Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, fixy, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 
Najlepsze bonusy bukmacherskie Bwin, Bet365, Betclic, Sportingbet, Unibet:
1. Sportingbet
200 pln
darmowa gra
2. Bwin
150%
za darmo »
3. Betsson
55 PLN
bez ryzyka!
5. Bet365
200 pln
za darmo »
5. William Hill
25 Eur
za darmo »
Od 5 lat płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 100 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy nowy użytkownik który przekroczy 125 postów dostaje minimum 40 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Tylko dla forumowiczów: Wygraj bilet na mecz otwarcia EURO 2012 - Polska - Grecja!

Poprzedni temat :: Następny temat
PROBLEM Z PIENIEDZMI
Autor Wiadomość
kosmall

Wysłany: Wto Lut 05, 2008 09:48   PROBLEM Z PIENIEDZMI
Mam problem. wplacilem pieniadze na Expekt 24 stycznia, a wciaz nie zostaly one aktywowane na moim koncie :// Kwota jest wyzsza od minimalnej, ktora jest wymagana, numer rachunku bankowego i wszystkie inne informacje sie zgadzaja, wszystko jest wypelnione bezblednie. mozecie mi powiedziec co moze byc przyczyna i ile najdluzej czekaliscie na aktywowanie pieneidzy ????? minelo juz 8 dni bankowych, liczac bez sobot, a cala operacja z reguly miala trwac maximum 5 dni bankowych. bardzo prosze o odpowiedz

Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   66%   6/9
Szymek 

Zaproszone osoby: 51
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 11:04   
Mi wpładali na następny dzień ,chyba ,że karta to od razu ... Pisz do suportu , najlepiej angielskiego bo szybciej odpowie , ale do polskiego też możesz napisac powinna być odp w ciągu 40minut

Poziom: 36 HP   11%   413/3758
   MP   100%   1794/1794
   EXP   4%   6/138
Elf 

Zaproszone osoby: 50
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 16:17   
A nie pomyliłeś numeru id? Na pewno wszystko dokładnie sprawdziłeś czy nie ma błędu po Twojej stronie?? Ja do nich wpłaciłem wczoraj pieniądze jak przyjdą to na pewno tutaj napisze mam nadzieje ze nie będzie takich problemów jak u Ciebie...

Poziom: 43 HP   16%   984/6154
   MP   92%   2711/2938
   EXP   41%   81/195
kosmall

Wysłany: Wto Lut 05, 2008 17:15   
Tak, wszystko sprawdzalem juz kilkakrotnie, bylem na poczcie i kazali mi czekac... ale za pierwszym razem jak wplacalem pieniadze to trwalo to 3 dni, teraz na tym koncie jak juz wspomnialem minelo juz 8 dni bankowych

Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   66%   6/9
Elf 

Zaproszone osoby: 50
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 18:47   
No to nie wiem co się dzieje ja dzisiaj otrzymałem wpłatę ale trwała ona tak długo dlatego że pomyliłem ich numer konta i nie wpłaciłem na ich rachunek w złotówkach tylko w euro jednak tutaj mają umnie dużego plusa bo powinni mi pobrać prowizje 30zł jednak napisali że ze wzgledu na to żę była to moja pierwsza wpłata nie pobiorą tej prowizji. A tak licząc bonusa miałbym 60zł mniej na koncie a tak na szczęscie straciłem tylko 6zl po nieprzewalcowaniu. A kontaktowałeś się z expekt?? Może wyślij im skan wpłaty i zapytaj się dlaczego pieniądze jeszcze nie trafiły na Twoje konto.

Poziom: 43 HP   16%   984/6154
   MP   92%   2711/2938
   EXP   41%   81/195
Odpowiedz do tematu