Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Pomysły
Autor Wiadomość
glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Pon Lut 13, 2006 12:09 am   Pomysły
Masz pomysł co można poprawić? Podziel sie nim

Gość

Wysłany: Sob Mar 04, 2006 11:03 pm   
uwazam ze powinniscie zrobic tu jeszcze jakis porzad livescores co na pewno przyciagnelbo internautow

nagrody
Gość
Wysłany: Sob Mar 11, 2006 11:13 am   Re: Pomysły
mao napisał/a:
Masz pomysł co można poprawić? Podziel sie nim

Według mnie lepszy byłby konkurs jakby były jakieś nagrody dlatych co zajmą 2-5 miejsca w generalnej klasyfikacji wszystkich lig, chodź i tak jest ich dużo ale za te miejsca też powinny być.

glory glory man united 

Wysłany: Nie Mar 12, 2006 10:40 am   
Tak, masz racje.

Niemal na pewno beda nagrody dla osob najwyzej w klasyfikacji generalnej. I to moze nawet dla calej 10.

andrzejp78

Wysłany: Pią Sty 19, 2007 10:56 am   
1) Czat także na stronie głównej, dużo ludzi bawi się w konkursy a nie wchoodzi na forum. 2) Płynniejsze przejście z gł. strony na forum - bez ponownego logowania.

Robertho 

Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 8:42 am   
Wpadłem na pomysł, żeby utworzyć dział, gdzie wrzucałoby się linki do bramek Polaków, jakiś osiągnięć przez naszych sportowców! Jak się Wam to podoba??

glory glory man united 

Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 12:46 pm   
Mi podoba sie bardzo, proponuje zrobic tak:

1. Zamieszczac takie linki na forum, w dziale ciekawostek

2. Administrator konkursu bedzie ten watek odwiedzal i co ciekawsze rzeczy wyciagal do portalu Typuj.org

googer

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 4:14 pm   
w konkursie typuj.org powinna być kategoria z tenisem ;)

ciapek010 

Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 11:40 pm   
googer napisał/a:
w konkursie typuj.org powinna być kategoria z tenisem ;)

nieprzesadzajcie jest dobrze jak jest tak samo ktoś zaraz napisze że chce snooker lub hokej na trawie

ciapek010 

Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 11:48 pm   
Bardzo jestem zadowolony że odchodzicie wkońcu od wystawiania do typowania ilości bramek w kolejce i czerwonych kartek to moim zdaniem było złe, a zamiast tego dajecie 2 lige Brawo

Robertho 

Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 2:30 pm   
Otworzyłem dwa tematy w ciekawostkach!! Jeden z filmikami Polaków, a drugi z filmikami z ważnych imprez sportowych, ale widzę że nie cieszy się wielką popularnością :evil: Pewnie ludzie wogóle tam nie wchodzą. Ale mam nadzieję, że się w końcu rozkręci to.

Jak wrócę do akademika postaram się wrzucać więcej filmików bo jak się ma radiówkę to ciężko jest wrzucać je na neta :evil:

Dawid84 

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 4:15 pm   
Pomysł jak najbardziej trafiony - ja przejrzę całość jak będę w domQ.

Ps. Jakby ktoś chciał to ja mam do dyspozycji skróty wszystkich meczy Lecha Poznań z poprzedniej rundy i kilka meczy z obecnej.
Jakby coś to piszcie na PW.

soulee 
NHL TYPER

Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 4:26 pm   
to przy okazji ja poinformuje ze zamiescilem w Sportach Zimowych link do internetowej telewizji-(chyba nikt nawet nie zajrzal), mozna tam ogladac NHL na zywo oraz inne wydarzenia sportowe (oczywicie za darmo)

Nie ma pewniakow, a szkoda...

szczoor26 

Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 4:29 pm   
Robertho napisał/a:
ale widzę że nie cieszy się wielką popularnością

Wiesz to jest forum typów bukmacherskich, więc wszyscy istotnie skupiają się na tematach związanych z przeznaczeniem forum. Jak będą tam jakieś ciekawe filmiki to napewno przyciągnie to gronu użytkowników.

MefiuPro 

Zaproszone osoby: 7
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 4:37 pm   
soulee napisał/a:
to przy okazji ja poinformuje ze zamiescilem w Sportach Zimowych link do internetowej telewizji-(chyba nikt nawet nie zajrzal), mozna tam ogladac NHL na zywo oraz inne wydarzenia sportowe (oczywicie za darmo)

Mylisz się ja zajrzałem i chwała Ci za to :)

mirek268

Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 4:14 pm   
proponuje zamiast dodatkowych lig nagradzać typera tygodnia w generalnej klasyfikacji od następnego sezonu

glory glory man united 

Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 4:23 pm   
Pomysl dobry, choc wymaga zmian technicznych i nowego sponsora. Omowimy na zabraniu zarzadu, moze przejdzie.

pawel16 

Zaproszone osoby: 70
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 12:01 am   
A co powiecie o tym żeby zrobić specialny dział w którym bedzie się powiadomiało kogoś o wyniku jakiegoś spotkania. . Nie każdy przecież może zawsze popatrzeć na wyniki postawionych spotkań dlatego pisze w tym temacie aby ktoś mu napisał na komórkę wyniki i potem może się odzwzajemnić tym samym . . Jak by to dopracował. . CO Wy na to???

glory glory man united 

Wysłany: Pią Cze 08, 2007 1:46 pm   
Bedziemy pracowac w nieco innym kierunku - otworzyc swoj wlasny serwis livescore z mozliwoscia sledzenia wynikow na zywo.

Pablo 

Wysłany: Pią Cze 08, 2007 2:48 pm   
glory glory man united napisał/a:
Bedziemy pracowac w nieco innym kierunku - otworzyc swoj wlasny serwis livescore z mozliwoscia sledzenia wynikow na zywo.

Pewnie było by przy tym sporo pracy; nie znam się na html;
Jeśli zrobilibyście taki serwis livescore, to fajnie by było, gdyby np. przy każdym meczu (podobnie jak w bwin) był taki czat i można by dyskutować o tym meczu na żywo :wink: To by zapewne przyciągnęło trochę osób na tą stronę :wink:
Albo w ogóle jakiś czat :wink:

kr0pka 
Biała Zjawa

Zaproszone osoby: 31
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 5:07 pm   
glory glory man united napisał/a:

Stron podajacych wyniki na zywo jest wiele, chcielibysmy zatroszczyc sie o tych ktorzy nie moga siedziec przy komputerze.

gramasla 

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 9:24 pm   
Co do propozycji z livescorem to zgadzam się z opinią kr0pka, że nie warto.Stron takowych jest groma.
Zdecydowanie lepszym pomysłem będzie stworzenie najprawdopodobniej pierwszego w Polsce(może i nawet w całej Europie) radia bukmachersko-sportowego.Można by w nim zamieszczać relacje na żywo, donosić ciekawostki ze świata sportu, infa o kontuzjach itp.Można by ustalić że np od godz 14 do 15 będzie audycja poświęcona tylko i wyłącznie lidze angielskiej.Koszty nie wydają się zbyt duże gdyż opłaty za serwer spadły do śmiesznych kwot.Ale za to ile frajdy mieliby i słuchacze i "redaktorzy".
Jeśli pomysł by przeszedł to od razu zgłaszam się na ochotnika ażeby pomóc w jego realizacji.
Co sądzicie o mojej propozycji?

Pablo 

Wysłany: Pią Cze 08, 2007 10:47 pm   
gramasla napisał/a:
Co do propozycji z livescorem to zgadzam się z opinią kr0pka, że nie warto.Stron takowych jest groma.
Zdecydowanie lepszym pomysłem będzie stworzenie najprawdopodobniej pierwszego w Polsce(może i nawet w całej Europie) radia bukmachersko-sportowego.Można by w nim zamieszczać relacje na żywo, donosić ciekawostki ze świata sportu, infa o kontuzjach itp.Można by ustalić że np od godz 14 do 15 będzie audycja poświęcona tylko i wyłącznie lidze angielskiej.Koszty nie wydają się zbyt duże gdyż opłaty za serwer spadły do śmiesznych kwot.Ale za to ile frajdy mieliby i słuchacze i "redaktorzy".
Jeśli pomysł by przeszedł to od razu zgłaszam się na ochotnika ażeby pomóc w jego realizacji.
Co sądzicie o mojej propozycji?

Pomysł wydaje się być bardzo ciekawy :smile: Ciekaw tylko jestem czy audycje z radia internetowego można nadawać z kilku komputerów dla jednej stacji :wink:

gramasla 

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 11:11 pm   
No wiesz coś by sie wymyśliło.

kr0pka 
Biała Zjawa

Zaproszone osoby: 31
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 11:29 pm   
Tak mozna, ale to wymaga zaangażowania i wiedzy, no i zapalu:) mysle ze to super pomysl, w polaczeniu z dzialem "wyniki na sms" byloby to super:)

Odpowiedz do tematu