|
Pomysły |
| Autor |
Wiadomość |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2280 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Pon Lut 13, 2006 12:09 am Pomysły
|
|
| Masz pomysł co można poprawić? Podziel sie nim |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sob Mar 04, 2006 11:03 pm
|
|
| uwazam ze powinniscie zrobic tu jeszcze jakis porzad livescores co na pewno przyciagnelbo internautow |
|
|
|
 |
nagrody
Gość
|
Wysłany: Sob Mar 11, 2006 11:13 am Re: Pomysły
|
|
| mao napisał/a: | | Masz pomysł co można poprawić? Podziel sie nim |
Według mnie lepszy byłby konkurs jakby były jakieś nagrody dlatych co zajmą 2-5 miejsca w generalnej klasyfikacji wszystkich lig, chodź i tak jest ich dużo ale za te miejsca też powinny być. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Nie Mar 12, 2006 10:40 am
|
|
Tak, masz racje.
Niemal na pewno beda nagrody dla osob najwyzej w klasyfikacji generalnej. I to moze nawet dla calej 10. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
andrzejp78
|
Wysłany: Pią Sty 19, 2007 10:56 am
|
|
| 1) Czat także na stronie głównej, dużo ludzi bawi się w konkursy a nie wchoodzi na forum. 2) Płynniejsze przejście z gł. strony na forum - bez ponownego logowania. |
|
|
|
 |
Robertho
|
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 12:46 pm
|
|
Mi podoba sie bardzo, proponuje zrobic tak:
1. Zamieszczac takie linki na forum, w dziale ciekawostek
2. Administrator konkursu bedzie ten watek odwiedzal i co ciekawsze rzeczy wyciagal do portalu Typuj.org |
|
|
|
 |
googer

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 4:14 pm
|
|
w konkursie typuj.org powinna być kategoria z tenisem |
_________________ Jeśli wydaje ci się, że coś jest pewne to masz rację - wydaje ci się..
 |
|
|
|
 |
ciapek010
Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Sie 2006 Posty: 48 Skąd: Jastrzębie Zdrój
|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 11:40 pm
|
|
| googer napisał/a: | w konkursie typuj.org powinna być kategoria z tenisem |
nieprzesadzajcie jest dobrze jak jest tak samo ktoś zaraz napisze że chce snooker lub hokej na trawie |
|
 |
ciapek010
Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Sie 2006 Posty: 48 Skąd: Jastrzębie Zdrój
|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 11:48 pm
|
|
| Bardzo jestem zadowolony że odchodzicie wkońcu od wystawiania do typowania ilości bramek w kolejce i czerwonych kartek to moim zdaniem było złe, a zamiast tego dajecie 2 lige Brawo |
|
 |
Robertho
|
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 2:30 pm
|
|
Otworzyłem dwa tematy w ciekawostkach!! Jeden z filmikami Polaków, a drugi z filmikami z ważnych imprez sportowych, ale widzę że nie cieszy się wielką popularnością Pewnie ludzie wogóle tam nie wchodzą. Ale mam nadzieję, że się w końcu rozkręci to.
Jak wrócę do akademika postaram się wrzucać więcej filmików bo jak się ma radiówkę to ciężko jest wrzucać je na neta |
_________________ http://www.typybukmacherskie.org/topics15/1386.htm
http://www.typybukmacherskie.org/topics15/1404.htm |
|
|
|
 |
Dawid84

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 4:15 pm
|
|
Pomysł jak najbardziej trafiony - ja przejrzę całość jak będę w domQ.
Ps. Jakby ktoś chciał to ja mam do dyspozycji skróty wszystkich meczy Lecha Poznań z poprzedniej rundy i kilka meczy z obecnej.
Jakby coś to piszcie na PW. |
_________________ "Niebiesko-białe barwy Twe..." |
|
|
|
 |
soulee
NHL TYPER

|
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 4:26 pm
|
|
| to przy okazji ja poinformuje ze zamiescilem w Sportach Zimowych link do internetowej telewizji-(chyba nikt nawet nie zajrzal), mozna tam ogladac NHL na zywo oraz inne wydarzenia sportowe (oczywicie za darmo) |
_________________ MINNESOTA WILD -.-
TYPY BY SOULEE-Zapraszam do komentowania
Nie ma pewniakow, a szkoda...
 |
|
|
|
 |
szczoor26

|
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 4:29 pm
|
|
| Robertho napisał/a: | | ale widzę że nie cieszy się wielką popularnością |
Wiesz to jest forum typów bukmacherskich, więc wszyscy istotnie skupiają się na tematach związanych z przeznaczeniem forum. Jak będą tam jakieś ciekawe filmiki to napewno przyciągnie to gronu użytkowników. |
_________________ Anaheim Might Ducks
 |
|
|
|
 |
MefiuPro

Zaproszone osoby: 7
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 1372 Skąd: Ostrów Wlkp.
|
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 4:37 pm
|
|
| soulee napisał/a: | | to przy okazji ja poinformuje ze zamiescilem w Sportach Zimowych link do internetowej telewizji-(chyba nikt nawet nie zajrzal), mozna tam ogladac NHL na zywo oraz inne wydarzenia sportowe (oczywicie za darmo) |
Mylisz się ja zajrzałem i chwała Ci za to |
|
|
|
 |
mirek268
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 4:14 pm
|
|
| proponuje zamiast dodatkowych lig nagradzać typera tygodnia w generalnej klasyfikacji od następnego sezonu |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 4:23 pm
|
|
| Pomysl dobry, choc wymaga zmian technicznych i nowego sponsora. Omowimy na zabraniu zarzadu, moze przejdzie. |
|
|
|
 |
pawel16

Zaproszone osoby: 70
Pomógł: 6 razy Dołączył: 11 Sty 2007 Posty: 3329 Skąd: Olszyny
|
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 12:01 am
|
|
| A co powiecie o tym żeby zrobić specialny dział w którym bedzie się powiadomiało kogoś o wyniku jakiegoś spotkania. . Nie każdy przecież może zawsze popatrzeć na wyniki postawionych spotkań dlatego pisze w tym temacie aby ktoś mu napisał na komórkę wyniki i potem może się odzwzajemnić tym samym . . Jak by to dopracował. . CO Wy na to??? |
_________________ skomentuj moje typki;) |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 1:46 pm
|
|
| Bedziemy pracowac w nieco innym kierunku - otworzyc swoj wlasny serwis livescore z mozliwoscia sledzenia wynikow na zywo. |
|
|
|
 |
Pablo
|
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 2:48 pm
|
|
| glory glory man united napisał/a: | | Bedziemy pracowac w nieco innym kierunku - otworzyc swoj wlasny serwis livescore z mozliwoscia sledzenia wynikow na zywo. |
Pewnie było by przy tym sporo pracy; nie znam się na html;
Jeśli zrobilibyście taki serwis livescore, to fajnie by było, gdyby np. przy każdym meczu (podobnie jak w bwin) był taki czat i można by dyskutować o tym meczu na żywo To by zapewne przyciągnęło trochę osób na tą stronę
Albo w ogóle jakiś czat |
|
|
|
 |
kr0pka
Biała Zjawa

Zaproszone osoby: 31
|
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 5:07 pm
|
|
| glory glory man united napisał/a: | | Bedziemy pracowac w nieco innym kierunku - otworzyc swoj wlasny serwis livescore z mozliwoscia sledzenia wynikow na zywo. |
Stron podajacych wyniki na zywo jest wiele, chcielibysmy zatroszczyc sie o tych ktorzy nie moga siedziec przy komputerze. |
|
|
|
 |
gramasla

Pomogła: 2 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Wrz 2006 Posty: 669 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 9:24 pm
|
|
Co do propozycji z livescorem to zgadzam się z opinią kr0pka, że nie warto.Stron takowych jest groma.
Zdecydowanie lepszym pomysłem będzie stworzenie najprawdopodobniej pierwszego w Polsce(może i nawet w całej Europie) radia bukmachersko-sportowego.Można by w nim zamieszczać relacje na żywo, donosić ciekawostki ze świata sportu, infa o kontuzjach itp.Można by ustalić że np od godz 14 do 15 będzie audycja poświęcona tylko i wyłącznie lidze angielskiej.Koszty nie wydają się zbyt duże gdyż opłaty za serwer spadły do śmiesznych kwot.Ale za to ile frajdy mieliby i słuchacze i "redaktorzy".
Jeśli pomysł by przeszedł to od razu zgłaszam się na ochotnika ażeby pomóc w jego realizacji.
Co sądzicie o mojej propozycji? |
|
|
|
 |
Pablo
|
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 10:47 pm
|
|
| gramasla napisał/a: | Co do propozycji z livescorem to zgadzam się z opinią kr0pka, że nie warto.Stron takowych jest groma.
Zdecydowanie lepszym pomysłem będzie stworzenie najprawdopodobniej pierwszego w Polsce(może i nawet w całej Europie) radia bukmachersko-sportowego.Można by w nim zamieszczać relacje na żywo, donosić ciekawostki ze świata sportu, infa o kontuzjach itp.Można by ustalić że np od godz 14 do 15 będzie audycja poświęcona tylko i wyłącznie lidze angielskiej.Koszty nie wydają się zbyt duże gdyż opłaty za serwer spadły do śmiesznych kwot.Ale za to ile frajdy mieliby i słuchacze i "redaktorzy".
Jeśli pomysł by przeszedł to od razu zgłaszam się na ochotnika ażeby pomóc w jego realizacji.
Co sądzicie o mojej propozycji? |
Pomysł wydaje się być bardzo ciekawy Ciekaw tylko jestem czy audycje z radia internetowego można nadawać z kilku komputerów dla jednej stacji |
|
|
|
 |
gramasla

Pomogła: 2 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Wrz 2006 Posty: 669 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 11:11 pm
|
|
| No wiesz coś by sie wymyśliło. |
|
|
|
 |
kr0pka
Biała Zjawa

Zaproszone osoby: 31
|
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 11:29 pm
|
|
| Tak mozna, ale to wymaga zaangażowania i wiedzy, no i zapalu:) mysle ze to super pomysl, w polaczeniu z dzialem "wyniki na sms" byloby to super:) |
|
|
|
 |
|
|
|