|
Podsumowanie sezonu 2007/2008 |
| Autor |
Wiadomość |
marecki85

Zaproszone osoby: 78
Pomógł: 11 razy Wiek: 24 Dołączył: 14 Mar 2006 Posty: 2645 Skąd: Rębiechowo
|
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 10:21 Podsumowanie sezonu 2007/2008
|
|
Podobnie jak w zeszlym roku zapraszam do podsumowania sezonu w konkursie typuj.org .
tak wiec temat juz jest, tylko trzeba poczekac na ostateczne wyniki .
Pozdrawiam i zachecam do dyskusji |
|
|
|
 |
ginek
|
Wysłany: Sob Maj 24, 2008 14:09
|
|
ja jestem bardzo zaskoczony wynikiem w ogolnej klasyfikacji ligi włoskiej nigdy nie lubiłem tej ligi, nigdy nie znałem się na niej a udało mi się wygrać ogólną klasyfikacje kiedy będzie można się spodziewac jakiegos oficjalnego newsa podsumuwującego oraz nagrod za końcowe klasyfikacje. Nie to żebym poganiał ale fajnie by było żeby przsed EURO było czym postawić;) |
|
|
|
 |
marecki85

Zaproszone osoby: 78
Pomógł: 11 razy Wiek: 24 Dołączył: 14 Mar 2006 Posty: 2645 Skąd: Rębiechowo
|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 22:00
|
|
czas na podsumowanko
Klasyfikacja generalna : miejsce 6
podobnie jak w zeszlym sezonie okolo 20 pkt straty do lidera z tym ze w zeszlym sezonie bylem 2
czyzby pozycja nr 1 nieosiagalna?
plan na przyszly sezon taki sam jak rok temu - utrzymac sie w pierwszej dziesiatce a nadal atakowac pozycje 1
liga angielska : miejsce 1
po roku przerwy znow najlepszy w tej lidze
liga hiszpanska : miejsce 11
moglo by byc troche lepiej tu a wyszlo jak wyszlo
liga niemiecka : miejsce 79
bardzo slabo ....liga ta wogole mi nie idzie
liga polska : miejsce 1
okazuje sie ze jednak wlasna lige idzie tez dobrze typowac
liga wloska :miejsce 72
kolejna liga w ktorej gubilo sie punkty..
liga puchary :miejsce 8
puchary szly dobrze ...ale koncowka sezonu tez mi nie za bardzo wyszla wiec miejsce zblizone do tego co w zeszlym roku
chwila przerwy w typowaniu az do ME a potem to juz tylko oczekiwac nowego sezonu |
|
|
|
 |
ciapek010
Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Sie 2006 Posty: 48 Skąd: Jastrzębie Zdrój
|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 22:49
|
|
| Gratulacje dla zwyciężcy konkursu widzę że pięknie zaryzykował w ostatnim meczu ma odwage ja spadłem na 4 w końcówce sezonu ale plan na przyszły sezon to PODIUM Pozdrawiam wszystkich typerów |
|
|
|
 |
cpunek
|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 01:27
|
|
| gratki czekamy az sie zacznie liga ang i pol i bedziemy obstawiac to co ty:P |
_________________ jedziesz jedziesz !!
 |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 3380 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 11:34
|
|
| cpunek, do momentu zakończenia kolejki (jej podsumowania) nie widać jak kto typował. |
_________________ Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Zgłoszenia do grup proszę wysyłać do GrzechuTG. |
|
|
|
 |
cpunek
|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 12:15
|
|
moze na PM bedzie typy wysylal ja bym poobstawial to co on |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 3380 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 00:12
|
|
krzydg, widzę, że nie znasz regulaminu. Tak jak w klasyfikacjach tygodniowych, w przypadku remisu punktowego o kolejności decyduje większa ilość typowanych X, później 2 i w końcu losowanie.
Kolorowy musiał więc typować najwięcej X z wasz 3 skoro jest na 1 miejscu. |
_________________ Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Zgłoszenia do grup proszę wysyłać do GrzechuTG. |
|
|
|
 |
prezeho
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 19:43
|
|
Witam,
Cieszę się bardzo ze zwycięstwa (a kto by się nie cieszył?). To mój drugi sezon, w poprzednim byłem bodajże ósmy w generalce.
Jaka recepta na sukces, cóż? Patrząc na liczbę obstawianych meczów i liczbę meczów trafionych na pierwszy rzut oka widać, że typowałem jak najwięcej, nieraz ryzykując, często ponosząc klęski, ale typowałem... Skuteczność niewielka wystarczyła do wygranej! Czyli tylko obowiązkowość: każdego tygodnia zatypować!
Faktycznie o wygranej zadecydował ostatni mecz, przed którym jak się okazało potem miałem stratę aż 3,2 punktu... Wiedziałem po kolejce weekendowej że muszę ryzykować, najwyżej byłbym trzeci lub czwarty. Tak jak myślałem, mfox obstawił w finale LM faworyta, brałem pod uwagę też, że może być jeszcze wielkim fanem Chelsea, więc wymyśliłem sobie remis 1-1 i karne dla MU... i weszło. Fart!
Przy okazji wygrałem też ligę niemiecką, też się cieszę, a co?
Miłej zabawy w Mistrzostwa Europy, postaram się też trochę powalczyć.
Dziękuję wszystkim za emocje i czekam na kino domowe.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
hans444
|
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 09:11
|
|
| a ja wciąż czekam na nagrodę za 2 miejsce w lidze hiszpańskiej... |
|
|
|
 |
prezeho
|
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 09:59
|
|
Witam,
wczoraj doszło Kino Domowe, gra dużo lepiej niż wygląda, jestem zadowolony, Żona mniej, nakazuje zmniejszyć głośność
Pozdrawiam, |
|
|
|
 |
|
|
|