Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!
Najlepszy bonus powitalny - do 2000 PLN na start! Przeczytaj!

Poprzedni temat :: Następny temat
Opóźnienia w wypłacie nagród
Autor Wiadomość
glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 9:50 pm   
dziatulek, jasne, nagrody u nas bez powodu nie przepadają.

Będzie płatna pewnie w poniedziałek

kylo91, jutro rano.

idol85 

Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 2:42 pm   
witam
zajalem 4 miejsce w poprzedniej kolejce ligi polskiej, czytalem ze wyplaty sa w poniedzialek ale pieniedzy jeszcze nie dostalem, poczekam do jutra a pozniej prosilbym o jakas interwencje

glory glory man united 

Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 3:18 pm   
Poniedziałek się jeszcze nie skończył :) .

Wittenau 

Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 4:30 pm   
Najlepiej zobacz jutro rano bo dzis czekanie nic nie da mi 3 razy przelewali to to zawsze odbywalo sie w godzinach nocnych

idol85 

Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 4:41 pm   
dzieki za odpowiedz:)

jurwittrans 

Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 10:12 pm   
Wittenau napisał/a:
Najlepiej zobacz jutro rano bo dzis czekanie nic nie da mi 3 razy przelewali to to zawsze odbywalo sie w godzinach nocnych

Eh to cieniutko bo mi zostalo tylko 200zl z wplaconch 23 no ale wczoraj mialem 400.
Nie lubię poniedziałków. Czyli te 100zł na Gamebookers tez będę miał jutro??
Bo wygrałem 100zł i to ważne dla mnie

glory glory man united 

Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 1:50 am   
jurwittrans, ty posiadasz w Gamebookers konto gracza pienieznego? Czyli choc raz wplaciles do nich pieniadze?

jurwittrans 

Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 1:20 pm   
glory glory man united napisał/a:
jurwittrans, ty posiadasz w Gamebookers konto gracza pienieznego? Czyli choc raz wplaciles do nich pieniadze?

Tak jak tylko dowiedzialem sie ze wygrałem odrazu zrobilem depozyt w kwocie 23zl.

Jest wtorek a kasy w bonusach nie ma.

dziatulek

Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 1:30 pm   
Ja byłem piaty w konkursie już 3 tygodnie temu i kasy na gamebookers też jeszcze nie ma dlaczego?

Rokit 

Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 1:33 pm   
Musisz dokonać na konto gamebookers choćby minmalnej wpłaty by otrzymać nagrode z konkursu typuj.org

Zanim spytasz, poszukaj.

...Koshoalin...

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 1:40 pm   
Fragemnt zasad z www.typuj.org:

Cytat:
Chcąc walczyć o nagrody pieniężne fundowane przez sponsorów, dodatkowo musisz być zarejestrowanym u każdego z nich (np. w Bwin, Unibet, Gamebookers) i w trakcie rejestracji w naszym konkursie podać nam swój login jakim się u nich posługujesz. Możesz zarejestrować się u jednego, możesz u wszystkich. Polecamy tę drugą opcję, bo jeśli jakiegoś sponsora ominiesz, to w lidze którą on sponsoruje nie będziesz mógł otrzymać nagrody! Otworzenie kont u sponsorów nie wiąże się z żadną odpowiedzialnością, nie musisz nic wpłacać ani płacić za ich prowadzenie!

To w końcu trzeba dokonać minimalnej wpłaty na konto gamebookers by otrzymać nagrodę z konkursu typuj.org czy nie :?: :roll: :neutral:

Rokit 

Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 1:48 pm   
http://www.typybukmachers...kiej-vt7591.htm

tu masz info

jurwittrans 

Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 2:00 pm   
Rokit napisał/a:
http://www.typybukmacherskie.org/zmiany-w-przyznawaniu-nagrod-w-lidze-angielskiej-vt7591.htm

tu masz info

No ja wplacilem kase a nagrody i tak nie mam

glory glory man united 

Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 2:10 pm   
dziatulek, u Ciebie nagroda już powinna być. Z Gamebookers przyszła nawet informacje o jej wypłaceniu. Zajrzyj w zakładkę "nowe oferty premiowe" i tam powinien być wymieniony bonus.

jurwittrans, a dostałeś maila od admin@typuj.org z pytaniem czy jesteś graczem pieniężnym? Bo takie zapytanie idzie do wszystkich zwycięzców by określić czy uda się przeprowadzić wypłatę. Tak czy inaczej musisz wysłać na admin@typuj.org info, że masz konto pieniężne w Gamebookers - nagroda zostanie odmrożona. Najbliższa tura wypłat jest w piątek lub w poniedziałek.

...Koshoalin..., tylko w przypadku Gamebookers trzeba wpłacać. Bo oni zmienili system komputerowy i nie mogą dawać bonusów na konta "play money".

...Koshoalin...

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 2:26 pm   
Oki, dzięki za info. Szkoda, że tak późno się dowiedziałem że trzeba wpłacić kasę na Gamebookers bo ostatnio pierwszy raz typowałem i na 10 wydarzeń z ligi angielskiej trafiłem 8 oraz 2 wtopy ale zapewne większość wtopiła na MU więc może jakimś cudem by się udało załapać w pierwszej 5 i wygrać... :lol: no ale nawet jakbym się załapał to i tak nie dostane nagrody bo nie mam wpłaty, a zdążyć wpłacić i tak już nie dam rady bo oni zawsze ten konkurs rozliczają we wtorek lub środę. :sad: Jaka tam jest minimalna wpłata :?:

glory glory man united 

Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 2:31 pm   
...Koshoalin..., nie rozumiesz do końca. Czas na dokonanie wpłaty masz PO wygraniu nagrody. Bo nagroda jest Twoja, tylko do momentu aż nie dokonasz wpłaty nie ma TECHNICZNIE możliwości by ją Gamebookers wypłaciło. Zazwyczaj działa to tak, że ktoś wygrywa nagrodę, dokonuje wpłaty do Gamebookers (10$ jest minimum) i za jakiś tydzień dostaje zaległą nagrodę.

jurwittrans 

Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 2:33 pm   
glory glory man united napisał/a:
dziatulek, u Ciebie nagroda już powinna być. Z Gamebookers przyszła nawet informacje o jej wypłaceniu. Zajrzyj w zakładkę "nowe oferty premiowe" i tam powinien być wymieniony bonus.

jurwittrans, a dostałeś maila od admin@typuj.org z pytaniem czy jesteś graczem pieniężnym? Bo takie zapytanie idzie do wszystkich zwycięzców by określić czy uda się przeprowadzić wypłatę. Tak czy inaczej musisz wysłać na admin@typuj.org info, że masz konto pieniężne w Gamebookers - nagroda zostanie odmrożona. Najbliższa tura wypłat jest w piątek lub w poniedziałek.

...Koshoalin..., tylko w przypadku Gamebookers trzeba wpłacać. Bo oni zmienili system komputerowy i nie mogą dawać bonusów na konta "play money".

Faktycznie dostalem od was meila juz odpowiedzialem na niego. Teraz tylko czekam na kaske.

...Koshoalin...

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 2:34 pm   
Okej, wielkie dzięki. Sorry za problem ale jestem tutaj nowy. :wink: Pozdrawiam!

gero 

Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 8:54 pm   
Kiedy można się spodziewać wpłaty na konto w mybet za 1. miejsce w 30. kolejce? Login mam taki sam jak na tym forum.

dziatulek

Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 9:17 pm   
Ok kasa doszła wielkie dzięki
Pozdrawiam

gwarus

Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 10:30 pm   
kiedy na mybet pojawi się kasa?? Co prawda tylko 10 zł ale zawsze jakiś kupon można postawić, mój login w mybet gwarus82. Pozdrawiam

jurwittrans 

Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 1:35 pm   
glory glory man united to jezeli dopiero wczoraj wyslalem wam informacje ze mam konto na prawdziwe pieniadze w GB to kiedy dostane ta nagrode i czy wogole ja dostane?

glory glory man united 

Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 6:57 pm   
jurwittrans, dostaniesz w piątek lub w poniedziałek.

Mybet - niestety nie dostaliśmy jeszcze odpowiedzi ani wypowiedzenia wypłaty :/

gero 

Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 10:55 am   
Czy coś drgnęło w sprawie wypłat z mybet?

jurwittrans 

Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 10:48 pm   
glory glory man united jak dostane te pieniadze na Gb to dostane od was jakiegos maila bo piątek sie konczy kasy nie ma w promocjach no ale moze bedzie w poniedzialek