|
Poważne wzmocniania Bayernu |
| Autor |
Wiadomość |
Pablo
|
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 8:22 pm Poważne wzmocniania Bayernu
|
|
http://sport.onet.pl/0,12...,wiadomosc.html
Bayern szykuje na prawdę mocną drużynę. W przyszłym sezonie będą grać w Pucharze UEFA i będą w nim zdecydowanym faworytem!
Widać, że zarząd Bayernu wziął sobie mocno do serca słaby sezon i postanowił wzmocnić drużynę, żeby w przyszłym sezonu nie zawieść kibiców i powalczyć o mistrzostwo Niemiec. |
|
|
|
 |
lego1987
|
Wysłany: Czw Cze 07, 2007 12:04 pm
|
|
| Po sfinalizowaniu transferu Riberiego Bayern można powiedzieć że będzie w przyszłym sezonie faworytem Bundesligi i UEFA lecz brakuje im takiego typowego playmakera. Lecz mimo to takie wzmocnienia w postaci Toniego i Riberiego będzie to całkiem inna drużyna niż w tym sezonie. Dziwi mnie pozyskanie Francuza podobno przecież zainteresowanych tym piłkarzem było pół silnej europy na czele z Realem Barceloną Arsenalem które walczą o zwycięstwo w przyszłym sezonie w LM. Natomiast Bayern tylko UEFA które jeśli nawet zwycięża to i tak będzie nie dosyt bo na Aliance Arena nie przyjadą w przyszłym sezonie najsilniejsze kluby kontynentu. Ceny za oby zawodników jak na niemieckie warunki są kosmiczne lecz warte zainwestowania |
|
|
|
 |
krzycho

Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Lut 2006 Posty: 379 Skąd: Białystok
|
Wysłany: Nie Cze 10, 2007 1:00 am
|
|
| no Bayern sie wzmocnił ostro bo przyszedł nie tylko Ribery bo też Toni, Sosa, i jakiś turek też niezły ale nie chcem podawać bo coś przekrece wiem napewno ze z Schalke |
|
|
|
 |
ŻuluS
|
Wysłany: Nie Cze 10, 2007 9:41 am
|
|
Altintop - bodajże ten Turek
>>> Bayern będzie mierzył w mistrza w przyszłym sezonie, poważne wzmocnienia o tym świadczą. Niestety w tym sezonie im się nie udało, a lubię Bawarczyków jak żaden inny klub niemiecki. |
|
|
|
 |
krzycho

Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Lut 2006 Posty: 379 Skąd: Białystok
|
Wysłany: Nie Cze 10, 2007 9:43 pm
|
|
a ja nie lubie niemców a w szczegulności tych a tak o tego mi chodziło def pomocnik za free przyszedł z Schalke bo jest też jego brat napastnik tez w Schalke |
|
|
|
 |
Nihilus

Zaproszone osoby: 7
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 12 Cze 2007 Posty: 632 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 11:18 am
|
|
Nie dziwie się że Bayern się wzmacnia, mało komu podobała się ich gra, ten sezon był dla trudny. Aż dziw bierze że potrafili przegrać mecze ze słabszymi od siebie drużynami. Napewno wiele osób straciło pieniądze stawiając na nich, jako "pewniak". Ja nie bo postawiałem 2 razy ale na koniec sezonu gdzie grali o honor i wygrali 2 mecze. Taka ekipa która ma pieniądze a będzie grać tylko w Pucharze UEFA, to dla nich wstyd. Ten sezon został okrzyknięty, przez niemieckich dziennikarzy jako najgorszy sezon Bayernu Monachium. Ciekawe co by było jakby spadli |
|
 |
|
|
|