|
prosze o pomoc |
| Autor |
Wiadomość |
Daniel

Zaproszone osoby: 29
Pomógł: 6 razy Dołączył: 26 Lip 2006 Posty: 1576 Skąd: GDAŃSK

|
Wysłany: Sob Cze 02, 2007 1:57 pm
|
|
podałem tylko date taty bo nie mam skończone 18 lat i nie zaakceptowali by mi konta
reszta jest zgodna z prawdą |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2280 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 3:38 pm
|
|
_daniel_17_ - jesli nie masz 18 lat to nie mozesz miec w Betawy konta. Nie wiem na jakiej zasadzie Betway do tego doszedl ze jestes niepelnoletni ale jednak jakos to odkryli. Nagroda przepadla, a my mielismy nieprzyjemnosci ze chcemy by nagradzano takich graczy jak Ty.
Rada dla wszystkich - byc uczciwym ! |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
Daniel

Zaproszone osoby: 29
Pomógł: 6 razy Dołączył: 26 Lip 2006 Posty: 1576 Skąd: GDAŃSK

|
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 3:48 pm
|
|
| W związku z tym że nie mam 18 lat załozyłem konto na tate !!! |
|
|
|
 |
gramasla

Pomogła: 2 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Wrz 2006 Posty: 669 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 3:50 pm
|
|
| Cytat: | | W związku z tym że nie mam 18 lat załozyłem konto na tate !!! |
No dobrze.Ale to nie gra Twój tata Tylko ty!!! |
|
|
|
 |
marecki85

Zaproszone osoby: 77
Pomógł: 3 razy Wiek: 22 Dołączył: 14 Mar 2006 Posty: 1789 Skąd: Rębiechowo
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 3:56 pm
|
|
| glory glory man united napisał/a: | Tak, w przypadku graczy niepelnoletnich przewidujemy mozliwosc odebrania nagrody przez pelnoletniego opiekuna (tate)
Konta u bukmacherow (betandwin, betgun, sportingbet) sa zakladane za darmo, jednak wylacznie na osoby pelnoletnie. Czyli w Twoim konkretknym przypadku, jesli wygrasz - bedziesz musial poprosic tate by wyrazil zgode i zalorzyl konto na siebie, a wtedy my przelejemy na nie Twoja nagrode. |
troche poszukalem i jak widac byla taka mozliwosc......... |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2280 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 4:50 pm
|
|
Oczywiscie ze jest taka mozliwosc (jesli prawny opiekun wyrazi zgode). Jak mowie - nie wiem na jakiej podstawie Betway zamknal Ci tam konto, ja dostalem tylko informacje ze dane byly falszywe.
Prawdopodobnie nie wypleniles czegos do konca.
Tak czy inaczej - to juz sobie wyjasnij z ich supportem, nie z nami. Bo my tu nie mamy nic do gadania - to sponsor decyduje. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
kasztanow
|
Wysłany: Wto Cze 05, 2007 8:50 am
|
|
| jest już zaległa kasa na gamebookers , przynajmniej u mnie (liga włoska 18-05)! Dzięki za pomoc wcześniej. |
|
|
|
 |
|
|
|