|
|
progresja na breaki |
| Autor |
Wiadomość |
BanKai

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pon Paź 03, 2011 23:32 progresja na breaki
|
|
witam!
progresja dotyczy oczywiście tenisa, acz kolwiek jest prawie pewna.
W 90% w każdym meczu następują przełamania, natomiast kursy na nie są zawyżone. Bardzo opłaca się grać progresją na przełamania w tenisie.
Oczywiście aby wygrywać trzeba mieć odpowiedni dochód pieniężny.
Gdy wytypujemy mecz z górowanym faworytem to będzie łamał często, natomiast jeśli walka będzie wyrównana będzie z obydwóch stron występować break.
warto wytestować ! |
|
|
| Poziom: 19 HP |
 |
 |
 |
 |
17% |
135/798 |
|
|
|
|
 |
Raja

Zaproszone osoby: 53
Pomógł: 118 razy Wiek: 22 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 4597 Skąd: Ciechanów/Olsztyn
|
Wysłany: Wto Paź 04, 2011 15:04
|
|
No to testuj Masz jakieś statystyki do tych break'ów? |
| Poziom: 50 HP |
 |
 |
 |
 |
27% |
2585/9575 |
|
|
|
|
 |
Bartosik

Pomógł: 45 razy Wiek: 24 Dołączył: 03 Lut 2011 Posty: 722 Skąd: Poland
|
Wysłany: Wto Paź 04, 2011 17:49
|
|
| Cytat: | | Bardzo opłaca się grać progresją na przełamania w tenisie. |
Potwierdzam potwierdzam. Można sporo wycisnąć tą metodą, aczkolwiek trzeba mieć stalowe nerwy bo progresja live może być bardzo niebezpieczna.
BanKai, preferujesz kobiecy czy męski tenis do tej strategii |
_________________ Moje wypociny |
|
|
| Poziom: 24 HP |
 |
 |
 |
 |
15% |
202/1353 |
|
|
|
|
 |
BanKai

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Sro Paź 05, 2011 18:24
|
|
Hmm, ja jeszcze nie grałem, bo tutaj trzeba się zabezpieczyć lepszą kwotą, jak będę mial większą kwotę to chyba zagram tak
Bartosik, ciężko.. narazie obserwuje, i tu i tu dużo breaków widzę;) ciężko typować.. lepiej po prostu próbować. Jak jest zacięta walka, to często breaki bo wiadomo że każdy gem ważny, natomiast jak gra o klase lepszy tenisista to tak samo często breaki są. Gorzej jak cały set kończy się TB bez żadnego przełamania..
Z tego co zaobserwowałem to warto pary grać, bo dwóm nie jest tak ciężko przyjąć serwisu jak pojedyńczemu graczowi Właśnie do tego doszedłem gry oglądałem pewny mecz doublowy, gdzie był break za breakiem.
Również wg doświadczenia i obserwowania zauważyłem że jeśli zdecydowany faworyt po mniejszym kursie przegra 1 seta w TB, drugi przeważnie gładko wygrywa. Tak jest w 70% spotkań na które spoglądałem, więc warto na takich skorzystać:) |
_________________ Semper Fidelis.. |
|
|
| Poziom: 19 HP |
 |
 |
 |
 |
17% |
135/798 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|