|
Opinie o Bet365 |
| Autor |
Wiadomość |
Modes

Pomógł: 123 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Cze 2008 Posty: 1838 Skąd: Koszalin/Chojnice
|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 13:27
|
|
Tak to jest jak sie zadaje nie te pytania co potrzeba
| Cytat: | Rozmawia Pan/Pani z Kamila K
Kamila K Witam w Czacie na żywo bet365. W czym mogę pomóc?
Michal Witam, mam pytanie dotyczace bonusu za rejestracje. Wplacajac 1000zl dostane maksymalnie 200zl bonusu tak? Za jaka kwote musze dokonal obrotu by wyplacic pieniadze??
Kamila K Wymagany obrot to (depozyt+bonus)x3. Jednak jako ze max kwoata bonusu to 200PLN. Tak wiec wymagany obrot w przypadku wplaty wiekszych srodkow jesttylko liczony od kwoty (200+200)x3 czyli 1200PLN.
Michal Tak myslalem.
teraz, wplacajac 500zl dostalem 200zl bonusu i tylko 200zl z moich 500zl bierze w promocji udzial tak? Czy moge te 300zl ktore nie bierze udzialu w promocji odrazu wyplacic? (dokladniej chodzi ze minimalna kwota depozytu przez przelew bankowy to 500zl a nie chce ryzykowac dodatkowo 300zl jakby mi sie nie udalo zrobic obrotu).
Kamila K dopoki nie zakonczy Pan wymaganego obrotu, niestety kazde zlecenie wyplaty spowoduje utrate bonusu.
Michal Aha.
Zeby dostac bonus 200zl najpierw musze zrobic zaklad za 200zl tak? Musi byc to jeden zaklad za 200zl kursie 1,50 czy moze byc to 4 zaklady za 50zl kazdy po kursie 1,50?
Kamila K Moze to byc kilka zakladow, nie musi Pan stawiac odrazu za cale 200PLN.
Michal Przypuscmy ze mam duzego pecha.
Wplacilem 500zl, zrobilem zaklady za 200 (udalo mi sie wyjsc na 0). Dostalem 200zl bonusu i teraz mam na koncie 700zl. Teraz dotyka mnie pech i wszystko co stawiam to przegrywam. Kiedy konczy sie promocja? Czy jak bede mial 0zl na koncie czy jak bede mial 300zl (przypominam ze tylko 200zl z 500zl bierze udzial w promocji)?
Michal Jest tam pani?
Kamila K Czy mogę prosić Pana/Panią o podanie nazwy użytkownika i czterocyfrowego numeru bezpieczeństwa?
Michal Nie pamietam jaki jest moj czterocyfrowy kod bezpieczenstwa. A co to ma wspolnego z moim pytaniem?
Kamila K Czterocyfrowy numer bezpieczeństwa to numer, który wybrany został podczas tworzenia konta bet365. Zawsze prosimy o podanie tego numeru przed podjęciem jakichkolwiek kroków dotyczących konta Klienta, aby być pewnym, że mamy doczynienia z rzeczywistym właścicielem konta.
Jeżeli nie jest Pan w stanie przypomnieć sobie numeru bezpieczeństwa, prosimy o podanie następujących danych:
- Nazwa użytkownika
- Data urodzenia
- Pierwsza linijka adresu oraz kod pocztowy
- Adres e-mail
- Data oraz wysokość ostatniego depozytu lub wypłaty z konta bet365
- Cztery ostatnie cyfry zarejestrowanej metody płatności na Pana koncie (np. Karty kredytowej, numeru konta Neteller itd.).
Michal "Zawsze prosimy o podanie tego numeru przed podjęciem jakichkolwiek kroków dotyczących konta Klienta,"
Tylko ze w tej chwili ani pani ani ja nie podejmuje zadnych krokow dotyczacych mojego konta. Pytanie ktore zadaje jest dla znajomego ktory nie potrafil sie z panstwem porozumiec. Ja juz mialem pierwsza wplate, 5 i 10 tez wiec ten bonus mnie nie dotyczy.
Kamila K Spytal Pan kiedy konczy sie promocja, aby sprawdzic do kiedy dana oferta bedzie aktywna, musze to sprawdzic na koncie.
Kamila K Ma Pan 90 dni na zakonczenie wymaganego obrotu.
Kamila K Wszystkie zaklady jakie Pan stawia wliczaja sie do obrotu.
Kamila K Pod warunkiem ze kalifkuja sie do obrotu.
Kamila K zaklady na zwyciestwo w baseballu, handicapy azjatyckie, i te z kursem nizszym niz 1,5 nie wliczaja sie do obrotu.
Michal Aha. A co sie stanie gdy 91 dnia na koncie zostanie 300zl a obrot nie zostal wykonany?
Kamila K Bonus wraz z wygranymi pochodzacymi z tego bonusu, zostana usuniete z konta.
Michal "Bonus wraz z wygranymi pochodzacymi z tego bonusu, zostana usuniete z konta." A jesli wygranych nie ma?
Powiedzmy mialem 500zl. Dostalem 200zl bonusu. Mam 700zl. Postawilem zaklad za 400zl (max depozyt + bonus) i on nie wszedl. Zostalo 300zl i czekam do 91 dnia?
Co sie stanie? Ile pieniedzy mi zostanie na koncie?
Kamila K Prosze Pana te srodki ktore sa w bonusowym stanie konta beda usuniete.
Kamila K Pierwszenstwo maja glowne srodki zdeponowane na koncie.
Michal Wlasnie o to mi chodzilo. Dziekuje. Do widzenia.
|
Tak wiec nie wazne ile wplacisz obrot masz zawsze szesciokrotnosci otrzymanego bonusu (dla 200zl to 1200zl).
Jak wplacisz 500zl to niestety ryzykujesz az 400zl by dostac 200zl (jesli powstrzymasz sie przed wydawaniem tych 300zl bez bonusa).
Co wiecej, jak wplacisz 1000zl i dostaniesz bonus (powiedzmy ze na obrocie depozytem - 200zl wyszedles na 0) 200zl to majac 1200zl na koncie wystarczy tylko 1 zaklad by zrobic obrot i wyplacic kase (czyli jak ktos ma dwa "pewniaczki" >1,50 to nic tylko grac ).
| Cytat: | | Niby można wpłacić 200zł, ale wypłata wg regulaminu odbywa się tą samą drogą co wpłata. |
Nie ma to znaczenia w tym przypadku ale uscisle:
W bet365 mozesz wyplacic tylko poprzez sposob w ktorym juz kiedys wplynely pieniadze. Ja wplacajac korzystajac z karty visa moge wyplacic na moneybookers bo kiedys, dawno temu, wplacalem z moneybookers pieniadze (wlasnie wplata pieniedzy jest u nich potwierdzeniem poprawnosci danych, tak by ktos nie wyplacil pieniedzy "w powietrze"). |
|
|
| Poziom: 35 HP |
 |
 |
 |
 |
12% |
418/3484 |
|
|
|
|
 |
Vince Black
figa z... makiem

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 13:44
|
|
| Cytat: | Michal Witam, mam pytanie dotyczace bonusu za rejestracje. Wplacajac 1000zl dostane maksymalnie 200zl bonusu tak? Za jaka kwote musze dokonal obrotu by wyplacic pieniadze??
Kamila K Wymagany obrot to (depozyt+bonus)x3. Jednak jako ze max kwoata bonusu to 200PLN. Tak wiec wymagany obrot w przypadku wplaty wiekszych srodkow jesttylko liczony od kwoty (200+200)x3 czyli 1200PLN.
Michal Tak myslalem. |
Miałeś szczęście, że trafiłeś na Kamilę K. Od razu zaznaczyła Ci, że środki z faktycznej wpłaty objęte regulaminem bonusu to 200+200. A ja Paulinę nękałem i nie wpadła na pomysł by podać mi sumy wymaganego obrotu, tylko ciągle ucinała mi pytanie o procent, a mogła rozwiać moje wątpliwości. Sobie faktycznie mogę zarzucić że nie sprecyzowałem kwoty zobowiązań z wpłaty do oferowanego bonusu.
Dzięki za wyjaśnienia.
EDT:
Tylko, będę musiał jeszcze raz się skontaktować... bo (depozyt+bonus)x3 to nie to samo co (bonus+max kwota depozytu uprawniająca do jego otrzymania)x3... Może coś się zmieniło? |
_________________ * ten post wskazuje tylko na chwilowy brak zajęcia. |
|
|
| Poziom: 40 HP |
 |
 |
 |
 |
21% |
1053/5017 |
|
|
|
|
 |
Modes

Pomógł: 123 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Cze 2008 Posty: 1838 Skąd: Koszalin/Chojnice
|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 17:13
|
|
| Cytat: | | Tylko, będę musiał jeszcze raz się skontaktować... bo (depozyt+bonus)x3 to nie to samo co (bonus+max kwota depozytu uprawniająca do jego otrzymania)x3... Może coś się zmieniło? |
To to samo .
Regulamin, obrot:
| Cytat: | | 3. Aby postawić zakłady za bonus, zagraj za kwotę kwalifikującego się depozytu jednokrotnie w wybranych zakładach sportowych. Musisz dokonać obrotu depozytem i bonusem 3 razy przed możliwością wypłaty. |
Maksymalna kwota kwalifikujacego sie depozytu przy 100% bonusie jest taka sama jak maksymalny bonus:
| Cytat: | | 2. Maksymalna kwota bonusu o jaki można się ubiegać to 200 PLN. |
Nawet na "chlopski rozum" wychodzi ze jak dostaljesz tylko 200zl bonusu to tylko 200zl z 500zl jest objete promocja . |
|
|
 |
 |
 |
 |
12% |
418/3484 |
|
|
|
|
 |
Vince Black
figa z... makiem

|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 18:21
|
|
| Cytat: | | 3. Aby postawić zakłady za bonus, zagraj za kwotę kwalifikującego się depozytu jednokrotnie w wybranych zakładach sportowych. Musisz dokonać obrotu depozytem i bonusem 3 razy przed możliwością wypłaty. |
Niekoniecznie "to samo". Dla mnie nie jest to sprecyzowane tak jak należy, by mówić o czymś oczywistym dla Ciebie.
Z zacytowanego fragmentu dowiadujemy się (jak ja to rozumiem):
-by dostać bonus do obrotu stawiasz 200zł
-dostajesz bonus
-by wszelkie prawa do bonusu nabyć (łącznie z wypłatą) masz obrócić trzy razy kwotę bonusu i depozytu łącznie.
Przecież tak właśnie jest napisane, chyba że ja nie rozumiem tego języka... To są pieniądze przecież nie zgadywanki i wolne tłumacznie.
| Cytat: | | Nawet na "chlopski rozum" wychodzi ze jak dostajesz tylko 200zl bonusu to tylko 200zl z 500zl jest objete promocja. |
No właśnie na chłopski rozum nie jest, chyba że rozumowanie chłopa różni się na Pólnocy i Południu. Poczekam jutra i zapytam znowu support, mam nadzieję że kto inny będzie mieć u nich dyżur. Mimo wszystko nauczony życiem uważam, że moje rozumowanie jest bliższe prawdy, ale chcę byś według chłopskiego toku myślenia miał rację. Buk nie rozdaje, i nie charytatywność jest jego celem. Tego się obawiam. |
|
|
 |
 |
 |
 |
21% |
1053/5017 |
|
|
|
|
 |
sebbaa
|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 20:02
|
|
... proponuję zastanowić się nad wpłatą P24 via Moneybookers - tam min jest 50 zł ... bez zbędnego drązenia dotyczącego źle sformułowanej reklamy. Jak widać 2+2 nie zawsze = 4 a 100% czasmi = 40% |
| Poziom: 53 HP |
 |
 |
 |
 |
22% |
2513/11426 |
|
|
|
|
 |
Modes

|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 20:58
|
|
Vince Black, dyskusja na ten temat nie ma sensu. Na gorze masz rozmowe z pomoca bet365 gdzie jest jasno napisane ze obrot 1200zl niezaleznie od wielkosci depozytu (powyzej 200zl).
Ty dostales taka sama odpowiedz:
| Cytat: | | Paulina K Czyli 3 razy kwota 200 PLN depozytu i 3 razy kwota 200 PLN bonusu |
Potem zaczles cos krecic ze 500 to nie 200 i obrot 500zl a dziewczyna sie pogubila.
Promocja jest do maksimum 200zl i tylko tyle w niej uczestniczy.
W mojej rozmowie z pomoca masz odpowiedzi na wszystkie pytania ktore mi przyszly do glowy. Watpie bys mial jakies dodatkowe pytania czy watpliwosci bo (zdaje mi sie) ze zadalem pytania obejmujace wszystkie okolicznosci.
By bylo latwiej, lopatologicznie:
1. Wplacasz 500zl.
2. Bonusem jest objete 200zl i jak tylko za tyle lacznie postawisz to doniesz 200zl bonusu.
3. Bonus zakonczyc sie moze tylko jednym z tych trzech wariantow:
- zrobisz obrot na 1200zl - mozesz wyplacic wszystko co zostalo z konta.
- nie zrobisz obrotu w ciagu 90 dni ale zostana ci pieniadze - usuwaja ci z konta 200zl i wygrana z promocji (czyt. jesli masz wiecej niz 700zl to wyrownaja ci bilans do 500zl na koncie).
- w czasie obrotu stracisz cale pieniadze - nastepnego dnia mozesz zrobic nowy depozyt i nie bedzie on juz objety promocja (czyt. mozesz wyplacic w kazdej chwili).
Jasniej nie idzie tego napisac.
Ps. Rozumiem ze zalezy ci glownie na tym by spowrotem pieniadze wrocily na konto przelewem bankowym tak? Jesli tak to mozesz wplacic do promocji poprzez mooneybookers (200zl). Jak zrobisz obrot 1200zl i bonus sie odblokuje to przelewasz 500zl poprzez przelew bankowy i kilka dni pozniej wyplacasz pieniadze poprzez przelew bankowy (juz pisalem na czym polega polityka wyplata tylko forma w ktorej pieniadze zostaly wplacone). |
|
|
 |
 |
 |
 |
12% |
418/3484 |
|
|
|
|
 |
Vince Black
figa z... makiem

|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 22:28
|
|
Modes, ja chcę byś miał rację, ale gdyby miało byś jak mówisz, i miałoby być to takie proste, jak mówisz, punkt trzeci brzmieć powinien tak:
| Cytat: | | 3. Aby postawić zakłady za bonus, zagraj za kwotę kwalifikującego się depozytu jednokrotnie w wybranych zakładach sportowych. Musisz dokonać obrotu tym depozytem i bonusem 3 razy przed możliwością wypłaty. |
Niestety tego zaimka w znaniu brak i stąd moje obawy, bo istotą buka jest generować zyski, bynajmniej nie graczy. Samo słowo depozyt można traktować dwojako, a ja zakładam gorszą opcję. Zakładam, że regulamin firmy czerpiącej korzyści nie może mi sprzyjać. Póki co fakt, najlepiej dać sobie z tym spokój. Jutro to sprawdzę i na pewno napiszę.
Dla jednych to proste jak drut, dla innym jak jego pół metra, w kieszeni. I też nikt nie kreślił czy dziurawej, czy może wystaje z tej kieszeni.
Pozdrowił, mam nadzieję, że masz rację.
Jutro pytanie zadam tak:
Chcę wpłacić do Państwa przelewem bankowym 500zł i ubiegać się o bonus powitalny w wysokości 200zł. By aktywować bonus na moim koncie muszę zagrać za 200zł kurs 1,50 lub wyższy. Zakładam, że wygram. Ile ma wynieść suma moich zakładów z kursem 1,50, by mógł wypłacić bonus? 1200zł czy 2100?
Myślę, że wtedy będzie wszystko jasne.
Dobrej nocy. |
|
|
 |
 |
 |
 |
21% |
1053/5017 |
|
|
|
|
 |
arekg1899
|
Wysłany: Wto Mar 15, 2011 09:14
|
|
| U mnie to było tak że musiałem zagrać raz za depozyt (i tak jest zawsze) plus 5 razy bonus czyli jednym słowem 6x obrót kwoty bonusu jeśli wpłacamy poniżej 200zł |
|
|
|
 |
Vince Black
figa z... makiem

|
Wysłany: Wto Mar 15, 2011 10:00
|
|
| Cytat: |
bet365Rozmawia Pan/Pani teraz z doradcą.
Paulina K dołączył(-a) do tej rozmowy.
Rozmawia Pan/Pani z Paulina K
Paulina K Witam w Czacie na żywo bet365. W czym mogę pomóc?
Krzysiek dzień dobry Pani Paulino, mamy do siebie szczęście.
Krzysiek Nie wiem, czy dobrze się wczoraj rozumieliśmy
Krzysiek Może to moja wina i źle zadawałem pytaniaKrzysiek Oto one, już poprawione
Paulina K Prosze sprecyzowac w czym moge Panu pomoc.
Krzysiek Chcę wpłacić 500zł, przelewem tradycyjnym
Krzysiek minimalna kwota przelewu to 500zł
Paulina K Tak.Krzysiek Po zagraniu za 200zł, dostanę bonus 200zł
Krzysiek I wygram.
Krzysiek Proszę mi powiedzieć jaka winna być suma stawek bym mógł wypłacić bonus?
Paulina K Jezeli uzyska Pan 200 PLN bonusu to calkowity obrot kwota depozytu + bonusem musi wynosic lacznie 1200 PLN, wtedy bedzie Pan mogl wyplacic srodki
Paulina K Wymagany minimalny kurs do obrotu bonusem to 1.50.
Dotyczy to również zakładów akumulowanych, gdzie chociaz jedna z selekcji powinna zwierac kurs nie nizszy od 1.50.
Krzysiek Heh, no to super. Bo ja na podstawie 3 pkt regulaminu myślałem, że chodzi o cały bonus.
Krzysiek 3. Aby postawić zakłady za bonus, zagraj za kwotę kwalifikującego się depozytu jednokrotnie w wybranych zakładach sportowych. Musisz dokonać obrotu depozytem i bonusem 3 razy przed możliwością wypłaty.
Krzysiek I nie jest ważne że wpłaciłem 500zł, a nie 200zl?
Paulina K Tak wymagany obrot to 3 razy kwota depozytu i 3 razy kwota bonusu.
Krzysiek Bo 3x(bonus i depozyt)=2100...
Paulina K Nie, nie ma to znaczenie, nie moz ePan sie ubiegac o wiecej niz 200 PLN bonusu czyli z wplaty 500 PLN zakwalifikuje sie tylko 200 PLN
Krzysiek źle zrozumiałem trzeci punkt, myślałem ze i dla 200zł, liczony jest cały depozyt, tymczasem minimalna wpłata to 500...
Krzysiek Wg regulaminu wpłat deponuję więcej niż 200, a depozyt w regulaminie bonusu, w drugim zdaniu był niesprecyzowany
Paulina K Tak jak napisalam powyzej maksymalnie mozna ubiegac sie o 200 PLN bonusu i tez taka kwota depozytu jest zakwalifikowana do jego obrotu
Krzysiek i myślałem ze depozyt należy rozumieć jako wpłatę, a nie jako jej część uprawniającą do 100%
Paulina K Czy jest jeszcze coś, w czym możemy dzisiaj pomóc?
Krzysiek Ok, czyli wpłacam 500, bo tyle mozna najmniej. Gram za tyle ile chcę dostać bonusu, potem mam postawić 6xkwotę bonusu. Tak?
Krzysiek upewnię się tylko.
Paulina K Prosze Pana takie jest minimum przez zwykly przelew bankowy, wplacic mozna mniej za pomoca innych metod platnosci
Paulina K Jezeli chodzi o warunki obrotu to tak jak napisalam wielokrotnie powyzej
Krzysiek Ja wszystko rozumiem, czytam co pisała pani wyżej.
Paulina K Dobrze w takim razie czy jeszcze moge w czyms Panu pomoc?
Krzysiek nie, już w niczym. Dziękuję
Paulina K Dziękujemy za dzisiejszy kontakt z Czatem na żywo bet365.
Paulina K opuścił tą sesję!Ten czat został zakończony przez bet365! |
To wszystko jasne. |
|
|
 |
 |
 |
 |
21% |
1053/5017 |
|
|
|
|
 |
gcredhot
Californication

Pomógł: 18 razy Wiek: 30 Dołączył: 06 Lis 2009 Posty: 670 Skąd: z nienacka
|
Wysłany: Sro Mar 16, 2011 15:48
|
|
chciałbym zacząć grać w bet 365 i mam kilka pytań dotyczących wpłat wypłat itp. w bet 365 mam już konto,mam takze ten kod aktywacyjny i przykładowo chciałbym wpłacić tam 200 pln(będzie to pierwsza moja wpłata). W jaki sposób najlepiej wpłaciać tam pieniądze i w jaki najlepiej wypłacać? zaznaczam ze nie wiem nic o money bookers. proszę o jakąś odpowiedź tylko nie typu "zajrzyj na live czat" itp. chciałbym zeby mi to wytłumaczył ktoś jak "krowie na rowie" z góry dzięki.
PS.jesli to ma znaczenie to konto mam w WBK |
_________________ Wylosowałem bilety na Euro. 12.06.2012r. godz.18.00 Wrocław |
|
|
|
 |
pawel16

Zaproszone osoby: 75
Pomógł: 43 razy Wiek: 21 Dołączył: 11 Sty 2007 Posty: 6119 Skąd: Olszyny
|
Wysłany: Sro Mar 16, 2011 16:13
|
|
| gcredhot napisał/a: | chciałbym zacząć grać w bet 365 i mam kilka pytań dotyczących wpłat wypłat itp. w bet 365 mam już konto,mam takze ten kod aktywacyjny i przykładowo chciałbym wpłacić tam 200 pln(będzie to pierwsza moja wpłata). W jaki sposób najlepiej wpłaciać tam pieniądze i w jaki najlepiej wypłacać? zaznaczam ze nie wiem nic o money bookers. proszę o jakąś odpowiedź tylko nie typu "zajrzyj na live czat" itp. chciałbym zeby mi to wytłumaczył ktoś jak "krowie na rowie" z góry dzięki.
PS.jesli to ma znaczenie to konto mam w WBK |
Bardzo dobry buk, wpłaty zalezą od Ciebie. Najszybciej to chyba MB ale potem jest taka sprawa że jesli wpłacasz z MB nie możesz wypłacić na konto tylko musisz też na MB wypłacic (moge sie mylić ale chyba tak mi raz wrócili kase i musiałem na MB wypłacić) Wpłacając z konta bankowego musisz wejść w zakładkę "depozyt" wybierasz sposób bankowy i wyswietla sie dane ich banku w tytule musisz podać swój unikalny kod który tam jest opisany. Co do bonusu to restrykcje są dość duże bodajże 6 razy kurs łaczny 2 i składowa kursu (np dubel,tripel. . ) musi wynosić 1.5(przynajmniej 1 mecz) i nie uznają do obrotu hc i under/over( ale to musiałbyś sie juz dowiadywać na czacie dokładnie bo ja tam dawno bonus brałem. A po za tym jesli grasz dość duże sumy i przypuśćmy ze na zakłady wydałeś 2kzł i więcej przeważnie przysyłaja jakąś darmową kase za to, chyba 1% z tej postawionej sumy który wystarczy postawić tylko 3 x. Mam nadzieję że troche rozjaśniłem a jak cos to pytaj bo to chyba mój ulubiony buk;)pozdr |
_________________ Już ponad 5lat na forum. . |
|
|
| Poziom: 55 HP |
 |
 |
 |
 |
31% |
3970/12808 |
|
|
|
|
 |
Modes

|
Wysłany: Sro Mar 16, 2011 16:24
|
|
gcredhot
Jesli masz karte kredytowa visa/mastercard z 3-cyfrowyn numerem z tylu karty to mozesz placic za pomoca karty. Przelew do buka jest natychmiastowy. Wyplata nastepuje na konto bankowe.
Jesli nie masz takiej karty to pozostaje jedna z dwoch opcji:
- rejestracja w ktorejs z stron "portfelu intenertowego" (moneybookers, netletter - te sa najpopularniejsze)
- wplata za pomoca przelewu bankowego.
Pierwsza opcja pozwoli ci swobodnie wplacac i wyplacac pieniadze na wszystkich bukach. Wplata nastepuje prawie natychmiastowo, wyplata w przeciagu 24godzin. Zeby z portfeli internetowych korzystac trzeba najpierw tam przelac pieniadze (np. przelewem zwyklym). Posiadanie tych portfeli daje duze bezpieczenstwo i mobilnosc.
Druga opcja jest "latwiejsza", jednak w wielu przypadkach wplaty minimalne sa bardzo duze. W przypadku Bet365 wplata minimalna to 500zl.
Jesli chcesz dostac 200zl bonusu to wplacajac 500zl ryzykujesz je cale (praktycznie, teoretycznie mozez 100zl 'ocalic').
Polecam ci zalozyc konto na stronie http://www.moneybookers.com/ , zasilic to konto (przelewem bankowym) i z tamtad operowac. |
|
|
 |
 |
 |
 |
12% |
418/3484 |
|
|
|
|
 |
gcredhot
Californication

|
Wysłany: Sro Mar 16, 2011 16:26
|
|
| czyli jezeli chcę wpłacić do bet 365 to najpierw wpłacam pieniądze z własnego konta na MB a potem z MB do bet365 a później jezeli chce wypłacić to znow do MB a MB na własne konto bankowe? MB pobiera opłatę jakąś za to? jezeli dobrze czytałem to chyba 0.9% |
|
|
|
 |
gcredhot
Californication

|
Wysłany: Sro Mar 16, 2011 16:28
|
|
| Modes napisał/a: | | Polecam ci zalozyc konto na stronie http://www.moneybookers.com/ , zasilic to konto (przelewem bankowym) i z tamtad operowac. | założyłem juz tam konto.wiec mam rozumieć ze polega to na tym jak napisałem powyżej | gcredhot napisał/a: | | czyli jezeli chcę wpłacić do bet 365 to najpierw wpłacam pieniądze z własnego konta na MB a potem z MB do bet365 a później jezeli chce wypłacić to znow do MB a MB na własne konto bankowe? MB pobiera opłatę jakąś za to? jezeli dobrze czytałem to chyba 0.9% |
|
|
|
|
 |
Vince Black
figa z... makiem

|
Wysłany: Sro Mar 16, 2011 16:35
|
|
Wpłaciłem Moneybookers te 200zł. Czat i jego tłumaczenia były nie jasne do końca, nie do końca sprecyzowane. Później jak odbierałem od nich bonus - wszystko elegancko wytłumaczone. Szkoda, że tak późno.
Wszystko da radę znaleźć.
Ale Paulinie K bym podziękował
GCRH:
Z MB zacząłem przygodę wczoraj rano. Zakładasz konto w MB, register itd. W którejś z zakładek podane są dane do przelewu. Zapisz je sobie gdzieś na boku. Odpalasz swój bank z obsługą internetową, robisz przelew do MB (pieniądze szły mi 24h). Potem logujesz się w BET365, wpłacasz via MB, wpisujesz swój bonusowy kod, dostajesz przekierowanie do MB, i poszedł - 30sek i masz przelane z MB na konto u buka. BY cały należny Ci bonus uruchomić stawiasz tyle, ile bonusu chcesz dostać (do 200zł). |
|
|
 |
 |
 |
 |
21% |
1053/5017 |
|
|
|
|
 |
gcredhot
Californication

|
Wysłany: Sro Mar 16, 2011 16:43
|
|
no i teoretycznie wszystko jasne.zobaczymy jak w praktyce.dzieki |
|
|
|
 |
donkotlet
|
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 19:08
|
|
Co do tego buka mam bardzo mieszane uczucia.
po pierwsze duży za czat 24 na dobę
drugiego plusa za naprawdę wysokie kursy
no i trzeci bonus od depozytu 200 pln
pierwszy bardzo ciężko się połapać na początku w obstawianiu (chciałem sobie postawić tasiemca za 5 pln a postawiłem jakis system heinz za 275 :~)
drugi potężny za to że przy rozliczeniach kuponów nie ma wyniku tylko wygrana/przegrana
i 3 minus za nieczytelna strone np. pilka nozna jest podzielona na europe reszte swiata i Niemcy Francję Włochy Szwecję etc. (tak jak by te kraje nie leżały w Europie) |
_________________ POMYŚL !!! JEŚLI POTRAFISZ |
|
|
|
 |
elite
|
Wysłany: Sro Mar 30, 2011 10:25
|
|
dobra to moje plusy, gram tam regularnie więc już mam jakąś wyrobioną opinie.
jest dobrze.
szybkie wpłaty
szybkie wypłaty po weryfikacji mogliby jakoś uprościć te weryfikacje
bardzo fajne kursy
wyniki na żywo
obstawianie na żywo
szybka pomoc, czasami trzeba dobrze przekazać myśli ale jest ok. |
|
|
|
 |
donkotlet
|
Wysłany: Sro Mar 30, 2011 20:47
|
|
| elite napisał/a: | dobra to moje plusy, gram tam regularnie więc już mam jakąś wyrobioną opinie.
jest dobrze.
szybkie wpłaty
szybkie wypłaty po weryfikacji mogliby jakoś uprościć te weryfikacje
bardzo fajne kursy
wyniki na żywo
obstawianie na żywo
szybka pomoc, czasami trzeba dobrze przekazać myśli ale jest ok. |
"jest dobrze" ....hmm....
"szybkie wpłaty" jak na razie wszyscy bukmacherzy u których gram korzystają z przelewy 24 i w ciągu 5 minut jest kasa na koncie
"wyniki na żywo" pokaż mi buka który tego nie ma
"obstawianie na żywo" moim zdaniem biwn ma dużo ciekawszą ofertę live
co do wypłat to nie wiem bo jeszcze nie wypłacałem u tego buka (musze obrócic cały depozyt plus bonus x3), ale w bah i gamebookers nie ma żadnych weryfikacji.
a jeżeli chodzi o kursy i pomoc to tu zdecydowanie plus
a swoją drogą proponuje ci spróbować innego buka chociaż by dlatego żeby dostać bonus od depozytu może dostrzeżesz większe plusy niż "jest dobrze" czy "wyniki live". No nic pozdrawiam i życzę wysokich wygranych i żebyś to Ty był na plus a nie buk (nieważne który) |
|
|
|
 |
dżejdżej10

|
Wysłany: Nie Kwi 03, 2011 13:46
|
|
bwin ma ciekawszą ofertę ? pod jakim względem ? ilości zdarzeń - nie. ilości handi azjatyckich - nie. różnorodności zakładów - nie. Więc podaj mi te ciekawe rzeczy
Dla mnie bet365 jest jednym z najlepszych buków na jakich gram. Wszystko szybko sprawnie ładnie, szata graficzna fajna, szybka obsługa klienta, możliwość nawet wycofania zakładów po rozmowie na czacie. Dużo plusów, minusów ? Chyba brak |
|
|
| Poziom: 24 HP |
 |
 |
 |
 |
15% |
202/1353 |
|
|
|
|
 |
donkotlet
|
Wysłany: Nie Kwi 03, 2011 19:37
|
|
| dżejdżej10 napisał/a: | | bwin ma ciekawszą ofertę ? pod jakim względem ? |
3.04.2011 godz. 19.33
w bwin 18 zdarzen live
w bet365 11 zdarzen live
na tej podstawie śmie twierdzić ze bwin ma bogatsza oferte live
bo chcialem ci zwrocic uwage ze pisalem o live |
|
|
|
 |
dżejdżej10

|
Wysłany: Pon Kwi 04, 2011 11:20
|
|
04.04.2011
11:08
Oferta live bwin:
Jagiellonia - Wisła (ME)
Hunguk - Hyundai (siatka)
Koryttseva - Begu (tenis)
Oferta live bet365:
Jaga - Wisła
Torpedo - Alania
Koryttseva - Begu (tenis)
Camerin - Barthel
Torro-Flor - Fernandez
Vecino - Brathikova
Mitrea - Malikova
Bruner - Homs (tenis)
Melbourne - Canterbury (rugby)
Hunguk - Hyiundai (siatka)
ANU - Creeki (siatka)
Na dzień dzisiejszy zaplanowanych wydarzeń live:
Bwin - 87 (w tym połowa tenisa stołowego)
Bet365 - 100
Różnorodność dyscyplin na dziś:
Bwin - 6 (Tenis, Tenis stołowy, Piłka nożna, Siatkówka, Hokej, Koszykówka)
Bet365 - 10 (Tenis, Netball, Koszykówka, Siatkówka, Wyścigi konne, Kolarstwo, Curling, Hokej, Baseball, Żużel)
Rzeczywiście bwin MIAŻDŻY bet365 dosłownie swoją ofertą |
|
|
| Poziom: 24 HP |
 |
 |
 |
 |
15% |
202/1353 |
|
|
|
|
 |
100icki

Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 1058 Skąd: Tomaszów Maz.
|
Wysłany: Pon Kwi 04, 2011 11:42
|
|
| Cytat: | | Rzeczywiście bwin MIAŻDŻY bet365 dosłownie swoją ofertą |
dokładnie
dlatego gdy przeczytałem że bwin ma lepszą / większą ofertę Live niż bet365 byłem mocno zdziwiony
pozdr |
_________________ http://blog.5bet.pl
 |
|
|
| Poziom: 28 HP |
 |
 |
 |
 |
8% |
157/1963 |
|
|
|
|
 |
LFC
|
Wysłany: Czw Cze 23, 2011 17:18
|
|
Gram już tam naprawdę długo i z czystym sumieniem mogę powiedzieć że jest to najlepszy buk!
Plusy:
-wysokie kursy
-ogarnięty support
-bogata oferta na wszystkie sporty
-świetny i szeroka oferta Live
-szybka wypłata
-częste promocje i bonusy lojalnościowe
-wygląd i funkcjonalność strony
Minusy:
-brak |
|
|
|
 |
Makc

Pomógł: 42 razy Wiek: 25 Dołączył: 24 Gru 2008 Posty: 1073 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: Czw Cze 23, 2011 17:40
|
|
| Hola, hola. Tak pięknie to jednak nie jest. Po stronie minusów dałbym wysokie minimalne progi wpłat i wypłat w różnych formach. |
_________________ Mądrość: myśleć ze sceptycyzmem, działać z optymizmem. Hermann Hesse (1877-1962) |
|
|
| Poziom: 28 HP |
 |
 |
 |
 |
8% |
157/1963 |
|
|
|