|
Ruch Chorzow - Korona Kielce |
| Autor |
Wiadomość |
krzysiekmks

Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 124 razy Dołączył: 19 Lut 2009 Posty: 4136 Skąd: KIELCE
|
Wysłany: Sro Gru 07, 2011 19:04 Ruch Chorzow - Korona Kielce
|
|
Analiza meczu Ruch Chorzow - Korona Kielce oraz najlepsze typy

17 kolejka Ekstraklasy
1x2
2.20 3.00 3.40
Hej Gość, co sądzisz o tym meczu? Czy odds makerzy dobrze ustalili linie
Wyraź swoje zdanie i skonfrontuj je z wypowiedziami innych
Pamiętaj, dla aktywnych użytkowników czekają cotygodniowe nagrody |
|
|
| Poziom: 48 HP |
 |
 |
 |
 |
34% |
2882/8477 |
|
|
|
|
 |
mariusz26hehe

Pomógł: 1 raz Wiek: 21 Dołączył: 12 Sie 2010 Posty: 1890 Skąd: małopolska
|
Wysłany: Czw Gru 08, 2011 08:31
|
|
Ruch i Korona wciąż utrzymują się w czołówce ligowej tabeli. Pozycja jednak tych pierwszych nie dziwi, ponieważ utrzymują cały czas równy poziom. Ruch w ostatniej kolejce zremisował w Bełchatowie 1-1 i zajmuje piąte miejsce w lidze z dorobkiem dwudziestu sześciu punktów. Korona zremisowała z Cracovią 0-0 i zajmuje siódme miejsce z dorobkiem dwudziestu pięciu punktów. Korona dziesięć meczy kończyła wynikami under 2.5. Pięć ostatnich kolejek to siedem zdobytych punktów Ruchu przy dwóch zwycięstwach i remisie oraz sześć punktów Korony przy jednym zwycięstwie i trzech remisach. U siebie Ruch przegrał trzy razy, ale wygrał pięciokrotnie. Korona natomiast na wyjeździe dwa razy wygrywała i przegrywała oraz trzy razy remisowała. W ostatnim sezonie Ruch przegrał 0-1. W tym sezonie w Kielcach padł remis 2-2. Według mnie to Ruch ma więcej atutów do zaprezentowania przed własną publicznością niż Korona na wyjeździe i według mnie jest spora szans, że Ruch to spotkanie tym razem wygra.
Ruch – Korona
typ: 1
kurs: 2.05
stawka: 4j. |
|
|
| Poziom: 36 HP |
 |
 |
 |
 |
29% |
1089/3758 |
|
|
|
|
 |
pawlus17

|
Wysłany: Czw Gru 08, 2011 13:05
|
|
Ruch-Korona
Ruch u siebie spisuje się całkiem nieźle. Chorzowianie długo zajmowali 3 miejsce jednak ostatnio przegrali w Gdańsku oraz tylko zremisowali w Bełchatowie.
Jeśli nie chcą tracić dystansu do czołówki muszą teraz zdobyć komplet punktów.
Korona po słabszym momencie znowu zaczęła punktować. Pokonała u siebie Legię i zremisowała z Cracovią.
Jednak Kielczanie na wyjazdach grają słabiej niż u siebie i myślę, ze Ruch wygra ten mecz.
Ruch-Korona
typ 1
kurs betsson 2,10
5/10 |
_________________ Cracovia Pany
 |
|
|
| Poziom: 41 HP |
 |
 |
 |
 |
29% |
1559/5376 |
|
|
|
|
 |
olejnickmonika
|
Wysłany: Sob Gru 10, 2011 12:09
|
|
w normalnych okolicznosciach zdecydowanie postawilbym tu 1 ale ostatnie dni w chorzowie to ciagle deszcze, dzis moze i nie pada ale murawa jaka na chorzowie jest taka jest i wydaje mi sie ze bedzie przeszkadzac szybkiemu rozgrywaniu pilki jakie lubi ruch. pozatym cos ostatnio gra ruchowi sie nie uklada i nie potrafia tak czesto i pewnie wygrywac jak robili to od poczatku sezonu. korona miala zadyszke ale w ostatnim meczu naprawde zagrala niezle. wiadomo ze przyjada sie tu glownie bronic a to wychodzi im calkiem niezle i beda zadowoleni z jednego punktu
typ remis
kurs 3.20
2/10 |
|
|
|
 |
mariusz26hehe

Pomógł: 1 raz Wiek: 21 Dołączył: 12 Sie 2010 Posty: 1890 Skąd: małopolska
|
Wysłany: Pon Gru 12, 2011 08:18
|
|
| mariusz26hehe napisał/a: | Ruch i Korona wciąż utrzymują się w czołówce ligowej tabeli. Pozycja jednak tych pierwszych nie dziwi, ponieważ utrzymują cały czas równy poziom. Ruch w ostatniej kolejce zremisował w Bełchatowie 1-1 i zajmuje piąte miejsce w lidze z dorobkiem dwudziestu sześciu punktów. Korona zremisowała z Cracovią 0-0 i zajmuje siódme miejsce z dorobkiem dwudziestu pięciu punktów. Korona dziesięć meczy kończyła wynikami under 2.5. Pięć ostatnich kolejek to siedem zdobytych punktów Ruchu przy dwóch zwycięstwach i remisie oraz sześć punktów Korony przy jednym zwycięstwie i trzech remisach. U siebie Ruch przegrał trzy razy, ale wygrał pięciokrotnie. Korona natomiast na wyjeździe dwa razy wygrywała i przegrywała oraz trzy razy remisowała. W ostatnim sezonie Ruch przegrał 0-1. W tym sezonie w Kielcach padł remis 2-2. Według mnie to Ruch ma więcej atutów do zaprezentowania przed własną publicznością niż Korona na wyjeździe i według mnie jest spora szans, że Ruch to spotkanie tym razem wygra.
Ruch – Korona
typ: 1
kurs: 2.05
stawka: 4j. |
Ruch – Korona 4-1 +8.2j. |
|
|
| Poziom: 36 HP |
 |
 |
 |
 |