda ze tak sie sypia ale dziki temu dzis pewny man utd wszedł po kursie 2.0<lol>
Mam nadzieje ze odbudują sie na LM w koncu to tylko jeden zawodnik a wszystko sie sypie :/ (az 1) |
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2254 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 3:26 am
|
|
Ja akurat sie ciesze ze Murinho poszedl sobie z Chelsea bo bez niego to nie bedzie juz ta sama druzyna. Dla mnie bez dwoch zdan to najlepszy trener na swiecie (teraz moge to juz otwarcie mowic , i marzy mi sie by obial reperezentacje anglii
Chelsea bez niego upadnie. Nawet dzisiejsza wygrana nie cieszy tak jak powinna... |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
sylas
Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 22 Sie 2007 Posty: 27 Skąd: ze wsząd
|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 5:31 pm
|
|
| jestem fanem Chelsea i zawsze jak oglądałem ich mecze to siedziałem napięty jak coś sie działo pod bramką The Bluse... a teraz jak widziałem jak united gładko pokonuje Niebieskich to nie czułem nic :/ dla mnie to jest strasznie że odszedł... jak sie dowiedziałem o tym to przez cały dzień miałem doła normalnie... wydaje mi się że w tym sezonie Chelsea zajmie 4 miejsce, mam chociaż nadzieje że united nie obroni tytułu(z całym szacunkiem do kibiców united ale sami)... |
|
|
|
 |
Gavin
|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 11:04 pm
|
|
Żaden człowiek nie jest niezastąpiony. Mourinho jest bez wątpienia świetnym trenerem (dla mnie również najlepszym na świecie) ale Chelsea ma taką pake ,że brak portugalczyka nie powinien być aż tak zauważalny(moje osobiste zdanie). Jednakże Avram Grant nie jest dla mnie odpowiedniom osobom na zajmowanym miejscu. Nie ma co owijać w bawełne Grant zagra tak jak każe mu Abramowicz, a to najgorsze rozwiązanie jak "obowiązki trenera" przejmuje prezes. Ponad to dla mnie zachownaie niektorych piłkarzy Chealsea jest po prostu śmieszne. Bojkotowanie i strasznie odejściem? I to sa zawodowi,profesjonaliści , ktorzy maja w dodatku ważne kontrakty |
|
|
|
 |
sylas
Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 22 Sie 2007 Posty: 27 Skąd: ze wsząd
|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 11:24 pm
|
|
| Mourinho jest niezwykle charyzmatycznym człowiekiem. To on wypromował Chelsea i sprawił tak naprawdę to ten zespół stał się światowej klasy marką. Myślę, ze Hose był dla piłkarzy Chelsea takim autorytetem że emocje wzięły górę nad profesjonalizmem. Może z czasem ochłoną, ale jestem pewien, że teraz to już nie będzie ta sama Chelsea. |
|
|
|
 |
GrzechuTG

Zaproszone osoby: 50
Pomógł: 5 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 1985 Skąd: Brd
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 3:11 pm
|
|
| Ja rwoniez zgodze sie z tym ze mourinho jest najlepszym trenerem na swiecie mi osobiscie zaimponowal i zyskal ogromny szacunek tym co zrobil nie ukrywajmy z przecietnego wtedy jeszcze zespolu porto. A Chelsea? bez mourinho to juz nie bedzie to samo tam jest pelno gwiazd a on potrafil zapanwoac nad ich gwiazdorstwem i pukladac gre bo Chelsea za jego kadencji naprawde dobrze grala. Ja mysle ze nie bedzie zbyt dlugo czekal na prozoycje cos mi sie wydaje ze moze on zostac nawet trenerem milanu badz interu ktore ostatnio nie spisuja sie zbyt dobrze. |
_________________ POLSKA GOLA!!!! POLSKA GOLA!!!
 |
|
|
|
 |
mczech3
Zaproszone osoby: 6
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2007 1:55 pm
|
|
| chelsea ma juz nowego menedzera z holandi i powoli wraca do formy przykąłdowy mecz LM z Valencia 1-3 pozdro! |
_________________ Chcesz być na +?? zajrzyj już dziś!! na >>>MOJE TYPY<<< a także jedy i NAJWIEKSZY KURS na forum!! wpadnij już dziś!! ;];] |
|
|
|
 |
Maciek12317

|
Wysłany: Pon Paź 15, 2007 3:27 pm
|
|
| No zobaczymy jak Chelsea będzie grać w dalszej części sezonu, wiadomo że początki nowego menedżera w klubie zazwyczaj bywają trudne. |
_________________ Ja, to ja, nie więcej, nie mniej... |
|
|
|
 |
bari0207
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 4:20 pm
|
|
| co myslicie o meczu FC Schalke 04 - Chelsea FC ? stawiac na chelsea nielze placa 2.45 |
|
|
|
 |
roY.
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 6:16 pm
|
|
| Nowy trener podobno zapowiadal wielkie zmiany jak sprzedanie Lamparda i Drogby. Zreszta sam Drogba podobno nie pogodzil i nie pogodzi sie z odejsciem bossa wiec pewnie niedlugo odejdzie a Chelsea bedzie robila sie coraz slabsza, i wkoncu Abramowichowi znudzi sie wydawanie hajsu na nich i chelsea wroci tam gdzie byc powinna gdzies w okolice srodka tabeli hehe, oby tak bylo. Arsenal 4eveR! |
|
|
|
 |
Kalfi

Zaproszone osoby: 50
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 10:00 pm
|
|
| Chelsea to tylko kasa, ten interes juz jest nie opłacalny dla Abramowicza, zresztą on sie teraz wziął za polityk, ale taki szok moze pomóc tylko Chelsea, nie maja nic do stracenia, ale z Odejściem Jose skonczyła sie Pewna era:P raczej juz nie wróci do klubu z Londynu, moze zatrudnia naszego Polskiego Mourinho- Michniewicza |
|
|
|
 |
Haszysh
Zaproszone osoby: 15
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 1:25 pm
|
|
ja nie lubie Chelsea bo nigdy dobrze nie grali, nic nie zdobyli póki nie przjoł ich Abramowicz jeżli odejdą czołowi zawodnicy z tego klubu to ja będe zadowoloy z takiego obrotu sytuacji
a gdy zaczną wypowiadać kontrakty to chciałbym zobaczyć mine rosyjskiego multi miliardera |
|
|
|
 |
Hogan
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 2:59 am
|
|
Mourinho jest dobrym trenerem a przede wszystkim strategiem ale gra na 1-0 do przodu jest niezbyt efektowna a tego na pewno zyczyliby sobie kibice i mysle ze z odejsciem Mourinho a przyjsciem z Ajaxu Henka Ten Cate sie to zmieni :] wystarczy popatrzyc na ostatnie wyniki Chelsea - minimum 2 bramki strzelone w kazdym meczu a tydzien temu z Man City 6-0 |
|
|
|
 |
|
|
|