Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, fixy, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 
Najlepsze bonusy bukmacherskie Bwin, Bet365, Betclic, Sportingbet, Unibet:
1. Sportingbet
200 pln
darmowa gra
2. Bwin
150%
za darmo »
3. Betsson
55 PLN
bez ryzyka!
5. Bet365
200 pln
za darmo »
5. William Hill
25 Eur
za darmo »
Od 5 lat płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 100 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy nowy użytkownik który przekroczy 125 postów dostaje minimum 40 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Tylko dla forumowiczów: Wygraj bilet na mecz otwarcia EURO 2012 - Polska - Grecja!

Poprzedni temat :: Następny temat
Puchar Narodów Afryki 2012
Autor Wiadomość
WISLAKS 

Wysłany: Sob Lut 04, 2012 22:37   
Cytat:
Wybrzeże Kości Słoniowej - Gwinea Równikowa
04.02.2012 20:00
Typ:WKS
kurs:1,34

Zespół Wybrzeża Kości Słoniowej powinien potraktować ten mecz jako spacerek i trening przed dalszymi meczami Africa Cup, WKS to jeden z najlepszych zespołów w Afryce i już od dłuższego czasu można się przyzwyczajać, że są oni jednymi z głównym faworytów aby wygrać całe Africa Cup, natomiast Gwinea Równikowa to już w ogóle inna historia, zespół który ledwo wyszedł z grupy nie powinien być jakimkolwiek większym zagrożeniem dla pomarańczowych. WKS w swojej grupie wygrał każdy mecz co nie jest dużym zaskoczeniem i nie tracąc przy tym ani jednej bramki chociaż Burkina Faso czy Angla to nie są zespoły najwyższej klasy a właśnie między innymi z tymi reprezentacjami WKS było w grupie. Natomiast Gwinea swój ostatni mecz grupy przegrała ze słabą Zambią co stawia ich w słabej sytuacji podczas tego dzisiejszego meczu w który jednak nie ma się co oszukiwać ale Zambia jest w tym meczu spisana na stary i w dniu dzisiejszym zakończy swój udział a Africa Cup.

:plus: :plus: :plus:

Poziom: 30 HP   45%   1049/2333
   MP   0%   0/1114
   EXP   72%   72/99
WISLAKS 

Wysłany: Sob Lut 04, 2012 22:48   
05-02-12 20:00
Ghana - Tunezja
Mój Typ: Ghana
Kurs: 2,00
:pinna:

Tak samo jak Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana jest zaliczana do jednego z faworytów do wygrania Africa Cup, w sumie nie ma co się dziwić w końcu obecnie z najlepszych zespołów czarnego lądu Ghana ma w swoim zespole kilka gwiazd które potrafią grać w piłkę. Pomimo tego, że Ghana w swojej grupie nie wygrała wszystkiego to i tak łatwo przeszła przez tą fazę wygrywając dwa z trzech meczy wygrywając z Mali oraz z Botswaną i remisując z Gwineą. Trochę o Tunezji w sumie to z trudnościami przeszła przez fazę grupową wygrywając ledwo dwa mecze i niespodziewanie przegrywając z Gabonem co było małą sensacją, w tej sytuacji i po takim kursie warto próbować ponieważ zespół z Tunezji raczej daleko w tym turnieju nie zajdzie i nie zdziwię się jak odpadnie już jutro odpadając z faworyzowaną Ghaną która może i dojdzie nawet do finału.

MP   0%   0/1114
   EXP   72%   72/99
Adam123 

Zaproszone osoby: 12
Wysłany: Nie Lut 05, 2012 07:58   
Cytat:
Wybrzeże Kości Słoniowej - Gwinea Równikowa
04.02.2012 20:00
Typ:1
kurs:1,43

W tym meczu wieczornym w drugim ćwierćfinale zobaczymy ekipy WKS jeden z faworytów imprezy który zmierzy się z gospodarzami turnieju Gwineą..WKS zgodnie z planem komplet zwycieztw w grupie żadnej straconej bramki 5 strzolonych pięknie patrząc z perspektywy tego że sami piłkarze WKS mówią że nie grają jeszcze zbyt dobrze i mają sporo do poprawy i stać ich na więcej i że rozkręcają sie z meczu na mecz co widać bo widać...ale moim zdaniem to dla nich pierwszy większy sprawdzian gospodarze turnieju którzy nie grają wielkich cudów ale graja w miarę przeciętnie no może troszkę wiecej niż przecietnie ale gra się może podobać ale też trzeba zwrócić uwagę na kibiców wiernych i wieżacych w sukces ekipy...ale przed nimi cięzkie zadanie bardzo cięzkie trafić na WKS dla nich to tak jak trafić z deszczu pod rynę ale wiary im na pewno nie zabraknie mimo niskiego kursu szykuje się naprawdę dobry mecz ... bo gospodarzom co im zależy przecież oni swój cel minimum osiągnęli...myślę że gwiazdy WKS będą musiały pokazać troszkę wiecej niż w meczach wcześniejszych żeby wygrac i pokażą dla nich ta impreza jest naprawdę bardzo ważna

:plus: 3-0

Poziom: 42 HP   21%   1208/5755
   MP   30%   844/2747
   EXP   34%   64/186
Adam123 

Wysłany: Nie Lut 05, 2012 09:08   
Gabon - Mali
05.02.2012 17:00
typ:1
kurs:2,05

W pierwszym niedzielnym ćwierćfinale zobaczymy ekipę gospodarzy i ekipę Mali...Gabon nieoczekiwanie wygrał swoją grupę w której obsada nie była byle jaka bo znależli się w niej takie ekipy Tunezja Maroko i słaby Niger...dla tej ekipy jest to nie mały sukces wyjśc z takiej grupy z kompletem punktów....ale powiem tak że zasłużyli sobie na to i szczeże mówiąc odwalili kupę dobrej roboty w fazie grupowej...i nie tylko dla tego że są współgospodarzami turnieju po prostu grali swoje i sobie wywalczyli to...Mali obejrzałem ich mecz z Botswaną i jeśli ktoś powie że mają szanse z ekipą Gabonu który jeszcze gra u siebie to po prostu tą osobę wyśmieje... na Mali wystarczy dobry presing i ich gra będzie straszna oni tego nienawidzą a Gabon to wykorzysta....Mali może również mówić o dużym szczęsciu że wyszli z grupy bo wcale to takie pewne nie było ale los był dla nich łaskawy....lecz w tym meczu Gabon im pokaże gdzie ich miejsce i odprawi z kwitkiem do domu....po takim kursie aż szkoda by było nie za grać....to pięknie wygląda taki kurs na murowanego faworyta...

MP   30%   844/2747
   EXP   34%   64/186
Adam123 

Wysłany: Nie Lut 05, 2012 19:07   
Cytat:
Gabon - Mali
05.02.2012 17:00
typ:1
kurs:2,05

W pierwszym niedzielnym ćwierćfinale zobaczymy ekipę gospodarzy i ekipę Mali...Gabon nieoczekiwanie wygrał swoją grupę w której obsada nie była byle jaka bo znależli się w niej takie ekipy Tunezja Maroko i słaby Niger...dla tej ekipy jest to nie mały sukces wyjśc z takiej grupy z kompletem punktów....ale powiem tak że zasłużyli sobie na to i szczeże mówiąc odwalili kupę dobrej roboty w fazie grupowej...i nie tylko dla tego że są współgospodarzami turnieju po prostu grali swoje i sobie wywalczyli to...Mali obejrzałem ich mecz z Botswaną i jeśli ktoś powie że mają szanse z ekipą Gabonu który jeszcze gra u siebie to po prostu tą osobę wyśmieje... na Mali wystarczy dobry presing i ich gra będzie straszna oni tego nienawidzą a Gabon to wykorzysta....Mali może również mówić o dużym szczęsciu że wyszli z grupy bo wcale to takie pewne nie było ale los był dla nich łaskawy....lecz w tym meczu Gabon im pokaże gdzie ich miejsce i odprawi z kwitkiem do domu....po takim kursie aż szkoda by było nie za grać....to pięknie wygląda taki kurs na murowanego faworyta...
1-1 :minus: ciekawe jak będzie to wyglądało po dogrywce

MP   30%   844/2747
   EXP   34%   64/186
WISLAKS 

Wysłany: Pon Lut 06, 2012 17:17   
Cytat:
05-02-12 20:00
Ghana - Tunezja

Tak samo jak Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana jest zaliczana do jednego z faworytów do wygrania Africa Cup, w sumie nie ma co się dziwić w końcu obecnie z najlepszych zespołów czarnego lądu Ghana ma w swoim zespole kilka gwiazd które potrafią grać w piłkę. Pomimo tego, że Ghana w swojej grupie nie wygrała wszystkiego to i tak łatwo przeszła przez tą fazę wygrywając dwa z trzech meczy wygrywając z Mali oraz z Botswaną i remisując z Gwineą. Trochę o Tunezji w sumie to z trudnościami przeszła przez fazę grupową wygrywając ledwo dwa mecze i niespodziewanie przegrywając z Gabonem co było małą sensacją, w tej sytuacji i po takim kursie warto próbować ponieważ zespół z Tunezji raczej daleko w tym turnieju nie zajdzie i nie zdziwię się jak odpadnie już jutro odpadając z faworyzowaną Ghaną która może i dojdzie nawet do finału.

:minus:

MP   0%   0/1114
   EXP   72%   72/99
lordcadet 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Sro Lut 08, 2012 14:46   
Zambia - Ghana
08.02.2012 17:00
Typ: Over 2,5
Kurs:2,87
Bukmacher: Pinnacle Sports

Ten mecz jest półfinałowym pojedynkiem Pucharu Narodów Afryki zwycięzca tego spotkania zagra w finale z wygranym drugiego półfinałowego pojedynku czyli Mali lub Wybrzeże Kości Słoniowej. Statystyki bramkowe tych drużyn są całkiem niezłe jedynie w grupie Ghana mocno zawiodła gdyż ani razu nie przekroczyła progu 2,5bramki jednak po wyjściu z grupy w meczu ćwierćfinałowym z Tunezja zdobyła dwie bramki tracąc jedną i tym samym pokonując barierę 2,5bramki. Natomiast Zambia w grupie dwukrotnie przekroczyła tą granice a w meczu ćwierćfinałowym Sudanem wygrali pewnie 3:0.
W tym meczu wypatruje wyrównanego spotkania ze wskazaniem na Ghane a wynik tego spotkania jaki wydaje mi się najprawdopodobniejszy to 1:2 dla vice mistrza sprzed dwóch lat.
W zespole Zambi w świetnej dyspozycji jest grający na co dzień w Chinach-Chris Katongo, natomiast mój kandydat na króla strzelców PNA Asamoah Gyan zdobył jak na razie tylko jedną bramkę dlatego w tym meczu wydaję mi się że ci zawodnicy trafią do siatki jeżeli ktoś dołoży jeszcze jedną bramkę zobaczymy obstawiany przeze mnie over 2,5.

Poziom: 26 HP   22%   360/1637
   MP   20%   161/781
   EXP   11%   9/78
WISLAKS 

Wysłany: Sro Lut 08, 2012 16:12   
08-02-12 17:00
Spotkanie: Zambia - Ghana

Po dwudniowej przerwie znowu wraca Puchar Narodów Afryki, wcześniej bo o 17:00 zagrają rewelacja turnieju która sprawiła kilka niespodzianek Zambia, z jedynym z faworytów Ghaną które jeszcze nie przegrała z nikim w tegorocznym turnieju. Jak na taki kurs czyli 2,00 to zdecydowanie warto zagrać ponieważ pomimo tego, że Zambia tak jak Ghana jeszcze nie przegrała w Pucharze Afryki to miała w swojej grupie słabych rywali, i jeszcze słabszego rywala w fazie pucharowej - wygrała z Sudanem 3:0. Jeśli chodzi o Ghanę to tutaj ostatnio wygrała z dość mocną Tunezją co prawda mogło dojść do rzutów karnych ale Ghana mając szczęście jakoś wygrała 2:1 bo głupim błędzie Tunezyjskiego bramkarz który okazał się głównym winowajcą spotkania tych obydwu drużyn. Jednak ja bym w ciemno obstawiał na Ghanę która powinna to spotkanie wygrać i zagrać w finale z Wybrzeżem kości słoniowej ponieważ dzisiaj gra też WKS i ma bardzo słabego rywala do ogrania, a Ghana to taka drużyna którą stać aby wygrać ten turniej.

lordcadet
2,87 skąd ty masz taki kurs?

MP   0%   0/1114
   EXP   72%   72/99
WISLAKS 

Wysłany: Sro Lut 08, 2012 19:01   
Cytat:
08-02-12 17:00
Spotkanie: Zambia - Ghana

Po dwudniowej przerwie znowu wraca Puchar Narodów Afryki, wcześniej bo o 17:00 zagrają rewelacja turnieju która sprawiła kilka niespodzianek Zambia, z jedynym z faworytów Ghaną które jeszcze nie przegrała z nikim w tegorocznym turnieju. Jak na taki kurs czyli 2,00 to zdecydowanie warto zagrać ponieważ pomimo tego, że Zambia tak jak Ghana jeszcze nie przegrała w Pucharze Afryki to miała w swojej grupie słabych rywali, i jeszcze słabszego rywala w fazie pucharowej - wygrała z Sudanem 3:0. Jeśli chodzi o Ghanę to tutaj ostatnio wygrała z dość mocną Tunezją co prawda mogło dojść do rzutów karnych ale Ghana mając szczęście jakoś wygrała 2:1 bo głupim błędzie Tunezyjskiego bramkarz który okazał się głównym winowajcą spotkania tych obydwu drużyn. Jednak ja bym w ciemno obstawiał na Ghanę która powinna to spotkanie wygrać i zagrać w finale z Wybrzeżem kości słoniowej ponieważ dzisiaj gra też WKS i ma bardzo słabego rywala do ogrania, a Ghana to taka drużyna którą stać aby wygrać ten turniej.

MP   0%   0/1114
   EXP   72%   72/99
WISLAKS 

Wysłany: Sro Lut 08, 2012 19:11   
08-02-12 19:55
Spotkanie: Mali - Wybrzeże Kości Słoniowej
Mój Typ: WKS
Kurs: 1,48

Wynik który przed chwilą padł pomiędzy Zambią a Ghaną trochę mnie zaskoczył wydawało by się, że Ghana to jedyny faworyt tego spotkania no a tu proszę wygrana Zambii 1:0 dała im przepustkę do finału Pucharu Narodów Afryki co jest wielką niespodzianką. Czy Mali pójdzie za śladem Zambii i również jest w stanie zrobić niespodziankę w meczu z Wybrzeżem Kości Słoniowej? Moim zdaniem zdecydowanie nie, widzę tu tylko pozytywny wynik właśnie na korzyść WKS, choćby z tego względu, że WKS nie stracił w tym turnieju nawet jednej bramki a strzelił ich aż osiem, więc widać, że jest to bardzo zmotywowany i ułożony zespół który gra w tegorocznym turnieju rewelacyjnie. Malii ostatnio ledwo wygrał z Gabonem bo po rzutach karnych w regulaminowym czasie było 1:1, Mali to także zespół który ledwo wyszedł z fazy grupowej więc uważam, że ten zespół jest spisany dzisiaj na porażkę, jestem tego nawet pewny, że WKS dziś wygra i nie straci bramki.

MP   0%   0/1114
   EXP   72%   72/99
WISLAKS 

Wysłany: Czw Lut 09, 2012 14:54   
Cytat:
08-02-12 19:55
Spotkanie: Mali - Wybrzeże Kości Słoniowej
Mój Typ: WKS
Kurs: 1,48

Wynik który przed chwilą padł pomiędzy Zambią a Ghaną trochę mnie zaskoczył wydawało by się, że Ghana to jedyny faworyt tego spotkania no a tu proszę wygrana Zambii 1:0 dała im przepustkę do finału Pucharu Narodów Afryki co jest wielką niespodzianką. Czy Mali pójdzie za śladem Zambii i również jest w stanie zrobić niespodziankę w meczu z Wybrzeżem Kości Słoniowej? Moim zdaniem zdecydowanie nie, widzę tu tylko pozytywny wynik właśnie na korzyść WKS, choćby z tego względu, że WKS nie stracił w tym turnieju nawet jednej bramki a strzelił ich aż osiem, więc widać, że jest to bardzo zmotywowany i ułożony zespół który gra w tegorocznym turnieju rewelacyjnie. Malii ostatnio ledwo wygrał z Gabonem bo po rzutach karnych w regulaminowym czasie było 1:1, Mali to także zespół który ledwo wyszedł z fazy grupowej więc uważam, że ten zespół jest spisany dzisiaj na porażkę, jestem tego nawet pewny, że WKS dziś wygra i nie straci bramki.

:plus: :plus: :plus:

MP   0%   0/1114
   EXP   72%   72/99
WISLAKS 

Wysłany: Sob Lut 11, 2012 12:19   
11-02-12 20:00
Spotkanie: Ghana - Mali

Dzisiaj mecz o trzecie miejsce w pucharze narodów afryki pomiędzy Ghaną a za społem Mali, spotkanie to może być również ciekawe jak sam finał który zostanie rozegrany już jutro. Faworytem w tym meczu jest oczywiście Ghana która małą sensacją odpadła w półfinale z zespołem Zambii który jednak okazał się lepszy, natomiast drużyna Mali w półfinale poległa z Wybrzeżem Kości Słoniowej, co mnie tutaj nie dziwi. Patrząc na cały turniej od fazy grupowej po półfinał to, trudniejszych przeciwników miała Ghana, można dodać, że w fazie grupowej Ghana grała już z Mali i wygrała wtedy 2:0 co już świadczy o tym, że po takim kursie naprawdę warto zagrać to spotkanie. Zespół Mali to także drużyna która ma gorszą defensywę i straciła więcej bramek niż zespół przeciwników, moim zdaniem Ghana zasłużyła na finał no ale cóż jeśli dziś wygra to będzie się musiała cieszyć tylko trzecim miejscem, a uważam, że dzisiejsza wygrana to pewniak.

MP   0%   0/1114
   EXP   72%   72/99
zdziwiony1 

Zaproszone osoby: 4
Wysłany: Sob Lut 11, 2012 19:30   
2012-02-11 20:00,
Puchar Narodów Afryki
Ghana- Mali
typ: Mali
kurs: 4.00
stawka 4/10

Ekipy, które dzisiaj się spotkają rozpoczną spotkanie w zgoła odmiennych nastrojach...
Ghana właściwie już bez powietrza, po porażce z drużyną z którą miała spacerkiem wygrać, teraz musi jeszcze stoczyć jeden bój o trzecie miejsce...I nie jest to Ghana z wcześniejszych turniejów...nie nie...to już jest ledwo cień tamtej walecznej ekipy...a młodzi Malijczycy są głodni sukcesów...ze starej gwardii zostało ledwo dwóch asów...reszta to młodzież...karna i posłuszna młodzież...dlatego nie szaleją, grę mają poukładaną i słuchają trenera bez głosu sprzeciwu...a dzisiaj chęć i zaangażowanie będzie podstawą sukcesu...sądzę że Czarne Gwiazdki myślą już o powrocie do Europy, a nie o jakimś tam medaliku...ledwo brązowym medaliku...Alain Giresse potrafi zmotywować swoje ORŁY do boju...Seydou Keita wie że musi dzisiaj wspiąć się na wyżyny piłkarskiego kunsztu...skoro braknie go w Barcelonie niech usłyszą o nim z Czarnego Lądu...

...

Poziom: 31 HP   6%   152/2536
   MP   100%   1211/1211
   EXP   45%   47/104
WISLAKS 

Wysłany: Sob Lut 11, 2012 21:43   
Cytat:
11-02-12 20:00
Spotkanie: Ghana - Mali

Dzisiaj mecz o trzecie miejsce w pucharze narodów afryki pomiędzy Ghaną a za społem Mali, spotkanie to może być również ciekawe jak sam finał który zostanie rozegrany już jutro. Faworytem w tym meczu jest oczywiście Ghana która małą sensacją odpadła w półfinale z zespołem Zambii który jednak okazał się lepszy, natomiast drużyna Mali w półfinale poległa z Wybrzeżem Kości Słoniowej, co mnie tutaj nie dziwi. Patrząc na cały turniej od fazy grupowej po półfinał to, trudniejszych przeciwników miała Ghana, można dodać, że w fazie grupowej Ghana grała już z Mali i wygrała wtedy 2:0 co już świadczy o tym, że po takim kursie naprawdę warto zagrać to spotkanie. Zespół Mali to także drużyna która ma gorszą defensywę i straciła więcej bramek niż zespół przeciwników, moim zdaniem Ghana zasłużyła na finał no ale cóż jeśli dziś wygra to będzie się musiała cieszyć tylko trzecim miejscem, a uważam, że dzisiejsza wygrana to pewniak.

MP   0%   0/1114
   EXP   72%   72/99
zdziwiony1 

Wysłany: Sob Lut 11, 2012 21:55   
Cytat:
2012-02-11 20:00,
Puchar Narodów Afryki
Ghana- Mali
typ: Mali
kurs: 4.00
stawka 4/10

wynik 0:2

:dobrze: :dobrze: :dobrze:

na jutro kibicujemy Zambii...

MP   100%   1211/1211
   EXP   45%   47/104
Velo 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Nie Lut 12, 2012 14:34   
Już dziś czeka nas finał PNA 2012. W tej imprezie było wiele niespodzianek, także udział Zambii w finale jest mega zaskoczeniem. Zambia zmierzy się dziś na pewno z najsilniejszą drużyną jaką do tej pory się mierzyli. WKS jest głodne sukcesu. Nie wygrali PNA od 1992 czyli od 20 lat. W 2006r. byli w finale ale ulegli w karnych Egiptowi. Moim faworytem jest WKS gdyż przeszli oni cały turniej bez straty bramki, są drużyną dużo bardziej doświadczoną. W ostatnich finałach padały wyniki: 0:1, 0:1, 0:0, 2:1, 0:0. W tym finale także nie liczę na wiele bramek i można spokojnie zagrać na under 1,5.

Mecz: Zambia - Wybrzeże Kości Słoniowej
Typ: Under 1,5
Kurs: 2,85
Buk: :pinna:

Poziom: 23 HP   49%   600/1225
   MP   0%   0/585
   EXP   7%   5/65
zdziwiony1 

Wysłany: Nie Lut 12, 2012 14:38   

Wybrzeże Kości Słoniowej- Zambia
typ: Zambia over 1.5
kurs: 6.50
20.00
:bet365:

typ: Zambia over 3.5 rzuty rożne
kurs: 1.80
20.00

...

No i niestety piłkarskie święto na Czarnym Lądzie dobiega końca...dzisiaj ostatni akt: mecz o wszystko dla obu ekip...jestem trochę zażenowany takim faworyzowaniem Wybrzeża przez właściwie cały piłkarski świat...wczorajsza klapa Ghany nic Ich nie nauczyła...bukmacherzy też ani nie drgnęli z kursami...i dobrze, ja tam jestem zadowolony...niech Ich gubi to zadufanie w sobie...przecież Zambia musi coś umieć grać w tą piłkę skoro doszła do Finału Imprezy...!!! przecież już swego czasu Zambijczycy ograli Wybrzeże lekko 3:0...no nie wiem przy tak wystawionych liniach grzechem jest grać na faworytów...nie opłaca się...a przecież Didier i spółka nie gra jakiegoś zachwycającego futbolu...nie gra zapierającej dech w piersiach fascynującej piłki...nie nie ja na Słonie nie postawię złamanego grosza...zajmę się tylko i wyłącznie Zambią...i już może niech Im będzie wszystkim, nie dam na Zambię choć powinienem, bo mi tak serce dyktuje...ale są fajne poboczne zdarzenia, które powinny też wejść...to drugie rzuty rożne to w ciemno...to jest dla mnie promocja...

...

MP   100%   1211/1211
   EXP   45%   47/104
WISLAKS 

Wysłany: Nie Lut 12, 2012 14:58   
12-02-12 20:00
Spotkanie: Zambia - Wybrzeże Kości Słoniowej
Mój Typ: WKS Over 1.5

I nadszedł czas na finał Pucharu Narodów Afryki, trzecie miejsce zdobył zespół Mali pokonując wczoraj drużynę Ghany dwa do zera. W dzisiejszym meczu zagra jak dotąd niepokonany zespół Wybrzeża kości słoniowej z zespołem również niepokonanym na tym turnieju drużyną Zambii, więc dzisiejszy finał będzie ciekawy choćby z tego względu, że jak dotąd niepokonane obydwa zespoły choć jeden z nich poniesie porażkę, a drugi będzie niepokonanym od fazy grupowej. Faworytem bukmacherów jest WKS z mojej strony uważam, że w regulaminowym czasie może paść remis i wszystko rozstrzygnie się w dogrywce ponieważ obydwa zespoły będą grać raczej defensywnie. Ja zdecydowałem się obstawić, że w dzisiejszym finale drużyna WKS zdobędzie minimum 2 bramki, za taki kurs warto zaryzykować, co prawda w tegorocznym turnieju pada mało bramek, ale jak na finał przystało bramek może być wiele nawet mimo tego, że obydwie drużyny posiadają dobrą defensywę.

MP   0%   0/1114
   EXP   72%   72/99
zdziwiony1 

Wysłany: Nie Lut 12, 2012 23:35   
Cytat:
typ: Zambia over 1.5
kurs: 6.50
20.00

typ: Zambia over 3.5 rzuty rożne
kurs: 1.80
20.00

wynik 0:0
po karnych 7:8

Piękny mecz...

:minus: :dobrze:

MP   100%   1211/1211
   EXP   45%   47/104
WISLAKS 

Wysłany: Pon Lut 13, 2012 10:51   
Cytat:
2-02-12 20:00
Spotkanie: Zambia - Wybrzeże Kości Słoniowej
Mój Typ: WKS Over 1.5

I nadszedł czas na finał Pucharu Narodów Afryki, trzecie miejsce zdobył zespół Mali pokonując wczoraj drużynę Ghany dwa do zera. W dzisiejszym meczu zagra jak dotąd niepokonany zespół Wybrzeża kości słoniowej z zespołem również niepokonanym na tym turnieju drużyną Zambii, więc dzisiejszy finał będzie ciekawy choćby z tego względu, że jak dotąd niepokonane obydwa zespoły choć jeden z nich poniesie porażkę, a drugi będzie niepokonanym od fazy grupowej. Faworytem bukmacherów jest WKS z mojej strony uważam, że w regulaminowym czasie może paść remis i wszystko rozstrzygnie się w dogrywce ponieważ obydwa zespoły będą grać raczej defensywnie. Ja zdecydowałem się obstawić, że w dzisiejszym finale drużyna WKS zdobędzie minimum 2 bramki, za taki kurs warto zaryzykować, co prawda w tegorocznym turnieju pada mało bramek, ale jak na finał przystało bramek może być wiele nawet mimo tego, że obydwie drużyny posiadają dobrą defensywę.

MP   0%   0/1114
   EXP   72%   72/99
Odpowiedz do tematu