Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!
Najlepszy bonus powitalny - do 2000 PLN na start! Przeczytaj!

Poprzedni temat :: Następny temat
Pytania
Autor Wiadomość
coolen 

Wysłany: Pią Mar 21, 2008 1:47 pm   Pytania
Czegoś nie wiesz ? Coś jest niejasne ? Zadaj pytanie, nie wstydź się :)

pawros 

Wysłany: Pią Mar 21, 2008 5:12 pm   
dlaczego o godz 16.10 nie ma pełnego zestawu typów, u buków już sa od dawna?.
dlaczego to tak kuleje?.

cubbek 

Wysłany: Pią Mar 21, 2008 5:34 pm   
Pytanko: Czy ako w głównej tabeli będzie sumowane?

marecki85 

Zaproszone osoby: 77
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 5:35 pm   
pawros napisał/a:
dlaczego to tak kuleje?.

dopiero wystartowalo to moze kulec troche

gaucho87 

Zaproszone osoby: 15
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 5:37 pm   
Pawros spokojnie. Zapewno zaniedlugo bedzie wszystko uzupelnione . Musi sie to zazebiac. Masz sie pytac albo stwierdzac nieprawidlosci a nie komentowac jak to kuleje. Szymek o coolen robie duzo ciezkiej pracy wiec docen to i takie uwagi zostaw dla siebie .

a Ja mam pytanko do Was jesli kto bedzie najlepszy w PO i w Generalce dostaje nagrody za 1 tu i tu czy jest to jakos ograniczone??

coolen 

Wysłany: Pią Mar 21, 2008 5:52 pm   
Cytat:

dlaczego to tak kuleje?.

Sprawdzalem o 16 i nie bylo, sprawdzielm o 16.30 - pojawily sie i juz sa podane w konkursie.
Troche cierpliwoci poprosze.

Cytat:

Pytanko: Czy ako w głównej tabeli będzie sumowane?

Tak, ustrzelone ako bedzie sumowane.

Szymek 

Zaproszone osoby: 28
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 7:05 pm   
pawros napisał/a:
dlaczego to tak kuleje?.

... :) Nie ma sprawy , jeśli to problem to zaraz wpiszemy do regulaminu ,że kursy najwcześniej podawane będą o godzinie 17:00. Zauważ ,że każdy z nas także pracuje bądź uczy się i nie może 24h na dobę siedzieć na stronie bukmachera i sprawdzać czy kursy już są podane . Staramy się dodawać je jak najszybciej możemy i jeśli są one wystawione rano to są dodawane.

gaucho87 napisał/a:
Pawros spokojnie. Zapewno zaniedlugo bedzie wszystko uzupelnione . Musi sie to zazebiac. Masz sie pytac albo stwierdzac nieprawidlosci a nie komentowac jak to kuleje. Szymek o coolen robie duzo ciezkiej pracy wiec docen to i takie uwagi zostaw dla siebie .

a Ja mam pytanko do Was jesli kto bedzie najlepszy w PO i w Generalce dostaje nagrody za 1 tu i tu czy jest to jakos ograniczone??

Tak , tzn. jak napisano w regulaminie nagrody są za Play-offy i za generalke , docelowo za 1 etap nie ma nagrod , ale wlicza się on do generalki , więc warto już w pierwszym zrobić sobie dobra pozycje wyjściowa do generalki :) a później walczyć jeszcze o zwycięstwo w Play-offach.

gaucho87 

Wysłany: Pią Mar 21, 2008 9:22 pm   
Mam pytanko czy mozna ukladac takie same kupony jak poprzednicy ??...Bo moim zdaniem nie ?? .. jak jest naprawde Szymek czy coolen??

coolen 

Wysłany: Pią Mar 21, 2008 10:41 pm   
Odpowiem za siebie, nie wiem co o tym mysli Szymek, uzgodnimy pozniej wspolna wersje :P

Wg mnie moga sie powtarzac, ale bez przesady. Jezeli ktos bedzie po prostu kopiowal kupony od innych to na pewno to wychwycimy i podziekujemy za udzial w konkursie.

Zawsze trafi sie mecz tzw pewniak, ktory bedzie mozna zobaczyc prawie na kazdym kuponie. Nic z tym nie zrobisz.

W przypadku jakby nie mogly sie powtarzac:
Buki wystawiaja pelna oferte na NBA po 16, my przed 17 - to bysmy faworyzowali osoby ktore sa w domu o 17. Powstaly by 2-3 kupony z najpewniejszymi meczami a co z reszta ?

Do tego czasami sa dni kiedy sa po 2-3 mecze, wtedy sporo sie powtarzac bedzie.

Szymek 

Wysłany: Sob Mar 22, 2008 1:17 am   
gaucho87 napisał/a:
Mam pytanko czy mozna ukladac takie same kupony jak poprzednicy ??...Bo moim zdaniem nie ?? .. jak jest naprawde Szymek czy coolen??

Generalnie jest tak jak mówi coolen , jeśli będzie to nagminne to napewno mija sie to z celem, ale czasami rzeczywiscie ktoś ma podobne zdanie co poprzednik (np. ja dzisiaj zagrałem te same mecze co IVERMAJSTER bo miałem podobne przeczucia)ale nie może to zdarzać się zbyt często bo zostanie to wyłapane . Zresztą jaki sens miała by ta zabawa w takim wypadku ?

gaucho87 

Wysłany: Sob Mar 22, 2008 2:12 am   
Noi w sumie taka odpowiedz chcialem otrzymac jesli to bedzie nagminnie trzeba bedzie to wylapac ukarac ostrzezeniem a pozniej banem z turnieju. Dzieki chlopaki z odpowiedz.

cubbek 

Wysłany: Sro Mar 26, 2008 2:30 pm   
Co ile dni będzie aktualizowana tabela? (Jeśli przeoczyłem informację o tym w regulaminie, to przepraszam )

coolen 

Wysłany: Sro Mar 26, 2008 2:32 pm   
Cytat:

2.Klasyfikacja informacyjna podawana jest co tydzień , jednak klasyfikacją zobowiązującą jest klasyfikacja miesięczna,

jako ze wolne jest to robie w miare na biezaco, zaraz postaram sie uaktualnic.

Lech_Poznan 

Wysłany: Sro Mar 26, 2008 4:00 pm   
Skad bierzecie stawki?
Bo wczoraj bylo 2.9 na Indiane a na bwin zagralem po 3.6

Szymek 

Wysłany: Sro Mar 26, 2008 5:00 pm   
Lech_Poznan napisał/a:
Skad bierzecie stawki?
Bo wczoraj bylo 2.9 na Indiane a na bwin zagralem po 3.6

Kursy są zwykle brane od tego bukmachera , który jako pierwszy wystawi zdarzenie , wczoraj mnie nie było , ale przypuszczam ,że kursy mogły pochodzić ze sportingbetu.

coolen 

Wysłany: Sro Mar 26, 2008 5:21 pm   
kursy sa z roznych bukow, generalnie kto pierwszy wystawi stamtad biore. Zauwaz Lechu ze czesc kursow jest z godzin poludniowych ( 12-13 ) a do wieczora kursy zmieniaja sie bardzo. Niestety my nie mozemy zmieniac bo bylo by to nie fair dla osob ktore juz puscily kupony.

Lech_Poznan 

Wysłany: Sro Mar 26, 2008 8:29 pm   
spoko ale gdy wy wpisaliscie typki ja sprawdzilem na bwin i na Indiane bylo 3.6 a u was 2.9 i to bylo w tym samym czasie

Szymek 

Wysłany: Sro Mar 26, 2008 11:11 pm   
Weź pod uwage ,że w bwinie mogło być 3.6 a w expekcie 2.9 , zresztą według mnie to nie jest różnica bo każdy typuje po takim samym kursie i ma taką samą szanse na trafienie :)

mcy 

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 11:07 am   
witam
chciałem sie dowiedzieć czemu nie zostały uwzględnione moje typy?
nie wiem o co chodzi, czyzby o to ze jeden kupon na jeden dzień? nie mogłem siętego doczytać nigdzie w regulaminie, ale może chodzi o to? a skoro tak to czy nie można uwzględnić mojego pierwszego kuponu który podałem? trzeba wszystkie odrzucac?
pozdrawiam

cubbek 

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 3:40 pm   
Jak będzie liczony handi na PHX? Jak wiadomo, wygrali właśnie 6 punktami... U buka byłby zwrot, a jak to będzie liczone w naszym turnieju? :)

coolen 

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 4:47 pm   
Cytat:

witam
chciałem sie dowiedzieć czemu nie zostały uwzględnione moje typy?
nie wiem o co chodzi, czyzby o to ze jeden kupon na jeden dzień? nie mogłem siętego doczytać nigdzie w regulaminie, ale może chodzi o to? a skoro tak to czy nie można uwzględnić mojego pierwszego kuponu który podałem? trzeba wszystkie odrzucac?
pozdrawiam

Luke w regulaminie zawsze mozna znalezc...

Cytat:

Jak będzie liczony handi na PHX? Jak wiadomo, wygrali właśnie 6 punktami... U buka byłby zwrot, a jak to będzie liczone w naszym turnieju? :)

Zostalo policzone jak zwrot, czyli od ako jest bez tego meczu. Jako ze kupony na starcie byly powyzej 3.0 to liczone jest nawet ako mniejsze. No chyba ze macie inne propozycje ale wydaje mi sie ze to jest najlepsze rozwiazanie tego problemu.

qwertyasdfgh

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 4:51 pm   
No tutaj zwrot oczywisty ;] ale nie lepiej podawać mecze z + / - X,5
Np. handi 4,5?
Wtedy takiego problemu nie będzie.

coolen 

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 4:53 pm   
Bede wrzucal takie handi jake sa u bukmacherow, nie bede dodawal nic :)
Zwroty sie zdarzaja a wydaje mi sie ze rozwiazanie ktore zapoponowalem jest dobre w tym przypadku.

mcy 

Wysłany: Pon Mar 31, 2008 12:18 am   
ale jaką lukę? po prostu nie było nic na ten temat napisane, myślałem że liczy się zysk tak jak w innych konkursach, dlatego podałem 3 kupony. Tak trudno zaliczyć ten pierwszy, ktory akurat okazał się trafiony? gdybym podał ten kupon jako drugi albo trzeci nic bym nie mówił, ale tak wydaje mi sie że wystarczy troche dobrej woli, zwłaszcza, że wina lezy też po Waszej stronie ( skoro nie było napisane że tylko 1 kupon dziennie.

maverick15 

Wysłany: Pon Mar 31, 2008 12:50 am   
no bez przesady, jakby tak bylo to powiedzmy sa 3 mecze to kazdy by pykal wszystkie mozliwe kombinacje ;) troche rozwagi