Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Odmówił Anglikom, bo woli grać dla Polski
Autor Wiadomość
Kalfi 

Zaproszone osoby: 50

Wysłany: Wto Lis 13, 2007 12:46 pm   Odmówił Anglikom, bo woli grać dla Polski
Cytat:
"Nazywam się Kevin. Kevin Okanga-Ajwang i jestem Polakiem" - przedstawia się nienaganną polszczyzną młody piłkarz angielskiej drużyny Burnley. Czarnoskóry zawodnik właśnie odmówił Anglikom, którzy chcieli go powołać do jednej z młodzieżowych drużyn narodowych. Powód? "Moim największym marzeniem jest gra w reprezentacji, ale Polski" - wyjaśnia "Faktowi" Kevin.
"Mój syn odrzucił zaproszenie od angielskiej federacji, bo nie wyobraża sobie gry w innych barwach niż polskich. Urodził się przecież i wychował w Bydgoszczy. Do Anglii przyjechaliśmy dopiero dwa lata temu" - opowiada William Okanga-Ajwang, ojciec Kevina, który z pochodzenia jest Kenijczykiem.

Kevin zdaje sobie sprawę, że gdyby przyjął propozycję Anglików, miałby przed sobą olbrzymie perspektywy na zrobienie wielkiej kariery. "Wiem, że z tego punktu widzenia to byłby dla mnie idealny wybór. Ale ja praktycznie całe życie spędziłem w Polsce i serce podpowiada mi, że liczy się tylko gra z białym orzełkiem na piersi. Po prostu wolę być Polakiem niż Anglikiem" - mówi stanowczo utalentowany piłkarz.

info onet.pl a oni ti jeszcze wyciągli z Fakt

GrzechuTG 

Wysłany: Wto Lis 13, 2007 2:00 pm   
jak sie czyta cos takiego to az dreszcze przechodza jesli ktos poswieca mozliwosc osiagniecia wielkiego sukcesu dla wlasnej ojczyzny. Bo nie oszukumy sie ale z reprezentraacja anglii moglby nawet kiedys zdobyc mistrzostwo swiata a z polska racze takeigo sukcesu nigdy nie osiagnie jesli wogole kiedykolwiek wogole zagra dla polski bo nasz zwiazek tylko potrafi tracic wielkie talenty... Ale ogromne brawa dla tego mlodego chlopaka ktory wybral swoja ojczyzne...

marecki85 

Zaproszone osoby: 77

Wysłany: Wto Lis 13, 2007 3:18 pm   
Kalfi napisał/a:
"Nazywam się Kevin. Kevin Okanga-Ajwang i jestem Polakiem" - przedstawia się nienaganną polszczyzną młody piłkarz angielskiej drużyny Burnley.

teraz czas ,zeby go wyprobowac,moze faktycznie sie przyda :)
tylko czy go powolaja ...

Kalfi 

Wysłany: Wto Lis 13, 2007 4:04 pm   
No własnie może to bedzie taki nasz 2 Olisadebe ale znając życie to PzPN nic w tym kierunku nie zrobi...kurcze Straciliśmy Szetele ostatnio i coś czuje ze stracimy jeszcze paru innych

vog 

Wysłany: Wto Lis 13, 2007 7:49 pm   
GrzechuTG napisał/a:
jak sie czyta cos takiego to az dreszcze przechodza jesli ktos poswieca mozliwosc osiagniecia wielkiego sukcesu dla wlasnej ojczyzny. Bo nie oszukumy sie ale z reprezentraacja anglii moglby nawet kiedys zdobyc mistrzostwo swiata a z polska racze takeigo sukcesu nigdy nie osiagnie jesli wogole kiedykolwiek wogole zagra dla polski bo nasz zwiazek tylko potrafi tracic wielkie talenty... Ale ogromne brawa dla tego mlodego chlopaka ktory wybral swoja ojczyzne...

Z pochodzenia jest Kenijczykiem i równie dobrze mógłby się za Kenijczyka uważać, więc wybrał dwa razy: raz ojczyznę, a dwa że dla niej będzie grać.

gites 

Zaproszone osoby: 30
Wysłany: Wto Lis 13, 2007 9:15 pm   
Widać że chłopak chce się poświęcić dla Polski. Ale czy PZPN to zaówarzy bo coś mi się wydaje że z tym będzie ciężko
Nigdy o tym nie zapominaj"

Kalfi 

Wysłany: Wto Lis 13, 2007 10:15 pm   
Ten Pzpn mogli By nas powołać do zarządu:P

TenGracz

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Wto Lis 13, 2007 11:25 pm   
Ciekawa sprawa, calkiem dobrze, ze bedzie gral w jakis mlodziezowkach polskich bo jeszcze jak by trafil do angielskiej federacji to moze byla by z niego jakas gwiazda a tak to dla polski bedzie gral.

Dawid84 

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Sro Lis 14, 2007 2:31 am   
Tyle, że należy pamiętać, że występ w reprezentacjach młodzieżowych nie obliguje piłkarza do tego że nie może zmienić reprezy. Dopiero występ w seniorskiej kadrze uniemożliwia piłkarzowi zmianę kadry.

Odpowiedz do tematu