Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!
Dobra oferta w Sportingbet - 400 pln za darmo! Przeczytaj!

Poprzedni temat :: Następny temat
Prokom - Turów(3s.)
Autor Wiadomość
komar77

Wysłany: Sob Maj 24, 2008 2:29 pm   Prokom - Turów(3s.)
:kosz:

Po dwoch przegranych meczach pod niemiecka granica dzis walka przenosi sie nad Bałtyk. Sytuacja Prokomu nie wyglada najlepiej, przegrywaja 2-0, wiec dzis trzeba koniecznie wygrac by zachowac szanse na mistrzostwo. Sopocianie to klasowy polski zespół, posiada duze doswiadczenie, to ich nie pierwszy final, u siebie zawsze bywaja grozni, co dzis pokaza w pojedynku z Turowem i sadze, ze odniosa zwyciestwo. Na handicap jednak sie nie odwaze, bo przeciwnik wymagajacy. A co do mistrzostwa to uwazam, iz zdobedzie je Turów.

Piotrek12345

Wysłany: Sob Maj 24, 2008 3:38 pm   
A ja uważam inaczej. Dla Turowa to także nie pierwszy finał. Grali ze sobą w zeszłym roku. W sezonie zasadniczym przegrali na wyjeździe 66:60 i liczę że dziś jeżeli przegrają to niewielką ilością punktów. Skuteczny Logan, Kelathi i Rodriguez. To powinno wystarczyć na Prokom będący dla mnie w słabiej formie. W końcu porażka niedzielna będzie miała wpływ na ich psychikę. Liczę, że Turów zagra na dużym luzie. Podopieczni Sasy Filipowskiego nie mają nic do stracenia. To Sopocianie muszę się martwić jak pokonać dobrze broniący Turów.
Mój Typ
Turów +5.5 1.833 7/10
SPORTINGBET

Piotrek12345

Wysłany: Sob Maj 24, 2008 5:54 pm   
Cytat:
Turów +5.5 1.833 7/10

:trophy:

zikko92 

Wysłany: Nie Maj 25, 2008 11:55 am   
Prokom Trefl Sopot -4.5 - PGE Turów Zgorzelec
Typ: 1 (handi)
Kurs: 1,85
Buk: Bwin

Czwarty finałowy mecz pomiędzy aktualnym jeszcze mistrzem polski Prokomem a najlepszą drużyną w rundzie zasadniczej Turowem Zgorzelec. Wczorajszy mecz pokazał że gdy któras z gwiazd ma swój dzien to jest nie do zatrzymania, w wczorajszym meczu swoje nieprzeciętne umiejętnosci pokazał Milan Gurovic który rzucił 34 pkt. Wiem że dzisiaj cięzko mu będzie zagrac tak jak wczoraj ale liczę na przelamanie sie Slaniny i równą grę calego zespołu. W turowie wczoraj blado wypadł Thomas Kelati, dzisiaj będzie się chciał zrehabilitowac lecz mam nadzieję obroncy gospodarzy uniemożliwią mu to. Uważam że moze to byc kolejny zacięty pojedynek lecz zwycięsko wyjdą z niego sopocianie i pokonają Turów min. 5-cioma punktami.

Piotrek12345

Wysłany: Nie Maj 25, 2008 12:33 pm   
Cytat:
Wczorajszy mecz pokazał że gdy któras z gwiazd ma swój dzien to jest nie do zatrzymania, w wczorajszym meczu swoje nieprzeciętne umiejętnosci pokazał Milan Gurovic który rzucił 34 pkt

Fakt wczoraj Gurovic miał swój dzień i on dał zwycięstwo prokomowi. Ale w zdobywaniu punktów Turów wcale nie był gorszy. Scekic, Logan, Nana w kolejności zdobyli 20 18 i 15 punktów. Mecz mógłby się zakończyć zupełnie inaczej gdyby w ostatnich sekundach Ivo Kitzinger trafił z wolnej pozycji za 3 punkty jestem pewny, że doszło by do zwycięstwa Zgorzelczan.
Zadaniem na dzisiaj dla obrony Turowa będzie powstrzymanie wyżej wspomnianego Gurovica i Stanojevica, który zdobył dla Prokomu 18 punktów.
Ja powtórzę typ z wczoraj czyli

Turów +5.5 1.833
Sportingbet

Piotrek12345

Wysłany: Nie Maj 25, 2008 6:11 pm   
Cytat:
Turów +5.5 1.833

:trophy:

Odpowiedz do tematu