|
POWRACAM :D czyli, typuje Jankie(L) |
| Autor |
Wiadomość |
jankie(L)
Moderator
|
Wysłany: Nie Lis 05, 2006 8:25 pm POWRACAM :D czyli, typuje Jankie(L)
|
|
uhhh, trochę mnie tu nie było duzo się zmieniło i przede wszytskim wiecej ludzi podaje swoje typy. Troszke cieżki mam ten rok (matura) i ogólnie dosyc mało czasu na gre, ale postaram sie kilka razy w tygodniu podac pare typów czasem z dość wnikliwą analizą,czasem bez analizy...
to na dobry początek coś na jutro...
Setubal - FC Porto typ:x kurs: 3.40
gospodarze ciągle utrzymują się nad strefą spadkową,ostatni mecz u siebie zremisowali...napewno remis i w tym meczu będzie dużą niespodzianką jednak Porto też musis się kiedyś potknąć.
Liberec - Sparta P. typ:1 kurs: 2.30
2 punkty różnicy w tabeli,mecz lidera i trzeciej drużyny.gospodarze mają świetną passe nie przegrali już 9 meczów z rzędu a w ostatnich 7 nie stracili nawet bramki. Sparta gra bardzo nierówno i jestem pewien,że po tym meczu będzie 3 punkty w plecy |
_________________ Bez ryzyka nie ma zysku |
|
|
|
 |
Fredi
Moderator

Pomógł: 5 razy Dołączył: 20 Lis 2005 Posty: 1700 Skąd: Żywiec
|
Wysłany: Nie Lis 05, 2006 10:40 pm
|
|
| jankie(L) napisał/a: | | Troszke cieżki mam ten rok (matura) i ogólnie dosyc mało czasu na gre |
Witaj w klubie , jestem w identycznej sytuacji... |
_________________ THE GREAT GLOBAL WARMING SWINDLE POLECAM |
|
|
|
 |
powerxxl
|
Wysłany: Nie Lis 05, 2006 11:08 pm
|
|
setubal - porto ja jestem przekonany w 95% ze tu bedzie 2 tu remisu nie moze byc i nie bedzie ale przekonamy sie jutro |
|
|
|
 |
ZiMa
|
Wysłany: Pon Lis 06, 2006 2:56 pm
|
|
Ah ta matura moge powiedziec ze znajduje się w tej samej sytucaij co wy.
A co do twoich typów na dzisija to:
Powiem tak nie wykruczam remisu w tym meczu ale stawiam tu na Porto i się nie zdziwie jak wygraja a jak bedzie remis to trochę się zdziwie. Ostatnie ich mecze ( 4 sezony ) to Porto zawsze wygrało ( oprucz jednego meczu wyjazdowgo gdzie zremiswoalo 1:1).
Tez myślalem nad Libercem i dalal myśle ze wygraja ale do kuponu go niewrzuciłem bo troszke sie obawiam. Oba zespoły Liberec jak i Sparta P. grały w Pucharze UEFA i nie wykruczam w tym meczu remisu ale stawiem na LIBEREC. |
|
|
|
 |
jankie(L)
Moderator
|
Wysłany: Wto Lis 07, 2006 5:48 pm
|
|
gospodarze ciągle utrzymują się nad strefą spadkową,ostatni mecz u siebie zremisowali...napewno remis i w tym meczu będzie dużą niespodzianką jednak Porto też musis się kiedyś potknąć.
2 punkty różnicy w tabeli,mecz lidera i trzeciej drużyny.gospodarze mają świetną passe nie przegrali już 9 meczów z rzędu a w ostatnich 7 nie stracili nawet bramki. Sparta gra bardzo nierówno i jestem pewien,że po tym meczu będzie 3 punkty w plecy
jak wynika z powyższego wszystko w dupe:)
_________________ |
|
|
|
 |
jankie(L)
Moderator
|
Wysłany: Wto Lis 07, 2006 5:52 pm
|
|
na dziś na szybko:
southend - MU typ: 2 kurs:1.4
stawka 9
bury - wrexham typ: x kurs:3.15 ( 4 liga angielska)
stawka:3
Cracovia - Lubin typ: x kurs:3.00
stawka:7 |
|
|
|
 |
jankie(L)
Moderator
|
Wysłany: Sro Lis 08, 2006 12:42 am
|
|
mozejednak powinienem przestać typować?? jak MU moze przegrywac z takimi druzynami??!! dlatego,ze Puszczak stał?? ;/
znów,żaden mecz nie trafiony... |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 10 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2427 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Sro Lis 08, 2006 2:17 pm
|
|
| Man U zawsze odpuszcza puchar ligi. Od 15 lat nie awansowal w tym pucharze nawet do 1/8 |
|
|
|
 |
krzycho

Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Lut 2006 Posty: 379 Skąd: Białystok
|
Wysłany: Sro Lis 08, 2006 3:02 pm
|
|
| jankie(L) napisał/a: | mozejednak powinienem przestać typować?? jak MU moze przegrywac z takimi druzynami??!! dlatego,ze Puszczak stał?? ;/
znów,żaden mecz nie trafiony... |
typuj nie przejmuj się sport jest bardzo przewrotny czasem są takie niespodzianki jak ta, takie są w szczegulości puchary |
|
|
|
 |
kakaowy

|
Wysłany: Czw Lis 09, 2006 10:43 pm
|
|
| jankie(L) napisał/a: | bury - wrexham typ: x kurs:3.15 ( 4 liga angielska)
stawka:3 |
Szczerze, nie graj ligi angielskiej ponizej 2 ligi , bo nie wiesz co tam sie dzieje , nie twierdze ze jest tam korupcja kupowanie meczy itd ale wsyzstko jest mozliwe nawet za 3zl bo raz trafisz a 2 razy nie to jest tak jak czasami 3 lub 2 nasza (jak Ruch przegrywa z Unia Janikowo 4-0 a Unia w nastepnej kolejce przegrywa 2-1 z cieniasami) i nie lam sie bo sa dobre okresy i zle czasami warto tylko zmienic metode , zagrac systemem albo tylko male kursy pomysl o tym
POZDRO |
_________________ 2 lata na forum |
|
|
|
 |
|
|
|