|
Odra Wodzislaw - GKS Belchatów |
| Autor |
Wiadomość |
gites

Zaproszone osoby: 30
Pomógł: 4 razy Wiek: 21 Dołączył: 25 Lis 2006 Posty: 1881 Skąd: Białystok
|
Wysłany: Pią Mar 30, 2007 10:49 pm Odra Wodzislaw - GKS Belchatów
|
|
| Tutaj spotykają się dwie drużyny z odległych od siebie miejsc. Odra zajmuje przedostatnie miejsce w tabeli mając 13 pkt a GKS aktulanie lider naszej OE mający 39pkt i imponujący bilans bramkowy 24-5 oraz 7 kolejnych zwycięstw:) Dziwi mnie kurs na Bełchatów bardzo wysoki 2zł. Zdziwiłem się i odwiedziłem strone GKS ,i co?? i to że zagrają optymalnym składem. Więc niewiem oco chodzi:P z tym kursem . Odra napewno będzie walczyć o remis. Bo watpie aby żuciła sie do atakku na GKS, więc bedzie sie bronić a goście już pokazali w tej rundzie że lubią strzelać bramki dla zespołów grających defensywnie. Mój typ oczywiście czysta 2;) i 8 zwycięstwo GKS:D tymbardziej że jeżeli wygrają ten mecz i następny z Zagłębie Lubin to już raczej mają mistrza w kieszeni:P |
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim,
To coś więcej niż talent,
Więcej niż władza,
Nigdy o tym nie zapominaj"
 |
|
|
|
 |
kakaowy

|
Wysłany: Sob Mar 31, 2007 1:20 am
|
|
| ja bym sie tym kursem nie przejmowal , do godz. meczu na pewno spadnie. BOT jedzie po zwyciestwo. Odra chce remisu. OStatnie zwyciestwo Odry z Wisla buki potraktowaly zbyt serio. To byl puchar. BOT chce mistrza i nie moze sobie pozwolic na gubienie punktow u "słabeuszy" . Mecz bedzie do jednej bramki a gospodarze moga liczyc tylko na kontry. MEcz skonczy sie po pierwszej bramce dla BOTu wtedy Odra nie bedzie wiedziala czy sie bronic czy atakowac. Wg. mnie 2 raczej wchodzi a X2 to juz w ogole . |
_________________ 2 lata na forum |
|
|
|
 |
bdk
|
Wysłany: Sob Mar 31, 2007 10:47 am
|
|
| Myśle że Bełchatów jest teraz na tekiej fali że nie powinien mieć problemów ze słabiutką Odrą chociaż często bywa że lepiej im idzie z drużynami z wyższej pułki niż ze słabiakami ale pomimo tego zaryzykuje typ-2 |
|
|
|
 |
gites

Zaproszone osoby: 30
Pomógł: 4 razy Wiek: 21 Dołączył: 25 Lis 2006 Posty: 1881 Skąd: Białystok
|
Wysłany: Sob Mar 31, 2007 10:17 pm
|
|
| No włąsnie byli na fali... Miłem racje że ten kurs jest zawysoki ... jak tak dalej pójdzie to jeszcze Odra będzie mistrzem:P 1-0.. no poprostu żal... z najsłabsza drużyną przegrać... w takim momencie... |
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim,
To coś więcej niż talent,
Więcej niż władza,
Nigdy o tym nie zapominaj"
 |
|
|
|
 |
marecki85

Zaproszone osoby: 77
Pomógł: 3 razy Wiek: 23 Dołączył: 14 Mar 2006 Posty: 1891 Skąd: Rębiechowo
|
Wysłany: Sob Mar 31, 2007 10:44 pm
|
|
| no widac bukmacherzy cos przeczuwali skoro tak w sumie wysoka stawke dawali.. |
|
|
|
 |
Adam14

|
Wysłany: Sob Mar 31, 2007 11:30 pm
|
|
| No i właśnie z powodu takich wyników jak ten nie typuje ligi polskiej. Bo tam to jak dla mnie nic nie jest niespodzianką. |
|
|
|
 |
gofermarcin
|
Wysłany: Sro Kwi 04, 2007 6:33 pm
|
|
| gites napisał/a: | | No włąsnie byli na fali... Miłem racje że ten kurs jest zawysoki ... jak tak dalej pójdzie to jeszcze Odra będzie mistrzem:P 1-0.. no poprostu żal... z najsłabsza drużyną przegrać... w takim momencie... |
Moje zdanie na ten temat całkowite zwycięstwo ZASŁUŻONE Odry!!! byłem na meczu widziałem
i mylisz sie co do tego że Odra jest najsłabszym zespołem w lidze gdybyś chcodził na mecze albo oglądał skróty w CYFRZE+ to byś wiedział że odra nie przypadkowo wygrala z wisłą 2-0 a przedtem 0-1 przegrała z Zagłębiem TYLKO 1-0 a zabrakło jej odrobine szczescia:) jakbyś oglądał to byś wiedział czy Odra jest taka słaba.... tabela odwzorowuje grę drużyn przez kilka miesięcy:) a te 2 mecze z wisłą i zagłębiem były bardzo dobre w wykonaniu odry... i zasłużenie wygrali z GKS-em poprostu trener Orest Lenczyk popełnił ten sam błąd co Ty nie widział jak odra gra hehe i posadził na ławce rezerwowych Łukasza Gargułę a jak sie później okazało GKS bez niego nie mógł sobie poradzić z dobrze grającą Odrą w obronie.Garguła wszedł w 46 min ale nie zaklimatyzował się na tyle aby zagrać tak jak w reprezentacj. Wprawdzie BOT maił kilka okazji do strzelenia bramki ale nie wykorzystali. Za kilka miesięcy ludzie będą pamietali wynik a nie grę.
pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|
|