|
Real chce wydać 100 milionów na transfery |
| Autor |
Wiadomość |
Gurianus

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 3 razy Dołączył: 12 Mar 2007 Posty: 889 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2007 11:07 pm Real chce wydać 100 milionów na transfery
|
|
Real Madryt zamierza przeznaczyć na wzmocnienia drużyny po zakończeniu sezonu około 100 milionów euro - poinformował dziennik "Marca". Transfery mają pomóc "Królewskim" w powrocie na szczyt europejskiej piłki.
Listę życzeń dziewięciokrotnych zdobywców Pucharu Europy otwiera Cristiano Ronaldo. Za portugalskiego skrzydłowego Manchester United żąda około 80 milionów euro.
- Cristiano jest świetnym zawodnikiem i byłoby wspaniale, gdyby udało nam się go pozyskać. Jednak żaden piłkarz, nawet Cristiano Ronaldo nie jest wart tak kosmicznych pieniędzy - powiedział prezydent Realu Ramon Calderon w telewizji Antena 3.
Innymi zawodnikami znajdującymi się - według hiszpańskiej prasy - w kręgu zainteresowań Realu są: Kaka z AC Milan, Christoph Metzelder z Borussii Dortmund, Pepe z FC Porto i Cristian Chivu z AS Roma. Prawdopodobnie latem powróci także temat transferu Francka Ribery'ego z Olympique Marsylia. |
|
|
|
 |
adi321
|
Wysłany: Sob Maj 26, 2007 10:10 pm
|
|
nom Real ma kase i mnóstwo gwiazd, ale co z tego? jak kazdy chce sie popisac niestety indywidualnie a nie koniecznie zespolowo |
|
|
|
 |
gramasla

Pomogła: 2 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Wrz 2006 Posty: 669 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: Nie Maj 27, 2007 9:42 am
|
|
| Owszem Real ma kupę kasy.Jednak wydaje mi się że źle nimi zarządzają gdyż jeśli dojdzie do tych transferów to zostaną pozyskane same gwiazdy.a chyba każdy z nas pamięta jak grał Real kiedy był chory.Chorobą ten był syndrom gwiazdy. |
|
|
|
 |
marecki85

Zaproszone osoby: 77
Pomógł: 3 razy Wiek: 22 Dołączył: 14 Mar 2006 Posty: 1797 Skąd: Rębiechowo
|
Wysłany: Nie Maj 27, 2007 11:35 am
|
|
| ciekawe znowu sobie kupia jakiegos napastnika... |
|
|
|
 |
krzycho

Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Lut 2006 Posty: 379 Skąd: Białystok
|
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 9:48 pm
|
|
czemu nie gadajcie Real jak zmienił prezesa to zmienił sie już gwiazdeczki odchodzą np Ronaldo do Milanu, Carlos odejdzie do Fenerbahe, Beckham do USA wiec juz teraz nie są to galaktyczni zeczyna sie zmieniać na normalny klub temu zaczał się liczyc o walke o mistrza |
|
|
|
 |
GrzechuTG

Zaproszone osoby: 50
Pomógł: 5 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 1985 Skąd: Brd
|
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 10:02 pm
|
|
| Dlamnie polityka realu jest bardzo durna nie wiem dlaczego oni caly czas kupuja sobie napastnikow wogole kupuja tych ktorzy blyszcza w danym sezonie tylko po to aby jeszcze wiecej na nich zarboic np transfer bechama zwrocil sie im po 3 miesiacach tyle zarobili na sprzedazy koszulek i gadzetow i tak jest z kadzym pilkarzem ktorego kupia. |
_________________ POLSKA GOLA!!!! POLSKA GOLA!!!
 |
|
|
|
 |
Dawid84

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 1:11 pm
|
|
| Jeśli robią tak jak mówisz to wg mnie ta taktyka nie jest durna, gdyż zarabiają wten sposób i transfery się niejako samofinansują. |
_________________ "Niebiesko-białe barwy Twe..." |
|
|
|
 |
adi321
|
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 11:13 pm
|
|
| Jakos wkurza mnie Real choc koledzy za nim przepadaja... HALA MADRIT... ale majac taka kase to znow nie zaden wyczyn jest wygrywac ... |
|
|
|
 |
Gurianus

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 3 razy Dołączył: 12 Mar 2007 Posty: 889 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 11:26 pm
|
|
| Cytat: | | ale majac taka kase to znow nie zaden wyczyn jest wygrywac ... |
Ale o to chodzi ze real nic nie wygrywa. ostatnio cos zaczal grac i moze zdobedzie mistrzostwo. Ja i tak jestem za Barca.
Viva el Barca |
|
|
|
 |
Dawid84

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 11:26 pm
|
|
Hala Madrid a nie Madrit |
_________________ "Niebiesko-białe barwy Twe..." |
|
|
|
 |
adi321
|
Wysłany: Sro Maj 30, 2007 5:18 pm
|
|
| Gurianus napisał/a: | | Cytat: | | ale majac taka kase to znow nie zaden wyczyn jest wygrywac ... |
Ale o to chodzi ze real nic nie wygrywa. ostatnio cos zaczal grac i moze zdobedzie mistrzostwo. Ja i tak jestem za Barca.
Viva el Barca |
tak , Real ostatnio ładnie jedzie i kumple nie moga wyjsc z zachwytu.... Real raczej w lidze nigdy nie mrugal |
|
|
|
 |
zdoon
|
Wysłany: Sob Cze 02, 2007 5:06 am
|
|
Jak dla mnie to ten zespol to Galaktyczni partacze Polityka klubu w osttanich kilku sezonach byla beznadziejna, jesli chodzi o transfery Ronaldo i Kaki to raczej do nich nie dojdzie, sa to kluczowi zawodnicy swoich druzyn i mysle ze kluby nie oddadza ich za zadne pieniadze. Osobiscie nie przepadam za Realem ale ostatnio tak sie zastanawiam, wszyscy narzekaja na Capello a wystraczy spojrzec na tabele jaka dobra prace wykonuje, mysle ze to nie Real jest w tym sezonie slaby tylko liga jest bardzo mocna i wyrownana. |
|
|
|
 |
lego1987
|
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 6:42 pm
|
|
Osobiście uważam że należy w się z trzymać z proroctwem przyszłych piłkarzy realu ponieważ do końca nie jest znana przyszłość Fabio Capello. Wiadomo ze odpowiedzialność za pozyskiwanie zawodników bierze głównie trener i to on sprowadza do klubu zawodników którzy mają mu pomóc w odniesieniu sukcesu. Zgadzam się że tacy zawodnicy jak Ronaldo Kaka czy Fabregas mogą zostać pozyskani bez jakiej kol wiek zgody trenera gdyż są na liście życzeń nie tylko prezesa lecz zdecydowanej większości kibiców. A tacy zawodnicy przydali by się praktycznie każdemu klubowi na świecie. Ostatni wielki transfer z pokroju tych galaktycznych był zakup Beckhama więc może już pora na wielki transfer. MU ściągnął Naniego który może być alternatywą dla C.Ronaldo więc może to jakiś sygnał że amerykański włodaż MU szykuje się na sprzedaż największej gwiazdy swojego zespołu.
Uważam że Real powinien powalczyć o nie co bardziej realne cele transferowe a mianowicie Quaresema, Dani Alves, Diego lub Elano czy Jorge Andrade pewnością przynieśli by wielki pożytek dumie Madrytu |
|
|
|
 |
|
|
|