Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!
Najlepszy bonus powitalny - do 2000 PLN na start! Przeczytaj!

Poprzedni temat :: Następny temat
Opóźnienia w wypłacie nagród
Autor Wiadomość
aRoO 

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 5:01 pm   
Siema :) Byłem 3 w ostatniej kolejce l.hiszpanskiej i nagrody mialismy dostac dzisiaj. Patrzylem przed chwila i dalej nie mam kasy na Mybet za lige hiszpańską. Nie to żebym sie pluł czy zglaszam skarge. Nic z tych rzeczy. Chce sie tylko zapytac keidy mam sie spodziewac kasy. Rozumiem sa opoznienia i sie dlatego o to pytam. Kiedy mam sie spodziewac kasy jak nie dzisiaj

Edit

Już lajt ;] Kase dostałem dzis (wtorek), 7 euro :) Dzieki i pozdrawiam.

Pozdro Glory :P
Ostatnio zmieniony przez aRoO Wto Kwi 01, 2008 8:05 pm, w całości zmieniany 1 raz  

glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 5:05 pm   
Nie umiem na to pytanie odpowiedzieć, bo od nas wyniki wyszły, teraz już piłeczka po stronie sponsorów.

Jedno jest jednak pewne - jeśli do końca tygodnia nie dostaniesz nagrody, zgłoś to tutaj. Złożymy reklamację, nakrzyczymy i zastraszymy :) - nagroda w końcu się pojawi.

aRoO 

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 5:13 pm   
glory glory man united napisał/a:
Nie umiem na to pytanie odpowiedzieć, bo od nas wyniki wyszły, teraz już piłeczka po stronie sponsorów.

Jedno jest jednak pewne - jeśli do końca tygodnia nie dostaniesz nagrody, zgłoś to tutaj. Złożymy reklamację, nakrzyczymy i zastraszymy :) - nagroda w końcu się pojawi.

Heh :D Ok Dzieki :] jak cos to napisze tutaj. Ale mam nadzieje ze sie pojawi :P :) Jeszcze raz dzieki za pomoc ;]

Edit

Już lajt ;] Kase dostałem dzis (wtorek), 7 euro :) Dzieki i pozdrawiam.

Pozdro Glory :P

dziatulek

Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 6:37 pm   
Byłem pierwszy w ostatniej kolejce w lidze hiszpańskiej i 5 w lidze angielskiej. Nie otrzymałem jescze zadenej z nagród kiedy moge się ich spodziewać ??

pitermks 

Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 8:13 pm   
dziatulek napisał/a:
Byłem pierwszy w ostatniej kolejce w lidze hiszpańskiej i 5 w lidze angielskiej. Nie otrzymałem jescze zadenej z nagród kiedy moge się ich spodziewać ??

sprawdz czy masz uzupelnione loginy u sponsorow.
:wink:

nagroda pewnie przepadla

dziatulek

Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 8:49 pm   
Mam uzupełnione loginy :(

glory glory man united 

Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 12:39 am   
A zobacz co jest napisane na stronie głównej na temat tego kiedy zostaną wypłacone nagrody. Jak byk jest, że w przyszły poniedziałek !

I dla Ciebie i dla pitermks, za idiotyczną odpowiedź - po ostrzeżeniu.

meggie1

Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 1:56 pm   
Hejka :) bylam 3cia w lidze wloskiej (kolejka27)zbliza sie powoli koniec tygodnia a nagrody jeszcze nie otrzymalam... Mam więc czekac do przyszlego poniedzialku? Chcialam sie tylko upewnic ze nic nie przepadnie skoro juz sie udalo :)

bielo21

Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 4:00 pm   
No nagrode bedziesz miał na pewno w poniedziałek:D troche cierpliwosci:)

meggie1

Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 4:32 pm   
Dzieki, to czekam :-)

bielo21

Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 4:36 pm   
Nie ma za co:) ja tez w osatnim czasie miałem 1 miejsce w lidze polskiej i przelali mi pieniadze na bwin w poniedziałek popołudniu. I gratuluje :)

meggie1

Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 4:40 pm   
Hehe no tobie tez naleza sie gratulacje skoro byles 1wszy i to w lidze polskiej :D , ja dzisiaj przypadkiem zajrzalam i bylam mile zaskoczona :D

bielo21

Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 4:42 pm   
Ja nawet sie nie spodziewałem ze bede miał pierwsze miejsce:) teraz czas pograc tymi pieniazkami i wygrac cos wiecej :D

meggie1

Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 4:53 pm   
No to powodzenia :-)

glory glory man united 

Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 5:57 pm   
meggie1, czy tak trudno jest CZYTAĆ ? Jeden post wyżej nad Twoim udzielam reprymendy, że nagrody będą wypłacane w poniedziałek. Po co więc te pytanie?

2 punkty ostrzeżenia, bo to już po prostu jest przesada.

dziatulek

Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 4:28 pm   
witam
mineły już 2 tygodnie a ja ciągle nie dostałem nagrody za piąte miejsce w lidze angielskiej dlaczego (podkreślam że dokonałem depozytu) i kiedy mogę się jej spodziewać??
Pozdrawiam

glory glory man united 

Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 12:13 am   
dziatulek, a przeslales na adres admin@typuj.org informacje ze dokonales depozytu?

adam999 

Zaproszone osoby: 18
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 9:59 am   
mam małe pytanko Mianowicie Drogi Adminie Typuj.org Kiedy zostaną podane typy na kolejną kolejke bundesligi Przecierz ona już dziś startuje

glory glory man united 

Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 1:09 pm   
adam999, nie dość, że pytanie w nieodpowiednim dziale to jeszcze pozbawione sensu. Na Typuj.org są rozgrywane jedynie kolejki weekendowe.

kylo91 

Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 1:21 pm   
Witam! Zajalem w ostatniej (38) kolejce pucharów 3 miejsce. Kiedy można sie spodziewac kasy na koncie? Mam nadzieje ze do konca tygodnia pieniadze sie tam znajda. Pozdrawiam!

adam999 

Zaproszone osoby: 18
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 2:40 pm   
Najmocniej Przepraszam jestem na tym forum nowy WYBACZCIE
:oops:

glory glory man united 

Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 3:28 pm   
kylo91, nie znajdą, nawet klasyfikacje oficjalna nie została jeszcze ogłoszona. Wypłaty są w poniedziałki.

czeher

Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 4:03 pm   
Ja wczoraj mialem orztymac 15zl na mybet a jeszcze nic nie ma (4msc - hispzania)
Pozdro

dziatulek

Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 6:25 pm   
glory glory man united napisał/a:
dziatulek, a przeslales na adres admin@typuj.org informacje ze dokonales depozytu?

Nie wysłałem, jeżeli wbym wysłał teraz to mam jeszcze szansę na otrzymanie tej nagrody ?

kylo91 

Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 8:02 pm   
a kiedy beda te klasyfikacje ogloszone? Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu