|
PS3, x360, iPOD, TV HD - wzamian za testowanie usług |
| Autor |
Wiadomość |
curt
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 23:56 PS3, x360, iPOD, TV HD - wzamian za testowanie usług
|
|
Cześć,
ostatnio kolega mi polecił taką stronkę jak Xpango, na której będziemy mogli otrzymać ciekawe prezenty typu konsole nowej generacji, telefony 3G czy nawet telewizory HD wzamian za testowanie usług ich partnerów.
rejestracja tutaj: http://www.xpango.com?ref=91598273
Niestety nic za darmo - musimy poświęcić trochę czasu aby wypełniać oferty i zachęcać znajomych za których dostajemy punkty. Są darmowe oferty za które dostajemy po punkcie (PC Bug Doctor i Usenext). Ale są też takie które wymagają wkładu, ale nie wiąże się to z pewną utratą gotówki. Na przykład: firma daje aż 3 punkty za rejestrację i depozyt 10 funtów na stronie Pokera, a warunkiem do zaliczenia oferty jest uzbieranie tam rake'a 4. Czyli trzeba zagrać bodajże za 2 euro i można wypłacać. Ja jestem bardzo zadowolony, bo udało mi się zgarnąć stamtąd Nintendo Wii. Przedstawię zatem jak to zrobiłem:
- Zarejestrowałem się, wypełniłem dwie darmowe oferty i miałem dwa punkty.
- Kolejnego dnia skorzystałem z dwóch ofert pokerowych, ugrałem wymaganą ilość rake i bezpiecznie wypłaciłem kasę, dało to łącznie 6 punktów.
- Następnie wypełniłem ofertę WorldWinners (gra się w gry na pieniądze z innymi użytkownikami) wpłaciłem 10 dolarów i wystarczyło zagrać za 2$ aby zgarnąć 2 punkciki.
- Ostatnią wypełnioną przeze mnie ofertą było Bingo! Należało wpłacić 25 dolarków i zagrać raz za minimalną stawkę i znowu 2 punkty wleciały na konto.
- Do wymarzonego Nintendo Wii brakowało 9 punktów więc zachęcałem ludzi aby rejestrowali się na xpango z mojego refka, za co dostawałem po punkcie. Wystarczyło że znajomy zarejestrował się na xpango.com z mojego linku i skorzystał z jakiejkolwiek oferty, abym dostał punkt.
- Za jakieś 2 tygodnie przyszła konsola kurierem pod sam dom smile.gif
Pamiętaj, rejestruj się z linku referencyjnego, nic nie tracisz, a osoba polecająca ma za to punkt. Jeżeli skasujesz umyślnie refka to jest to po prostu nieuczciwe, a i tracą na tym wszyscy (niejednokrotnie bywają oferty które przynoszą punkty dla obu stron).
http://www.xpango.com?ref=91598273
Bądźmy uczciwi! Nie twórzmy multum kont, aby tylko nabić sobie punkty z polecenie. Polacy w necie i tak są uważani za oszustów.
Do skorzystania darmowej oferty Usenext wymagana jest karta kredytowa bądź PayPal (nie trzeba nic płacić, to potwierdza tylko naszą tożsamość, abyśmy nie korzystali z tej samej oferty dwa razy). Jeżeli zaś nie posiadasz ani karty ani konta PayPal zgłoś się do mnie, z chęcią aktywuję Ci konto i zrobię dla Ciebie pierwszy punkt z oferty Usenext.
Kontakt:
GG: 4470500 (niewidoczny)
E-mail: curt3@o2.pl (odpisuje bardzo szybko)
Uwaga: Punkty dostajemy do 7 dni od wypełnienia oferty
EDIT:
UWAGA !!! OFERTA PC BUG DOCTOR NIE JEST JUŻ DARMOWA
Został tylko USENEXT z darmowych
EDIT 2:
JAK ZDOBYĆ PIERWSZY PUNKT?!
Logujemy się do Xpango, wybieramy po prawej stronie Complete Offers i klikamy w ofertę Usenext. Wpisujemy w okienku WŁASNY numer referencyjny i dajemy Participate. Potem na stronie Usenext wyberamy ściąganie pliku, przeniesie nas do rejestracji, wypełniamy dane i rejestrujemy kartę (free) albo weryfikujemy się przez PayPal (koszt 1 Euro), ściągamy plik na dysk i już kwalifikujemy się do zdobycia pierwszego punktu (dopiero po 7 dniach). |
| Ostatnio zmieniony przez curt Sob Sty 03, 2009 21:59, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
hunter1456

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 12:42
|
|
brałem kiedyś w czymś taklim udział i jak uzbierałem 80/120 pkt to postanowiłem sobie coś zamówić i była nagraoda za 75pkt piłka do kosza bardzo fajna ... No i wypełniłem formularz.Potwierdziłem swoją tożsamość.I do dziś niema piłeczki...A dodatkowo 5 pozostałych pkt mi usuneło ... Ale może to to coś innego... Nie zaszkodzi spróbowac... |
|
|
| Poziom: 27 HP |
 |
 |
 |
 |
7% |
125/1795 |
|
|
|
|
 |
curt
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 14:06
|
|
to nie jest to co mówisz to jest dobra firma na serio, tutaj zwykle klikanie nie wystarczy trzeba troche cierpliwosci przede wszystkim, ja polecam. Teraz zbieram na fajny TV do tego Wii |
|
|
|
 |
KAROO

Pomógł: 3 razy Wiek: 21 Dołączył: 13 Lis 2008 Posty: 182 Skąd: Miasto Grzechu
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 16:14
|
|
Zainteresowałem się tematem, nie chce nic przelewać więc skupie się na zapraszaniu znajomych. I teraz mam dwa pytania:
1. Czy osoba która zarejestruje się z mojego reflinka będzie musiała zapraszać kolejnych, abym ja dostał 1pkt? Czy wystarczy, że się zarejestruje na prawdziwe dane i "oleje" sprawe?
Jakieś potwierdzenia danych itp?
2. Czy na "sprzęt" są jakieś losowania? Typu 1000osób ma 15pkt i codziennie losuja np. 1konsole? Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
curt
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 16:36
|
|
AD: 1
Osoba zarejestrowana z Twojego reflinka musi aktywować konto minimum 1 punktem, czyli musi skorzystać z oferty np. Usenext które jest darmowe, lecz musisz potwierdzić swoje konto na usenext kartą kredytową (free) bądź Paypal (1 Euro).
UWAGA !!! Pc Bug Doctor nie jest już darmową ofertą, przyznają punkt dopiero po zakupie licencji na program...
AD: 2
Nie ma żadnych losowań, zbierasz odpowiednią ilość punktów i zlecasz wysyłkę.
Polecam
http://www.xpango.com?ref=91598273 |
|
|
|
 |
KAROO

Pomógł: 3 razy Wiek: 21 Dołączył: 13 Lis 2008 Posty: 182 Skąd: Miasto Grzechu
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 17:53
|
|
Czyli wystarczy konto na stronce paypala i juz mam 1punkt z USENEXT? Chyba jednak nie, bo odsyla mnie do strony paypala, zebym im przelal 1euro |
| Ostatnio zmieniony przez KAROO Sob Sty 03, 2009 18:12, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
hunter1456

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 17:57
|
|
Nic nie ma za darmo |
|
|
| Poziom: 27 HP |
 |
 |
 |
 |
7% |
125/1795 |
|
|
|
|
 |
curt
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 19:08
|
|
@KAROO:
jeżeli chcesz skorzystać z Paypala, to musisz im wyslac to 1 Euro, dlatego że można robić co dwa tygodnie nowe konto na Paypal i mieć darmowy UseNext. Natomiast potwierdzenie tożsamości kartą nic Cię nie kosztuje
edit:
kasy nie przelewamy firmie expango, tylko USENEXT.
Logujemy się do Xpango, wybieramy po prawej stronie Complete Offers i klikamy w ofertę Usenext. Wpisujemy w okienku WŁASNY numer referencyjny i dajemy Participate. Potem na stronie Usenext wyberamy ściąganie pliku, przeniesie nas do rejestracji, wypełniamy dane i rejestrujemy kartę (free) albo weryfikujemy się przez PayPal (koszt 1 Euro), ściągamy plik na dysk i już kwalifikujemy się do zdobycia pierwszego punktu (dopiero po 7 dniach). |
|
|
|
 |
sylwu
Zaproszone osoby: 5
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 15:41
|
|
Kolego a powiedz mi jak zwerysfikować poprzez wplacenie im tego 1E??
Ja mam tylko opcje:
Payment by automatic debit transfer
i tą kartę credytową |
|
|
|
 |
curt
|
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 18:06
|
|
| musisz kliknac na oferte usenext, zarejestrować się i przy wyborze płatności wybierasz albo kartę kredytową (free) albo paypal, 1E |
|
|
|
 |
|
|
|