|
Zamknięty przez: roso Nie Kwi 24, 2011 13:32 |
Podpis cz. 2 |
| Autor |
Wiadomość |
RR
Zaproszone osoby: 13
|
Wysłany: Sob Kwi 23, 2011 21:49 Podpis cz. 2
|
|
http://www.typybukmachers...pis-vt41587.htm
W temacie do którego powyżej dodałem link padła ciekawiąca mnie wypowiedź Kiuczy.
Skoro jest tak jak Kicza napisał, to czemu dostałem od Glorego jakiśczas temu takie prywatne wiadomości ? Rozumiem, że filtrujecie kto jakie podął linki, i np mój film na YT nie może byćw podpisie, a inny user w nim może mieć link do innegop filmu i tak dalej ? .. . Zero konsekwencji, lub nie wiem jużczego nawet ...
forum.png
|
 |
| Plik ściągnięto 85 raz(y) 23.39 KB |
|
|
|
| Poziom: 25 HP |
 |
 |
 |
 |
9% |
134/1490 |
|
|
|
|
 |
Kicza
Pride of the North

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 239 razy Dołączył: 19 Sie 2007 Posty: 5424 Skąd: Old Trafford
|
Wysłany: Nie Kwi 24, 2011 09:57
|
|
Powiem bardzo krótko - Ty sobie na to zapracowałeś. Gdybyś siedział spokojnie jak Bóg przykazał to pewnie byś nawet mógł te swoje herezje umieszczać w podpisie.
A, że robisz z siebie reformatora całego świata i wysłannika narodu to już nie moja wina. IMHO to powinieneś się cieszyć, że temat w wolnym ringu jeszcze otwarty, bo z każdej strony szły postulaty o zamknięcie go.
Więc nie szukaj dziury w całym i nie komparuj naszych (moich i Glorego) ustaleń. Jak ktoś mi pisze, czy może sobie podać link na YT do utworu do którego ma jakiś tam sentyment to ja mu tego nie zabronię, bo nic na tym nie tracimy. Trzeba mieć tylko trochę rozsądku
Żeś mnie zdenerwował w Wielką Niedziele... |
_________________ Pride of the North
Nie musicie nas szanować - wystarczy, że się nas boicie.. MUFC
 |
|
|
| Poziom: 53 HP |
 |
 |
 |
 |
31% |
3542/11426 |
|
|
|
|
 |
RR
Zaproszone osoby: 13
|
Wysłany: Nie Kwi 24, 2011 13:06
|
|
| Czyli widać, że regulamin to tylko od tak jest, żeby był jak jedni mogąsięgo nie trzymać, a inni muszą ;] On ma przywiązanie do kawałka, ja do filmiku, jakaś różnica ? I tu i tu jest obraz haha Wariat wielki jesteś w Big Sunday hahaa |
|
|
| Poziom: 25 HP |
 |
 |
 |
 |
9% |
134/1490 |
|
|
|
|
 |
roso
Powaga zabija powoli

Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 228 razy Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 3805 Skąd: Europa
|
Wysłany: Nie Kwi 24, 2011 13:32
|
|
Swoje problemy rozwiązuj z Glorym ma pm, a nie wyrywanymi z kontekstu cytatami tutaj.
Doskonale wiesz o jakie linki chodzi i co jest zabronione ale oczywiscie na wszelki wypadek spróbujesz zrobić syf, wybacz ale jak będziesz dalej próbował to zostaniesz zablokowany, widzę twój Warn niczego cię nie nauczył - Zamykam bo prowadzi to jak zawsze do niczego. |
_________________ "Jedyny sposób na uniknięcie porażek to przestać grać, ale wtedy też nigdy nie odniesiesz zwycięstwa." |
|
|
| Poziom: 46 HP |
 |
 |
 |
 |
29% |
2168/7478 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|