Łódzki KS - Odra Wodzisław
typ:under.2.5 kurs:1.70 betsson-brak-polskiej-licencji!
Dziś o godz.19:00 w Łodzi w ramach 16.kolejki Orange Ekstraklasy zostatnie rozegrane spotkanie pomiędzy drużyną ŁKS-u, a ekipą Odry Włodzisław.W tym sezonie celem oby dwóch ekip jest utrzymanie w lidze i aby tego dokonac obydwa zespoły w dzisiejszym meczu powinny zagrac na maksimum możliwości, ale natomiast jak wiadomo w tym spotkaniu większe szanse mają gospodarze którzy zagrają na własnym obiekcie.Na pewno ten spektakl nie będzie należał do najciekawszych, ponieważ oby dwie ekipy w tym sezonie jak na razie grają bardzo słabo, gospodarze w tabeli zajmują dopiero 15 pozycje z dorobkiem 8pkt. rozegrali 15 spotkań, z czego tylko 1 raz wygrali, 5 razy zremisowali i aż 9 razy przegrali, a ich bilans bramkowy wynosi 7:14, więc jak widac ta ekipa w tym sezonie ma poważne problemy z ofensywą jak i defensywą, więc jeśli gracze ŁKS-u myślą o pozostaniu w lidze to w dzisiejszym meczu muszą się postarac o 3 pkt. zwłaszcza że grają u siebie ze słabym rywalem jakim jest Odra, która tak samo gra w tym sezonie bardzo słabo, mimo to są o jedno oczko wyżej niż gospodarze i o 5 pkt. więcej mają niż oni, ale to dlatego że w 15 rozegranych spotkań wygrali 3 razy, 4 zremisowali i 9 razy przegrali, a ich stosunek bramkowy wynosi 13:21.Ja jak bym miał w tym spotkaniu stawiac na zwycięsce to bym postawił na gospodarze, ale natomiast ja w dzisiejszym meczu postawię under2.5, który jest bardzo możliwy, ponieważ jak już wcześniej wspominałem oby dwie ekipy w tym sezonie grają słabo, a mianowicie gospodarze u siebie jak na razie tylko cztery razy trafili do siatki rywala, natomiast szesc bramek stracili, z kolei goście na wyjeździe za dużo nie strzelają na szesc rozegranych spotkań tylko dwa razy strzelili bramki, natomiast siedem razy byli upokorzeni przez rywala, a także w ostatnim spotkaniu pomiędzy tymi ekipami padł udner.2.5, a mianowicie ten mecz odbył się 7 kwietnia, wtedy to ŁKS zremisował u siebie z Odra 1:1, a bramki strzelali Grzegorzewski dla Odry, którego w dzisiejszym meczu zabraknie, natomiast dla gospodarzy Arifovic, który jednak wystąpi i za pewne postara się o strzelenie bramki dla swojego zespołu, no ale jednak wątpię w to by w dzisiejszym meczu padło więcej bramek niż dwie.Jeszcze na koniec powiem o składach co nie co i to będzie już mój koniec analizy, a mianowicie drużyna gospodarzy będzie mogła zagrać w silniejszym zestawieniu niż przed tygodniem w przegranym 1:2 spotkaniu z Lechem Poznań.W dzisiejszym spotkaniu na boisku powinni się pokazac Ensar Arifović, który wraca po pauzie za żółte kartki,Rafał Kujawa, Arkadiusz Mysona oraz Robert Łakomy. Na boisku zabraknie jedynie kontuzjowanego Jose Paulo.Z kolei goście w dzsiejszej konfronatcji będą poważnie osłabieni, a mianowicie z powodu kontuzji nie będzie mogło zagrać sześciu zawodników, zabraknie Jacka Kowalczyka, Jakuba Grzegorzewskiego, Pawła Linki, Marcina Kokoszki, Grzegorza Jakosza oraz Piotra Szymiczka, natomiast Jakub Biskup musi pauzować za żółte kartki. Z urazem zmaga się również Sławomir Szary i Bartoszem Iwanem, ale chyba będą gotowi na dzisiejsze spotkanie z ŁKS-em.Więc jak ja wspominałem w dzsiejszym meczu liczę na typ:under.2.5 po kursie 1.70 w betsson-brak-polskiej-licencji!.