|
Opinie o Bet365 |
| Autor |
Wiadomość |
Szymek

Zaproszone osoby: 42
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 6:01 pm Opinie o Bet365
|
|
Jako ,że dział powstał niedawno i jak widać , nie ma tu jeszcze nic co by dotyczyło owego bukmachera to postanowiłem założyć ten temat i podzielić się swoimi odczuciami na temat tej firmy . Mam nadzieje ,że ktoś podłapie inicjatywe i także wypowie się o tym buku ,dzięki czemu pomożemy potencjalnym gracza wybrać pomiędzy bet365 a innymi firmami . Tyle tytułem wstępu.
W bet365 grałem kiedy oferowali promocje 500PLN bonusu i musze powiedzieć ,że doświadczenia jeśli chodzi o sama oferte i rozliczanie zakładów w miare dobre . Najpopularniejsze zakłady są rozliczane stosunkowo szybko i poprawnie , aczkolwiek trzeba uważać na zakłady live (jak wszędzie) których jest tam dużo bo można na nich popłynąć dokładnie . Moim zdaniem minusem tego bukmachera jest przedewszystkim rozliczanie tenisa , dokładniej mówiąc krecze są traktowane jako zakłady nie ważne i następuje zwrot stawki , to chyba jedyny minus prócz wspomnianych już zakładów live . Generalnie myśle ,że oferta po bwinie największa a kursy są o niebo lepsze niż w firmie austryjackiej , także jak ktoś myśli nad tymi dwiema to radze wybrać bet365 . |
_________________ Real Madrid - Campeones de La Liga 07-08
Polish Ekstraklasa season 2007/2008 yield - 36,55% |
|
|
|
 |
Raja

Zaproszone osoby: 34
Pomógł: 17 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 2631 Skąd: Ciechanów
|
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 8:57 pm
|
|
Tez sie wypowiem Bardzo przyjazny buk, super czat i support, zaraz wszystko wyjasniaja. Dzis nawet list od nich do mnie przyszedl Nigdzie sie z tym nie spotkalem, a tu niespodzianka.Niby nic szczegolnego, ale robi dobre wrazenie. Minusem jest troche malo przejrzysty interfejs, ale idzie sie przyzwyczaic. Polecam |
_________________ Nie ma takich, którzy by nigdy nie upadli.
 |
|
|
|
 |
dawidm
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 1:58 pm Re: Opinie o Bet365
|
|
| Szymek napisał/a: | | Moim zdaniem minusem tego bukmachera jest przedewszystkim rozliczanie tenisa , dokładniej mówiąc krecze są traktowane jako zakłady nie ważne i następuje zwrot stawk. |
krecze strasznie często psuły mi kupony, także moim zdaniem takie podejście, że musi być rozegrany cały mecz aby został rozliczony jest porządne ze strony buka ;]
Ogólnie jestem b. zadowolony, nigdy nie miałem żadnych problemów, b. szeroka oferta (chyba tylko bwin się może równać), częste bonusy 25 PLN - polecam ;p no i jakoś mam szczęście póki co w tym buku ;p najwięcej wypłat poszło właśnie stamtąd |
|
|
|
 |
Raja

Zaproszone osoby: 34
Pomógł: 17 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 2631 Skąd: Ciechanów
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 10:03 pm
|
|
Mam pytanie o te bonusy lojalnosciowe To prawda ze je sie tak czesto dostaje, bo pare osob mi mowilo ze okolo raz na miesiac dostaja 25 zl Ja wczoraj akurat dostalem, nie powiem bo mnie zaskoczyli Myslalem ze bedzie tak jak na expekcie, ze po 3 miesiacach grania non stop u nich cos dadza, a tu niespodzianka, po miesiacu |
_________________ Nie ma takich, którzy by nigdy nie upadli.
 |
|
|
|
 |
dawidm
|
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 11:37 pm
|
|
ja gram od grudnia bodajze dostałem 4 albo 5 razy nie pamiętam dokładnie |
|
|
|
 |
kuba93

|
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 5:31 pm
|
|
mam kilka pytań. Jaka jest minimalna stawka na zakład?? Jaki maja support i jak przebiegają wypłaty?? Sprawnie czy dośc długo to się ciągnie??
Z gory thx za odpowiedź |
|
|
|
 |
Szymek

Zaproszone osoby: 42
|
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 1:28 pm
|
|
| Support bardzo dobry, mają live chata, gdzie można wszystko sprawnie załatwić. Wypłaty są bardzo szybkie, jeżeli mowa o MB bo innej formy nie testowałem, ale MB to chyba max kilka godzin. Nie pamiętam dokładnie ale jeszcze tego samego dnia miałem pieniądze na koncie mb. Co do stawek, to niestety nie pamiętam, ale nie sądzę by było to mniej niż 1PLN. |
_________________ Real Madrid - Campeones de La Liga 07-08
Polish Ekstraklasa season 2007/2008 yield - 36,55% |
|
|
|
 |
BUKTODFEIND
|
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 7:36 pm
|
|
| Jak chcę wypłacić kasę z Bet365 na MB to oba konta muszą być na to samo nazwisko? |
_________________ skomentuj moje typy |
|
|
|
 |
pawel16

Zaproszone osoby: 70
Pomógł: 6 razy Dołączył: 11 Sty 2007 Posty: 3329 Skąd: Olszyny
|
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 12:24 am
|
|
| BUKTODFEIND napisał/a: | | Jak chcę wypłacić kasę z Bet365 na MB to oba konta muszą być na to samo nazwisko? |
Nie, wystarczy podać tylko e-mail na który chcesz wysłać pieniadze. . |
_________________ skomentuj moje typki;) |
|
|
|
 |
gość
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 8:37 pm
|
|
Polecam tego buka... gram już dość długo. Ostatnio wypłacałem dość sporą sumę - nie było żadnych problemów. Jakiś problem ? - Live chat. Strasznie dużo zakładów można Live grać.
Jeszcze raz polecam. |
|
|
|
 |
angelo24

|
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 7:22 am
|
|
| Panowie mam problem założyłem sobie konto w bet365 chciałem tradycyjnie wpłacić kasę poprzez przelew a tu niespodzianka musi być to kwota 500 zł lub trzeba posiadać kartę debetową lub kredytowa a tego nie posiadam. CZy da sie jakoś wpłacić tam 100 zł. |
|
|
|
 |
bodi
|
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 1:27 pm
|
|
Najlepiej wpłac do nich przez Moneybookers.
A co opini o nich to do niedawna byli naprawde bardzo OK , ale ostatnio weryfikacja konta u nich trwa(odnosnie przyznania bonusa100PLN) ok 2-3 tyg.Poniewaz na adres domowy wysylaja kod weryfikacyjny---trwa to wieki. |
|
|
|
 |
angelo24

|
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 2:46 pm
|
|
| bodi, a co to jest moneybookers jak to zrobić napisz mi cos wiecej o tym |
|
|
|
 |
Vardamir
Wiek: 32 Dołączył: 12 Gru 2007 Posty: 81 Skąd: Biała Podlaska
|
Wysłany: Sob Lip 05, 2008 12:25 am
|
|
jest to portfel internetowy coś takiego ja netteler, paypal moneybokers to samo .. najpopularniejsze to MB i netteler myślę, ze więcej informacji znajdziesz w googlach, dodam ze MB maja stronę w J. polskim i myślę ze to będzie duże ułatwienie chociaż jak podam linka to chyba nie bedzie wielkiej afery www.moneybookers.com , www.netteler.com chyba tak bo nie korzystam z nettelera. pozdrawiam V. |
_________________ E'l Cabalieros d'la Trista Figura... |
|
|
|
 |
robert9990

Zaproszone osoby: 3

|
Wysłany: Sro Lip 30, 2008 12:46 pm
|
|
| Moim zdaniem, na dzień dzisiejszy nie ma lepszego buka. Na live-czat załatwisz dosłownie wszystko w parę minut. Mają jedną z najlepszych ofert na rynku. Ładna strona. Polecam wszystkim! |
_________________ Zapraszam do komentowania:
http://www.typybukmachers...zac-vt13516.htm |
|
|
|
 |
lookash
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pią Sie 01, 2008 9:55 am
|
|
polecam i cenie sobie tego buka...bogata oferta(przed wszystkim live) ,przyzwoite kursy i miły support...bukmacher godny poświęcenia czasu |
|
|
|
 |
pawel16

Zaproszone osoby: 70
Pomógł: 6 razy Dołączył: 11 Sty 2007 Posty: 3329 Skąd: Olszyny
|
Wysłany: Pią Sie 01, 2008 7:51 pm
|
|
O tak wyrósł nam chyba najlepszy buk .. Sam sie przekonałem o tym ze ich live-czat jest zdecydowanie najlepszy. Wkradziono sie na moje konto, zmieniono moje dane i wypłacono 500zł . . Porozmawiałem z miłym panem na live, szybko zablokował konto, pomógł mi je odzyskać na nowo i jeszcze cofnął wypłatę Wtedy juz byłem przekonany, że lepszego nie ma buka . A pozatym spora oferta live( jedyny zarzut to brak na live większego wyboru jesli chodzi o ilość goli under /over. Jest tylko jedna linia(bwin ma np. 3 do wyboru )ale pozatym wszytko pieknie, a i jeszcz bonusy(25zł) które daja za to, że sie u nich dość dużo gra. . zdecydowanie polecam |
_________________ skomentuj moje typki;) |
|
|
|
 |
Pedersen

Zaproszone osoby: 7
|
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 2:15 am
|
|
| Rzeczywiście, nie wypada mi się nie zgodzić z poprzednikami. Obecnie jeden z najlepszych bukmacherów. |
|
|
|
 |
zimako

|
Wysłany: Nie Sie 03, 2008 3:42 pm
|
|
Jest to dobry bukmacher - maja wysokie stawki w swojej ofercie i mecze Live, przejrzysta strona, która ułatwia obstawianie - naprawdę polecam |
|
 |
|
|
|