|
Pomysły |
| Autor |
Wiadomość |
gites

Zaproszone osoby: 30
Pomógł: 4 razy Wiek: 21 Dołączył: 25 Lis 2006 Posty: 1880 Skąd: Białystok

|
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 11:58 pm
|
|
| Ale troche źle myslicie z tym livescore... to by podniosło range tego forum ... Własne livescore to jest coś , jest wiele livescore na necie ale my możemy reklamować swoje jezeli by sie okazało w miare dobre ,i z jakimiś nowymi bajerami to myśle że spowodowało by to większa popularość typuj.org |
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim,
To coś więcej niż talent,
Więcej niż władza,
Nigdy o tym nie zapominaj"
 |
|
|
|
 |
Pablo
|
Wysłany: Sob Cze 09, 2007 12:08 am
|
|
Pomysłów i propozycji jest wiele:) Jak chociaż jedna by wypaliła to był by już sukces:)
Należy wziąć pod uwagę, że im popularniejsze jest typuj.ort, tym sponsorzy powinni bardziej wspomagać użytkowników forum;)
Jeśli chodzi o radio to ja jestem jak najbardziej ZA! Pomysł bardzo ciekawy; jednak myślę, że wykonanie uzależnione by było od możliwości nadawania z kilku komputerów;
Wynik na SMS - Również ciekawa sprawa
Livescore + jakiś czacik - Również świetny pomysł.
Do tego wszystkiego potrzeba jednak osób, które się na tym znają i poświęcą na to czas. |
_________________ Moja specjalność: liga Polska i żużel
Zmiana nicku: Pawel_1990 = Pablo! |
|
|
|
 |
kr0pka
Biała Zjawa

Zaproszone osoby: 31
|
Wysłany: Sob Cze 09, 2007 12:11 am
|
|
| Pawel_1990 napisał/a: |
Jeśli chodzi o radio to ja jestem jak najbardziej ZA! Pomysł bardzo ciekawy; jednak myślę, że wykonanie uzależnione by było od możliwości nadawania z kilku komputerów;
|
Wiem ze na 100% mozna nadawac z kilku kompow naraz.
| Pawel_1990 napisał/a: |
Do tego wszystkiego potrzeba jednak osób, które się na tym znają i poświęcą na to czas. |
Mysle ze takich osob jest tu masa, z zapalem:)
Tez jestem chetny:] |
|
|
|
 |
gites

Zaproszone osoby: 30
Pomógł: 4 razy Wiek: 21 Dołączył: 25 Lis 2006 Posty: 1880 Skąd: Białystok

|
Wysłany: Sob Cze 09, 2007 12:56 am
|
|
| Co do radia to kiedyś prowadziłem internetowe:P niejest to takie trudne ,ale napewno trzeba poświęcić troche czasu:) |
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim,
To coś więcej niż talent,
Więcej niż władza,
Nigdy o tym nie zapominaj"
 |
|
|
|
 |
ŻuluS
|
Wysłany: Sob Cze 09, 2007 9:45 am
|
|
Moim zdaniem, radio - to jest najlepsza propozycja. Również kiedyś prowadziłem radyjko na necie, niestety nie pamiętam już jak to było, ale wiem że było super i nie bylo to trudne.
Drugi pomysł ze stroną livescore to też może być dobre, można reklamować forum, a ludzie napewno by się przekonali jeśli byłoby kilka ulepszeń w stosunku do livescore.com.pl lub .com |
|
|
|
 |
Pablo
|
Wysłany: Sob Cze 09, 2007 10:44 am
|
|
| gites napisał/a: | | Co do radia to kiedyś prowadziłem internetowe:P niejest to takie trudne ,ale napewno trzeba poświęcić troche czasu:) |
Jeśli potrzeba kogoś, kto ma czas to ja z wielką chęcią mógł bym pomóc Przed komputerem spędzam masę czasu |
|
|
|
 |
marecki85

Zaproszone osoby: 77
Pomógł: 3 razy Wiek: 23 Dołączył: 14 Mar 2006 Posty: 1836 Skąd: Rębiechowo
|
Wysłany: Sob Cze 09, 2007 12:53 pm
|
|
| jak najbardziej mi sie podoba ten pomysl z livescore-wchodze na to forum i nie bede musial gdzie indziej wynikow szukac.:) |
|
|
|
 |
|
|
|