Przesunięty przez: GrzechuTG Wto Maj 20, 2008 10:25 am |
Raja typuje ===> Sezon 2008/2009 |
| Autor |
Wiadomość |
Raja

Zaproszone osoby: 35
Pomógł: 33 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 3063 Skąd: Ciechanów
|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 4:35 pm
|
|
Typ 4
Ile dogrywek będzie w całym turnieju?
Długoterminowy -
Typ: Więcej niż 2,5
Kurs: 2.70
Stawka: 6/10
Bedzie 7 szans na te dogrywki. Teoretycznie szanse na to ze mecz zakonczy sie remisem wynosza 33.3%. Jednak w fazie pucharowej, gdy decyduje jeden mecz i nie bedzie czasu by odrobic straty, a walka toczy sie o cos wiecej niz "złote kalesony" te szanse ida w gore. zadna z druzyn nie chce przegrac i bardziej koncentruje sie na obronie. Dlatego w tym upatruje swoich szans. Wystarcza mi 3 mecze z dogrywka by zaklad wszedl. Kurs warty ryzyka, bo bardzo prawdopodobne ze jeszcze przed finalem obejrzymy 3 dogrywki, powiedzmy dwie w cwiercfinalach i jedna w polfinalach. 3/7 to dosc sporo, ale jestem dobrej mysli.
I taki luzny typ na krola strzelcow. Stawiam na kogos z tej trojki:
Fernando Torres (ESP) @ 9.00
Luca Toni (ITA) @ 10.50
Thierry Henry (FRA) @ 14.00
Wybralem tych doswiadczonych zawodnikow z kilku powodow. Raz: Graja w reprezentacjach ktore maja najwieksze szanse na zajscie daleko, a to wazne, poniewaz beda mieli okazje do wystepu w wiekszej ilosci meczow. Dwa: ich doswiadczenie. W tym turnieju kluczowa role odegra obrona, bo w ta strone zmierza futbol, wiec ich indywidualne umiejetnosci oszukania obroncow sa bardzo wazne. Trzy: faworyzowany CR7 moim zdaniem jest "cienkim bolkiem" gdy gra jest o wieksza stawke. Nie wytrzymuje presji i placze Takim zawodnikom mowie NIE. Cztery: Ci zawodnicy sa czolowymi postaciami w reprezentacjach. Na nich grana jest wiekszosc pilek, to oni maja strzelac. W tym turnieju przynajmniej jeden z nich pare tych powinien strzelic i zdobyc korone Krola. Stawiam na kazdego po 1 jednostce, jesli wejdzie ktorys z nich to bedzie fajny zysk |
|
 |
Raja

|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 8:44 pm
|
|
| Cytat: | FC Vitkovice - Sokolov
Typ - Typ: 1
Kurs: 2,15
1. HFK Olomouc - SK Sparta KRC
Typ - Typ: X
Kurs: 3,80
Skive - Sonderjyske
Podwójna szansa - Typ: 1X
Kurs: 1,69
Vejle BK - Lolland Falster Alliancen
Podwójna szansa - Typ: X2
Kurs: 2,65 |
lypa 1x , 3x |
|
 |
Raja

|
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 3:22 pm
|
|
FC Viikingit - Käpylän Pallo
Kurs: 1,35
FC Gomel - Darida Zhdanov
Kurs: 1,30
AKO: 1.76
Dzis na spokojnie, przetarcie przed F1 i EURO |
|
 |
Raja

|
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 5:11 pm
|
|
Typ 5
Niemcy - Polska
Zakład specjalny - Czy Ebi Smolarek strzeli gola
Typ: Tak
Kurs: 3.60
Stawka: 1/10
Mialem sen. Piekny sen. Byl mecz Niemcy - Polska i w pierwszej polowie Ebi strzelil 2 bramki. Do przerwy zeszlismy z takim prowadzeniem i obudzilem sie Moze cos w tym jest? Majac w pamieci watek o tym ze komos cos sie snilo nawet i dziwnego, postawil to i weszlo postanowilem isc tym tropem. I chociaz delikatnie to zagram. Smolarek i Krzynowek, wsrod tychj Panow upatruje strzelca ewentualnej barmki w tym meczu. Maja oni z Niemcami rachunki do wyrownania i teraz nadarza sie okazja. Ebi gra w ataku i ma szanse na bramke. Jest w formie, werze ze Leo go przygotowal na ten boj. Licze ze wykorzysta jakis blad niemieckiej defensywy i strzeli bramke, upragniona bramke. 3majcie kciuki |
|
 |
marecki85

Zaproszone osoby: 77
Pomógł: 6 razy Wiek: 23 Dołączył: 14 Mar 2006 Posty: 1948 Skąd: Rębiechowo
|
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 5:14 pm
|
|
| Raja napisał/a: | | pierwszej polowie Ebi strzelil 2 bramki. Do przerwy zeszlismy z takim prowadzeniem i obudzilem sie |
no a teraz nie wiadomo co sie dzialo w 2 polowie
w sumie mozna zaryzykowac taki typ |
|
|
|
 |
Raja

|
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 5:16 pm
|
|
Tez mysle ze mozna delikatnie to puscic. Jakiez to emocje beda. Sam mecz elektryzuje, a jak bede mial jeszcze typy na niego to nie wiem jak ja wysiedze
Druga polowa moze komus innemu sie przysni |
|
 |
Bartuś
Żyje aby wygrywać ;)

Zaproszone osoby: 6
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 19 Lis 2007 Posty: 1672 Skąd: Radom
|
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 5:32 pm
|
|
Raja skup się i śnij o II części meczu to sobie zagram na dokładny wynik
Typ popieram , będzie pewnie cholernie ciężko o gola (obym się mylił) ale jeśli strzelimy bramke to myslę że własnie On tego dokona (chociaż wolał bym aby to uczynił M.Żurawski)
Powodzenia |
|
|
|
 |
Raja

|
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 7:50 pm
|
|
| Raja napisał/a: | FC Viikingit - Käpylän Pallo
Kurs: 1,35
FC Gomel - Darida Zhdanov
Kurs: 1,30
AKO: 1.76 |
|
|
 |
Raja

|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 8:32 am
|
|
Przed meczem z Niemcami pokibicujmy Robertowi
Kto zdobędzie lepsze miejsce? (pole position) Massa - Hamillton
Head to Head -
Typ: Lewis Hamilton (GBR/McLaren)
Kurs: 1,65
Kierowca McLarena bardzo dobrze spisuje sie na tym torze. Przed rokiem wygram, teraz blyszczal w treningach. Gdy ogladalem trening to on i Robert zrobili na mnie najwieksze wrazenie. Jezdzili na granicy bledu, bardzo szybko pokonywali zakrety, z minimalna odlegloscia od band, aby zyskac troche czasu. Massa rowniez prezentowal sie tu przyzwoicie, ale mial tez jakies problemy z samochodem. Mysle ze kurs na Anglika jest dobry, mozna zagrac, bo jest on bardzo zmotywowany aby zdobyc PP.
Kto zdobędzie lepsze miejsce? (pole position) Kubica - Kovalainen
Head to Head -
Typ: Robert Kubica (POL/BMW-Sauber)
Kurs: 1,50
Tym razem nie patriotyzm sklonil mnie do tego typu. To swietna jazda Kubicy. Fdy patrzylem jak pokonuje te zakrety to az serce podchodzilo mi do gardla. Max skupienia, max ryzyka. Jednak taka jazda sie oplacila. Na treningach byl dwa razy drugi. Kovalainen tez byl blisko czolowki, ale mial sporo gorsze czasy. Fin traktowany jest zawsze gorzej niz Hamillton i w kwalifikacjach ma wiecej paliwa, przez co ne moze pokaac wszyskich swoich umiejetnosci. Robert zas wczoraj nawet jak przypuszczam mocno zatankowanym autem wykrecal rewelacyjne czasy, wiec mysle ze bedzie dzis lepszy od Fina. To jest jeden z ulubionych torow kubicy i to widac. Zarowno po jezdzie jak i czasach. Trzymajmy kciuki za Polaka.
Powodzenia |
|
 |
koloino

Zaproszone osoby: 13
Pomógł: 21 razy Wiek: 23 Dołączył: 06 Lis 2007 Posty: 2884 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 8:39 am
|
|
| Cytat: | Kto zdobędzie lepsze miejsce? (pole position) Kubica - Kovalainen
Head to Head -
Kurs: 1,50
Tym razem nie patriotyzm sklonil mnie do tego typu. To swietna jazda Kubicy. Fdy patrzylem jak pokonuje te zakrety to az serce podchodzilo mi do gardla. Max skupienia, max ryzyka. Jednak taka jazda sie oplacila. Na treningach byl dwa razy drugi. Kovalainen tez byl blisko czolowki, ale mial sporo gorsze czasy. Fin traktowany jest zawsze gorzej niz Hamillton i w kwalifikacjach ma wiecej paliwa, przez co ne moze pokaac wszyskich swoich umiejetnosci. Robert zas wczoraj nawet jak przypuszczam mocno zatankowanym autem wykrecal rewelacyjne czasy, wiec mysle ze bedzie dzis lepszy od Fina. To jest jeden z ulubionych torow kubicy i to widac. Zarowno po jezdzie jak i czasach. Trzymajmy kciuki za Polaka | .
Rafał nic dodać, nic ująć. Również zagram ten typ i myślę że obaj zarobimy na tym. Myślę że stać Robert nawet o powalczenie o pole position, jeździ wyśmienicie i wszystko zależy od ich taktyki, od ilości paliwa,ale sądzę że Kubicki pokaże ponownie klase i udowodni kto jest najlepszym kierowcą w F1!!! (miałby bolid Ferrari to byłby mistrzem świata bez wątpienia).
Tak więc zapożyczam typ i 3mamy kciuki !!!
Pozdrawiam i życzę powodzenia |
|
|
|
 |
Raja

|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 8:43 am
|
|
Dzieki za komentarz. Ja sklaniam sie na typ ze Kubica wywalczy PP i pewnie go zagram za jakies drobne. Ale chyba bardziej skupie sie na poszukaniu jakichs ciekawych H2H, bo dzis Kubica jesli przegra, to tylko z Hamilltonem.
Powodzenia, obysmy dzis razem zarobili |
|
 |
Raja

|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 8:58 am
|
|
I jeszcze troche formuly:
GP Kanady - kwalifikacje
Top 3 - zawodnik
Kurs: 1.60
Bwin
Roberta absolutnie stac na wywalczenie PP. Na to ze bedzie w pierwszej trojce daje 80%. Jezdzi pewnie, a nie pokazal jeszcze wszystkiego |
|
 |
Raja

|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 9:14 am
|
|
I jedziemy z EURO:
Typ 6
Szwajcaria - Czechy (under/over 2.5) (Poniżej/Powyżej)
Typ:1
Kurs: 1,55
Stawka: 8/10
Nic innego jak under w tym meczu nie dopuszczam. Mecz otwarcie, nerwy, stres. Pierwsza polowa to bezie wzajemne badanie sie. Moze w drugiej padna bramki. Jednak ani Czesi ani Szwajcarzy nie maja sily razenia. Wiec under b.prawdopodobny. |
|
 |
Bartuś
Żyje aby wygrywać ;)

Zaproszone osoby: 6
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 19 Lis 2007 Posty: 1672 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 9:32 am
|
|
elo panie Raja
Bardzo przypadły mi do gustu pana typy na Roberta K.
Co z resztą potwierdzają wyniki z treningów Kubica jeździ świetnie i sądzę że mało kto będzie potrafił go zatrzymać .
On jest kapitalny po tym co stało się w zeszłorocznym wyścigu na tym torze ,upieram sie ze nie jeden kierowca jeździł by tu bardziej ostrożnie ale nie ON jest niezastąpiony -taka jest prawda .
Co to spotkania z Typu 6 (z euro) to jak najbardziej go popieram nie liczył bym na sporą liczę goli 2 to max według mnie.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Raja

|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 1:37 pm
|
|
Sao Paulo SP - Atletico MG
Gospodarze musza sie w koncu przelamac |
|
 |
Tomaszzz

|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 1:53 pm
|
|
| Raja napisał/a: | Typ 5
Niemcy - Polska
Stawka: 1/10
Mialem sen. Piekny sen. Byl mecz Niemcy - Polska i w pierwszej polowie Ebi strzelil 2 bramki. Do przerwy zeszlismy z takim prowadzeniem i obudzilem sie Moze cos w tym jest? Majac w pamieci watek o tym ze komos cos sie snilo nawet i dziwnego, postawil to i weszlo postanowilem isc tym tropem. I chociaz delikatnie to zagram. Smolarek i Krzynowek, wsrod tychj Panow upatruje strzelca ewentualnej barmki w tym meczu. Maja oni z Niemcami rachunki do wyrownania i teraz nadarza sie okazja. Ebi gra w ataku i ma szanse na bramke. Jest w formie, werze ze Leo go przygotowal na ten boj. Licze ze wykorzysta jakis blad niemieckiej defensywy i strzeli bramke, upragniona bramke. 3majcie kciuki |
Mi śniło się, że Polska wygrała 2:0 z Niemcami. Może coś jest na rzeczy? |
|
 |
Raja

|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 8:06 pm
|
|
| Raja napisał/a: | Typ 6
Stawka: 8/10 |
| Cytat: | GP Kanady - kwalifikacje
Top 3 - zawodnik
Bwin |
Head to Head -
Kurs: 1,50 |
| Raja napisał/a: | Kto zdobędzie lepsze miejsce? (pole position) Massa - Hamillton
Head to Head -
Kurs: 1,65 |
|
|
 |
Pedersen

Zaproszone osoby: 9
Pomógł: 19 razy Wiek: 68 Dołączył: 02 Lis 2007 Posty: 664 Skąd: Miechów
|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 10:57 pm
|
|
| Raja napisał/a: | | Raja napisał/a: | Typ 6
| Cytat: | GP Kanady - kwalifikacje
Top 3 - zawodnik
Bwin |
Head to Head -
Kurs: 1,50 |
| Raja napisał/a: | Kto zdobędzie lepsze miejsce? (pole position) Massa - Hamillton
Head to Head -
Kurs: 1,65 |
|
Wszystko zgodnie z planem. |
|
|
|
 |
Raja

|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 8:11 am
|
|
| Cytat: | Sao Paulo SP - Atletico MG
Kurs: 1,55 |
|
|
 |
Raja

|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 9:20 am
|
|
GP Kanady- wyścig
Top 3 - zawodnik
Kurs: 1.55
Stawka: 8/10
Robert wystartuje z 2 pozycji, wiec jest juz bardzo dobrze. Obawiam sie troche, bo ta strona jest slabiej nagumowana i moze byc na starcie roznie, ale mysle ze w pierwszej trojce zaraz po starcie sie utrzyma, a moze nawet zaatakuje Hamilltona. o jednak mniej prawdopodobne. Bardziej musie skupic sie na odpieraniu atakow Raikkonena. Jesli to sie uda to o podium jestem spokojny. Bo nie zaleznie od pogody, neutralizacji zwiazanej z wypadkami itp robert tu czuje sie wysmienicie i pokazuje wspaniale umiejetnosci. przy odrobinie szczescia moze to wygrac. Pomysle nad takim rozwiazaniem po poludniu Co do podium, jak pokazuje stawka, jestem przekonany |
|
 |
Raja

|
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 6:46 am
|
|
| Cytat: | Typ 5
Niemcy - Polska
Stawka: 1/10 |
Gdyby nie sedzia to by bramka byla. bo spalonego nie bylo. Ale nie ma co plakac. Polacy zaskoczyli mnie na plus swoja gra, bo chociaz mieli przestoje o i tak prezentowali sie niezle. Na Austrie wierze ze wystarczy. Niemcy musza pokonac Chorwatow, my gospodarzy i rozstrzygnie ostatni mecz. Wiara czyni cuda i ja wierze ze sie uda
| Raja napisał/a: | GP Kanady- wyścig
Top 3 - zawodnik
Kurs: 1.55
Mamy lidera !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|