|
Orlando Magic - Detroit Pistons |
| Autor |
Wiadomość |
Przemoth

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 11:01 am Orlando Magic - Detroit Pistons
|
|
Kontynuuje gre na Tłoki, jesli dziś wejdzie na boisko Billups to będzie pogrom, w ostatnim meczu jedynie to uratowało Magic. Poprostu odszedł zawodnik rzucający 30 pkt i mózg drużyny!!
Orlando jest słabsze w obronie... obwód pod dowództwem Billupsa też deklsuje Lewisa i spółkę... Nadspodziewanie dobrze gra środek, Rasheed, Maxiell/McDyess
Howard w ostatnim meczu znowu nie mógł znaleźć tej łatwej drogi do zdobycia punktów.
Zabrakło poprostu Billupsa... Na obwodzie szalał Lewis któremu poprostu siedziało i tyle... coś koło 30 pkt miał ...
]Dziś powrót Billupsa pokaze że Detroit zkończy wyjazdy 3-1 i wróci do domu żeby wygrać tą serię...
Na temat tej pary pisałem bardo dużo, więc się nie będę rozpisywał
Detroit 2.9 |
_________________ Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz
 |
|
|
|
 |
Mal

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 588 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 10:48 pm
|
|
Bez mózgu drużyny Pistons nie podołają. Z bólem serca stawiam na Orlando, bo Stuckey na PG nie wystarczy na wygraną. Dochodzi do tego przewaga parkietu.
Typ Orlando -5 1,85 |
|
|
|
 |
coolen

Pomógł: 3 razy Wiek: 22 Dołączył: 04 Sty 2008 Posty: 1085 Skąd: Szczecin

|
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 11:36 pm
|
|
| Cytat: | | Nadspodziewanie dobrze gra środek, Rasheed, Maxiell/McDyess |
Tutaj to przegiales zdrowo.
Mecz numer 3
R. Wallace 28 minut, 4-15 z pola, 2-4 osobiste, 4 zbiorki i 4 faule.
J. Maxiell 19 minut, 0-2 z pola, 0-2 osobiste, 2 zbiorki i 1 faul.
A. McDyess 15 minut, 0-2 z pola, 0-0 osobite, 4 zb, 1 asysta i 4 faule.
Srodek nie zagral nic, 0 ( ZERO )
Do tego wystep Billupsa nie pewny, dalej narzeka na uraz.
Orlando (-5.5) vs Detroit 1 @ 1.91
8/10 |
_________________ Real Madrid - Campeones de La Liga 07-08 |
| |
|
|
|
 |
Mal

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 588 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: Nie Maj 11, 2008 2:47 am
|
|
| Mal napisał/a: | | Typ Orlando -5 1,85 |
#@&$@*#&@# |
|
|
|
 |
coolen

Pomógł: 3 razy Wiek: 22 Dołączył: 04 Sty 2008 Posty: 1085 Skąd: Szczecin

|
Wysłany: Nie Maj 11, 2008 2:49 am
|
|
| Cytat: | Orlando (-5.5) vs Detroit 1 @ 1.91
8/10 |
taaaaaaaaaaaa 15-0 run, trener Magic nic nie robi a w przerwie sie cieszy do kamery ... |
_________________ Real Madrid - Campeones de La Liga 07-08 |
|
|
|
 |
Przemoth

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Nie Maj 11, 2008 11:49 am
|
|
| Cytat: | | taaaaaaaaaaaa 15-0 run, trener Magic nic nie robi a w przerwie sie cieszy do kamery ... |
to było piękne, choćby dla picu to ja bym wziął TO.... ale NIC SIĘ NIE STAŁO:D
Detroit 2.9
I nie mówicie mi że środek DETROIT gra źle!!! To, że w jednym meczu nie zagrali dobrze to nic nie znaczy... no a dziś:
Rasheed 16 pkt i 8 zb
McDyess 8 pkt 14 zb!! i 2 bloki
I niezawodny Hamilton z tymi swoimi kontrami 32 pkt
No to chłopaki jak wróci Billups to z nich zrobi miazgę:D:D i to u siebie
|
_________________ Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz
 |
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|