|
Przelew z banku/poczty |
| Autor |
Wiadomość |
Kicza
__(o)(o)__

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 17 razy Dołączył: 19 Sie 2007 Posty: 1562 Skąd: Nowy Sącz
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 8:11 am Przelew z banku/poczty
|
|
Siemqa
W Betsson założyłem konto jakiś tydzień temu bo akurat był bonus 5 zeta( który się z resztą bardzo szybko rozpłynął ). No i konto mam. Ostatnio trochę nie szło z obstawianiem, no to pomyślałem że jak sobie wybiorę kasiure z STS to sobie wpłacę.
A że widziałem na stronie głównej(betsson) baner z informacją że jest aktywy bonus 100% to postanowiłem że wpłacę tam.Zazwyczaj wpłacałem z banku. Wypełniałem druczek i zanosiłem do okienka. Teraz patrząc na opcje wpłaty w betsson to niestety niema chyba takie opcji. Jest niby przelew bankowy ale trochę dziwne to. W b-a-h po wybraniu opcji przelewu bankowego pokazują się dane do wpisania w druczek. Może ktoś wie jak się tym posłużyć??
Zazwyczaj wpłacałem na bet-at-home.com. W sumie to z dwóch powodów: pre-depozyt i brak live . Nie musiałem czekać, wysłałem skana i kasa była zaraz na koncie. Ale to już tak się staje mało opłacalne tym bardziej że na rynku dużo ofert z bonusami.
Mam konta w :
#Bwin*
#Bet-at-home*
#Gamebookers*
#Expekt*
#Betsson
#Unibet
#Mybet
#Betgun
#bet24
#Nordicbet
W tych z * dokonywałem już wpłaty, także odpadają.
Do którego buka wg was powinienem wpłacić? Pytam bo na pewno ktoś z chociaż jednego z nich skorzystał i wie o co kaman
CHyba że macie jakieś inne firmy na oku które mają też teraz aktualną promocję depozytową to proszę się wysilić i napisać .
Będę wdzięczny za pomoc
Pozdro |
_________________ Rok pracy na forum za mną
 |
|
|
|
 |
coolen

Pomógł: 8 razy Wiek: 23 Dołączył: 04 Sty 2008 Posty: 1870 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 11:13 am
|
|
Siema kicza,
widze ze na Twojej liscie nie ma Sportingbet`u.
Szczerze polecam tego buka, oferta calkiem spora, maja DNB, live tez nienajgorszy.
Jedyne co kuleje to tenis, ktorego traktuja po macoszemu.
No i maja bonus powitalny, za wplate powyzej 100zl dostajesz 100zl na konto. Poczytaj tylko warunki promocji, bo najpierw musisz 3krtonie obrocic tym co wplaciles i dopiero wtedy mozesz ubiegac sie o bonus
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
MefiuPro

Zaproszone osoby: 7
Pomógł: 10 razy Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 1463 Skąd: Ostrów Wlkp.
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 1:26 pm
|
|
| kicza11, ja osobiście polecam Unibet. Dobry buk, spora oferta, live nie najgorszy. Wypłacalni w stu procentach. Tylko nie wiem czy teraz jest jakaś promocja. Ale z czystym sumieniem polecam. |
_________________ www.typybukmacherskie.org/7136.htm
 |
|
|
|
 |
PeZet1929

Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 13 razy Wiek: 22 Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 1578 Skąd: KSZO OSTROWIEC
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 6:35 pm
|
|
Ja na pewno odradzam grę w bet24, powody :
- niezbyt dobra oferta w porównaniu np z Unibetem
- kursy cienkie
- z wypłatą kasy strasznie sie ociągają, 3 tygodnie czekałem, nie wspominam już ile maili musiałem im wysłać
- support przeciętny
Tyle tylko że ja grałem tam jakiś czas temu, mogło się coś zmienić do dzisiejszego dnia.
Nie mam zamiaru jednak tam wracać.
Polecam natomiast podobnie jak MefiuPro grę w Unibecie, bardzo dobry buk, jednak nie wiem czy mają teraz jakąś promocje związaną z podwojeniem depozytu na przykład.
Dla nowych kont jest chyba 5 Euro gratis do kasyna, o ile się nie mylę. |
|
|
|
 |
Kicza
__(o)(o)__

|
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 8:13 pm
|
|
DZięki chłopaki za pomoc Musze wziąć pod lupkę tego UNibeta
Ja myślałem jeszcze o Sportingbecie i Betssonie. Dość ładnie oferty, dużo typów pobocznych. Ogólnie ładnie się prezentują. Graliście na nich może? Nie ma problemów z wypłatą? Nie anulują kuponów od tak sobie?
Będę znów wdzięczny |
 |
|
|
|
 |
matikyo

Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 27 Sty 2008 Posty: 627 Skąd: Trzebinia
|
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 10:51 pm
|
|
| Siema i w jakim buku zarejestrowales konto? Ja tez mam dylemat bo tez chce wplacic kase do jakiegos buka tylko mysle nad takim ktory ma bonus depozytowy 100% , unibet ma taka promocję? pozdro |
|
 |
Kicza
__(o)(o)__

|
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 11:02 pm
|
|
Ja wpłaciłem do bet365. Chłopaki mnie do niego przekonali i mieli rację. Naprawdę kulturka buk. Duuuża oferta, live też niczego sobie. A co do depozytowego to jest, 100% (max 100zł). Ogólnie bardzo miły buk.
Co do Unibetu nie wiem. Sprawdź |
 |
|
|
|
 |
matikyo

Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 27 Sty 2008 Posty: 627 Skąd: Trzebinia
|
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 11:07 pm
|
|
Właśnie zastanawiałem się nad tym bukiem bet365 tylko mam dylemat bo buk troche malo mi znany ale moze się skusze a jaki jest obrót, po jakim kursie itp? |
|
|
|
 |
Kicza
__(o)(o)__

|
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 11:22 pm
|
|
Najpierw żeby dostać bonus musisz raz obrócić depozyt po min kursie 2.0 .
Przed wypłatą musisz trzykrotnie obrócić sumę bonusu i depozytu, również po kursie 2.0.
Dla przykładu:
Wpłacasz 50 zł
Obracasz depozyt po kursie 2.0 ==> 50*2.0=100zł
Obrót sumy Dep. i Bon. ==> (50+100)*2.0=300 zł
Czyli żeby móc wypłacić musisz ugrać 300 zeta |
 |
|
|
|
 |
matikyo