|
Polonia Bytom v Ruch Chorzów |
| Autor |
Wiadomość |
Raja

Zaproszone osoby: 30
Pomógł: 12 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 2416 Skąd: Ciechanów
|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 1:41 pm Polonia Bytom v Ruch Chorzów
|
|
Polonia Bytom v Ruch Chorzów
(Remis - Nie ma zakładu)
Typ: 1
Kurs: 1.80
Dzisiejszy mecz jest bardzo wazny dla gospodarzy. Komplet punktow znacznie przyblizy ich o utrzymania sie w Ekstraklasie. Polonia podbudowana jest wyjazdowym zwyciestwem z Widzewem i dzis zrobia wszystko by ten wynik powtorzyc. Maja ku temu okazje, bo Ruch ostatnio gra bardzo slabo, a i punkty chorzowianom nie sa niezbedne. Polonia rozegrala z Widzewem dobry mecz i pewnie wygrala, mysle ze dzis bedzie podobnie. Bytomianie na pewno tego meczu nie przegraja, wiec stawiam z zabezpieczeniem DNB. |
_________________ Nie ma takich, którzy by nigdy nie upadli.
 |
|
|
|
 |
FiTA

Zaproszone osoby: 38
Pomógł: 12 razy Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 1757 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 5:30 pm
|
|
POLONIA - RUCH
Polonistom są te punkty cholernie potrzebne. Dzis zrobią wszystko żeby wygrać. W dodatku przystąpią do tego spotkania podbudowanie zwycięstwem w meczu z Widzewem. Tam ograli Łodzian aż 2-4 i w grze Polonii wychodziło niemal wszystko. Grali mądrze i nie podpalali się. Z mozołem konstruowali swoje akcje. No po prostu bardzo mi sie podobali
w tym meczu. Nie wiem jak grał Ruch, jednak przegrał z Bełchatowem, który aktualnie nie jest w wyśmienitej formie. Dyspozycja Bytomia poszła ostatnio w górę. Najpierw dwa bezbramkowe remisy z Zagłębiem Lubin i GKS-em no i wspomniana wygrana z Widzewem.
Ruch z kolei kiepsko ostatnio gra. Wygrał z Odrą dwie kolejki temu i nic więcej nie pokazał.
Jak zwykle na tego typu spotkania, pełna spina u kibiców. Ma byc rekord frekwencji i cały Bytom wspiera Polonie.
W Ruchu braknie Jezierskiego, natomiast u Bytomian nie zobaczymy Radzewicza. Wraca za to Przybylski.
typ: dnb 1 (1.75)
dla odważnych 1 (2.6) |
|
|
|
 |
pawel16

Zaproszone osoby: 70
Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Sty 2007 Posty: 3050 Skąd: Olszyny

|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 8:46 pm
|
|
Uwazam ze Polonia Bytom dzis wygra, maja zaledwie 1 punkt przeqwagi nad strefą spadkaowa i te dziesiejsze punkty mogą okazacsie zbawienne. Gospodarzą bardzo zalerzy na pozostaniu w orange ekstra klasie, udwodnili to miedzy innymi w ostatnich spotkaniach
18/04-08 Orange Ekstraklasa Widzew Lodz vs. Polonia Bytom 2:4
12/04-08 Orange Ekstraklasa Polonia Bytom vs. Belchatow 0:0
05/04-08 Orange Ekstraklasa Zaglebie Lubin vs. Polonia Bytom 0:0
28/03-08 Orange Ekstraklasa Polonia Bytom vs. Wisla Krakow 1:2
22/03-08 Orange Ekstraklasa Polonia Bytom vs. Gornik Zabrze 0:1
14/03-08 Orange Ekstraklasa Polonia Bytom vs. Korona Kielce 0:2
Trzy ostatnie mecze to poprostu miodzio w ich wykonaniu, a taką perełka jest ostatni mecz w Łodzi kiedy to dość niespodziewanie rozłozyli tamtejszy zespół 2:4. Dziś również maja ogromne szanse na 3 punkty gdyz rywal jest słaby zwłaszcza w meczach wyjazdowch 2-3-8. Na własnym stadionie idzie im całkiem nieźle i temu właśnie zawdzieczaja swoja 10 pozycje w lidze w ostatnich meczach zanotowali spadek formy
19/04-08 Orange Ekstraklasa Belchatow vs. Ruch Chorzow 2:0
13/04-08 Orange Ekstraklasa Ruch Chorzow vs. Odra Wodzislaw 3:2
08/04-08 Puchar Polski Ruch Chorzow vs. Groclin 1:1
05/04-08 Orange Ekstraklasa Wisla Krakow vs. Ruch Chorzow 2:0
01/04-08 Puchar Polski Groclin vs. Ruch Chorzow 1:0
29/03-08 Orange Ekstraklasa Ruch Chorzow vs. Lech Posnan 0:2
Jak juz wspomniałem u sibie maga jescze polalczyc jednak na wyjazdach nieczuja sie nadwyzaz dobrze .. Moj typ
Polonia Bytom - Ruch Chorzow - 1 2.6 |
_________________ skomentuj moje typki;) |
|
|
|
 |
pawel16

Zaproszone osoby: 70
Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Sty 2007 Posty: 3050 Skąd: Olszyny

|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 11:51 pm
|
|
[quote]Polonia Bytom - Ruch Chorzow - 1 2.6 1:1[quote] |
_________________ skomentuj moje typki;) |
|
|
|
 |
Raja

Zaproszone osoby: 30
Pomógł: 12 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 2416 Skąd: Ciechanów
|
Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 8:38 am
|
|
| Raja napisał/a: | Polonia Bytom v Ruch Chorzów
(Remis - Nie ma zakładu)
Typ: 1
Kurs: 1.80 |
ZWROT |
_________________ Nie ma takich, którzy by nigdy nie upadli.
 |
|
|
|
 |
|
|
|