Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Przelew z banku/poczty
Autor Wiadomość
Kicza 
__(o)(o)__

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 8:11 am   Przelew z banku/poczty
Siemqa
W Betsson założyłem konto jakiś tydzień temu bo akurat był bonus 5 zeta( który się z resztą bardzo szybko rozpłynął :twisted: ). No i konto mam. Ostatnio trochę nie szło z obstawianiem, no to pomyślałem że jak sobie wybiorę kasiure z STS to sobie wpłacę.
A że widziałem na stronie głównej(betsson) baner z informacją że jest aktywy bonus 100% to postanowiłem że wpłacę tam.Zazwyczaj wpłacałem z banku. Wypełniałem druczek i zanosiłem do okienka. Teraz patrząc na opcje wpłaty w betsson to niestety niema chyba takie opcji. Jest niby przelew bankowy ale trochę dziwne to. W b-a-h po wybraniu opcji przelewu bankowego pokazują się dane do wpisania w druczek. Może ktoś wie jak się tym posłużyć?? :neutral:
Zazwyczaj wpłacałem na bet-at-home.com. W sumie to z dwóch powodów: pre-depozyt i brak live :mrgreen: . Nie musiałem czekać, wysłałem skana i kasa była zaraz na koncie. Ale to już tak się staje mało opłacalne tym bardziej że na rynku dużo ofert z bonusami.

Mam konta w :

#Bwin*
#Bet-at-home*
#Gamebookers*
#Expekt*
#Betsson
#Unibet
#Mybet
#Betgun
#bet24
#Nordicbet

W tych z * dokonywałem już wpłaty, także odpadają.
Do którego buka wg was powinienem wpłacić? Pytam bo na pewno ktoś z chociaż jednego z nich skorzystał i wie o co kaman :wink:
CHyba że macie jakieś inne firmy na oku które mają też teraz aktualną promocję depozytową to proszę się wysilić i napisać :razz: .

Będę wdzięczny za pomoc
Pozdro

coolen 

Wysłany: Nie Mar 23, 2008 11:13 am   
Siema kicza,
widze ze na Twojej liscie nie ma Sportingbet`u.
Szczerze polecam tego buka, oferta calkiem spora, maja DNB, live tez nienajgorszy.
Jedyne co kuleje to tenis, ktorego traktuja po macoszemu.

No i maja bonus powitalny, za wplate powyzej 100zl dostajesz 100zl na konto. Poczytaj tylko warunki promocji, bo najpierw musisz 3krtonie obrocic tym co wplaciles i dopiero wtedy mozesz ubiegac sie o bonus :P

Pozdrawiam

MefiuPro 

Zaproszone osoby: 7
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 1:26 pm   
kicza11, ja osobiście polecam Unibet. Dobry buk, spora oferta, live nie najgorszy. Wypłacalni w stu procentach. Tylko nie wiem czy teraz jest jakaś promocja. Ale z czystym sumieniem polecam.

PeZet1929 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 6:35 pm   
Ja na pewno odradzam grę w bet24, powody :
- niezbyt dobra oferta w porównaniu np z Unibetem
- kursy cienkie
- z wypłatą kasy strasznie sie ociągają, 3 tygodnie czekałem, nie wspominam już ile maili musiałem im wysłać
- support przeciętny

Tyle tylko że ja grałem tam jakiś czas temu, mogło się coś zmienić do dzisiejszego dnia.
Nie mam zamiaru jednak tam wracać.

Polecam natomiast podobnie jak MefiuPro grę w Unibecie, bardzo dobry buk, jednak nie wiem czy mają teraz jakąś promocje związaną z podwojeniem depozytu na przykład.
Dla nowych kont jest chyba 5 Euro gratis do kasyna, o ile się nie mylę.

Kicza 
__(o)(o)__

Wysłany: Nie Mar 23, 2008 8:13 pm   
DZięki chłopaki za pomoc :wink: Musze wziąć pod lupkę tego UNibeta :mrgreen:
Ja myślałem jeszcze o Sportingbecie i Betssonie. Dość ładnie oferty, dużo typów pobocznych. Ogólnie ładnie się prezentują. Graliście na nich może? Nie ma problemów z wypłatą? Nie anulują kuponów od tak sobie?

Będę znów wdzięczny :wink:

matikyo 

Wysłany: Sob Mar 29, 2008 10:51 pm   
Siema i w jakim buku zarejestrowales konto? Ja tez mam dylemat bo tez chce wplacic kase do jakiegos buka tylko mysle nad takim ktory ma bonus depozytowy 100% , unibet ma taka promocję? pozdro

Kicza 
__(o)(o)__

Wysłany: Sob Mar 29, 2008 11:02 pm   
Ja wpłaciłem do bet365. Chłopaki mnie do niego przekonali i mieli rację. Naprawdę kulturka buk. Duuuża oferta, live też niczego sobie. A co do depozytowego to jest, 100% (max 100zł). Ogólnie bardzo miły buk.
Co do Unibetu nie wiem. Sprawdź :wink:

matikyo 

Wysłany: Sob Mar 29, 2008 11:07 pm   
Właśnie zastanawiałem się nad tym bukiem bet365 tylko mam dylemat bo buk troche malo mi znany ale moze się skusze :) a jaki jest obrót, po jakim kursie itp?

Kicza 
__(o)(o)__

Wysłany: Sob Mar 29, 2008 11:22 pm   
Najpierw żeby dostać bonus musisz raz obrócić depozyt po min kursie 2.0 .
Przed wypłatą musisz trzykrotnie obrócić sumę bonusu i depozytu, również po kursie 2.0.

Dla przykładu:
Wpłacasz 50 zł
Obracasz depozyt po kursie 2.0 ==> 50*2.0=100zł
Obrót sumy Dep. i Bon. ==> (50+100)*2.0=300 zł

Czyli żeby móc wypłacić musisz ugrać 300 zeta :wink:

matikyo 

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 1:55 am   
Aha spoko dzięki za info :) :D

Odpowiedz do tematu