Boston Celtics - Detroit Pistons
Koszykówka
Interesują Was typy NBA? Koszykówka jest jedną z najpopularniejszych dyscyplin sportowych na świecie. Interesujesz się NBA, poszukujesz typy NBA? A może WNBA? Albo rozgrywkami europejskimi w koszykówkę? Jeżeli tak, to w tym dziale znajdziesz coś dla siebie.
Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania koszykówki w Europie i USA oraz profesjonalne analizy spotkań koszykówki. Wszystko za darmo.
Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze wszystkich rozgrywek koszykówki, opisy odbytych spotkań oraz analizy i darmowe typy nadchodzących meczów koszykówki. Nasi eksperci dają tu typy NBA.
-
wojtaa
Boston Celtics - Detroit Pistons
Typ: Detroit Pistons - Boston Celtics: Handicap (0 - 5) Boston kurs:1.94
Go Celtics Go!!
-
Mal
Co do meczu. Skoro Boston nie wygrał ani w Atlancie, ani w Cleveland, a Detroit u siebie przegrało tylko z Philą i to raz (nie wiem dokładnie). W każdym bądź razie, Detroit jest tutaj gigantycznym faworytem. W The Palace takich meczy nie zwykli przegrywać.
Typ: Detroit 1,41
- Przemoth
DOKŁADNIE:DMal pisze:Skoro Boston nie wygrał ani w Atlancie, ani w Cleveland,
Czemu niby jak nie pokonali ani razu słabiutkiej Atlanty mają wygrać z Detroit które jest na fali?!?!
Detroit ma wszystko, ma obwód , ma środek, ma niesamowita obronę i bardzo mobliny i atletyczny atak, do tego nie pozbawiony umiejętności technicznych... Nie wiem czy to z Bostonu uleciało życie w PO czy to inni są zmobilizowani i pokazują swoje asy, a Bsoton... chyba już wszystko pokazał, choć nie będę tu o niczym przesądzał... Boston ma super indywidualności, ale Detroit też ma! i nie wiem czy gwiazdy Detroit grając w zespole od lat nie będą górą nad dużo słabiej zgranymi super gwiazdami z Bostonu...
Ten mecz będzie znaczyć bardzo dużo , jesli Detroit zagra swoje i pobroni to Boston przegra wysoko, a zmotywowani Pistons wyciągną na 3-1 żeby spokojnie jechać do Bostonu... 3eba powiedzieć, że Tłoków tu nikt nie faworyzował, jeśli chcą pokonać Boston to jedynie w tych dwóch meczach mają wymarzoną patelnie... lepszej już chyba nie dostaną w tym sezonie... Tak to już jest , że najlepsze zespoły odpadają, a za rok czy dwa gdy sa słabsze docierają do Finałów.... W tamtym roku Detroit uległo Cavs, którzy byli chyba najsłabszą drużyną w historii Finałów... ale tu zawaliło Detroit... Prowadzili, mieli ich na patelni i co?? gra nr 5... stan 2-2... 7 s przed końcem pod koszem King i bezradna obrona Detroit puszcza łatwą kelnerkę.... POtem 7 s Billups bawi sie piłką koło 8 m... 1 s przed końcem rzuca 3 z 7 m... oczywiście .... nie trafia... ale co się będą martwić.. to był wypadek,,, taki wypadek , że Cavs ich wywaliło, zn. przepraszam James ich ograł...
Detroit mimo bardzo słabego początku PO zagrało koncertowo z Orlando i pokazało, ze koszykówka to obrona i skuteczność w ataku.... Hamilton robi chyba z 20km na boisku... i mimo zmęczenia jeśli ma czytą pozycje to ja bezlitośnie wykorzystuje, takim zawodnikiem był Ray Allen, mówię był bo gdzieś zgubił fenomenalny rzut... w Bostonie nie jest tm czym był w Sonics... moze się obudzi, ale morze jest długie i szerokie...
Dziś Detroit, które jest niesamowicie mocne we własnej hali nie odpuści Bostonowi, który jeszcze przeżywa ostani mecz. Kazdy trener po takim meczu wychodząc z sztani mówi: czeba o tym zapomnieć szybko i grać dalej... Ale czy ktoś wygrał PO nie wygrywając na wyjeździe?? Ja osobiscie sobie nie przypominam!! Jak widac Boston zbyt szybko zapominał o każdej z wyjazdowycvh porażek... Od poczatku nie podobał mi się styl Bostonu... po najmniejszej linii oporu.. i teraz się to na nich zemściło!!
Detroit 1.45
- Przemoth
Powiem jescze jedno: DETROIT NIE UMIE RZUCAĆ ZA 3 I JEŚLI BĘDĄ RZUCAĆ ZA 3 TO NIE WYGRAJĄ NAWET Z MIAMI!! Billups 1-4, Rasheed 0-3 ZBIERAĆ NIE MIAŁ KTO!! BOSTON WYGRAŁ TO SPOTKANIE NA TABLICACH... 44 do 28!!! Jakoś ja nie widzę żeby Garnett rzucał za 3, a ma lepszy rzut od Rasheeda.... dalej kontynujujac litanie strzelców z Detroit Stuckey 0-2, Prince 0-1, Hunter 0-1, Hamilton 0-2 (do niego nie mam żadnych zastrzeżeń!! zagrał dobry mecz... on ma rzucać własnie, a nie 4/5 goni po obwodzie, a Billups stoi pod koszem z Hamiltonem...)
To dało "EFEKT" w postaci celnosci za 3 na poziomie 7.7% 1-13