Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, fixy, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 
Najlepsze bonusy bukmacherskie Bwin, Bet365, Betclic, Sportingbet, Unibet:
1. Sportingbet
200 pln
darmowa gra
2. Bwin
150%
za darmo »
3. Betsson
55 PLN
bez ryzyka!
5. Bet365
200 pln
za darmo »
5. William Hill
25 Eur
za darmo »
Od 5 lat płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 100 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy nowy użytkownik który przekroczy 125 postów dostaje minimum 40 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Tylko dla forumowiczów: Wygraj bilet na mecz otwarcia EURO 2012 - Polska - Grecja!

Poprzedni temat :: Następny temat
Remis do przerwy
Autor Wiadomość
mad 

Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 11:46   Remis do przerwy
Witam. Nie zauważyłem takiego tematu, więc zakładam. Pewnie niejeden z Was grał typ remis do przerwy. Ja dosyć często sięgam po niego do mojego kuponu. Kurs jest dość przyjazny (zazwyczaj ponad 2), a i prawdopodobieństwo przy dobrze wyszukanym meczu jest dość duże. Do przerwy każdemu starcza sił, słabsza drużyna może się wybronić ultradefensyną grą, bądź zespoły prezentują na tyle wyrównany poziom, że nie pozwala to na prowadzenie już w pierwszej połowie.

Dziś mam kilka meczów:

Azerbejdżan - Kazachstan
Kurs: 2.00

Wszyscy wiemy, jak się ciężko gra u gospodarzy. Azerbejdżan w tym spotkaniu jest uznawany za faworyta, w tabeli prowadzą jednym punktem nad Kazachstanem. Drużyna gości postawiła dosyć ciężkie warunki Turkom, którzy strzelili dopiero w 97 minucie meczu. Gospodarzom nie powinno się spieszyć, upał nie sprzyja do oddawania zbyt dużej ilości strzałów. Jak dla mnie dosyć prawdopodobny remis do przerwy.

Rosja - Irlandia
Kurs: 2.05

Rosja i Irlandia, czyli mecz drużyn, które prowadzą w tabeli. Ostatnie spotkania Rosji to według mnie bezradność w ataku. Ok, zdobywają cenne punkty i prawdopodobnie awansują na Euro 2012, ale gra ich nie powala. Nie potrafili zdecydowanie pokonać Macedonii, a co dopiero wygrać już do przerwy z twardymi Irlandczykami... Myślę, że nie tylko do przerwy, ale i w całym spotkaniu wynik nie powinien być jednostronny. Liczę na wyrównany pojedynek.

Dania - Norwegia
Kurs: 2.05

Norwegia pewnie pogra ten mecz z kontry. Oni po prostu nie mogą tego meczu przegrać. Remis wezmą z pocałowaniem ręki. Ostatni mecz to u siebie wygrana w bólach z Islandią po karnym w 88 min. Dania to wyższy poziom, tak więc ciężej będzie o bramkę, a i Dania łatwo mieć nie będzie, bo Norwegom nie strzela się łatwo...

Luksemburg - Albania

Kurs: 2.15

Obserwując ostatnie wyniki Albanii na wyjeździe, czyli w ostatnich 3 meczach bez gola, tak samo Luksemburg, tyle że u siebie, daje nam świetny prognostyk w tym meczu. Może przesadziłem z tym spotkaniem, ale wydaje mi się, że Luksemburg poczynił kolosalny postęp na przestrzeli ostatnich lat. Już nie tracą tylu bramek, ale ze strzelaniem też mają problemy. Do przerwy remis. Dlaczego nie?

Zobaczymy co z tego wyjdzie. :wink:
Ostatnio zmieniony przez mad Wto Wrz 06, 2011 13:12, w całości zmieniany 1 raz  

Poziom: 26 HP   13%   212/1637
   MP   100%   781/781
   EXP   6%   5/78
Berq 

Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 12:36   
Panie Mad. Rozumiem, że pojedyncze kursy Pan nam proponujesz, bo z tego wyszedłby też całkiem, całkiem niezły akumulatorek. Dużo prawdy jest w tym co Pan piszesz, Panie Mad. Nie raz i nie dwa na własnej skórze przekonywałem się, jak różne są połówki spotkań.

Pozwolisz Pan, że wypróbuję Pańskie typy. A nóż widelec, będzie tak jak Pan pisze. :)

Poziom: 13 HP   1%   3/370
   MP   100%   176/176
   EXP   43%   13/30
mad 

Wysłany: Pią Wrz 09, 2011 12:11   
AKO by wyszło i owszem, ale niestety jak widać, nie zawsze ten remis się sprawdza. O ile Duńczyków jeszcze rozumiem, że byli lepsi, to w dwa gole Luksemburga aż ciężko uwieżyć;) Widać, że poziom futbolu w takich państwach jak Luksemburg idzie ostro w górę. Może za kilka lat będą bić się o więcej punktów? Estonia U17 1 - 5 Luksemburg U17 i można być optymistą.:)

Może tym razem się uda...

Shamrock Rovers - Sligo Rovers

Mecz zespołów, które reprezentowały Irlandię w europejskich pucharach. Nic dodać, nic ująć, Derry, Sligo, Shamrock, St.Patrick to wyrównany poziom. W tych meczach jest dużo walki i liczę na dobre 0:0.

Lok. Zagreb - NK Zagreb

Derby to derby, musi być ostro. Na dodatek goście bez gola jeszcze na wyjeździe. Jest spora szansa, bo Lokomotiv też za dużo ostatnio u siebie nie strzela.

Soligorsk - BATE

Mecz na szczycie w białoruskiej lidze. Jakoś szczególnie tego meczu nie analizowałem, więc nic ciekawego nie napiszę. Dodam, że BATE remisowali z dużo gorszymi ekipami, a remis by im odpowiadał w tym spotkaniu, bowiem utrzymaliby przewagę dziewięciu oczek...

Lech Poznań - Wisła Kraków

Hicior w naszej ekstraklasie. Ruch pokazał, że jak się chce to można wyłączyć z gry Lecha, mogą grać brzydki futbol, a Wisła według mnie im w tym pomoże. Obie drużyny mają dosyć niezłe tyły jak na T-Mobille Ekstraklasę, a że Wisła będzie osłabiona brakiem Małeckiego, to liczę, że nie będą szarżować z przodu. Z resztą każdy widzi jak grają Krakowianie w tym roku.. Bez polotu z kontry. Już dużo punktów stracili, czyżby kolejne?

MP   100%   781/781
   EXP   6%   5/78
Berq 

Wysłany: Sob Wrz 10, 2011 08:08   
No Panie Mad, tym razem nie wszystkie typy weszły jak nóż w masło. Ale od tego są typy Panie Mad, aby czasami nie wchodzić. W przeciwnym wypadku wszyscy żylibyśmy sobie na Lazurowym Wybrzeżu.

Chorwaci nie posłuchali Pana, Panie Mad. Podobnie piłkarze Wisły mogli dać sobie na wstrzymanie i nie spieszyć się ze strzeleniem bramki. Reszta spotkań wypadła pozytywnie, wręcz zadowalająco.

Czekam z niecierpliwością na kolejne propozycje spotkań. Może następnym razem się uda i do Lazurowego Wybrzeża będzie troszkę bliżej. :)

Poziom: 13 HP   1%   3/370
   MP   100%   176/176
   EXP   43%   13/30
mad 

Wysłany: Nie Wrz 11, 2011 12:28   
Santander - Levante
2.05
Osasuna - Gijon
2.05
Vallecano - Zaragoza
2.15
Espanyol - Ath. Bilbao
2.10
Celta Vigo - Elche
2.00
Jagiellonia Białystok - Polonia Warszawa
2.05

Niestety dziś nic nie napiszę na temat tych typów, ale zapewniam, że je przeanalizowałem. W tych meczach liczę na remisy do przerwy.

MP   100%   781/781
   EXP   6%   5/78
mad 

Wysłany: Pon Wrz 12, 2011 08:21   
Tylko połowa weszła. Próbuję dać za dużo typów... Jeśli dziś nie wejdzie, to już nie ma co ciągnąć tego tematu na siłę.

St. Patricks - Shamrock
2.05

Znowu mecz w czołówki w lidze Irlandii. Ostatnio Shamrock - Sligo wszedło, teraz też jest na to szansa.

MP   100%   781/781
   EXP   6%   5/78
Odpowiedz do tematu