|
Pytanie dot. Polonia Bytom - Gornik Zabrze |
| Autor |
Wiadomość |
Ted
|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 8:07 pm Pytanie dot. Polonia Bytom - Gornik Zabrze
|
|
| Kod: | | Uwaga, w lidze polskiej wkradł się błąd. W meczu Polonia Bytom - Gornik Zabrze, gospodarzem jest Górnik. Prosimy o uwzględnienie tej informacji w swoich typowaniach. |
Ja postawilem na to ze gornik wygra, jednak widzac ze macie go jako goscia postawilem na 2. A stawialem jeszcze przed waszym komunikatem, wiec prosze o uwzglednienie mi tego typu. |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2353 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 10:03 pm
|
|
| Za pozno polapalismy sie o zmianie gospodarza, wiec nie zmienialismy kolejnosci druzyn. Wygral Gornik, w konkursie bedzie wiec uznana "2" jako typ poprawny. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
Ted
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 7:27 pm
|
|
| mam jedno pyt. jezscze w sprawie ligi włoskiej , bo jak wiadomo w razie rownej ilosci pkt uwzgledniacie typy na remis i gosci. Mozecie bardziej szczegolowo opisac jak podliczyliscie ta kolejke? Mam miejsce 16 jednak tylko samo pkt co miejsce 5. A jak pamietam to trafilem bodajze 2-3 remisy oraz wygrana Udinese. |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2353 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 8:29 pm
|
|
Po pierwsze - zlicza automat wiec nie ma mozliwosci bledu.
Co do Twojego pytania - typowales 2 razy "X". Osoba ktora jest na 5 miejscu typowala az 5 razy "X". I wlasnie dla tego jest wyzej.
Jakby byl remis w ilosci "X", to automat przyznalby lepsza pozycje tej osobie ktora typowala wiecej "2". I jesli tu tez bylby remis - dopiero wtedy zdecydowaloby losowanie. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
|
|
|