|
Porzadki na forum |
| Autor |
Wiadomość |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 1828 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 9:12 pm Porzadki na forum
|
|
W listopadzie i grudniu planujemy nowe super promocje dla uzytkownikow ktorzy osiagneli status "aktywnych typerow" (ponad 100 postow), jednak wczesniej musielismy troche "posprzatac".
Z grupy aktywnych typerow zostalo usuniete 3/5 osob - powod - brak aktywnosci w ostatnim miesiacu. Jak sama nazwa grupy wskazuje, nalezec powinny do niej jedynie aktywne osoby, a nie takie ktore raz sie dostaly i odzywaja sie na forum tylko po to by dostac kolejne darmowe pieniadze.
Poprawilismy jeszcze jedna kwestie kosmetyczna. Od dzis status "modetarotow" (kolor zielony, mozliwosc dawania ostrzezen) maja jedynie osoby ktore przekrocza 350 postow i zostana czlonkami grupy "elita". |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
Kalfi

Zaproszone osoby: 47
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Paź 2007 Posty: 2487 Skąd: Paczków
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 9:19 pm
|
|
| Cytat: | | Z grupy aktywnych typerow zostalo usuniete 3/5 osob - powod - brak aktywnosci w ostatnim miesiacu. Jak sama nazwa grupy wskazuje, nalezec powinny do niej jedynie aktywne osoby, a nie takie ktore raz sie dostaly i odzywaja sie na forum tylko po to by dostac kolejne darmowe pieniadze. |
i bardzo dobrze, w tedy widać kto jest na forum dla kasy |
|
|
|
 |
jedi_2008

Zaproszone osoby: 6
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 10:27 pm
|
|
i bardzo dobrze, w tedy widać kto jest na forum dla kasy
Weź nie przesadzaj!!! Ja zostałem usunięty a jestem tu dla kasy??? Chyba głowa cię boli, o jakiej kasie mówisz? Konkursy są organizowane dla wszystkich użytkowników a bendąc aktywnym typerem nie skorzystałem z żadnej promocji. Więc ja nie dla kasy!!! Fakt opóściłem się trochę z aktywnością na forum ale to z tego powodu że udzielam się na wielu forach i nie zawsze mam czas. |
|
|
|
 |
GrzechuTG

Zaproszone osoby: 50
Pomógł: 4 razy Wiek: 19 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 1785 Skąd: Brd
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 11:16 pm
|
|
| Panowie spokojnie nie widze pwodou do sprzeczek, porzadek byl potrzebny zostal zrobiony i teraz kazdy bedzie mail w podswiadomosci ze jesli bedzie sie obijaj to zostanie zdegradowany. |
_________________ Kliknij i powiedz co myślisz
 |
|
|
|
 |
Kalfi

Zaproszone osoby: 47
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Paź 2007 Posty: 2487 Skąd: Paczków
|
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 8:39 am
|
|
| jedi_2008 napisał/a: | i bardzo dobrze, w tedy widać kto jest na forum dla kasy
Weź nie przesadzaj!!! Ja zostałem usunięty a jestem tu dla kasy??? Chyba głowa cię boli, o jakiej kasie mówisz? Konkursy są organizowane dla wszystkich użytkowników a bendąc aktywnym typerem nie skorzystałem z żadnej promocji. Więc ja nie dla kasy!!! Fakt opóściłem się trochę z aktywnością na forum ale to z tego powodu że udzielam się na wielu forach i nie zawsze mam czas. |
spokojnie, ja się Ciebie nie czepiam, tylko stwierdzam , że sa na forum pewne osoby, które nie zasługują na range ,przepraszam jeśli Cię uraziłem, |
|
|
|
 |
damianmularczyk

Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Gru 2006 Posty: 368 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 6:25 pm
|
|
Mi niestety zabrano tą rangę Faktycznie ostatnio więcej się udzielałem na innym forum ale postaram się to zmienić i mam nadzieję,że jescze uda mi się odzyskać ten status.
P.S Zapraszam do mojego tematu w dziale kupony |
_________________ Moje miasto a w nim Legia Warszawa!! (L) |
|
|
|
 |
jarek1

Zaproszone osoby: 20
Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 1127 Skąd: Łęczna
|
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 7:57 pm
|
|
Ja też zostałem zdegradowany o klasę niżej. I nie mam żadnych pretensji bo decyzja była jak najbardziej słuszna od wakacji pisałem sporadycznie a mimo to jak wróciłem we wrześniu i zapytałem o członkostwo w "elicie" bez problemu ją dostałem za to dziękuje! Ale coś za coś w październiku robiłem prezentacje na maturę i nie było czasu na robienie analiz (grałem po kursach ). Ale teraz już mi sie nie che uczyć wole popisać trochę tutaj na forum i myślę że uda mi sie wrócić do dawnej rangi |
|
|
|
 |
Cygan

Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 310 Skąd: Stalowa Wola
|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 12:22 pm
|
|
| Czyli teraz muszę napisać jeszcze 100 postów by być aktywnym typerem ? |
|
|
|
 |
rzekakanadyje

|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 6:49 pm
|
|
Cygan z tego co zrozumialem to musisz poprostu caly czas sie udzielac, a nie tylko sporadycznie |
|
|
|
 |
GrzechuTG

Zaproszone osoby: 50
Pomógł: 4 razy Wiek: 19 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 1785 Skąd: Brd
|
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 11:14 am
|
|
| dokdlanie tak musisz sie udzielac systematycznie aby powrocic do aktywnych typerow a napisanie 100 sensownych postow napewno Ci w tym pomoze. |
_________________ Kliknij i powiedz co myślisz
 |
|
|
|
 |
Haszysh
Zaproszone osoby: 15
|
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 2:36 pm
|
|
mi eszcze troche brakuje do setki, ale ciągle dumnie podążam żeby znaleść się wśród aktywnych typerów |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 1828 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Nie Lis 11, 2007 11:18 pm
|
|
| Cygan napisał/a: | | Czyli teraz muszę napisać jeszcze 100 postów by być aktywnym typerem ? |
Generalnie wystarczy 50% normy czyli 50, jednak kazdy przypadek powrotu jest rozpatrywany osobno przez moderatorow. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
|
|
|