Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, fixy, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 
Najlepsze bonusy bukmacherskie Bwin, Bet365, Betclic, Sportingbet, Unibet:
1. Sportingbet
200 pln
darmowa gra
2. Bwin
150%
za darmo »
3. Betsson
55 PLN
bez ryzyka!
5. Bet365
200 pln
za darmo »
5. William Hill
25 Eur
za darmo »
Od 5 lat płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 100 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy nowy użytkownik który przekroczy 125 postów dostaje minimum 40 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Tylko dla forumowiczów: Wygraj bilet na mecz otwarcia EURO 2012 - Polska - Grecja!

Poprzedni temat :: Następny temat
PS3, x360, iPOD, TV HD - wzamian za testowanie usług
Autor Wiadomość
curt

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 23:56   PS3, x360, iPOD, TV HD - wzamian za testowanie usług
Cześć,

ostatnio kolega mi polecił taką stronkę jak Xpango, na której będziemy mogli otrzymać ciekawe prezenty typu konsole nowej generacji, telefony 3G czy nawet telewizory HD wzamian za testowanie usług ich partnerów.

rejestracja tutaj: http://www.xpango.com?ref=91598273

Niestety nic za darmo - musimy poświęcić trochę czasu aby wypełniać oferty i zachęcać znajomych za których dostajemy punkty. Są darmowe oferty za które dostajemy po punkcie (PC Bug Doctor i Usenext). Ale są też takie które wymagają wkładu, ale nie wiąże się to z pewną utratą gotówki. Na przykład: firma daje aż 3 punkty za rejestrację i depozyt 10 funtów na stronie Pokera, a warunkiem do zaliczenia oferty jest uzbieranie tam rake'a 4. Czyli trzeba zagrać bodajże za 2 euro i można wypłacać. Ja jestem bardzo zadowolony, bo udało mi się zgarnąć stamtąd Nintendo Wii. Przedstawię zatem jak to zrobiłem:

- Zarejestrowałem się, wypełniłem dwie darmowe oferty i miałem dwa punkty.
- Kolejnego dnia skorzystałem z dwóch ofert pokerowych, ugrałem wymaganą ilość rake i bezpiecznie wypłaciłem kasę, dało to łącznie 6 punktów.
- Następnie wypełniłem ofertę WorldWinners (gra się w gry na pieniądze z innymi użytkownikami) wpłaciłem 10 dolarów i wystarczyło zagrać za 2$ aby zgarnąć 2 punkciki.
- Ostatnią wypełnioną przeze mnie ofertą było Bingo! Należało wpłacić 25 dolarków i zagrać raz za minimalną stawkę i znowu 2 punkty wleciały na konto.
- Do wymarzonego Nintendo Wii brakowało 9 punktów więc zachęcałem ludzi aby rejestrowali się na xpango z mojego refka, za co dostawałem po punkcie. Wystarczyło że znajomy zarejestrował się na xpango.com z mojego linku i skorzystał z jakiejkolwiek oferty, abym dostał punkt.
- Za jakieś 2 tygodnie przyszła konsola kurierem pod sam dom smile.gif

Pamiętaj, rejestruj się z linku referencyjnego, nic nie tracisz, a osoba polecająca ma za to punkt. Jeżeli skasujesz umyślnie refka to jest to po prostu nieuczciwe, a i tracą na tym wszyscy (niejednokrotnie bywają oferty które przynoszą punkty dla obu stron).

http://www.xpango.com?ref=91598273

Bądźmy uczciwi! Nie twórzmy multum kont, aby tylko nabić sobie punkty z polecenie. Polacy w necie i tak są uważani za oszustów.

Do skorzystania darmowej oferty Usenext wymagana jest karta kredytowa bądź PayPal (nie trzeba nic płacić, to potwierdza tylko naszą tożsamość, abyśmy nie korzystali z tej samej oferty dwa razy). Jeżeli zaś nie posiadasz ani karty ani konta PayPal zgłoś się do mnie, z chęcią aktywuję Ci konto i zrobię dla Ciebie pierwszy punkt z oferty Usenext.

Kontakt:

GG: 4470500 (niewidoczny)
E-mail: curt3@o2.pl (odpisuje bardzo szybko)

Uwaga: Punkty dostajemy do 7 dni od wypełnienia oferty

EDIT:

UWAGA !!! OFERTA PC BUG DOCTOR NIE JEST JUŻ DARMOWA :(
Został tylko USENEXT z darmowych

EDIT 2:

JAK ZDOBYĆ PIERWSZY PUNKT?!

Logujemy się do Xpango, wybieramy po prawej stronie Complete Offers i klikamy w ofertę Usenext. Wpisujemy w okienku WŁASNY numer referencyjny i dajemy Participate. Potem na stronie Usenext wyberamy ściąganie pliku, przeniesie nas do rejestracji, wypełniamy dane i rejestrujemy kartę (free) albo weryfikujemy się przez PayPal (koszt 1 Euro), ściągamy plik na dysk i już kwalifikujemy się do zdobycia pierwszego punktu (dopiero po 7 dniach).
Ostatnio zmieniony przez curt Sob Sty 03, 2009 21:59, w całości zmieniany 2 razy  

Poziom: 19 HP   2%   15/798
   MP   100%   381/381
   EXP   81%   40/49
hunter1456 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 12:42   
brałem kiedyś w czymś taklim udział i jak uzbierałem 80/120 pkt to postanowiłem sobie coś zamówić i była nagraoda za 75pkt piłka do kosza bardzo fajna ... No i wypełniłem formularz.Potwierdziłem swoją tożsamość.I do dziś niema piłeczki...A dodatkowo 5 pozostałych pkt mi usuneło ... Ale może to to coś innego... Nie zaszkodzi spróbowac... :wink:

Poziom: 27 HP   7%   125/1795
   MP   100%   857/857
   EXP   32%   27/83
curt

Wysłany: Sob Sty 03, 2009 14:06   
to nie jest to co mówisz :) to jest dobra firma na serio, tutaj zwykle klikanie nie wystarczy :) trzeba troche cierpliwosci przede wszystkim, ja polecam. Teraz zbieram na fajny TV do tego Wii :mrgreen:

MP   100%   381/381
   EXP   81%   40/49
KAROO 

Wysłany: Sob Sty 03, 2009 16:14   
Zainteresowałem się tematem, nie chce nic przelewać więc skupie się na zapraszaniu znajomych. I teraz mam dwa pytania:
1. Czy osoba która zarejestruje się z mojego reflinka będzie musiała zapraszać kolejnych, abym ja dostał 1pkt? Czy wystarczy, że się zarejestruje na prawdziwe dane i "oleje" sprawe?
Jakieś potwierdzenia danych itp?
2. Czy na "sprzęt" są jakieś losowania? Typu 1000osób ma 15pkt i codziennie losuja np. 1konsole? Pozdrawiam.

Poziom: 12 HP   1%   3/319
   MP   100%   152/152
   EXP   55%   15/27
curt

Wysłany: Sob Sty 03, 2009 16:36   
AD: 1

Osoba zarejestrowana z Twojego reflinka musi aktywować konto minimum 1 punktem, czyli musi skorzystać z oferty np. Usenext które jest darmowe, lecz musisz potwierdzić swoje konto na usenext kartą kredytową (free) bądź Paypal (1 Euro).

UWAGA !!! Pc Bug Doctor nie jest już darmową ofertą, przyznają punkt dopiero po zakupie licencji na program...

AD: 2

Nie ma żadnych losowań, zbierasz odpowiednią ilość punktów i zlecasz wysyłkę.

Polecam :)

http://www.xpango.com?ref=91598273

MP   100%   381/381
   EXP   81%   40/49
KAROO 

Wysłany: Sob Sty 03, 2009 17:53   
Czyli wystarczy konto na stronce paypala i juz mam 1punkt z USENEXT? Chyba jednak nie, bo odsyla mnie do strony paypala, zebym im przelal 1euro ;)
Ostatnio zmieniony przez KAROO Sob Sty 03, 2009 18:12, w całości zmieniany 3 razy  

Poziom: 12 HP   1%   3/319
   MP   100%   152/152
   EXP   55%   15/27
hunter1456 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 17:57   
Nic nie ma za darmo :P

Poziom: 27 HP   7%   125/1795
   MP   100%   857/857
   EXP   32%   27/83
curt

Wysłany: Sob Sty 03, 2009 19:08   
@KAROO:

jeżeli chcesz skorzystać z Paypala, to musisz im wyslac to 1 Euro, dlatego że można robić co dwa tygodnie nowe konto na Paypal i mieć darmowy UseNext. Natomiast potwierdzenie tożsamości kartą nic Cię nie kosztuje

edit:

kasy nie przelewamy firmie expango, tylko USENEXT.

Logujemy się do Xpango, wybieramy po prawej stronie Complete Offers i klikamy w ofertę Usenext. Wpisujemy w okienku WŁASNY numer referencyjny i dajemy Participate. Potem na stronie Usenext wyberamy ściąganie pliku, przeniesie nas do rejestracji, wypełniamy dane i rejestrujemy kartę (free) albo weryfikujemy się przez PayPal (koszt 1 Euro), ściągamy plik na dysk i już kwalifikujemy się do zdobycia pierwszego punktu (dopiero po 7 dniach).

MP   100%   381/381
   EXP   81%   40/49
sylwu

Zaproszone osoby: 5
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 15:41   
Kolego a powiedz mi jak zwerysfikować poprzez wplacenie im tego 1E??
Ja mam tylko opcje:
Payment by automatic debit transfer
i tą kartę credytową

Poziom: 3 HP   0%   0/44
   MP   100%   21/21
   EXP   100%   9/9
curt

Wysłany: Pon Sty 26, 2009 18:06   
musisz kliknac na oferte usenext, zarejestrować się i przy wyborze płatności wybierasz albo kartę kredytową (free) albo paypal, 1E

MP   100%   381/381
   EXP   81%   40/49
Odpowiedz do tematu