Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Promocje w Bwin
Autor Wiadomość
glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 3:08 am   Promocje w Bwin
3 ciekawe bonusy:

1. Bonus powitalny

Zarejestruj sie z naszego bannera (ponizej), dokonaj pierwszej wplaty a dostaniesz o 50% wiecej. Maksymalny bonus 100 pln (depozyt 200 pln + 100 pln gratis). Wymaga 2x obrotu.

Obrot mozna robic bo kazdym kursie ! (1.01 tez). Zaklady live tez sie licza :) .

1. Bonus urodzinowy

W dniu swoich urodzin otrzymasz od Bwin bon bonusowy na kwotę 60 PLN. By go zrealizować należy wpłacić na swoje konto minimum 40 PLN.

2. Bonus doładowanie

Jeśli Twoje konto będzie puste (lub prawie puste) to Bwin prawdopodobnie wyśle ci poczta kod bonusowy wartości 40 lub 60 PLN. By go zrealizować należy zasilić konto identyczną kwotą. Czyli mówiąc prościej - mając kod bonusowy, Bwin podwoi Twoja wpłatę.

To jednak nie wszystko!. Bwin dba o swoich użytkowników i regularnie rozsyła oferty promocyjne, będąc zarejestrowanym w Bwin możesz się spodziewać regularnych promocji - darmowych zakładów, bonusowych pieniędzy na grę w pokera lub w gry video organizowane przez Bwin. Praktycznie nie ma tygodnia bez jakies oferty promocyjnej wysyłanej mailem.

Banner promocyjny przenoszący do Bwin i pozwalający otrzymać bonusy:

beezae 

Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 10:29 pm   
3. Bonus Przyjaźni

Każdy użytkownik bwin, który poleci osobę (przyjaciela) która nie jest jeszcze zarejstrowana w ich systemie otrzyma 40 PLN darmowej bonifikaty na zakłady sportowe. Pod warunkiem, że osoba która się zarejstruje "obróci" kwotą 120 PLN w ciągu 2 miesięcy. Osoba którą polecimy (przyjaciel) również otrzyma premię w wysokości 40 PLN gdy wykona wpłate na swoje konto minimum 40 PLN.

memfis23 
:-) <lol>

Zaproszone osoby: 20
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 8:05 pm   
12 maj 2007
3. Bonus Przyjaźni

Każdy użytkownik bwin, który poleci osobę (przyjaciela) która nie jest jeszcze zarejstrowana w ich systemie otrzyma 80 PLN darmowej bonifikaty na zakłady sportowe. Pod warunkiem, że osoba która się zarejstruje wpłaci przynajmniej 40 pln na konto. Osoba którą polecimy (przyjaciel) również otrzyma premię w wysokości 80PLN gdy wykona wpłate na swoje konto minimum 40 PLN. Otrzymany bonus trzeba obrucic pięciokrotnie w ciągu 2 miesiecy. Jesli ktoś nie ma przyjaciela to moge ewentualnie mu wysłac zaproszenie. Jesli ktos chce to niech napisze mi wiadomosc na maila.

glory glory man united 

Wysłany: Pon Maj 14, 2007 12:36 pm   
Pojawil sie znowu bonus powitalny - maks 100 pln.

Z tego co dowiedzialem sie w centrali - jest on "probnie na kilka tygodni". Jesli nie macie jeszcze konta w Bwin to warto je teraz zalozyc i zgarnac bonus. Bo to bez dwoch zdan najlepszy dostepny buk (najwieksza oferta = najwieksze mozliwosci).

GrzechuTG 

Zaproszone osoby: 50
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 1:34 pm   
mam pytanko jesli chodzi o ten bonus urodzinowy, jesli nigdy nie wplacalem na bwin kasy a mam tam konto i zblizaja mi sie urodzinki to dostane te 40 zl czy musialbym najpierw kiedys wplacic do nich kase?

matafix

Wysłany: Pon Maj 14, 2007 1:42 pm   
zdecydowanie zgadzam sie z tym ze bwin to najlepszy intenrnetowy buk.. duza oferta, promocje, masa zakladow live.. wlasnie mi rowniez zblizaja sie urodziny, wplacalem juz kiedys kase na konto, ale pozniej wyplacilem wszystko.. czy w zwiazku z tym ze moje konto jest aktualnie nieaktywne to przysluguje mi bonus urodzinowy??

marecki85 

Zaproszone osoby: 77
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 3:46 pm   
GrzechuTG napisał/a:
urodzinki to dostane te 40 zl czy musialbym najpierw kiedys wplacic do nich kase

o ile sie nie myle ten bonus jest wazny przez tydzien..? ale oczywiscie zeby go dostac musisz wplacic kase

jerzu89

Wysłany: Pon Maj 14, 2007 5:01 pm   
marecki85 napisał/a:
GrzechuTG napisał/a:
urodzinki to dostane te 40 zl czy musialbym najpierw kiedys wplacic do nich kase

o ile sie nie myle ten bonus jest wazny przez tydzien..? ale oczywiscie zeby go dostac musisz wplacic kase

tydzien po dacie urodzin???? w ciagu tego tygodnia trzeba dokonac depozytu i automatycznie 60PLN zostanie dopisna do konta?? tak btw bonusu partnerskiego, gdyby ktos nie mial przyjeciela niech pisze na pw :wink:

GrzechuTG 

Wysłany: Pon Maj 14, 2007 5:12 pm   
aha dzieki za odpowiedz to sobie wplace i mi podwoja :D

jerzu89

Wysłany: Pon Maj 14, 2007 9:45 pm   
mam pytanie dotyczace formy bonusu przyjazni podanej przez memfis23.. na stronie bwin nadal jest stara wersja bonusu, czyli ja i osoba, ktora polecilem dostajemy po 40 PLN.. czy informacje podane przez memfis23 sa sprawdzone??

PretO 

Wysłany: Czw Maj 17, 2007 5:47 pm   
glory glory man united napisał/a:
Pojawil sie znowu bonus powitalny - maks 100 pln.

Z tego co dowiedzialem sie w centrali - jest on "probnie na kilka tygodni". Jesli nie macie jeszcze konta w Bwin to warto je teraz zalozyc i zgarnac bonus. Bo to bez dwoch zdan najlepszy dostepny buk (najwieksza oferta = najwieksze mozliwosci).

witam

utworzylem konto na bwin.com ale zadnej darmowej kasy nie dostalem :shock:

glory glory man united 

Wysłany: Czw Maj 17, 2007 11:25 pm   
A dokonales jakiegos depozytu? "dokonaj pierwszej wplaty a dostaniesz o 50% wiecej." ?

Wazne jest by sie rejestrowac z naszych bannerow promocyjnych (np. dostepnych tu: http://www.typuj.org/liga-polska.html) bo tylko wtedy jest bonus! Wchodzac samemu na www.bwin.com i sie rejestrujac nie dostaje sie nic (!)

PretO 

Wysłany: Pią Maj 18, 2007 1:15 pm   
A dokonales jakiegos depozytu?

jeszcze nie :/

"dokonaj pierwszej wplaty a dostaniesz o 50% wiecej." ?

ok

Wazne jest by sie rejestrowac z naszych bannerow promocyjnych (np. dostepnych tu: http://www.typuj.org/liga-polska.html) bo tylko wtedy jest bonus! Wchodzac samemu na www.bwin.com i sie rejestrujac nie dostaje sie nic (!)

ok dzieki za wyjasnienie

rhomus

Wysłany: Wto Maj 22, 2007 9:49 am   
2. Bonus doładowanie

Ja jeszcze nigdy nie dostałem tego typu bonusa. A nieraz miałem 0.00zł ;)

dwe

Wysłany: Wto Maj 22, 2007 5:35 pm   
a mi juz sie trafi jakies 3 dni temu podczas wejscia na zaklady LIVE :) za 40zl dostalem 100% czyli drugie 40

rafal07 

Wysłany: Czw Cze 07, 2007 8:11 pm   
Jak to możliwe Że mam teraz na koncie -5.90 jak ostatnio nie grałem bo miałem 0.00 (kiedy kończyła sie kasa stawiałem za gr)

Zgrzyt

Wysłany: Pią Cze 08, 2007 5:29 pm   
Panowie sa aktualnie jakies promocje?
I drugie pytanie, jak w tym systemie obstawiac winiki LIVE?

rafal07 

Wysłany: Pią Cze 08, 2007 8:42 pm   
Promocji aktualnie nie ma chyba żadnych ponieważ ja załorzyłem konto dwa tygodnie temu i wpłaciłem na start 60 zeta i nic nie dostałem ale za to na expekt jest bonus i to niezły wpłacasz kwote od 40-150 zeta i na samym starcie otrzymujesz w bonusie 2 tyle jezeli cie to interesuje Zgrzyt pozdro

Pablo 

Wysłany: Pią Cze 08, 2007 9:49 pm   
Jedyny bonus w BWIN jaki teraz jest to chyba tylko bonus przyjaźni, czyli dodatkowe 100% i dla wpłacającego i dla polecającego kasiorka;)

Zmiana nicku: Pawel_1990 = Pablo!

Zgrzyt

Wysłany: Pią Cze 08, 2007 10:54 pm   
Sam niewiem co wybrać, w zakłady gram już ładne kilka lat ale zawsze w STS-ie, od niedawna mam internet i chcialem zaczac grac przez internet. Unibet.com daje 100% wiecej wpłaty ale za to bwin.com ma najwieksza oferte (ale jeszcze niewiem czy ma mozliwosc obstawiania zakładow LIVE-podpowiedzcie :) ). Teraz sie dowiaduje ze expert tez daje 100% pierwszej wpłaty. Doradźcie do wybrac !

Pablo 

Wysłany: Pią Cze 08, 2007 11:12 pm   
Zgrzyt napisał/a:
Sam niewiem co wybrać, w zakłady gram już ładne kilka lat ale zawsze w STS-ie, od niedawna mam internet i chcialem zaczac grac przez internet. Unibet.com daje 100% wiecej wpłaty ale za to bwin.com ma najwieksza oferte (ale jeszcze niewiem czy ma mozliwosc obstawiania zakładow LIVE-podpowiedzcie :) ). Teraz sie dowiaduje ze expert tez daje 100% pierwszej wpłaty. Doradźcie do wybrac !

Ja proponuję Betandwin - mają zakłady live i to bardzo ciekawe:)

Polecam Ci, abyś zarejstrował się u buków z linków dostępnych na stronie typuj.org; przynosi to korzyść temu forum i Ty masz możliwość dostawania większej ilości bonusów. Jeśli wybierzesz np. BWIN i "bonus przyjaźni" to na start dostaniesz dodatkowe 100%, jednak już w przyszłości nigdy nie będą Cię dotyczyć żadne bonusy dla użytkowników BWINa - dokładniej opisane w regulaminie promocji :bonus przyjaźni"

Zgrzyt

Wysłany: Pią Cze 08, 2007 11:20 pm   
A mozesz mi powiedziec jakie promocje oferuje Betandwin bo na forum nie moge nigdzie znaleść. I czy obstawianie u nich nalezy do zaawansowanych czy sam sobie z tym poradze.

memfis23 
:-) <lol>

Zaproszone osoby: 20
Wysłany: Sob Cze 16, 2007 8:36 pm   
Jesli by ktos chciał otrzymac bonus przyjazni to chetnie mu moge maila wysłac.
Wpłacając 40zł dostaje sie 40zł czyli ma sie 80zł na koncie na początku no i osoba polecająca 40zł otrzymuje. Kto nie ma konta w bwin warto sobie załozyc, poniewaz otrzymując ten bonus trzeba go tylko 5 razy obrucic i nie ma podanej minimalnej kwoty.
Jesli ktos chce otrzymac bonus przyjazni moge mu maila wysłac Piszcie na priwe albo na gg

bzyk88

Wysłany: Nie Cze 17, 2007 11:33 am   
Witam!
Mam pytanie w sprawie o bonus urodzinowy, ile razy trzeba go obrócić? Oraz czy jeżeli nie będe teraz obstawiał to czy mi go zabiorą,chodzi mi o to czy jest jakiś czas na wykorzystanie jego??
Z góry dzięki.

GrzechuTG 

Wysłany: Nie Cze 17, 2007 12:24 pm   
A mi nie dali zadnego bonusa urodzinowego :/ A w jaki sposob dostales go napisali Ci na meila ze jesli wplacisz kase to Ci ja podwoja z okazji urodzin:>