|
Pomyłka albo Oszustwo do organizatorów!!! |
| Autor |
Wiadomość |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2223 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 7:00 pm
|
|
ciapek010, marecki85, - nie wiem czy ktoś zauważył, że dziś była zliczana klasyfikacja w lidze angielskiej.
I w momencie gdy pojawił się błąd, pewnie już była zliczona liga angielska, a nie była jeszcze zliczona klasyfikacja generalna - stąd różnica.
Na przyszłość bardzo proszę nie robić paniki i chwile poczekać aż kolejki zostaną oficjalnie zakończone.
To robi automat, skrypty działają od 3 lat więc nie masz szans by pojawił się jakiś błąd. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 7:03 pm
|
|
| tomasso_p87 napisał/a: |
chyba cos jednak tu nie gra... |
O jakiej lidze mowa?
Bo ja widze ze masz 3 punkty w lidze hiszpanskiej -
http://www.typuj.org/user...ies,3,2008.html
I wszystko sie tu zgadza. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
gwarus
|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 10:11 pm witam
|
|
mam w lidze Hiszpańskiej wytyowane prawidłowo 2 remisy i osoby, które są przede mną mają tylko 1 remis wytypowany. Pozdrawiam
mam nadzieję, że załapię się na nagrode:) |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 12:28 am
|
|
| A rozumiesz znacznie zdanie "osoby które TYPOWAŁY więcej remisów" ? Nie trafiły, a typowały. Dlatego jesteś niżej. |
|
|
|
 |
ciapek010
Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Sie 2006 Posty: 48 Skąd: Jastrzębie Zdrój
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 9:05 am
|
|
| glory glory man united napisał/a: | ciapek010, marecki85,
Na przyszłość bardzo proszę nie robić paniki i chwile poczekać aż kolejki zostaną oficjalnie zakończone.
|
To nie panika poprostu sobie kontroluje swoje wyniki - no może się troche pośpieszyłem z tym postem, poza tym nigdy niemialem pretensji żadnych i zawsze wszystko było w porządku |
|
|
|
 |
tomasso_p87

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 10:28 am
|
|
| glory glory man united napisał/a: | | tomasso_p87 napisał/a: |
chyba cos jednak tu nie gra... |
O jakiej lidze mowa?
Bo ja widze ze masz 3 punkty w lidze hiszpanskiej -
http://www.typuj.org/user...ies,3,2008.html
I wszystko sie tu zgadza. |
tak w hiszpańskiej sie zgadza bo akurat tak typowałem... ale w innych nie...screena zrobiłem akurat z Serie A i zamiast 10,40...mam 3 w niemieckiej mam 5,2 a w sumie...uwaga...całe 3...bardzo mnie to zdziwiło |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
|
|
|
 |
tomasso_p87

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 12:47 pm
|
|
| gdy daje klasyfikacje "miesięczną" to tam jest błąd...(zamieściłem przecież screena i widać tam jak to wygląda) bo już w klasyfikacji "cała liga" to wszystko jest ok tak jak to widać w screenie który Ty zamieściłeś |
_________________ Siła z nami K I B I C A M I !!!
 |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 1:00 pm
|
|
| tomasso_p87, podaj LINK !!! |
|
|
|
 |
major16
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 12:40 pm problem!!
|
|
oto moje typy a na dole wasze (chyba) bledy:
(Ile rzutów rożnych/How many corners kicks: 1=0-8, X=9-12, 2=13+)Holandia - Włochy 1
(Pierwszy gol/First goal: 1=0 bramek + 0-25min, X=25-50, 2=50-90)Holandia - Włochy X
(Ile bramek/How many goals: 1=0-1, X=2, 2=2+) Holandia - Włochy x
(90 min, zwycięzca/winner) Holandia - Włochy 1
(45 min, do przerwy/half-time) Holandia - Włochy 1
(Ile rzutów rożnych/How many corners kicks: 1=0-8, X=9-12, 2=13+) Rumunia - Francja 1
(Pierwszy gol/First goal: 1=0 bramek + 0-25min, X=25-50, 2=50-90)Rumunia - Francja 1
(Ile bramek/How many goals: 1=0-1, X=2, 2=2+) Rumunia - Francja 1
90 min, zwycięzca/winner) Rumunia - Francja X
(half-time) Rumunia - Francja X
to moje typy dzis przeczytalem ze nagrody za 3 kolejke rozdane a wg statystyk trafiłem 9 typow..
1.bylo 8 rzutow roznych 1 pkt
2.pierwszy gol padl w 26 min 1 pkt (Holandia - Włochy 3:0 (2:0)
Bramki: 1:0 Ruud van Nistelrooy (26), 2:0 Wesley Sneijder (31), 3:0 Giovanni van Bronckhorst (79-głową) z serwisu)
3.bramek nie trafilem -0,6 pkt
4.koncowy i do przerwy trafiony 2 pkt
5.rzutow roznych w tym meczu bylo 5 1 pkt
6.pierwszy gol dalem bez bramek 1 pkt
7.ile bramek 0 tez trafilem 1 pkt
8.zwyciezca trafilem 1 pkt
9.przerwe trafilem 1 pkt
9 pkt-0,6 pkt = 8,4
a zwyciezca mial 6,8 to sory co jest grane??!!
jesli sie pomylilem to sory za wywod.napiszcie tylko gdzie
PS wlasnie zajrzalem na strone i zniknely moje typy??co jest grane?? |
| Ostatnio zmieniony przez major16 Sro Cze 11, 2008 12:51 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 12:50 pm
|
|
major16, problem polega na tym, iż Ty tej kolejki nie typowałeś:
http://www.typuj.org/user...ropy,tyg,3.html
Pozostaje pytanie dlaczego nie zapisało Ci typu :/. Na pewno byles zalogowany gdy go oddawałeś? Może zbyt długo się zastanawiałeś i automatycznie Cię wylogowało.
Czy po oddaniu typów pojawił się komunikat: "Twoje typy zostały zapisane" ? |
|
|
|
 |
major16
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 12:52 pm
|
|
| tak bo typuje kazda kolejke od pocztaku co mozna Zobaczyc w moich danych... dziwne.. |
|
|
|
 |
major16
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 1:23 pm
|
|
skontaktuje sie z wami moj prawnik nie no nie ma sprawy kazdy moglby tak napisac jak ja i tak nic nie zdzialasz bo nie znajdziesz czy oddalem czy nie....nastepnym razem bede robil prt scr pozdrawiam |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 1:44 pm
|
|
major16 typowaniem rządzi automat i on nie ma możliwości się pomylić. Jeśli byłbyś zalogowany to po kliknięciu "typuj', Twoje typy powędrowałyby do bazy danych.
Niestety, nie ma możliwości sprawdzenia co się stało, dlatego jest tak ważne byś sobie przypomniał. Skąd tak dobrze pamiętasz swoje typy skoro ich nie zapisało? |
|
|
|
 |
Przemoth

Zaproszone osoby: 4

|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 3:33 pm
|
|
| glory glory man united napisał/a: | | Skąd tak dobrze pamiętasz swoje typy skoro ich nie zapisało? |
Fenomenalna pamięć lub....
W każdym razie nie można domniemać, oskarżać, postulować itp. NIE MAJĄC DOWODÓW... zeznania świadka może obalić inny świadek itd. ale to już inna sprawa...
Natomiast wg. mnie, gdy na sprawę spojrzę w sposób jaki powinno się(właśnie bez domniemań opierając się na tym co jest na 100%)
To powiem tak:
Jeśli typy zostały oddane(założenie) to :
a) mogłeś zapomnieć ich potwierdzić i po wybraniu od razu zamknąć stronę
b) mogło Cię wylogować
c) mogłeś stracić połączenie
d) mogłeś pomylić mecze:D
e) mogło się to śnić
To są wnioski, które można wyciągnąć z tego co mamy na dzień dzisiejszy... nic więcej nie można powiedzieć na ten temat z powodu BRAKU DOWODÓW:D prs scr to dobry pomysł jak szykujesz się na kolejne dochodzenie:D |
_________________ NBA PLAYOFFS 08 yield 58.53%
 |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 5:20 pm
|
|
Przemoth, nie rozumiem skąd ta niepotrzebna agresja. Dobrze major16 coś takiego zgłasza, bo zawsze tego typu problemy dają szansę na ulepszenie skryptu. Bo raczej na pewno się mu to nie przyśniło . |
|
|
|
 |
Przemoth

Zaproszone osoby: 4

|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 3:36 pm
|
|
| glory glory man united napisał/a: | | niepotrzebna agresja |
nie rozumiem:D wiesz... ja opierając się na faktach przedstawiam hipotezy.
Co do skryptu, skoro tysiące osób nie miały problemów to jest problem, albo z oprogramowaniem użytkownika lub jak wyżej... |
_________________ NBA PLAYOFFS 08 yield 58.53%
 |
|
|
|
 |
major16
|
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 9:26 am
|
|
nie ma sprawy chłopaki było minęło może nie zapisało przecież nie będę się kłócił o nie wiem co zdarza się może mój błąd i tyle a typy pamiętam bo wiem co stawiam wczoraj totalna porażka dobrze że nasi już nie grają bo pkt nie będę tracił tak to już jest jak nasi grają to się chce jak najlepiej i wszędzie obstawiam ze wygraja
pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
|