|
Opóźnienia w wypłacie nagród |
| Autor |
Wiadomość |
neoppl
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 8:02 pm
|
|
| a co z GB?? |
|
|
|
 |
torcida19
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 11:32 pm
|
|
potwierdzam ze betgun wyplacil juz zalegla kase!!!!ja na koncie juz mam szkoda tylko ze zostalem wykluczony z typuj.org |
|
|
|
 |
veepek
|
Wysłany: Pon Sty 14, 2008 6:00 pm
|
|
| glory glory man united napisał/a: | Właśnie dostaliśmy info ze Betgun wypłacił wszystkie brakujące nagrody.
Proszę potwierdzać że wpłynęły. |
No, niestety, własnie spreawdziłem BetGun i nadal mam 0 na koncie.
Pzdr |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2353 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Pon Sty 14, 2008 8:45 pm
|
|
| wrrr, no to wyjaśniamy dalej. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 4:00 pm
|
|
veepek, potwierdz ze nagroda wplynela na Betgun. Dostalismy dzis od nich informacje w tej sprawie:
"dzis otrzymają bonus - z jakiegoś powodu gdzieś się zapodziali ;/ proszę ich przeprosić w naszym imieniu."
Tak wiec w imieniu Betgun przepraszam wszystkich ktorzy gdzies sie Betgun zapodziali... |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
gwarus
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 9:41 pm
|
|
Hej! Mam pytanko- wygrałem ostatnią kolejkę ligi angielskiej i kasy nie widać??? Coś bliżej wiadomo na ten temat?? Pozdrawiam i czekam na kaskę:)
Dzięki wielkie i czekam na kaskę:)
KASY W DALSZYM CIĄGU NIE MA A CHCIAŁEM POSTAWIĆ NA POLAKÓW:( |
| Ostatnio zmieniony przez gwarus Wto Sty 22, 2008 8:36 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 9:52 pm
|
|
| Jeśli choć raz wpłacałeś do Gamebookers to nagroda będzie jutro. Jeśli nie - to dopiero jak wpłacisz. |
|
|
|
 |
szumi_sb
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 12:11 am
|
|
Witam
W przedostatniej kolejce ligi puchary zająłem drugie miejsce, a do dzisiaj nie dostałem kasy. Czy mogę prosić o sprawdzenie co się stało? |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 5:14 am
|
|
szumi_sb, zwyczajne opóźnienie.
Pieniądze powinny być dzisiaj - potwierdz prosze jak wplyna. |
|
|
|
 |
szumi_sb
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 6:07 pm
|
|
Pieniążki już są wielkie dzięki.
Interweniowałem, bo ostatnio jak cosik wygrałem, to były już w czwartek tego samego ygodnia
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 6:39 pm
|
|
Stratami sie by pieniadze byly na piatek, jednak natlok obowiazkow u nas i u sponsorow przed weekendem jest olbrzymi wiec nie zawsze udaje sie to wyplacic.
Dobrze jednak ze zglaszacie, przynajmniej widzimy ze sponsorzy nas nie oszukuja . |
|
|
|
 |
gwarus
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 9:30 pm
|
|
PONAWIAM PYTANIE CO Z KASKĄ NA GAMEBOOKERS??? MIAŁA BYĆ DZISIAJ I KASY NIE WIDAĆ:( ADMIN LICZĘ NA CIEBIE!
Tak mam konto w gamebookers i wpłacałem do nich pieniądze! Dlaczego nie chcą mi dać tej kasy??? Czekam z niecierpliwością. Pozdrawiam |
| Ostatnio zmieniony przez gwarus Sro Sty 23, 2008 8:14 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 10:53 pm
|
|
| gwarus, czy ty masz konto pieniezne w Gamebookers (czy choc raz dokonywales tam wplaty) ? |
|
|
|
 |
man180
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 11:58 pm
|
|
| zajelem 5 miejsce w lidze wloskiej tydzien temu i nie dostalem nagrody za to miejsce podobno nie zostalo poinformowane o tym BetGun nie wiem o co chodzi? |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 12:21 am
|
|
| Lista osob nagrodzonych zostala juz wyslana do Betgun i na niej jestes. Jeszcze nikt nie raczyl jednak na nia odpowiedziec. |
|
|
|
 |
veepek
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 2:49 am
|
|
| glory glory man united napisał/a: | veepek, potwierdz ze nagroda wplynela na Betgun. Dostalismy dzis od nich informacje w tej sprawie:
"dzis otrzymają bonus - z jakiegoś powodu gdzieś się zapodziali ;/ proszę ich przeprosić w naszym imieniu."
Tak wiec w imieniu Betgun przepraszam wszystkich ktorzy gdzies sie Betgun zapodziali... |
glory potwierdzam napisałem do nich maila i dostałem grzeczną odpowiedx oraz nagrode na koncie - może tak trzeba było zrobic od razu )
dzięki za starania
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 4:27 am
|
|
| Procedura w przypadku opoznien jest zawsze taka sama - wy zglaszacie to tutaj, ja popycham sprawe dalej. Support bukmachera zazwyczaj nie wie o konkursie/zwyciezcach bo te informacje dostaje bezposrednio dzial promocji u buka. |
|
|
|
 |
gwarus
|
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 2:39 pm
|
|
Witam! Chciałem się zwrócić do Admina w mojej sprawie - niestety w dalszym ciągu gamebookers nie przyznał mi pieniędzy za pierwsze miejsce w lidze angielkiej. Proszę ruszyć sprawę w firmie gamebookers.com. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam
DZIĘKI kasa na koncie:) W końcu:-(
DZIĘKI ADMIN za pomoc:) |
| Ostatnio zmieniony przez gwarus Pon Sty 28, 2008 5:48 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 5:44 pm
|
|
gwarus, sprawa ruszona została już w piątek. Niestety w ten weekend była konferencja branzowa w Londynie i pracownik odpowiedzialny za dodawanie bonusow jeszcze nie wrocil :/
Edit - wlasnie dostalismy info ze nagroda zostala wyplacona. Przeczytaj instrukcje akceptowania bonusow w Gamebookers i zobacz czy bonus dotarl. |
|
|
|
 |
rataj_87
|
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 12:33 pm
|
|
| Cytat: | Wysłany: Czw Gru 06, 2007 8:47 pm
oczekuję wpłaty na gamebookers
2007-11-28 08:15:10
W lidze angielskiej najlepiej typowali: cfaniak - 85 pln na konto w Gamebookers, benek60 - 60 pln na konto w Gamebookers, mohikanin - 40 pln na konto w Gamebookers, wuzel91 - 20 pln na konto w Gamebookers, rataj_87 - 10 pln na konto w Gamebookers. |
Mam pytanie, czy muszę wpłacić minimalny depozyt by uzyskać nagrode? |
|
|
|
 |
dlapodkala
|
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 4:48 pm
|
|
Wygralem w lidze hiszpanskiej i powinno dosc na konto w MyBet 60zl, czekam i czekam i dalej nic
| Cytat: | Wyniki z ostatnich kolejek
2008-02-05 08:09:49
W lidze hiszpańskiej najlepiej typowali: dlapodkala - 60 pln na konto w Mybet, ... |
|
|
|
|
 |
Pss27

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 3 razy Wiek: 18 Dołączył: 07 Gru 2007 Posty: 470 Skąd: Płońsk
|
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 5:05 pm
|
|
| Cytat: | Wyniki ostatniej kolejki
2008-01-31 08:30:42
Gratulujemy, nagrody od sponsorów otrzymacie na początku przyszłego tygodnia(poniedziałek). Warunkiem otrzymania nagrody jest posiadanie uzupełnionych loginów u sponsorów konkursu!
Pss27 - 15 pln na konto w Mybet
|
Ja czekam jeszcze dłużej |
|
|
|
 |
marecki85

Zaproszone osoby: 77
Pomógł: 3 razy Wiek: 23 Dołączył: 14 Mar 2006 Posty: 1839 Skąd: Rębiechowo
|
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 6:31 pm
|
|
| rataj_87 napisał/a: | | Mam pytanie, czy muszę wpłacić minimalny depozyt by uzyskać nagrode? |
jak najbardzej |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 9:15 pm
|
|
dlapodkala, a umiesz czytać do końca? To może zacytuj też informacje
"Gratulujemy, nagrody od sponsorów otrzymacie na początku przyszłego tygodnia(poniedziałek)." |
|
|
|
 |
Pss27

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 3 razy Wiek: 18 Dołączył: 07 Gru 2007 Posty: 470 Skąd: Płońsk
|
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 7:32 pm
|
|
| Cytat: | Cytat:
Wyniki ostatniej kolejki
2008-01-31 08:30:42
Gratulujemy, nagrody od sponsorów otrzymacie na początku przyszłego tygodnia(poniedziałek). Warunkiem otrzymania nagrody jest posiadanie uzupełnionych loginów u sponsorów konkursu!
Pss27 - 15 pln na konto w Mybet
Ja czekam jeszcze dłużej
|
Do dyspozycji: € 0,00 czwartek godz.18.30
glory mógłbyś dowiedzieć się coś w moim temacie |
|
|
|
 |
|
|
|