|
Prośba/ życzenie - American football |
| Autor |
Wiadomość |
Master

|
Wysłany: Sro Lip 13, 2011 14:59 Prośba/ życzenie - American football
|
|
Jak przeczytałem jest to także książka życzeń W takim razie życzę sobie... A tak poważnie to mam pytanie do modów/ adminów. Czy jest możliwość stworzenia tematu pt. "Futbol amerykański" w dziale : Forum Analizy, opinie, prognozy ??
Bo z tego co zauważyłem to jeśli ktoś pisze analizy to wszystko jest w pozostałych sportach a tam pewnie niewiele osób zagląda.
Trwają MŚ w Futbolu amerykańskim w Austrii
W sobote historyczny Super Finał Polskiej Ligi Futbolu Amerykańskiego, historyczny ponieważ pierwszy raz w telewizji. Wystąpią tam te same ekipy co przed rokiem. Znalazłem niezłe value na Tobecie
Co prawda w NFL trwa Lockout ( ale w NBA też) liga wystartuje z opóźnieniem
Liga kanadyjska niedawno się rozpoczęła
Niemieckiej jeszcze nie spotkałem w ofertach u buka, ale jakbym znalazł to chetnie bym przeglądał.
Proszę o utworzenie tematu. Mam nadzieję, że wiele osób będzie sie w nim udzielać.
Z poważaniem
Mastermik
Denis |
|
|
| Poziom: 30 HP |
 |
 |
 |
 |
26% |
606/2333 |
|
|
|
|
 |
Vince Black
figa z... makiem

Zaproszone osoby: 2
|
|
|
| Poziom: 40 HP |
 |
 |
 |
 |
21% |
1053/5017 |
|
|
|
|
 |
Master

|
Wysłany: Pią Lip 15, 2011 17:01
|
|
| Cytat: | | Bo z tego co zauważyłem to jeśli ktoś pisze analizy to wszystko jest w pozostałych sportach |
Już to napisałem |
_________________ Mastermik to już przeszłość
Master's now !! |
|
|
 |
 |
 |
 |
26% |
606/2333 |
|
|
|
|
 |
Adrio

Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 77 razy Wiek: 21 Dołączył: 20 Paź 2007 Posty: 3335 Skąd: Przeginia
|
Wysłany: Pią Lip 15, 2011 20:07
|
|
| Cytat: | | Nisza, szkoda zakładać kolejną szufladę na forum. |
Ale komu by przeszkadzał jeden dział więcej? Jeżeli by takowy był to nikomu by to nie przeszkadzało a forum jest chyba dla userów jeżeli chcą się udzielać w takowym dziale to dlaczego miał by nie powstać |
| Poziom: 44 HP |
 |
 |
 |
 |
19% |
1248/6573 |
|
|
|
|
 |
Vince Black
figa z... makiem

|
Wysłany: Sob Lip 16, 2011 09:26
|
|
| To i politykę i rozrywkę zrobią, i kursy walut, i forexa, i specjalne na celebrytów, też bym chciał by ludzie się udzielali w tych zakładkach. |
_________________ * ten post wskazuje tylko na chwilowy brak zajęcia. |
|
|
 |
 |
 |
 |
21% |
1053/5017 |
|
|
|
|
 |
Adrio

|
Wysłany: Sob Lip 16, 2011 10:17
|
|
| jak tylko chcą niech zrobią ja nie mam nic przeciwko. Ale z dużą pewnością stwierdzę, zę większość ludzi z forum gra zakłady związane z polityką oraz rozrywką. . |
 |
 |
 |
 |
19% |
1248/6573 |
|
|
|
|
 |
Vince Black
figa z... makiem

|
Wysłany: Sob Lip 16, 2011 11:09
|
|
| Właśnie, a tego nie ma. |
|
|
 |
 |
 |
 |
21% |
1053/5017 |
|
|
|
|
 |
Master

|
Wysłany: Sob Lip 16, 2011 11:12
|
|
Jeśli chodzi o moje zdanie to prosta ekonomia, podaż powinna odpowiadać na popyt. Jeśli byłyby chęci zakładania takiego tematu, to ja nie widzę problemów.
Tylko z kosmosu nikt Ci takiego tematu nie założy, dlatego założyłem swój, by zapytac o możliwość, a jednocześnie pokazać, że jest chęć utworzenia. Tylko się zastanawiam czy będą jakieś tego efekty. |
|
|
 |
 |
 |
 |
26% |
606/2333 |
|
|
|
|
 |
Vince Black
figa z... makiem

|
Wysłany: Sob Lip 16, 2011 11:40
|
|
Właśnie. I dlatego też przedstawiam swoje zdanie: jest dział inne dyscypliny, w którym takie oto nisze znajdą swoje miejsce i każdy będzie mógł je bez problemu znaleźć to sensu nie ma ich zakładać. Czysta ekonomia? Nie ogarniam...
Z moim podejściem do sportu wcale bym nie robił kategorii, nawet futbolowych, a jedynie mecze "sort by data/godzina" i wszystko miałbym na miejscu. Taki typ dnia z analizami. Scrolla bym tylko używał, a nie szukał postów. Miniony dzień szedłby do historii, aktywny przybity.
Patrz na merytorykę, bo zaczyna jej brakować, nie emotki i ikonki.
I bez punchów, ja też mam swoje zdanie. Po prostu. |
|
|
 |
 |
 |
 |
21% |
1053/5017 |
|
|
|
|
 |
Adrio

|
Wysłany: Sob Lip 16, 2011 11:55
|
|
dla przykładu podam forum niech będzie xxxxxxxxx.vvvv ma 2 razy więcej userów od Naszego forum i tam nie przeszkadza nikomu podział na kategorie. Nie pakują wszystkiego do jednego wora. Praktycznie dla każdego sportu jest odpowiedni temat.
Dodatkowo ma porobione subfora do niektórych tematów. I odziwo ludzie piszą tam swoje posty, dokładnie nawet w takich niszowych dziedzinach sportu Jeżeli forum ma się rozwijać i pozyskiwać nowych userów to i powinny być odpowiednie działy żeby ich przyciągnąć.
Dla przykładu:
Jest młoda osoba która zaczyna przygodę z bukmacherką i szuka dla siebie odpowiedniego forum, dodam że interesuje się futbolem amerykańskim, szuka szuka szuka i znalazła forum xxxxxxx.vvvv oraz Nasze FB i teraz ma wybór. Forum xxx z działem Futbol Amerykański gdzie w czasie sezonu znajdzie kilka ciekawych analiz na których da się zarobić pieniądze czy Nasze FB gdzie nie ma takowego działu
Jeżeli nie będziemy otwarci na nowe propozycje to do niczego dobrego nas to nie doprowadzi. Ale to jest tylko moje zdanie. |
 |
 |
 |
 |
19% |
1248/6573 |
|
|
|
|
 |
Vince Black
figa z... makiem

|
Wysłany: Sob Lip 16, 2011 12:11
|
|
| Adrio napisał/a: | | Jeżeli forum ma się rozwijać i pozyskiwać nowych userów |
To jak ma tak przebiegać rozwój. To nie ma lepszej drogi.
| Adrio napisał/a: | | na których da się zarobić pieniądze |
Od samego początku miałem nadzieję, że chodzi o pieniądze, a nie o subforum. Napomknę, iż "Młoda Osoba" ma też do dyspozycji dzienniki i gotowe kupony, gdzie wraz z analizami może zamieszczać swoje typy nawet z ligi mistrzyń Australii i Oceanii, wklejać tam herby drużyn etc. Ja zaś w swoim tkwił będę nadal - merytoryka.
| Adrio napisał/a: | | Jeżeli nie będziemy otwarci na nowe propozycje to do niczego dobrego nas to nie doprowadzi. |
Przychodzi mi pierwsze porównanie - rozbudowa aparatu administracyjnego w państwie... Czy to dobre? Do pseudodemokracji mimo wszystko pasuje w sam raz.
Zróbcie taki temat, na próbę - potem się przypomnę - jako prorok w złej sprawie. |
|
|
 |
 |
 |
 |
21% |
1053/5017 |
|
|
|
|
 |
Master

|
Wysłany: Sob Lip 16, 2011 12:26
|
|
| Cytat: | | Zróbcie taki temat, na próbę - potem się przypomnę - jako prorok w złej sprawie. |
No to jest właśnie to ryzyko niszy. Albo się przyjmie, albo nie.
| Cytat: | | Z moim podejściem do sportu wcale bym nie robił kategorii, nawet futbolowych, a jedynie mecze "sort by data/godzina" i wszystko miałbym na miejscu. Taki typ dnia z analizami. Scrolla bym tylko używał, a nie szukał postów. Miniony dzień szedłby do historii, aktywny przybity. |
Może nie sort by data/godzina, tylko tak jak tworzona jest oferta u buków. Podzielone na ligi sporty i tylko takie przewijanie. Ale sama forma i koncepcja jest bardzo ciekawa. Ale pewnie nikt by się nie zgodził na takie radykalne zmiany. Mówie pewnie bo nie wiem jak jest. |
_________________ Mastermik to już przeszłość
Master's now !! |
|
|
 |
 |
 |
 |
26% |
606/2333 |
|