Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!
Dobra oferta w Sportingbet - 400 pln za darmo! Przeczytaj!

Poprzedni temat :: Następny temat
Promocje w Sportingbet
Autor Wiadomość
glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 3:09 am   Promocje w Sportingbet
Od dzisiaj w Sportingbecie oferowane są dla polskich klientów 2 bonusy powitalne w których:

1. MEGA Bonus powitalny - można otrzymać bonus 400 PLN

3. STANDARD Bonus powitalny - można otrzymać bonus 100 PLN

Wymagania promocyjne:

Z bonusa mogą skorzystać tylko Ci użytkownicy, którzy po raz pierwszy wpłacili środki do Sportingbet po 02 sierpień 2007. Nie liczy się data rejestracji w Sportingbet, lecz data pierwszej wpłaty do Sportingbet. Promocja dotyczy także użytkowników, którzy zarejestrowali się w Sportingbet przed rozpoczęciem promocji, ale nie dokonywali jeszcze nigdy wpłaty.
* Wpłaty poprzez Moneybookers i Neteller są wykluczone z promocji.

Warunki obrotu w zakładce Promocje na stronie Sportingbetu.[/b]

Link promocyjny do Sportingbet - http://partner.sbaffiliat...ag=a_9288b_1246

Osobiście mam nadzieje, że ponieważ promocja dotyczy wszystkich użytkowników którzy nie zrobili jeszcze żadnego depozytu (nawet tych co mają jeszcze konta) część z was zdecyduje się z niej skorzystać.

Bo jak na razie mamy problemy z przekonaniem Sportingbet na dalszy sponsoring konkursu i forum - prawie nikt z graczy nie zdecydował się u nich grać, więc dla Sportingbet reklama u nas sie nie sprawdza.

Banner promocyjny upoważniajacy do otrzymania bonusa:

tskuter 

Wysłany: Sob Mar 24, 2007 6:29 pm   
Witam serdecznie.
Ja właśnie złożyłem swój depozyt w sportingbet, ale to nie bonus powitalny zachęcił mnie do wybrania ich oferty.
Jeśli zdecydowana większość zakładów u nich przyjmowanych ma większe kursy niż konkurencja to mi to wystarczy. Dla mnie posiadają oni również bardziej przejrzysty interfejs strony, ale to już kwestia gustu.
Bardzo dobry kontakt z klientem również jest ważny, a ja kontaktując się poprzez mail odpowiedź otrzymałem niemal natychmiast i to po polsku (jeśli nie wszyscy znają angielski to również niech zwrócą uwagę na ten szczegół) a telefoniczna obsługa jest kompetentna i miła. To na razie tyle i z całą odpowiedzialnością polecam $$$
Ostatnio zmieniony przez glory glory man united Sob Mar 24, 2007 8:35 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Nihilus 

Zaproszone osoby: 6
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 10:12 am   
Ja założyłem konto w Sportingbet i mam nadzieje że nie przestaną, dawać promocji przez wasze forum. Będe wtedy zmuszony do usunięcia konta :)

glory glory man united 

Wysłany: Pon Sie 27, 2007 6:17 pm   
Promocja wciaz aktualna. Mozna latwo wyciagnac 100 pln (wplacajac 100 pln), lub 400 pln (ale to juz wymaga wplaty 2000)

Zmielnily sie jednak nieco warunki bonusa, teraz trzeba najpierw zagrac 3x kwota depozytu z minimalnym kursem 1.5.

przystup 

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 6:08 pm   
dziwi mnie troche ze mało osób z forum ma konta w sportingbet. według mnie to najlepszy buk w necie :D ostatnio próbowalem placic karta i okazalo sie ze moja karta nie ma takiej funkcji ( sprawe wyjasnilem zaraz w banku) Jakies pół godziny po próbie wplaty zadzwonil do mnie klient ze sportingbet z przeprosinami ze nie udalo sie wpłacic i z propozycją wyjasnienia wszystkiego w banku.
Zeby wszyscy tak dbali o klientów... :wink:

glory glory man united 

Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 3:47 pm   
Ja tez sie osobiscie dziwie, bo bardzo oferte Sportingbet lubie. Nie ma to jak porozmwiac sobie z konsultantem live w jezyku polskim :) .

Dla mnia Sportingbet ma jeden z najlepszych (lub najlepszy) dzial obslugi w sieci.

stanczyk

Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 8:10 am   
Witam!
Założyłem sobie właśnie konto w sportingbet, wpłaciłem kaskę i jakież było moje zdziwienie gdy tworząc zakład kombinacyjny nigdzie nie znalazłem kursu.
Może jakiś ślepy jestem, może mnie ktoś oświeci bo liczenie ręczne kursu z przewidywanej wygranej jest bez sensu, zwłaszcza jak się gra progresją na w miarę stałym kursie.
Pozdrawiam

matiks2

Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 10:54 pm   
w sportingbet nie ma podanego kursu jak sie robi zakład kombinacyjny

kakaowy 

Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 3:34 pm   
wpisujesz 1zl i wyskakuje ci suma czyli w przypadku 1 zl twoj kurs :)

quest

Wysłany: Wto Paź 02, 2007 12:18 am   
tez wlasnie zauwaylem ze nie ma podanego ogolnego kursu w zakladach kombinacyjych i uwazam to a jeden z niewielu minusow

Camey

Wysłany: Pon Mar 17, 2008 7:00 pm   
"Wnieś zakłady (kurs min. 1.50) na łączną stawkę równą 3x kwota bonusa, o który się ubiegasz (bonus standard wymagany obrót: 300 PLN, bonus MEGA 1200 PLN).
Jeżeli klient przegra pierwszy wpłacony depozyt przed wykonaniem wymaganego w pkt. 3 obrotu, bonus zostanie przyznany dopiero po wyrobieniu brakującego obrotu (konieczność nowej wpłaty).
Po wniesieniu wymaganych zakładów z kursem min. 1.50 na wymaganą łączną stawkę (wykonanie obrotu) wypełnij i wyślij formularz.
Jeżeli warunki promocji zostały spełnione bonus zostanie przyznany w ciągu 48 h od momentu wysłania formularza.
Aby móc wypłacić bonus (po jego przyznaniu) należy obrócić nim (wnieść zakłady na łączną stawkę) 3xkrotnie w zakładach sportowych (tzn. przy bonusie w wersji standard należy wnieść zakłady na łączną kwotę 300 PLN, przy bonusie MEGA należy wnieść zakłady na łączną kwotę 1200 PLN) lub obrócić 10krotnie w Kasynie lub Pokoju Gier. Obrót w Pokerze się nie liczy.

Mam pytanie ile razy musze obrocic kasa 3 czy 6 bo z tego co tu pisze wychodzi ze 6.rosze o pomoc:>

Scorpion 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 9:11 pm   
Camey napisał/a:
"Wnieś zakłady (kurs min. 1.50) na łączną stawkę równą 3x kwota bonusa, o który się ubiegasz (bonus standard wymagany obrót: 300 PLN, bonus MEGA 1200 PLN).
Jeżeli klient przegra pierwszy wpłacony depozyt przed wykonaniem wymaganego w pkt. 3 obrotu, bonus zostanie przyznany dopiero po wyrobieniu brakującego obrotu (konieczność nowej wpłaty).
Po wniesieniu wymaganych zakładów z kursem min. 1.50 na wymaganą łączną stawkę (wykonanie obrotu) wypełnij i wyślij formularz.
Jeżeli warunki promocji zostały spełnione bonus zostanie przyznany w ciągu 48 h od momentu wysłania formularza.
Aby móc wypłacić bonus (po jego przyznaniu) należy obrócić nim (wnieść zakłady na łączną stawkę) 3xkrotnie w zakładach sportowych (tzn. przy bonusie w wersji standard należy wnieść zakłady na łączną kwotę 300 PLN, przy bonusie MEGA należy wnieść zakłady na łączną kwotę 1200 PLN) lub obrócić 10krotnie w Kasynie lub Pokoju Gier. Obrót w Pokerze się nie liczy.

Mam pytanie ile razy musze obrocic kasa 3 czy 6 bo z tego co tu pisze wychodzi ze 6.rosze o pomoc:>

musisz 100zł obrocic 3razy po kursie 1.5 ja obrocilem ale wyszlo mi 280zl wienc psikus..

ogolnie polecam tego buka fajne kursy na mecze live:) :yes:

Odpowiedz do tematu