Pilne i Ważne !

Wszystko związane z grą "Supertoto" oferowaną przez bukmacherów internetowych.

ODPOWIEDZ
Andrzej Kmicic

Pilne i Ważne !

Post autor: Andrzej Kmicic » 30-11-2007, 10:13

Witam
Mam trochę nietypową sprawę ale ponieważ jestem bardzo zaniepolojony, postanowiłem szukać wszędzie tam gdzie przyjaciel zaznaczał swą obecność. Na tym forum przyjaciel był moderatorem, może więc znajdę informację o nim właśnie tutaj. Prośba do admina forum :

Umieść proszę mój apel w widocznym miejscu forum

Wyjaśniam o co chodzi :

Utraciłem stały kontakt z przyjacielem który pisał na tym forum pod nickiem Strateg1. Kontakt był prawie codzienny ale cóż tylko przez sieć. Od Ponad trzech tygodni urwał się bezpowrotnie, GG, mail komórka nie odpowiadają.
Poważnie się niepokoję o przyjaciela więc prośba do Was, czy ktoś ma inny kontakt z kolegą "Strategiem" z Rzeszowa, oprócz tych trzech wymienionych, czyli GG,mail,komórka lub wie cokolwiek o jego losie, proszę o pilny kontakt !.

Proszę o pomoc

pozdrawiam Andrzej Kmicic z ...
>>> PGS <<<

mazak

Post autor: mazak » 30-11-2007, 16:29

Tak własnie zauważyłem też brak naszego kolegi od supertoto tak i na forum jak i na gg - niestety nie wiem jaka jest tego przyczyna - ale ostatnio padały pojedyńcze 14 - może udało mu sie wygrac i teraz gdzies sie bawi kolega na kanarach;)

Andrzej Kmicic

Post autor: Andrzej Kmicic » 30-11-2007, 17:12

mazak pisze:Tak własnie zauważyłem też brak naszego kolegi od supertoto tak i na forum jak i na gg - niestety nie wiem jaka jest tego przyczyna - ale ostatnio padały pojedyńcze 14 - może udało mu sie wygrac i teraz gdzies sie bawi kolega na kanarach;)
He ...
Ale co to w końcu jest ta 14 ka, trafienia kilku 13 ek w tym nawet samotnej nie przewróciły mu w głowie a więc 14 ka również by tego nie uczyniła, mieliśmy wspólny cel i codzienne kontakty, więc to wydaje się własnie nieprawdopodobne i niepokojące. Może rozpętuje burzę w szklance wody ale martwię się na zupełnie powaznie.

pozdrawiam
i czekam cierpliwie
AK

Awatar użytkownika
GrzechuTG
-#VIP
-#VIP

Post autor: GrzechuTG » 01-12-2007, 10:25

No niestety wszyscy chyba to zauwazyli ze strateg zniknal z pola widzenia ale moze poprsotu wyjechal albo poposrtu postanowil sie oderwac na jakis czas od bukmacherki narazie na forum nie ma go od miesiaca a jesli Cie to tak nie pokoi to moze udaj sie do rzeszowa?? I pojedz do niego do domu?

Awatar użytkownika
pawel16
#Weteran
#Weteran

Post autor: pawel16 » 01-12-2007, 20:19

Z tego co pamiętam to nie ma do na forum od kąd zebrał bardzo duzo kasy na Supertoto. te kilka tysięcy złotych które wygrał może poprostu przeznaczył na jakieś wakacje . . Chciał odpocząć od bukmacherki .. ale nie wiem co tak naprawdę się stało ..
Już ponad 6lat na forum. .

Awatar użytkownika
byly_moderator

Post autor: byly_moderator » 01-12-2007, 20:32

pawel16 pisze:Z tego co pamiętam to nie ma do na forum od kąd zebrał bardzo duzo kasy na Supertoto. te kilka tysięcy złotych które wygrał może poprostu przeznaczył na jakieś wakacje . . Chciał odpocząć od bukmacherki .. ale nie wiem co tak naprawdę się stało ..
kilkanascie jak juz i to chyba euro bylo.........

Andrzej Kmicic

Post autor: Andrzej Kmicic » 02-12-2007, 10:20

Naprawdę, sporo z kolegami z for i grupy oraz znajomymi zrobiliśmy w poszukiwaniach. Sądziłem że w 21 wieku mając kontakt przez media można liczyć na stabilny kontakt.
Komórka milczy, GG i Skype milczy, email nie odpowiada a wiem również ze poczta email nie jest odbierana (zalega skrzynkę), więc kompletny bezwład ????.

Pieprzone przepisy którymi obstawiają się urzędy i instytucje nie pozwalają na dotarcie do człowieka lub choćby uzyskanie o nim wieści.
Wykonałem juz ok 10 telefonów do osób o tym samym nazwisku,wszędzie pudło. Pytam na forach sądząc że solidarność koleżeńska coś pomoże, nie można tego tak zostawić, był człowiek i go nie ma.
Może narażę sie na jego niezadowolenie jak się wszystko (oby) wyjasni ale to tylko bedzie jego wina nie znika się w ten sposób jeżeli o naszych krokach i zamierzeniach zawsze wiedzieliśmy wcześniej prawie wszystko.
Heh to nowy rodzaj przyjazni, przyjażn internetowa, jak to czasy się zmieniają :-).

Sugestie ze to skutek wygranej nie przemawiają do mnie zupełnie. Z kolei wyjazd w obie strony ponad 1000 km chwilowo nie wchodzi w rachubę. Próbuję nadal.

Prośba do kolegów z Rzeszowa potrzebna jest najlepiej stara książka telefoniczna ( wydaje się ze kolega szukany nie miał obecnie telefonu stacjonarnego ale może wcześniej), może uda się skojarzyć nazwisko z adresem.

pozdrawiam
AK.

Awatar użytkownika
byly_moderator

Post autor: byly_moderator » 02-12-2007, 10:35

mam jednego kolege z rzeszowa. stary kontakt ale moge odswierzyc.
Jak coś to prosze pisac na pw.

Awatar użytkownika
kakaowy
#Weteran
#Weteran

Post autor: kakaowy » 03-12-2007, 21:14

Andrzej Kmicic pisze:( wydaje się ze kolega szukany nie miał obecnie telefonu stacjonarnego ale może wcześniej)
kolega raczej musial miec stacjonarny , dodam tylko ze w TP ponieważ korzystał z Neostrady

Andrzej Kmicic

Post autor: Andrzej Kmicic » 03-12-2007, 22:55

kakaowy pisze:kolega raczej musial miec stacjonarny , dodam tylko ze w TP ponieważ korzystał z Neostrady
Tak to juz wyjasniłem, ale z tego co wiem to była pomoc sąsiedzka, rozdzielili sobie neo po sąsiedzku bezprzewodowymi punktami dostepowymi.
Ale moze ten ślad gdzieś doprowadzi, mam ip skąd emaile były nadawane w konkretnym dniu. Neo dynamicznie przydziela IP i tylko logi z TPSA moga to wyjasnić. Nie mam tam w TPSA, nikogo ale moze ktoś z Was ma takie mozliwości. Oficjalnie sie nie da ale dyskretnie zawsze cos można zrobić.

pozdr
AK.

Awatar użytkownika
kakaowy
#Weteran
#Weteran

Post autor: kakaowy » 11-12-2007, 21:51

i jak tam panowie sprawa się jakoś ruszyła ???

Andrzej Kmicic

Post autor: Andrzej Kmicic » 13-12-2007, 22:27

Andrzej Kmicic pisze:i jak tam panowie sprawa się jakoś ruszyła ???
stoi niestety ja mam rozpoczęte sprawy poszukiwawcze ale nie dają wyników lub trwają, potrzebny kontakt z kims kto mieszka w Rzeszowie, ma dostęp do ksiązki telefonicznej z przed 2000 roku, lub mieszka w centrum okolice Filharmonii i ma ochotę pomóc.

pozdrawiam
AK

Awatar użytkownika
poldek17
#Weteran
#Weteran

Post autor: poldek17 » 01-02-2008, 21:06

Jeśli można wiedzieć ruszyło sie coś?
Powodzenia w ogrywaniu bukmacherów ;]

Nie cytuj posta który znajduje sie nad twoim :)

ODPOWIEDZ