|
Problemy |
| Autor |
Wiadomość |
cubbek

Pomógł: 7 razy Wiek: 18 Dołączył: 10 Gru 2007 Posty: 614 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 9:30 pm Problemy
|
|
Piszcie tutaj jakiekolwiek problemy związane z Betssonem.
Tak więc ja zacznę:
Postawiłem na noc kupon. Wszystkie wyniki mi ładnie weszły, gdy rano sprawdzałem kasa została dodana do konta. Natomiast patrzę teraz i:
http://www.vpx.pl/up/2007...7af96e27045.png
Nie znam się na bukach internetowych, mógłby mi ktoś powiedzieć OCB? Dodam, że kasę mi oczywiście z konta zabrali... |
|
|
|
 |
gites

Zaproszone osoby: 30
Pomógł: 4 razy Wiek: 21 Dołączył: 25 Lis 2006 Posty: 1881 Skąd: Białystok
|
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 10:55 pm
|
|
| yyy pierwszy raz widze wykreślony mecz ... może do ich supportu napisz ocb.... bo z tego co zauważyłem dostałeś zwrot stawki... |
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim,
To coś więcej niż talent,
Więcej niż władza,
Nigdy o tym nie zapominaj"
 |
|
|
|
 |
cubbek

|
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 11:28 pm
|
|
Sprawa się >jakby< wyjaśniła.
Mecz GSW-Denver jest nadal przekreślony, ale został wzięty po kursie 1,00 (jako zwycięski). Takim sposobem otrzymałem kasę z 2 pozostałych typów na kuponie.
I tak wysłałem maila do ich supportu, jak poradziłeś gites, bo dziwnym mi sięwydaje, by 'przekreślać' mecz, który został rozegrany na normalnych warunkach...
Ciekaw jestem co mi odpiszą...
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Raja

Zaproszone osoby: 35
Pomógł: 22 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 2904 Skąd: Ciechanów
|
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 11:02 am
|
|
Podziel się z nami ich odpowiedzią, bo to dziwny przypadek. Może za dużo byś wygrał |
|
 |
cubbek

|
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 1:53 pm
|
|
Jak na razie nic nie odpisali (nic dziwnego - weekend), ale za to znowu wzięli ten typ pod uwagę i już nie jest przekreślony... Czyli kupon wszedł normalnie, jak było na początku.
Ale i tak czekam na ich odpowiedź. Pewnie napiszą, że "mieli problemy natury technicznej." |
_________________ Moje typy |
|
|
|
 |
sebbaa

Pomógł: 4 razy Wiek: 32 Dołączył: 01 Paź 2005 Posty: 677 Skąd: Kraków/Stalowa Wola
|
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 6:22 pm
|
|
Dziwię się takim opiniom doświadczonych graczy. Odpowiedź jest posta:
Handicap był 0-4 Golden State wygrało 124-120 a więc po dodaniu handi wyszedł remis, jako że bukmacher nie brał pod uwage remisu przy zawieraniu zakładu siłą rzeczy zakład został unieważniony czyli anulowany czyli wykreślony i liczony po kursie 1.00 czyli jako zwrot. No nie chce mi się wierzyc że pierwszy raz Wam sie coś takiego zdarzyło. A nie stawialiście nigdy Draw No Bet? - to analogiczna sytuacja. |
_________________ Ale jaja, wygrałem kolejkę Ligi Polskiej z wynikiem 2.60 pkt. !!!!
--------------------------
Gram bo lubię. |
|
|
|
 |
sebbaa

Pomógł: 4 razy Wiek: 32 Dołączył: 01 Paź 2005 Posty: 677 Skąd: Kraków/Stalowa Wola
|
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 6:30 pm
|
|
| cubbek napisał/a: | Jak na razie nic nie odpisali (nic dziwnego - weekend), ale za to znowu wzięli ten typ pod uwagę i już nie jest przekreślony... Czyli kupon wszedł normalnie, jak było na początku.
Ale i tak czekam na ich odpowiedź. Pewnie napiszą, że "mieli problemy natury technicznej." |
A nie zauważyłeś że jest tam live support?(czasem bywa dostępny w wersji polskiej) weekend nie weekend a tam się pracuje. |
|
|
|
 |
Bzyku

Pomógł: 8 razy Wiek: 18 Dołączył: 27 Lut 2008 Posty: 724 Skąd: Radom
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 11:49 am
|
|
A ja mam problem taki:
Najpierw czekalem na e-maila z potwierdzeniem, gdy juz ten e-mail doszedl potwierdzilem swoja rejestracje, wszystko cacy dopoki chcialem sie zalogowac, a mianowicie wyskakuje mi komunikat : "Konto jest zamrożone. Skontaktuj się z Obsługą Klienta aby uzyskać pomoc."
Czy ktos wie moz o co tu chodzi? |
_________________ Palic,mordowac Radomiak panowac
 |
|
|
|
 |
osa1916
Zaproszone osoby: 6
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 5:04 pm
|
|
| Bzyku napisał/a: | A ja mam problem taki:
Najpierw czekalem na e-maila z potwierdzeniem, gdy juz ten e-mail doszedl potwierdzilem swoja rejestracje, wszystko cacy dopoki chcialem sie zalogowac, a mianowicie wyskakuje mi komunikat : "Konto jest zamrożone. Skontaktuj się z Obsługą Klienta aby uzyskać pomoc."
Czy ktos wie moz o co tu chodzi? |
może masz więcej niż jedno konto to by wszystko wyjaśniło |
|
|
|
 |
Bzyku

|
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 11:04 am
|
|
Nie wszyskto juz sie wyjasnilo konto jest w 100% sprawne |
 |
|
|
|
 |
Szymek

Zaproszone osoby: 44
|
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 3:16 pm
|
|
| I o co chodziło? Może ktoś w przyszłości będzie miał podobny problem , przedstaw sprawe , jeśli możesz. |
|
|
|
 |
Bzyku

|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 9:24 am
|
|
To tak jak wspomnialem najpierw wszystko o.k rejestracja tam ble ble ble , problemy zaczely sie gdy czekalem na maila z potwierdzeniem rejestracji, czekam czekam i nic w koncu przyszedl. Dla potwierdzenia trzeba bylo oczywiscie kliknac w ten link, to ja klik, przenioslo mnie do strony betssona. Chcialem sie zarejestrowac a tu mi wyskakuje taki komunikat jw... Wykonalem nastepujacy manewr zamknelem przegladarke, rozlaczylem internet i podzialalo |
 |
|
|
|
 |
|
|
|